Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-12, 23:44   #841
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Hosenko strzez sie strzez!!! gusta mamy chyba podobne bo biegamy po podobnych watkach
No co? Nawet nie mogłam sobie poaptrzeć na kuleczki??

Niedawno wystawiłam kilka aukcji i już mi poszły miniaturki żelu i balsamu Addict -zestawik za 55 zł

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-12 o 23:45
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 00:01   #842
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

To dobrze! oby za te 55 zl nie bylo jakis nowych zakupow bo baciki kolejne czekaja

Dobranoc dziewczyny!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 00:03   #843
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Poza tym zrobiłam listę wszystkich moich kosmetyków, możecie obejrzeć i mnie zbesztać... Moje kosmetyki

Cytat:
uodparniam sie na katalogi avonu na poczatku podobalo mi sie kilka rzeczy a teraz na mojej liscie jest do zamownienia tylko zel senses o ile skonczy mi sie moj dove. Ktory senses jest waszym ulubionym? ja bym chciala mandarynkowy (o ile sie nie myle to ten pomaranczowy z zyrafa)
Mam tak samo, wertuję je i nie widzę nic ciekawego Nawet nie muszę redukować listy, bo NIC mnie nie ciągnie Mimo, że katalog świąteczny i bardzo kolorowy A w poprzednim kupiłam tylko 2 rzeczy

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
Witam Dziś byłam na mega zakupach....Kupiłam
-peeling enzymatyczny Daxa 60ml
-maseczkę do cery mieszanej Dax 60ml
-maseczkę uszczelniająca naczynia krwionośne Dax 60ml (mój niezbędnik-już 3 opakowanie)
-maseczkę dermaglin oczyszczajacą saszetkę
-dermaglin maseczke ujędrniająca biust(promocja 11zł!)
-samopalacz Yves Rocher
-zel samoopalający do ciała Ziaja
-Emulsja matująca Iwostin
-No-scar
-pomagkę nivea
...uff
Jak potrzebne, to rozgrzeszamy Chyba się zainteresuję no-scarem, przydałoby się popracować nad popryszczowymi plamami. Nie wiesz może czy bardzo rozjaśnia? Zblednąć w sumie nie bardzo chcę, bo ze względu na naczynka unikam solarium

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Aaaa no i pochwalę się, że oparłam się 3 lakierom do paznokci Jednak dalej szukam ciemnoszarego, z drobinkami ...
Nie do wiary Czyżby nawrócenie na "drogę cnoty"?

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
a ja wróciłam właśnie z 1. lekcji nauki jazdy na łyżwach tyłek mnie boli jak nie wiem, ale Pan Instruktor pochwalił że bardzo prawidłowo upadam no i przejechałam jak kaleka lodowisko bez trzymania się bandy czyli w poprzek, to taki mój 1. sukces

Nic dziś nie zużyłam i zaglądam tak późno, ponieważ na jodze zrobiłyśmy babską imprezkę Nadrobię kosmetyczne zaległości jutro rano, a dziś jedynie podstawowa pielęgnacja i spać. Skończył się urlop i trzeba do pracy

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 00:03   #844
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
To dobrze! oby za te 55 zl nie bylo jakis nowych zakupow bo baciki kolejne czekaja

Dobranoc dziewczyny!
Hahaha zarobiłam na prezencie od Exa Na Walentynki dostałam 50ml Addicta z kosmetyczką i tymi miniaturami. Kosmetyczkę sprzedałam za 31 zł, miniatury za 55 - czysty interes

A mój obecny podjął się zakupu kremu karotenowego z TBS - "znajdę dla Ciebie ten kremik ". Zobaczymy, jak sobie poradzi (mógł nie mówić, że jedzie służbowo do Krakowa )

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-13 o 00:05
Stary 2009-11-13, 00:28   #845
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Zużyłam szampon Naturii, biorę się za miętową Ziaję.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 00:51   #846
mirab
Raczkowanie

Cytat:
tak tak to sukces!!! bo umiem sie juz zastanowic nad zakupami czy dana rzecz jest mi realnie i juz potrzebna a nie kupowac bo pachnace i kolorowe
Ja chyba jeszcze będę musiała długo pracować nad wyjściem z nałogu. Szczególnie jeśli chodzi o to czy dana rzecz jest mi JUŻ potrzebna. Bo niestety kupuję pod wpływem impulsu a później wszystko to składuję.
prezenty: 0
zakupy: 5

Od 15 listopada 2009 r. odwyk błyszczykowy
zużyte: 8
zakupione: 5
oddane/zagubione: 4
stan: 94
mirab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 00:53   #847
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Wpadam tylko na chwilę pochwlić się zużyciami Doczytam Was po weekendzie

1. Balsam odżywczy Planet of Nature Tołpy 200 ml
2. Maseczka oczyszczająco-odżywcza Dermaglinu (saszetka)
3. Jedwabisty peeling pod prysznic Dove 200 ml
4. Saszetka kremowego żelu pod prysznic Luksja Creamy Wanilia & Migdały 10 ml
5. Maseczka Mincera wybielająca z ogórkiem i limonką (saszetka)
6. Szybko dzialający żel na pryszcze Advantege Clęan&Clear J&J 15 ml

Nic nie kupiłam , a licznik zużyć wzrósł do 25
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 07:42   #848
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
wiecie co,cały czas mysle o tej szkole wizażu i sie tym ciesze jak nienormalna.zdawałam kiedys na asp ale bez przekonania bo od dawna chciałam sie nauczyć makijażu. myslicie że można sobie na tym zarobic?tak czy inaczej ciesze sie ze zrobie w koncu cos dla siebie,a nie bede siedziec i sie zamartwiac ze nie chcą mnie zatrudnic do rzadnego biura podrózy
jeśli masz zdolności manualne to jak najbardziej masz szansę być w tym dobra i zarabiać
Cytat:
a ja wróciłam właśnie z 1. lekcji nauki jazdy na łyżwach tyłek mnie boli jak nie wiem, ale Pan Instruktor pochwalił że bardzo prawidłowo upadam no i przejechałam jak kaleka lodowisko bez trzymania się bandy czyli w poprzek, to taki mój 1. sukces
brawo!
Cytat:
a w sobote ide do kosmetyczki na depilacje.potem zrobi mi peeling twarzy,da serum na naczynka i nałozy tą maskę algową co się ją ściąga jak gume i pod tą maszyne co robi parę-chyba vapuzon .serum i maseczke mam swoją wiec za wszystko dam 30zł.już się nie moge doczekać.sobota będzie dniem SPA.ta kosmetyczka to siostra TŻta z którą o ile pamietacie miałam kiedys konflikt,ale już od pazdziernika jest ok.
Ale masz fajnie dobrze, że już wszytko ok
Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość
Doszly rzeczy z bu-przygotowalam maseczke i serumolejek
doszlo tez pure luxe: pudry pudry pudry!! bede testowala, ae juz widze ze krzemionka super matuje i wygladza. moze moje pory 'znikna'
magdolenka co ciekawego zamawiasz z pure luxe ?
Cytat:
wiesz,ja z własnej woli daję bo ona też musi kupić materiały,wosk i plastry troche kosztują.zresztą po co ma mi pozniej mowic,,a bo ja ci robię wosk za darmo to ...".wole nie miec na koncie,,długów"
dokładnie, po co ktoś ma Ci potem wypominać
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Księżniczka wymiatasz

Hosenko sprytna jesteś i niezłą kasę na tym zarobiłaś

Wczoraj na zakupach dla siebie kupiłam tylko: masło do ciała Mineral Care grapefruit, pumeks w kostce i zmywacz do paznokci niestety ziaji do biustu nigdzie nie znalazłam

Gratuluję wszystkim zużyć mi poszła tylko saszetka maseczki AA

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2009-11-13 o 10:04
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 07:47   #849
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Nie było mnie pół dnia i noc, a wy tyle naprodukowałyście.
Na szczęście już nadrobiłam.
Cytat:
Moje gratulacje. Łyżwy są fajne, uwielbiam i jakoś nie pamiętam takiego momentu, w którym uczyłam się jeździć - ubrałam i śmig od razu.
Muszę się z TŻem wybrać kiedyś.
Cytat:
koshatko własnie ja od dziecka maluje,nawet wygrywałam konkursy jak byłam w gimnazujm.potem zdawałam na ASP i niewiele brakowało żebym się dostala bo byłam 2 pod kreską w sumie to od razu po maturze chciałam isc na takie studium ale rodzice chcieli zebym skonczyla studia i w sumie maja racje ze lepiej miec wyższe niż nie mieć.pamietam ze jak byłam w kanadzie to z ciocią łaziłam po centrum handlowym i na stanowiskach z kosmetykami chanel,diora itp,ekspedientki miały świetne makijaże.niestety w PL nigdy takich nie widziałam.pomyślałam wtedy że jakbym była wizażystką to nawet nie bylaby to dla mnie praca tylko przyjemność.
W takim razie ten kurs wizażu to dla Ciebie świetna perspektywa.
Cytat:
fajnie mieć kosmetyczkę w rodzinie
A ja mam fryzjera w prawie-rodzinie.
(chłopak siostry TŻa )
Cytat:
moj kot zwariował.rano jak sie budzę i idę umyc głowe to kotka siedzi na brzegu wanny i czeka na mnie i myje ze mna głowe.potem jej odkręcam kran w umywalce a ona łapie i gryzie strumien wody.ostatnio sie jakby bardziej do mnie przywiązała.
Uwielbiam koty.. A najbardziej całe czarne, są takie piękne.
Kiedyś będę miała kota w swoim domu, póki co nie mogę, bo brat ma silną alergię na kocią sierść, a i mama kotów nie znosi.
Cytat:
Hahaha zarobiłam na prezencie od Exa Na Walentynki dostałam 50ml Addicta z kosmetyczką i tymi miniaturami. Kosmetyczkę sprzedałam za 31 zł, miniatury za 55 - czysty interes
Hosenko ale z Ciebie bizneswoman.

Cytat:
Moje gratulacje, baaardzo dużo zużyć.

Ale miałam wczoraj cudowny wieczór.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 07:48   #850
loverynka
Zakorzenienie

No więc rozmowa tak sobie poszła.

W kryolanie kupiłam rzeczy na wizaż:
szczotkę do brwi i rzęs, aplikator z wymiennymi końcówkami, silikonowę gąbki, klej do rzęs i paletę korektorów (to już w sumie też dla siebie) - żółty, zielony, fioletowy. Ach i jeszcze we fryzjerskim pelerynę żeby nie brudzić ubrania.

Dziś mam kolejną rozmowę o pracę tym razem w czymś związanym z biżuterią (a w tym jestem dobra - mam firmę od jakiegoś czasu, no a biżuterią zajmuję się już z 6 lat :P )

A co do zarabianiu na wizażu, to tak, można zarobić i to sporo, ale najpierw trzeba bardzo dużo wydać. Myślę że trzeba dużo ćwiczyć, jeden kurs nie wystarczy, dodatkowo trzeba zainwestować w tonę kosmetyków, wózek kosmetyków z Kryolana kosztuje 3500zł ale tam nie ma jeszcze z połowy tego co będzie potrzebne. No i żeby zarobić trzeba być w tym dobrym

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 09:37   #851
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

loverynka trzymam dzis kciuki za Ciebie!!!

ksiezniczko wymiatasz w tym miesiacu!!!! u mnie 13 pelnowymiarowek slonczonych i podobna ilosc probek. Chyba jeszcze conieco dojdzie ale juz pojedyncze sztuki. Kolorowka nadal nie chce sie konczyc!

Stary 2009-11-13, 09:49   #852
Koshatka
Zakorzenienie

Gratuluję zużyć.

Cytat:
Ale Ci fajnie. Uwielbiam łyżwy a wieki nie byłam.

Cytat:
wiesz,ja z własnej woli daję bo ona też musi kupić materiały,wosk i plastry troche kosztują.zresztą po co ma mi pozniej mowic,,a bo ja ci robię wosk za darmo to ...".wole nie miec na koncie,,długów"
Też bym tak wolała.
Stary 2009-11-13, 10:10   #853
Hosenka*
Zakorzenienie

W nastepnym tygodniu zuzyję maskę algową z EcoSpa i hydrolat z róży damascena

Po śniadaniu wyruszam na poszukiwania grubych ciemnoszarych rajstop - konieczne do mojej wizji ubrania się na jutrzejsze urodziny

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-13 o 10:11
Stary 2009-11-13, 10:33   #854
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Miałam wstać dziś wcześniej a i tak jeszcze godzinę przeleżałam i się poleniłam, ale jutro mam zjazd, to się nie wyśpię.
Na początku miesiąca zużyłam sporo pełnowymiarówek, a teraz mały zastój wszystko nowe, pozaczynane to szybko się nie skończy.
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość

Mam tak samo, wertuję je i nie widzę nic ciekawego Nawet nie muszę redukować listy, bo NIC mnie nie ciągnie Mimo, że katalog świąteczny i bardzo kolorowy A w poprzednim kupiłam tylko 2 rzeczy
Ja niestety nie mam tak, ale ostatnio wiele nie kupuję, bo większość rzeczy z katalogu mam w zapasach Nie kuszą mnie tylko z Avonu kremy i pielęgnacja Solutions ani za bardzo kolorówka.
Cytat:

A mój obecny podjął się zakupu kremu karotenowego z TBS - "znajdę dla Ciebie ten kremik ". Zobaczymy, jak sobie poradzi (mógł nie mówić, że jedzie służbowo do Krakowa )
Ha haniezły interes zrobiłaś na nim (chociaż taki pozytyw!)
A obecny bardzo miły. Mój TZ powiedział, ze owszem, kupi mi co tylko będę chciała, ale najpierw muszę zużyć większość zapasów. Jak mi zostanie po 1-2 szt perfum czy czegokolwiek innego, to wtedy owszem. I wcale mu się nie dziwię, bo jak popatrzy na moje pudło...(teraz schowałam zapasy w pudło, a wcześniej miałam wszystko w 1 dużej półce i jak coś brałam, to wszystko się wywalało, bo było jeden na drugim. Teraz w tej półce mam tylko to co używam, to i ilość nie przeraża, no i nie kusi, żeby napoczynać kilka rzeczy na raz )

Cytat:
Wpadam tylko na chwilę pochwlić się zużyciami Doczytam Was po weekendzie

1. Balsam odżywczy Planet of Nature Tołpy 200 ml
2. Maseczka oczyszczająco-odżywcza Dermaglinu (saszetka)
3. Jedwabisty peeling pod prysznic Dove 200 ml
4. Saszetka kremowego żelu pod prysznic Luksja Creamy Wanilia & Migdały 10 ml
5. Maseczka Mincera wybielająca z ogórkiem i limonką (saszetka)
6. Szybko dzialający żel na pryszcze Advantege Clęan&Clear J&J 15 ml

Brawo, super Ci idą zużycia!
Ja też już dawno nic nie kupilam! Na wszelki wypadek nie idę do Natury, mimo, że jest nowa gazetka. Ale i tak kuszą mnie z niej tylko perfumy, a na nie musiałabym wydać ze 300zł, a tyle nie mam, więc pewnie nic nie kupię

Cytat:
Po śniadaniu wyruszam na poszukiwania grubych ciemnoszarych rajstop - konieczne do mojej wizji ubrania się na jutrzejsze urodziny
A pochwalisz się tą wizją?
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 10:42   #855
Koshatka
Zakorzenienie

Wykończyłam wczoraj:
  • masło do ciała Berry Blast Grace Cole
  • balsam Surrender Avon
Stary 2009-11-13, 10:44   #856
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A obecny bardzo miły.
Rzyrafka go poznała i stwierdziła że sympatyczny Gdyby tak nie było, to by nie był moim TŻ

Cytat:
A pochwalisz się tą wizją?
Wymyśliłam czarną bluzkę (sweterek z długim rękawem lub bluzka krótkim, zalezy jaka bedzie pogoda), ciemno czerwony sweterek zapinany, spódnica w szarą kratę, w roznych odcieniach i szare rajstopy (mam jedne szare ale za jasne, przez co nogi mam jeszcze grubsze ). Nie sprawdzałam jeszcze jak to będzie wygladać, ale kiedyś byłam podobnie ubrana w pracy z tym, że zamiast czarnej bluzeczki i swetereka zapinanego miałam czerwoną koszulę z kołnierzykiem, włożoną do spódnicy i czarny gruby pasek.

Koshatko: gratuluję zuzyć
U mnie narazie przestój, ale w następnym tygodniu się ruszy i pójdzie maseczka z EcoSpa i hydrolat.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-13 o 10:46
Stary 2009-11-13, 10:56   #857
Konto usunięte

Zużyłam wodę toaletową Urban Flowers: Paris z Avonu.

Byłam u laryngologa, nic nie znalazł.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 11:00   #858
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Nie kuszą mnie tylko z Avonu kremy i pielęgnacja Solutions ani za bardzo kolorówka.
mnie tez kremy nie kusza.Choc patrzalam na kwc i balam sos costam ma super opinie

dobrze zrobilas luskap ze zostawilas na polce tylko uzywane kosmetyki

Stary 2009-11-13, 11:45   #859
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Wczoraj poszedl zel antucellu Eveline i saszetka kremu Under20 matujacego

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 11:52   #860
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Rzyrafka go poznała i stwierdziła że sympatyczny Gdyby tak nie było, to by nie był moim TŻ

Wymyśliłam czarną bluzkę (sweterek z długim rękawem lub bluzka krótkim, zalezy jaka bedzie pogoda), ciemno czerwony sweterek zapinany, spódnica w szarą kratę, w roznych odcieniach i szare rajstopy (mam jedne szare ale za jasne, przez co nogi mam jeszcze grubsze ). Nie sprawdzałam jeszcze jak to będzie wygladać, ale kiedyś byłam podobnie ubrana w pracy z tym, że zamiast czarnej bluzeczki i swetereka zapinanego miałam czerwoną koszulę z kołnierzykiem, włożoną do spódnicy i czarny gruby pasek.
No na pewno
A strój wymyśliłaś sobie superancki Juz sobie to wyobraziłam! Idealne połączenie kolorów, sama bym się tak chętnie ubrała, a na urodziny do rodzinki TŻta wprost idealnie!Już to widzę jak wstrzymają wszyscy oddech jak Cie zobaczą i ten błysk TZta w oku i ten uśmiech(bo ona jest moja!)
Ależ się rozmarzyłam
PS. a z tymi nogami to nie przesadzaj
Cytat:
mnie tez kremy nie kusza.Choc patrzalam na kwc i balam sos costam ma super opinie

dobrze zrobilas luskap ze zostawilas na polce tylko uzywane kosmetyki
myślę, ze tak mi szybciej zejdą, bo w innym wypadku raz używam jednego, raz drugiego i wszystkie leżą strasznie długo i mi się nudzą. No i dla skóry to też chyba nienajlepiej używać ciągle innego kremu.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 11:53   #861
aaaania1989
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15252205]Zużyłam wodę toaletową Urban Flowers: Paris z Avonu.

Byłam u laryngologa, nic nie znalazł.[/QUOTE]
a laryngologiczne jakie masz problemy? czy tak po prostu kontrolnie byłaś?
Stary 2009-11-13, 11:56   #862
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
a laryngologiczne jakie masz problemy? czy tak po prostu kontrolnie byłaś?
Było podejrzenie, że przyczyną części moich problemów są migdałki, stąd laryngolog. Ogólnie teraz latam po różnych lekarzach... W pon mam ginekologa (kontrolnie), we wtorek też, tego prywatnego i USG piersi dla potwierdzenia, w środę prawdopodobnie prześwietlenie płuc.
Stary 2009-11-13, 11:59   #863
aaaania1989
Zakorzenienie

Hosenko -Twój nałóg jest chyba najcięższy spośród nas wszystkich widzę że nie możesz się powstrzymać od kupowania
Stary 2009-11-13, 12:03   #864
porzeczka2602
Zakorzenienie

Gratuluje wszystkim zużyć a przede wszystkim Księżniczce k:

Ja zużyłam tylko próbke effaclaru ale dobre i to Natomiast w niedziele ruszam na zakupy do nowej galerii

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 12:07   #865
aaaania1989
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15253399]Było podejrzenie, że przyczyną części moich problemów są migdałki, stąd laryngolog. Ogólnie teraz latam po różnych lekarzach... W pon mam ginekologa (kontrolnie), we wtorek też, tego prywatnego i USG piersi dla potwierdzenia, w środę prawdopodobnie prześwietlenie płuc. [/QUOTE]
to dobrze ,że masz wszystkie badania.najgorszy jest lekarz który nic nie robi i czka aż sie przyczyna sama znajdzie albo przejdzie.Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło
Stary 2009-11-13, 12:16   #866
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Widziałam nową gazetkę z Natury - nie powiem, fajna fajna ale mnie nie dotyczy - nic nie kupuje!! Poza tym zastanawiam się czy nie przedłużyć maratonu ascezowego na dłuższy okres czasu, bo mam inne wydatki a poza tym podoba mi się nic nie kupowanie jeśli chodzi o strefę kosmetyków. Nie kupiłam nic od 28.10

Księżniczko - gratuluję!! Tyle zużyć

Będę wieczorem - uciekam do pracy
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 12:18   #867
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Ogólnie teraz latam po różnych lekarzach... W pon mam ginekologa (kontrolnie), we wtorek też, tego prywatnego i USG piersi dla potwierdzenia, w środę prawdopodobnie prześwietlenie płuc.
Orlico no i dobrze robisz!!! Dzialanie to juz polowa sukcesu!!! lepiej dzialac niz siedziec i czekac na gwiazdke z nieba!!!

Biore sie za dezodorant w kulce rexony..jeszcze jest polowka!!! uch nienawidze go!!! lepi sie tak samo jak avonowy w kulce!!! obym sie nie zdenerwowala bo je oba wywale!!!

Stary 2009-11-13, 12:36   #868
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
No na pewno
A strój wymyśliłaś sobie superancki Juz sobie to wyobraziłam! Idealne połączenie kolorów, sama bym się tak chętnie ubrała, a na urodziny do rodzinki TŻta wprost idealnie!Już to widzę jak wstrzymają wszyscy oddech jak Cie zobaczą i ten błysk TZta w oku i ten uśmiech(bo ona jest moja!)
Ależ się rozmarzyłam
PS. a z tymi nogami to nie przesadzaj

Wymyśliłam jeszcze jeden wariant: czarny długi sweterek i czerwony pasek. Zrobię fotki i wkleję

EDYCJA: jaką pyszną kawkę zrobilam Zimne mleko ubiłam do konsystencji gęstej śmeitany, jest takie aksamitne, delikatne mmm i posypałam cynamonem

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-13 o 13:18
Stary 2009-11-13, 13:12   #869
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Wymyśliłam jeszcze jeden wariant: czarny długi sweterek i czerwony pasek. Zrobię fotki i wkleję

EDYCJA: jaką pyszną kawkę zrobila Zimne mleko ubiłam do konsystencji gęstej śmeitany, jest takie aksamitne, delikatne mmm i posypałam cynamonem
czekamy na fotkę świetne zestawiki

zazdroszczę takiej smakowitej kawki

a za mną chodzą zapachy dior poison (pure i hypnotic) oraz paco rabbane xs nowy YSL parisiennie i lancome hypnose senses za dużo mi przypadło do gustu, oprócz tego nowe C-thru szukam sponsora ktoś chętny ?
ktoś brał kiedyś udział w zamówieniach zapachowych (odlewki)?
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 13:19   #870
Hosenka*
Zakorzenienie

Zaraz będą fotki

A za mną znowu chodzi Alien Wąchaliśmy ostatnio z TŻ - oby się okazał tak domyślny jak ExEx - po wspólnym testowaniu dostałam upragnione Insolenece, a od Ex - wspomnianego już Addicta

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości