|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
![]() Niedawno wystawiłam kilka aukcji i już mi poszły miniaturki żelu i balsamu Addict -zestawik za 55 zł
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-12 o 23:45 |
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
To dobrze! oby za te 55 zl nie bylo jakis nowych zakupow
bo baciki kolejne czekaja Dobranoc dziewczyny! |
|
|
|
#843 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mimo, że katalog świąteczny i bardzo kolorowy ![]() Cytat:
Chyba się zainteresuję no-scarem, przydałoby się popracować nad popryszczowymi plamami. Nie wiesz może czy bardzo rozjaśnia? Zblednąć w sumie nie bardzo chcę, bo ze względu na naczynka unikam solarium ![]() Cytat:
Czyżby nawrócenie na "drogę cnoty"? ![]() Cytat:
![]() Nic dziś nie zużyłam i zaglądam tak późno, ponieważ na jodze zrobiłyśmy babską imprezkę Nadrobię kosmetyczne zaległości jutro rano, a dziś jedynie podstawowa pielęgnacja i spać. Skończył się urlop i trzeba do pracy |
|||||
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Walentynki dostałam 50ml Addicta z kosmetyczką i tymi miniaturami. Kosmetyczkę sprzedałam za 31 zł, miniatury za 55 - czysty interes ![]() A mój obecny podjął się zakupu kremu karotenowego z TBS - "znajdę dla Ciebie ten kremik ". Zobaczymy, jak sobie poradzi (mógł nie mówić, że jedzie służbowo do Krakowa
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-13 o 00:05 |
|
|
|
|
#845 |
|
Konto usunięte
|
Zużyłam szampon Naturii, biorę się za miętową Ziaję.
|
|
|
|
#846 |
|
Raczkowanie
|
Ja chyba jeszcze będę musiała długo pracować nad wyjściem z nałogu. Szczególnie jeśli chodzi o to czy dana rzecz jest mi JUŻ potrzebna. Bo niestety kupuję pod wpływem impulsu a później wszystko to składuję.
Odwyku od zakupów kosmetycznych miesiąc szósty zużyte pełnowymiarowe/oddane: 12 zużyte próbki:1 ![]() prezenty: 0 ![]() zakupy: 5 ![]() Od 15 listopada 2009 r. odwyk błyszczykowy zużyte: 8 ![]() zakupione: 5 oddane/zagubione: 4 ![]() stan: 94
|
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam tylko na chwilę pochwlić się zużyciami
1. Balsam odżywczy Planet of Nature Tołpy 200 ml 2. Maseczka oczyszczająco-odżywcza Dermaglinu (saszetka) 3. Jedwabisty peeling pod prysznic Dove 200 ml 4. Saszetka kremowego żelu pod prysznic Luksja Creamy Wanilia & Migdały 10 ml 5. Maseczka Mincera wybielająca z ogórkiem i limonką (saszetka) 6. Szybko dzialający żel na pryszcze Advantege Clęan&Clear J&J 15 ml Nic nie kupiłam
|
|
|
|
#848 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
brawo!Cytat:
dobrze, że już wszytko ok Cytat:
![]() Cytat:
Księżniczka wymiatasz ![]() Hosenko sprytna jesteś i niezłą kasę na tym zarobiłaś ![]() Wczoraj na zakupach dla siebie kupiłam tylko: masło do ciała Mineral Care grapefruit, pumeks w kostce i zmywacz do paznokci niestety ziaji do biustu nigdzie nie znalazłam ![]() Gratuluję wszystkim zużyć mi poszła tylko saszetka maseczki AA
Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-11-13 o 10:04 |
|||||
|
|
|
#849 | ||||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Nie było mnie pół dnia i noc, a wy tyle naprodukowałyście.
Na szczęście już nadrobiłam. Cytat:
Łyżwy są fajne, uwielbiam i jakoś nie pamiętam takiego momentu, w którym uczyłam się jeździć - ubrałam i śmig od razu. ![]() Muszę się z TŻem wybrać kiedyś. Cytat:
A ja mam fryzjera w prawie-rodzinie. (chłopak siostry TŻa )Cytat:
Kiedyś będę miała kota w swoim domu, póki co nie mogę, bo brat ma silną alergię na kocią sierść, a i mama kotów nie znosi. ![]() Cytat:
Moje gratulacje, baaardzo dużo zużyć. Ale miałam wczoraj cudowny wieczór. |
||||
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
No więc rozmowa tak sobie poszła.
W kryolanie kupiłam rzeczy na wizaż: szczotkę do brwi i rzęs, aplikator z wymiennymi końcówkami, silikonowę gąbki, klej do rzęs i paletę korektorów (to już w sumie też dla siebie) - żółty, zielony, fioletowy. Ach i jeszcze we fryzjerskim pelerynę żeby nie brudzić ubrania. Dziś mam kolejną rozmowę o pracę tym razem w czymś związanym z biżuterią (a w tym jestem dobra - mam firmę od jakiegoś czasu, no a biżuterią zajmuję się już z 6 lat :P )A co do zarabianiu na wizażu, to tak, można zarobić i to sporo, ale najpierw trzeba bardzo dużo wydać. Myślę że trzeba dużo ćwiczyć, jeden kurs nie wystarczy, dodatkowo trzeba zainwestować w tonę kosmetyków, wózek kosmetyków z Kryolana kosztuje 3500zł ale tam nie ma jeszcze z połowy tego co będzie potrzebne. No i żeby zarobić trzeba być w tym dobrym
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
loverynka trzymam dzis kciuki za Ciebie!!!
ksiezniczko wymiatasz w tym miesiacu!!!! u mnie 13 pelnowymiarowek slonczonych i podobna ilosc probek. Chyba jeszcze conieco dojdzie ale juz pojedyncze sztuki. Kolorowka nadal nie chce sie konczyc! |
|
|
|
#852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję zużyć.
![]() Cytat:
Uwielbiam łyżwy a wieki nie byłam. Cytat:
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
W nastepnym tygodniu zuzyję maskę algową z EcoSpa i hydrolat z róży damascena
![]() Po śniadaniu wyruszam na poszukiwania grubych ciemnoszarych rajstop - konieczne do mojej wizji ubrania się na jutrzejsze urodziny
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-13 o 10:11 |
|
|
|
#854 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Miałam wstać dziś wcześniej a i tak jeszcze godzinę przeleżałam i się poleniłam, ale jutro mam zjazd, to się nie wyśpię. Na początku miesiąca zużyłam sporo pełnowymiarówek, a teraz mały zastój wszystko nowe, pozaczynane to szybko się nie skończy.Cytat:
Nie kuszą mnie tylko z Avonu kremy i pielęgnacja Solutions ani za bardzo kolorówka.Cytat:
(chociaż taki pozytyw!)A obecny bardzo miły. Mój TZ powiedział, ze owszem, kupi mi co tylko będę chciała, ale najpierw muszę zużyć większość zapasów. Jak mi zostanie po 1-2 szt perfum czy czegokolwiek innego, to wtedy owszem. I wcale mu się nie dziwię, bo jak popatrzy na moje pudło...(teraz schowałam zapasy w pudło, a wcześniej miałam wszystko w 1 dużej półce i jak coś brałam, to wszystko się wywalało, bo było jeden na drugim. Teraz w tej półce mam tylko to co używam, to i ilość nie przeraża, no i nie kusi, żeby napoczynać kilka rzeczy na raz )Cytat:
![]() Ja też już dawno nic nie kupilam! Na wszelki wypadek nie idę do Natury, mimo, że jest nowa gazetka. Ale i tak kuszą mnie z niej tylko perfumy, a na nie musiałabym wydać ze 300zł, a tyle nie mam, więc pewnie nic nie kupię ![]() Cytat:
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
Wykończyłam wczoraj:
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafka go poznała i stwierdziła że sympatyczny
Gdyby tak nie było, to by nie był moim TŻ ![]() Wymyśliłam czarną bluzkę (sweterek z długim rękawem lub bluzka krótkim, zalezy jaka bedzie pogoda), ciemno czerwony sweterek zapinany, spódnica w szarą kratę, w roznych odcieniach i szare rajstopy (mam jedne szare ale za jasne, przez co nogi mam jeszcze grubsze ). Nie sprawdzałam jeszcze jak to będzie wygladać, ale kiedyś byłam podobnie ubrana w pracy z tym, że zamiast czarnej bluzeczki i swetereka zapinanego miałam czerwoną koszulę z kołnierzykiem, włożoną do spódnicy i czarny gruby pasek.Koshatko: gratuluję zuzyć U mnie narazie przestój, ale w następnym tygodniu się ruszy i pójdzie maseczka z EcoSpa i hydrolat.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-13 o 10:46 |
|
|
|
#857 |
|
Konto usunięte
|
Zużyłam wodę toaletową Urban Flowers: Paris z Avonu.
Byłam u laryngologa, nic nie znalazł. |
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze zrobilas luskap ze zostawilas na polce tylko uzywane kosmetyki
|
|
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj poszedl zel antucellu Eveline i saszetka kremu Under20 matujacego
|
|
#860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A strój wymyśliłaś sobie superancki Ależ się rozmarzyłam ![]() PS. a z tymi nogami to nie przesadzaj ![]() Cytat:
myślę, ze tak mi szybciej zejdą, bo w innym wypadku raz używam jednego, raz drugiego i wszystkie leżą strasznie długo i mi się nudzą. No i dla skóry to też chyba nienajlepiej używać ciągle innego kremu.
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15252205]Zużyłam wodę toaletową Urban Flowers: Paris z Avonu.
Byłam u laryngologa, nic nie znalazł.[/QUOTE] a laryngologiczne jakie masz problemy? czy tak po prostu kontrolnie byłaś?
|
#862 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko -Twój nałóg jest chyba najcięższy spośród nas wszystkich
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje wszystkim zużyć a przede wszystkim Księżniczce
k:Ja zużyłam tylko próbke effaclaru ale dobre i to Natomiast w niedziele ruszam na zakupy do nowej galerii
|
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15253399]Było podejrzenie, że przyczyną części moich problemów są migdałki, stąd laryngolog. Ogólnie teraz latam po różnych lekarzach... W pon mam ginekologa (kontrolnie), we wtorek też, tego prywatnego i USG piersi dla potwierdzenia, w środę prawdopodobnie prześwietlenie płuc.
[/QUOTE]to dobrze ,że masz wszystkie badania.najgorszy jest lekarz który nic nie robi i czka aż sie przyczyna sama znajdzie albo przejdzie.Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Widziałam nową gazetkę z Natury - nie powiem, fajna fajna ale mnie nie dotyczy - nic nie kupuje!! Poza tym zastanawiam się czy nie przedłużyć maratonu ascezowego na dłuższy okres czasu, bo mam inne wydatki a poza tym podoba mi się nic nie kupowanie jeśli chodzi o strefę kosmetyków. Nie kupiłam nic od 28.10 ![]() Księżniczko - gratuluję!! Tyle zużyć ![]() ![]() Będę wieczorem - uciekam do pracy
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biore sie za dezodorant w kulce rexony..jeszcze jest polowka!!! uch nienawidze go!!! lepi sie tak samo jak avonowy w kulce!!! obym sie nie zdenerwowala bo je oba wywale!!! |
|
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wymyśliłam jeszcze jeden wariant: czarny długi sweterek i czerwony pasek. Zrobię fotki i wkleję ![]() EDYCJA: jaką pyszną kawkę zrobilam Zimne mleko ubiłam do konsystencji gęstej śmeitany, jest takie aksamitne, delikatne mmm i posypałam cynamonem
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-13 o 13:18 |
|
|
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetne zestawiki zazdroszczę takiej smakowitej kawkia za mną chodzą zapachy nowy YSL parisiennie i lancome hypnose senses za dużo mi przypadło do gustu, oprócz tego nowe C-thru szukam sponsora ktoś chętny ?![]() ktoś brał kiedyś udział w zamówieniach zapachowych (odlewki)? |
|
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz będą fotki
![]() A za mną znowu chodzi Alien Wąchaliśmy ostatnio z TŻ - oby się okazał tak domyślny jak ExEx - po wspólnym testowaniu dostałam upragnione Insolenece, a od Ex - wspomnianego już Addicta
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

bo baciki kolejne czekaja
na poczatku podobalo mi sie kilka rzeczy a teraz na mojej liscie jest do zamownienia tylko zel senses o ile skonczy mi sie moj dove. Ktory senses jest waszym ulubionym? ja bym chciala mandarynkowy (o ile sie nie myle to ten pomaranczowy z zyrafa)
Dziś byłam na mega zakupach....Kupiłam

w sumie to od razu po maturze chciałam isc na takie studium ale rodzice chcieli zebym skonczyla studia i w sumie maja racje ze lepiej miec wyższe niż nie mieć.pamietam ze jak byłam w kanadzie to z ciocią łaziłam po centrum handlowym i na stanowiskach z kosmetykami chanel,diora itp,ekspedientki miały świetne makijaże.niestety w PL nigdy takich nie widziałam.pomyślałam wtedy że jakbym była wizażystką to nawet nie bylaby to dla mnie praca tylko przyjemność.

nowy YSL parisiennie i lancome hypnose senses