Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-13, 13:28   #2911
DJ Guciek
Zadomowienie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII

(11/13/09) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.

kat. C+E - 19.01.2012

DJ Guciek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 13:54   #2912
martusienka
Wtajemniczenie

Dziewczyny napiszcie mi, czy lekarz rodzinny przepisze tabletki uspokajające, bo nie chcę się przed nim wygłupić.
Stary 2009-11-13, 14:00   #2913
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez martusienka Pokaż wiadomość
Dziewczyny napiszcie mi, czy lekarz rodzinny przepisze tabletki uspokajające, bo nie chcę się przed nim wygłupić.

raczej przepisze
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 14:09   #2914
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onlythebest Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Ja po kolejnych 2 h doszkalających przed 2 egzaminem, który już za tydzień.
Byłam dziś z instruktorem w tym miejscu gdzie zawaliłam to zawracanie.
I wyszło mi idealnie. A to też dlatego że po przeciwnej stronie nie stał ten samochód na pół wąskiej uliczki jak w dniu egzaminu.

Ale ogólnie to średnio mi dziś szło, byłam totalnie rozkojarzona a to dlatego że kilka minut po rozpoczęciu jazd jak jechałam bodajże Al. Solidarności samochód przede mną zatrzymał się przed przejściem dla pieszych gdzie przechodziło 3 dzieci , ja zaraz za nim, ale niestety samochód jadący pasem obok nie zatrzymał się i na moich oczach uderzył w jedno dziecko tak że poleciało ze 20 metrów jeszcze do przodu. Mój instruktor wyleciał z samochodu, ja stałam tam gdzie mi kazał czyli na środku skrzyżowania, pozostałe dzieci w szoku, krzyczą, nie no masakra. Ktoś tam juz udzielał pomocy więc pojechaliśmy dalej...i nie minęło 5 minut jak już karetka jechała. Mam nadzieję że przeżyje. Ech...dostałam kopa adrenaliny, ale aż chyba za dużego bo nie mogłam się wogóle skoncentrować.

Parodia
każdy następny raz będzie łatwiejszy, bo wiemy już czego się spodziewać. Oby tylko jeszcze jeden raz
o chol.era
załamałabym się, znając moje reakcje na takie sytuacje to bym się rozryczała i nigdzie nie pojechała. nie dziwie się Twojemu rozkojarzeniu.
mi starczyło raz zobaczyć na środku ulicy (kochanowskiego) rozwalony motor, mezczyzne na chodniku i tlum gapiow...

ale dobrze, że zawracanie Ci wyszło bedziesz na pewno spokojniejsza na egzaminie, choć Ty i tak jesteś jak terminator

Cytat:
Napisane przez sonia23 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.Dla mnie dzisiejszy dzień okazał sie pechowy i to bardzo.Mam totalną załamkę.Pisałam dziś do wróżki czy zdam mój już kolejny egzamin.I co otrzymałam odpowiedz że nie czyli poco mam wogóle jechać jak i tak nie zdam.już 8 raz nie zdam.......18.11.-8 raz ile jeszcze można zdawać ?pokraka ze mnie.....
wierzysz tej wrózce? chcesz na tym opierać wynik swojego egzaminu? nie żartuj, prosze, i przestań gadać glupoty, że nie zdasz. z takim podejsciem nie mozesz isc na egzamin! ZDASZ i uswiadom to sobie, bo umiesz jeździć! na kazdego przychodzi pora!

Cytat:
a czemu mialby nie przepisać ?
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 14:15   #2915
kociaczeq17
Raczkowanie

i jak poszlo??

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=469524
kociaczeq17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 16:01   #2916
Siska
Raczkowanie

Witam dziewczyny~! uhh za tydzien o tej porze będe jednym wielkim kłębkiem nerwów wkoncu juz w sobote rano ajj
Zamówiłam 6 godzin aby 3 dni przed egzamin
em po 2 godz jezdzic i licze na cud..

A sytuacja opisana przez onlythebest jest po prostu straszna..mam nadzieję, że nie zostanie ci jakas trauma na długi czas..ja tez bym się poryczała i nie chciała dalej jechac ..trzymaj sie!

Trzymam kciuki za wszystkie podenerwowane wizażanki i gratuluje tym, które stres mają już z głowy:P

Siska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 16:57   #2917
SamotnoscMnieDoluje
Raczkowanie

Juz się nie moge doczekać aż będe mogła odebrać później będę tylko kombinowała skąd wziąć samochód

Dziewczyny nie poddawać się... powiem Wam, że byłam straszną panikarą... stres łapał mnie przed wszystkim: egzaminami, sesją, maturą... Jednak zdałam sobie sprawę, że jak umiem to czemu mam nie zdać ?
Tak samo było z prawkiem Szłam na luzie, mówiłam sama do siebie, że będzie dobrze... Przeciez tak dobrze mi szło na jazdach... i co? i udało mi sie zdać za pierwszym razem Także dziewczynki... zero stresu prosze bedzie dobrze.. musi przeciez być dobrze!
Stary 2009-11-13, 17:25   #2918
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yvette Rouge Pokaż wiadomość
BeaS - bardzo dziękuję i przy okazji życzę owocnej nauki biologii!
Przydałby mi się solidny bacik na zachętę.

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Nie zdałam
Przykro mi, Dziuniu.
Zobacz jaki masz kolejny termin. 17.
(jak ten czas szybko leci. już 2 miesiące miną.)

Cytat:
Napisane przez wenus2029 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Byłam dzisiaj ustalać egzamin, 30 listopada... Pani proponowała mi znów godzinę 15, ale co to, to nie :p pechowa godzina :p
Trzymajcie za mnie kciuki
Któro podejście?

Cytat:
Hej dziewczyny
I wyszło mi idealnie. A to też dlatego że po przeciwnej stronie nie stał ten samochód na pół wąskiej uliczki jak w dniu egzaminu.

Ale ogólnie to średnio mi dziś szło, byłam totalnie rozkojarzona a to dlatego że kilka minut po rozpoczęciu jazd jak jechałam bodajże Al. Solidarności samochód przede mną zatrzymał się przed przejściem dla pieszych gdzie przechodziło 3 dzieci , ja zaraz za nim, ale niestety samochód jadący pasem obok nie zatrzymał się i na moich oczach uderzył w jedno dziecko tak że poleciało ze 20 metrów jeszcze do przodu. Mój instruktor wyleciał z samochodu, ja stałam tam gdzie mi kazał czyli na środku skrzyżowania, pozostałe dzieci w szoku, krzyczą, nie no masakra. Ktoś tam juz udzielał pomocy więc pojechaliśmy dalej...i nie minęło 5 minut jak już karetka jechała. Mam nadzieję że przeżyje. Ech...dostałam kopa adrenaliny, ale aż chyba za dużego bo nie mogłam się wogóle skoncentrować.
Jejku, współczuję Ci tej sytuacji. Ja pewnie straciłabym ochotę na dalszą jazdę.

Cytat:
Cześć dziewczyny.Dla mnie dzisiejszy dzień okazał sie pechowy i to bardzo.Mam totalną załamkę.Pisałam dziś do wróżki czy zdam mój już kolejny egzamin.I co otrzymałam odpowiedz że nie czyli poco mam wogóle jechać jak i tak nie zdam.już 8 raz nie zdam.......18.11.-8 raz ile jeszcze można zdawać ?pokraka ze mnie.....
Witaj.
Przede wszystkim powinnaś zmienić nastawienie, bo z takim daleko nie zajedziesz. Na wynik egzaminu podejście ma również wpływ. Nie sądzę, żeby egzaminator byłby skłonny przepuszczać osobę będącą kłębkiem nerwów i bojącą się jeździć. Jazda samochodem to nie zabawa. Jak widać po tych wszystkich wypadkach, o których słyszy się coraz częsciej. Egzaminator ma za zadanie nie dopuszczać do ruchu tych niepewnych kierowców, ponieważ mogą spowodować zagrożenie.

Na pewno umiesz jeździć, więc pokaż egzaminatorowi jak świetnie Ci to wychodzi. Uszy do góry.

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 17:53   #2919
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
na receptę Ci dał?
a dzisiaj mama jeszcze kupiła jakieś tabletki ziołowe do ssania. Chyba wezmę to na receptę na wieczór, a przed samym egzaminem to drugie.
Cytat:
Napisane przez benia1169 Pokaż wiadomość
Hmmm, spróbuj parodia to lekarstwo już dziś, czy jutro i zobacz jak będzie rano, żeby się w dzień egzaminu nie urządzić na cacy, tzn., żeby się nie okazało, że jesteś po nim śpiąca czy jakaś przytłumiona. Ja wypiłam melisę tuż przed egzaminem i nie jestem pewna, czy mnie nie przyćmiła nieco, dziewczyny piszą, że może tak być.
Wydaje mi się, że zero reakcji spałam normalnie, tylko pierwsze 15 minut po wstaniu byłam naprawdę przymulona. Ale żadnych innych reakcji
Cytat:
Napisane przez julka610 Pokaż wiadomość
parodia to mamy tak samo egzamin ten sam dzień ta sama godz.

Cytat:
Hej dziewczyny

Parodia
każdy następny raz będzie łatwiejszy, bo wiemy już czego się spodziewać. Oby tylko jeszcze jeden raz
straszne, ja bym się po tym tak zdenerwowała...

Też tak mi się wydaje, wiem jak to wszystko wygląda.
Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
wiem co to za tabl. Mnie uspokoiły i troszkę zmuliły. No ale jak weźmiesz wieczorem przed jazdą to wydaje mi się, że powinnaś być zrelaksowana. Ale jest w szoku jak Twój organizm zareagował. Będzie dobrze;*
Jeszcze muszę trzeźwo myśleć, bo o 8 rano tego dnia sprawdzian z historii
Cytat:
To jak pójdę do lekarza rodzinnego i powiem, że strasznie się stresuję przed egzaminem to przepisze mi tabletki uspokajające?
Kurczę, może to jest jakiś sposób, bo te z apteki nie podziałały na mnie wcale...
Mi przepisał rodzinny.

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 17:55   #2920
pomarancza89
BAN stały

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
U mnie dokładnie to samo
Tylko, że teraz patrzę i co widzę?

(11/13/09) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.

extra kiedy pojeżdżę z Tobą ?
pomarancza89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 18:28   #2921
DJ Guciek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SamotnoscMnieDoluje Pokaż wiadomość

Juz się nie moge doczekać aż będe mogła odebrać później będę tylko kombinowała skąd wziąć samochód
Oooo, tego samego dnia nam przyjęli wnioski Z tej niecierpliwości (koleżanka odebrała po 6 dniach, kolega po 10) aż zadzwoniłam do Wydziału Komunikacji w starostwie i spytałam, czy może mają prawko na moje nazwisko, i powiedziano mi, że mam w czwartek się zgłosić, bo już będzie
kat. C+E - 19.01.2012

DJ Guciek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 18:35   #2922
masterpiece
Rozeznanie

Cytat:
Wróżka? Przestań Nie wierz w te badziewia.Wyjdę poza temat w tym momencie,mam nadzieję,że nie zostanę ukamieniowana,ale przypomniała mi się pewna historia.Wiele razy przychodziły mi smsy typu: "moje karty tarota mówią mi,że ble ble ble...jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej odpisz na numer XXXX Twoja wróżka Selena,czy coś w tym stylu",wiecie o co chodzi. No i któregos razu odpisałam,a potem nie mogłam się opędzić od smsów od tej "zakręconej wróżki" Po kilku miesiącach dostałam kolejnego smsa o podobnej treści z dopiskiem: "To Twoja ostatnia szansa na kontakt ze mną,gdyż odchodzę na emeryturę" rozbroilo mnie,bo nie traktowałam nigdy wróżki jako jakiś zawód,tylko to było coś takiego bardziej mistycznego
Ale nic to! Jeszcze większe zdziwienie mnie ogarnęło jak po kilku miesiącach dostałam kolejnego smsa od wróżki,że wyczytała coś w kartach tarota To co z tą emeryturą? Postanowiła sobie do niej dorobić i wrócić do zawodu?
masterpiece jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 18:41   #2923
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Jeszcze muszę trzeźwo myśleć, bo o 8 rano tego dnia sprawdzian z historii
sprawdzian z historii to pikuś w porównaniu do egzaminu.

kurcze tak mi się nie chce jechać na ten egzamin.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 18:43   #2924
benia1169
Zadomowienie

co z dzisiejszymi egzaminami
halooo, koleżanki, gdzie jesteście
benia1169 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 18:49   #2925
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
sprawdzian z historii to pikuś w porównaniu do egzaminu.

kurcze tak mi się nie chce jechać na ten egzamin.
Tak, ale z historią spędzę caluśkie poniedziałkowe popołudnie i przynajmniej nie będę myślała o egzaminie

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 19:52   #2926
ankossek
Raczkowanie

piątek+zdany egzamin= ostre oblewanie bo to napewno robią dziewczyny

ja mam egz 1.12 i na 28.11 chciałam sobie dokupić godziny ale 27.11 mam urodziny kol więc trzebaby być grzecznym. 28.11 wieczorem też mam imprezę a ja do miasta w którym zdaje (i dokupuje te godziny, i musze jechać raczej z rana) mam ok 1,5 h wiec chyba duuuzo kaw pójdzie w ruch

1.12.09- miszczuuuunio kierownicy prawko zdane !!

AGH

ankossek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 21:12   #2927
syyluusiiaa
Rozeznanie

confused women

kociaczeq17
tyneczka
Kiniolek91
kreciak
zabcia84
traxx69
Hityna
jambose
coff3ina
DeepSeaDolphin
agacik91
calipso85
paula600324
ninitoja
michas55
ines25
yee
nick_OLA
Agnes140489
DJ Guciek
lovecassie
anitek_15
SamotnoscMnieDoluje

oczywiscie GRATULUJE tym dziewczyna ktore zdaly teraz to tylko smigac samochodem a ubolewam tym ktore oblaly bedzie dobrze
baaardzo dluuugooo sie nie odzywalam a to za sprawa zepsutego komputera trzeba bylo troszku nazbierac pieniazkow na nowy a wiadomo jak juz ma sie ten swoj samochod to sie laduje w niego bynajmiej ja tak mam jezdze sobie elegancko. o maly wlos raz by mi fotoradar nie pstryknal zdjecie albo to zrobil albo nie bo nie wiem ale wydaje mi sie ze mandacik juz by przyszedl bo juz 3 tygonie minelo
ahh pozdrawiam was dziewczyny goraco i postaram sie odzywac czesciej

KCŁ

Na ZAWSZE Tylko Ty

2 wrzesień 2009 - ZDAŁAM prawo jazdy

Ciche szczęście w zakątku, obok galopującej wieczności...
syyluusiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 22:34   #2928
sonia23
Raczkowanie

dzięki kochane za wsparcie.może jednak dobre i pozytywne podejście do tego coś zmieni.Macie rację nie można się poddawać i próbować,przecież w końcu musi mi się udac jak nie teraz to pózniej ale teraz będę wierzyć w to że się uda i zdam, będę zdawać z pozytywnym nastawieniem.Dzięki za słowa otuchy
sonia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 22:55   #2929
kociaczeq17
Raczkowanie

syyluusiiaa dziekuje ci kochana

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=469524
kociaczeq17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 00:14   #2930
onlythebest
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Siska Pokaż wiadomość

A sytuacja opisana przez onlythebest jest po prostu straszna..mam nadzieję, że nie zostanie ci jakas trauma na długi czas..ja tez bym się poryczała i nie chciała dalej jechac ..trzymaj sie!

No ja okropny wrażliwiec i boidudek jakoś ostatnio stwardniałam.
I jak kiedyś by mi się słabo zrobiło i nogi zmiękły, tak wczoraj byłam gotowa wysiąść z tego samochodu i iść ratowac to dziecko...Tak więc obyło się bez płaczu, no i jakos 2 godziny jazdy przetrwałam (z tym że balam sie jechać więcej niż 40 hehee - ja Kamikadze, jak to instruktor mnie nazywa), ale jak wróciłam do domu to zapowiedzialam, że na egzamin nie idę, i wogóle ja sie do tego nie nadaje, że to jest za duża odpowiedzialność za siebie, innych i wogóle to nie dla mnie. Ale dziś juz mi trochę przeszło...no i na egzamin się wybiorę W końcu trza być twardym nie miętkim...

Zaręczona i przeszczęśliwa od 3.01.2011 r.
onlythebest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 10:34   #2931
syyluusiiaa
Rozeznanie

dziewczyny pytanko mam

nie mam sie kogo zapytac bo tatus i TŻ za granica a wiec pytam kochane was a wiec czy swiatla przeciwmgielne dzialaja na tej samej zasadzie co "długie"?? tzn jak jest mgla i mam wlaczone przeciwmgielne to jak widze ze jedzie z naprzeciwka samochod to musze je wylanczac tak samo jak długie??? bo kurcze mam juz ponad 2 miechy prawko a nie wiem

KCŁ

Na ZAWSZE Tylko Ty

Stary 2009-11-14, 12:00   #2932
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syyluusiiaa Pokaż wiadomość
dziewczyny pytanko mam

nie mam sie kogo zapytac bo tatus i TŻ za granica a wiec pytam kochane was a wiec czy swiatla przeciwmgielne dzialaja na tej samej zasadzie co "długie"?? tzn jak jest mgla i mam wlaczone przeciwmgielne to jak widze ze jedzie z naprzeciwka samochod to musze je wylanczac tak samo jak długie??? bo kurcze mam juz ponad 2 miechy prawko a nie wiem
Nie.
Światło przeciwmgielne włącza się podczas mgły, żebyś była lepiej widoczna na drodze, więc jaki sens miałoby wyłączanie ich jak coś jedzie?
Jest mgła to powinno się je włączyć (chociaż obowiązku nie ma. chyba.)

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-11-14, 14:10   #2933
syyluusiiaa
Rozeznanie

Dziekuje za odpowiedz

KCŁ

Na ZAWSZE Tylko Ty

Stary 2009-11-14, 15:50   #2934
DontSaySorry
Zakorzenienie

Ale sie wkurzylam.

Od czwartu probowalam sie dodzwonic do mojego OSK. I owszem, za ktoryms razem odebrala pani 'sekretarka'. Miala przekazac, ze dzwonilam i zeby do mnie oddzwonil kierownik i powiedzial co i jak z doszkalajacymi jazdami [ ktore btw.chce w ten poniedzialek:| ].Mija czwartek... Mija piatek... Przychodzi sobota a telefonu od niego nadal nie ma!
Wpadlam na pomysl, zeby zadzwonic do jednego z instruktorow i zapytac co sie dzieje z tym kierownikiem. I wreeeeszcie udało sie, kierownik oddzwonil tłumacząc, że cos sie dzieje z jego telefonem [taaaaa, szkoda ze nie powiedzial ze z sekretarką chyba też!!! no nie wierze, ze mu nie przekazala;/]. Pytal nagle ile razy probowalam sie dodzwonic, przepraszal:/ wrrrr
udalo mi sie umowic na te jazdy ale tyle co sie nazłościłam to szok!
Stary 2009-11-14, 16:14   #2935
wenus2029
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość

Któro podejście?

Na razie drugie, mam nadzieję, że już ostatnio, bo tyle nerwów ostatnio było... Musi być lepiej
wenus2029 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 17:52   #2936
expectation
Zadomowienie

Cześć Wiem, że nie pisałam, że miałam egzamin, ale po prostu zapomniałam. A więc dzisiaj miałam pierwsze podejście, na testach 1 błąd, na jeździe 2 - zgasł mi samochód przy zawracaniu i przejechałam na 3 przez torowisko Ale egzamin zaliczony

A Bóg map nie rozdaje, nie wiesz dokąd iść...

expectation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 18:00   #2937
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez expectation Pokaż wiadomość
Cześć Wiem, że nie pisałam, że miałam egzamin, ale po prostu zapomniałam. A więc dzisiaj miałam pierwsze podejście, na testach 1 błąd, na jeździe 2 - zgasł mi samochód przy zawracaniu i przejechałam na 3 przez torowisko Ale egzamin zaliczony
Gratki.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-11-14, 18:07   #2938
Agnes140489
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DJ Guciek Pokaż wiadomość

miałyśmy w tym samym dniu egzamin u mnie jeszcze nic nie ma

It is the first step that is troublesome
Agnes140489 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 20:53   #2939
effciaa16
Zakorzenienie

witam.
Dzisiaj wyjeździłam sobie 2 godziny. Szczerze, to nie jestem jakoś zachwycona. Chciałam jechać z innym instruktorem, ale wyszło inaczej. W ogóle on wyglądał jak taki pijany zgredzik. Serio. Myślałam, że to jakiś kursant. No ale do rzeczy. Jeździł ze mną tak jakby to była moja pierwsza jazda. Mówił mi kiedy mam zmieniać biegi, często ingerował w moją jazdę np. wciskał mi hamulec, kiedy ja to robiłam sama, kręcił mi kierownicą chociaż wiedziałam, że mam jechać na prawą stronę. Za bardzo mi mieszał w mojej jeździe. Tzn. ingerował często niepotrzebnie. Może dlatego nie jestem jakoś zadowolona. Ale myślę, że jeżdżę nie najgorzej, a błędy każdemu się zdarzają.
nawet nie wiecie jak mi się nie chce tam jechać :-/

mam pytanie u Was w ośrodkach egzaminacyjnych WORDach, MORDach, ZORDach i co tam jeszcze macie auta na benzynę? na łuku jeździcie bez problemy na sprzęgle? Dzisiaj jeździłam na benzynie i jechał mi na sprzęgle, ale wydaje mi się , że WORDzie są bardziej wyrobione.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 21:01   #2940
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
mam pytanie u Was w ośrodkach egzaminacyjnych WORDach, MORDach, ZORDach i co tam jeszcze macie auta na benzynę? na łuku jeździcie bez problemy na sprzęgle? Dzisiaj jeździłam na benzynie i jechał mi na sprzęgle, ale wydaje mi się , że WORDzie są bardziej wyrobione.
Ewa, nie przejmuj się jazdą, nie warto tego roztrząsać. Trochę niefajnie, że instruktor chciał robić wszystko za Ciebie.

U mnie w Wordzie są auta na benzynę. Zawsze jeździłam na półsprzęgle po łuku. Za trzecim razem czułam, że samochód szarpie. Tak ledwo, ledwo jechał na samym sprzęgle.

~ Thomas Fuller ~
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości