|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
Cytat:
![]() w nocy śpię W nocy pracuje tylko jak mam cos na ostatnią chwile, czyli zawszeCytat:
![]() Cytat:
Ale fajnie, ze w drugiej firmie Cię chcą No i Carrerę koniecznie pokaż
|
|
#1742 |
|
Raczkowanie
|
POkaze pokaze bo MUSICIE TO ZOBACZYC
)) Spadam do dentysty- sadysty A i nie wiem co pomieszalam hehe no ale trudno
|
|
|
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeczytałam sobie ostatnio "Podręcznik dla zapracowanych kobiet" Mary Hartley i jest ze mną trochę lepiej. Fajne tam mają porady odnośnie planowania i oszczędzania czasu. Niektóre sposoby już wcześniej stosowałam, bo sama na nie wpadłam (np. pisanie listy zakupów według kolejności półek w markecie), ale bardzo spodobał mi się podział zadań na czerwone - czyli te do zrobienie natychmiast i zielone, czyli te, które mogą jeszcze poczekać, ale nie za długo, bo wtedy staną się czerwone ![]() Zmykam na "ćwiczenia terenowe w ramach ścieżki" Co oznacza, że tłukę się godzinę pociągiem i później dwoma tramwajami kolejne 20 minut po to, żeby posłuchać jakiejś nudnej babki przez godzinę i znów tak długo wracać do domu No ale obecność muszę mieć
Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2009-11-13 o 12:28 |
|
|
|
|
#1744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
codziennie cos tam sobie naskrobie i jest ok a drugi rozdzial mam oddac do swiat, wiec jeszcze duuuzo czasu juz mi sie w glowie nawet badania klaruja ![]() tylko problem mam taki, ze np. tak jak wczoraj - ide do biblioteki poszukac czegos do licencjata, a idac po jedna ksiazke do dzialu z ksiazkami do mgr juz tam zostaje wynoszac gore nowych ksiazek do mgr... a licencjat lezy z braku ksiazek biblioteczne limity strasznie mnie ograniczaja... chyba trzeba bedzie zaczac kserowanie na szersza skale tylko pieniazkow szkoda na te stosy papieru ![]() Cytat:
ale to wynika z tego, ze stwierdzam, ze i tak duzo czasu mi to nie zajmie, a lepiej miec to wszystko w glowie na swiezo a tak to robie sobie liste rzeczy do zrobienia, rozkladam to sobie mniej wiecej w czasie - typu tego dnia zrobie to, innego tamto. jak mam w ciagu dnia zrobic kilka rzeczy to sobie rozpisuje na godziny bardzo przydatny jest do tego kalendarzyk taki ksiazeczkowy - bez tego w torebce nie ruszam sie z domu ![]() w rezultacie pomimo tego, ze robie na raz duzo rzeczy to jakos tak umiem wszystko pogodzic i raczej nie budze sie z przyslowiowa reka w nocniku ![]() w dodatku mam tak, ze im wiecej mam na glowie tym lepsza mam organizacje czasu ![]() heh TZ mi wczoraj opowiadal jaki mieli kredytowy paradoks jakas para brala kredyt na dom na 40 lat i jak im wyliczali raty to sie okazalo, ze biorac wiekszy kredyt beda placic o 60zl mniejsza rate niz biorac ten mniejszy, bo juz wtedy przechodza do innego progu marzowego... ale fajnie ![]() hm mam w lodowce tortellini ze szpinakiem i ricotta i szukalam przepisu na jakas lekka salatke... i co? same jakies tlusciochy majonezowe ![]() to tortellini chyba bedzie solo, a mieszanka salat z kielkami i winegretem solo
|
||
|
|
|
#1745 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
MGR. Ja już mam dość Cytat:
|
|
#1746 | |||
|
Zadomowienie
|
Cześć CZYKITY![]() Dziewczyny dzisiaj wieczorem degustacja wczoraj poskładało mnie szybko spaćKupiliśmy Pana Tadzia, tak jak planowaliśmy. Ja już nawet mam taką koncepcję w głowie, żeby zamiast zawieszek dać takie fajne krawaty. Widziałyście kiedyś coś takiego? na allegro można kupić![]() Cytat:
a ile radości Wam sprawi kupowanie czegoś do przyszłego domu Co masz ciekawego dalej na liście? My ostatnio dorobiliśmy się 6 kufelków na piwo![]() Cytat:
![]() Cytat:
Witaj
|
|
#1747 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że wszystko się szybko wyjaśni i wrócisz do nas w lepszym humorku!Cytat:
z czym u mnie ciężko![]() Cytat:
Co do podróży poślubnej to my planujemy chociaż na parę dni, nawet w Bieszczadki, tylko we dwoje Nawet jeśli by Wam się nie udało zaraz po ślubie to w następnym roku odbijecie to sobie z nawiązką Szyszynko w takim razie czekamy do stycznia i trzymamy kciuki! Pokazuj zdjęcia ![]() Cytat:
i wzięli ten większy kurczę 40 lat kredytu![]() Certinko Wasza lista miejsc na podróż poślubną wygląda bardzo obiecująco
|
|
#1748 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez bym chciala Pana Tadka. ale nie jestem pewna czy nie zostane przeglosowana (bo w sumie na moim weselu nie zamierzam nawet pic wodki tylko winko, wiec pewnie stwierdza, ze moje upodobania estetyczne -> butelka, nie sa argumentem )widzialam te krawaty, ale mi nie przypadly do gustu Cytat:
40 lat a to kredyt na tylko polowe domu bo polowe to juz maja wkladu wlasnego pewnie jakis fajny 'domek' sobie postawia no i przy takim kredycie miesieczna rata jest bardzo znosna dla domowego budzetu Cytat:
![]() wiem, ze w UK takie daja, ale w Polsce jeszcze o takim przypadku nie slyszalam my z podroza poslubna nadal czekamy na Itake, ktora cos zwleka z firstami a Alfastar nie oferuje niczego ciekawego
|
|||
|
|
|
#1750 | ||
|
Wtajemniczenie
|
no mam nadzieję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1751 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej hej ![]() suknia to biel śmietankowa czyli niby ecri ale wyglada jak biała ![]() a mnie się wydaje że jeszcze nic nie mamy załatwione mój TŻ to by czekała na ostatnią chwilę z wszystkim poniżej fotka mojej sukni długi i krótki , oba obszyte koronką
|
|
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie liczę swoją kaske brutto, którą zarobiłam w tym roku bo nie mogę przekroczyc pewniej kwoty, a już nie dużo do niej brakuje
szkoda stracić 1.200zł poza tym mama coś mówiła, że to na pół sukienki już by było![]() mój tato już przeczytał P. umowę o pracę i powiedział, że jest ok bo wiadomo, że są przedsięb. gdzie wykorzystują biednych studentów
|
#1753 |
|
Lena
|
o tak. niby wieczoram, a raczej późnym popołudniem do lekarza, a potem jak sie wyrobię to mam zaproszenie od krakowskich wizażanek na jakiś wypad.. może się skuszę. bo już od tego siedzenia w domciu odbija mi!
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka to ten wasz ślub bedzie w wyznaczonym terminie czy nie? Jak już się pogubiłam....
|
#1755 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny przymierzałam dziś suknie ślubną piękna w kolorze perły coś pięknego. Tylko jedna bo czasu nie miałyśmy a dziewczyna bardzo miła doradziła i w ogóle. Ale jestem szczęśliwa . Jak ja znajde to wam pokaze jaka
|
|
|
|
#1756 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.we-dwoje.pl/suknia;slubna...html?foto_id=3 Cytat:
Także kasiorka wpadnie$$$ Ale tak n aprawe to wolałabym zarobić zamiast siedzieć i sie opieprzać, bo jakbym miała praće to i mgr bym napisała i na wszystko bym miała czas, bo paradoksalnie czym mniej mam czasu tym mam go więcej![]() A co sie tak czaisz z tą pracą Tadzika i nie chcesz powiedziec gdzie on workuje, he?
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoś wie co to za piosenka????
http://video.google.pl/videosearch?q...wQwAA&start=30 |
|
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1759 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kupowaliśmy po cenie hurtowej jeszcze musimy się zastanowić jakie winko Co do butelki to nam też się podoba, tylko szyjka mogłaby być węższa bo można porozlewać u nas w ciągu ostatniego roku na większości imprez rodzinnych króluje ta wódka także jest sprawdzona![]() Ciekawe jaki dom sobie wybudują, to chyba jakaś willa będzie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do załatwiania to na prawdę macie bardzo dużo, także nie ma co się stresować ![]() Cytat:
tylko jak sobie policzyłam ile bym miała lat przy ostatniej racie biorąc na 40 czy 50 lat to Ale tak jak piszesz, lepiej się nie dobijać wielkością raty i przy przypływie gotówki nadpłacać
|
|
#1760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki śliczne
zastanawiam się właśnie nad pierwszym tańcem choć mój jest uparty i kto wie czy da się namówić na co innego niż "Zabiorę Cię właśnie tam"
|
|
|
|
#1762 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
QUOTE=Samoa;15255944]słyszałam, że najwyższy okres kredytowania to 50 lat, ale zapytam tżcika, nie od parady ma sie doradcę finansowego w domu [/QUOTE]Spytaj. Ja jakoś nie bardzo mogę w to uwierzyć.. Ale fajnie mieć takiego doradcę w domu Cytat:
Niedrogo Wam wyszło. W macro z koncesją prawie tak samo kosztuje. Jeszcze musimy się zorientować jak w hurtowniach stoi Tadek, ewentualnie w Macro kupimy poprzez naszego kolegę, który ma koncesję.
...od kilku miesięcy ----> Edytowane przez Remmi Czas edycji: 2009-11-13 o 14:35 |
||
|
|
|
#1763 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Halooooo
Cytat:
Musze mieć w pełni czas zajęty praca TZ szkoła ![]() No Kaśka ujawnij się jeśli masz ochotę Cytat:
![]() :conf used:Dziś weekend muszę dzisiaj jechać umowę podpisać z zespołem miałam DJ zamówionego znajomego i kule cały czas czuje sie jak by mnie ktos rozrywał DJ ORKIESTRA DJ ORKIESTRA mam ostatnie godziny na zastanowienie sie i nie wiem z ta orkiestra to tak nie spodziewanie wypadlo i teraz nie wiem czy dobrze zrobie tydzien sie nad tym mecze
|
|
#1764 | ||||
|
Rozeznanie
|
Witam. Ja już jestem u Tż na weekend, ale oczywiście nie obyło się bez przygód... wkońcu to piątek 13-tego
Cytat:
znajomi biorą cywilny jutro i w poniedziałek wylatują na podróż poślubną właśnie na Sri Lanke.Cytat:
Cytat:
mam nadzieję, że chociaż jakiś jeden weekned w trakcie miesiąca miodowego gdzieś sobie wyskoczymy.Cytat:
![]() faktycznie jest tak jak mówisz. im więcej czasu wolnego tym mniej się pożytecznych rzeczy robi
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj jest fragment filmu gdzie tańczą do tej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=4u6yc...eature=related i gdybym miała tak zatańczyć to bym chciała, ale boję się, ze wyjdzie tak nieudolnie jak u tej parki co wkleiłas
|
|
#1766 | |
|
BAN stały
|
Witam nową PMK-e.
Cytat:
![]() Cześć ![]() Zrobilam sobie dzisiaj wolne od pracy i siedze w domu. ![]() W niedziele są u Nas targi slubne w niedziele i chyba pojedziemy o ile tż wstanie o dosyć dobrej porze,bo będzie po nocce. ![]() Jeszcze 14 dni stuknie nam 300 dni do slubu.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-11-13 o 14:41 |
|
|
|
|
#1767 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio w Selgrosie byl za 21.77![]() ja juz wiem jakie chce winko tyle, ze mam nadzieje, ze uda sie je jednak kupic w Fr, bo takie jak ja chce to ostatnio widzialam, ze u nas jest w promocji za 26zl za butelke... a ze nie malo chce tego winka kupic to fajnie byloby kupic bez zadnych oplat importowych itp ![]() co do butelki to nawet nie tyle szyjka moglaby byc wezsza o il moglby byc taki 'aplikator' do nalewania jak np. w Absolucie aczkolwiek jak juz towarzystwo si podpije to nawet aplikator nie pomoze ar ju sziur? bo w Selgrosie z koncesja jest za 17.84 jak ma sie koncesie to sie kupuje za to nizsza cene podana w gazetce![]() Cytat:
co ciekawe najwiecej ksiazek do magisterki z socjologii ktora pisze na uniwerku (jagiellonskim) mam w bibliotece uniwerku ekonomicznego podejrzewam, ze z ZZl jest tez sporo ksiazek, bo jest tez u nas podobna specjalizacja (zarzadzanie i doradztwo personalne) na ekonomii w ogole moze nieobiekywnie, ale stwierdzam, ze jagiellonka moze sie schowac moze i duzo ksiazek, ale malo egzemplarzy, non stop wypozyczone, male limity itp ![]() Cytat:
w tym roku bedzie chyba fajniej niz w zeszlym, bo teraz jest nasz czas w zeszlym roku raczej tak sobie ogladalam z ciekawosci i zbieralam wszelkie ulotki teraz juz wiem czego szukami, wiec moze nawet jakies umowy sie podpisze
|
|||
|
|
|
#1768 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() My chyba taka piosenke wezmiemy na 1 taniec http://www.youtube.com/watch?v=Rawts...eature=related you're my world, my heart, my soul.... |
|
|
|
#1769 |
|
BAN stały
|
lain,tylko że my jesteśmy w uk,noi tu sa te targi więc my niestety nic załatwiać tu nie będziemy,ale chciałabym chociaż jechać zobaczyć jak tu jest z tymi slubami weselami.Noi suknie pooglądać.
![]() Zapomniałam dodać w poprzednim poście,że mam dzisiaj wolne bo się źle czuje ( brzuch mnie boli ) noi mam dzień dziecka albo dzień dobroci nad zwierzętami ,bo tż był na zakupach i sprząta właśnie chate,co zazwyczaj robimy wspólnie.Od niego to ja mam rozkaz leżeć
|
|
|
|
#1770 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Szyszynko super że będzie praca
Koniecznie pokaż zdjęcia ![]() Canti no czekałam wczoraj na tą degustajcję A co do listy na podróż, to tak jak już pisałam, pewnie dużo odpadnie ze wzgledu na cenę, bo niestety nasz ślub przypada w samym szczycie sezonu wakacyjnego, a TŻ chce lecieć gdzieś zaraz po ślubie wiec pewnie nie na wszystko będzie nas stać, a chcemy lecie na All inclusive ![]() Cytat:
Kasia już drugi raz pytam o tą pracę P. to jakaś tajemnica, czy nie chcesz zapeszać, czy co? Cytat:
Kurcze niedługo coraz nas mniej zostanie, tych które jeszcze nawet nie mierzyły sukien... ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
super piosenka, ale jaki koślawy taniec, wolalabym już nic nie zatańczyć niż pokazać coś takiego jak oni
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

W nocy pracuje tylko jak mam cos na ostatnią chwile, czyli zawsze

No ale obecność muszę mieć
tą magisterką. No ale muszę spiąć poślady, bo im szybciej to napisze, tym szybciej będę mieć to z głowy
a drugi rozdzial mam oddac do swiat, wiec jeszcze duuuzo czasu
tylko pieniazkow szkoda na te stosy papieru 
Dziewczyny dzisiaj wieczorem degustacja
na allegro można kupić

i wzięli ten większy