|
|
#3091 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
|
|
|
|
#3092 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3093 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mogą cię olewać , śmiać itp, ale to Ciebie dręczy ta dziewczyna a nie ich. Jeśli jakiś policjant cię oleje to idz do bardziej kompntentnej osoby, albo do ich przełozonego, nie wiem jak to stanowisko sie w policji nazywa
![]() Edytowane przez Ciii Czas edycji: 2009-11-13 o 14:57 |
|
|
|
|
#3094 |
|
Raczkowanie
|
Nic nam nie da test DNA?To nic nie pomoze, bo kazdemu komu ona opowie o tym bedziemy pokazywac?Chodzi o to jej gadanie wszystkim dookola, ze on jest taki i owaki, ze mnie oszukuje i z nia sypia. Ja juz zmienilam telefon i mialam swiety spokoj to ona dorwala mnie na nk. Moj tz nie zmieni bo ma go bardzo dlugo i duzo klientow do niego dzwoni.Zreszta dziewczyna brata mojego TZ tam chodzi-troche podobna jest do niej i wszystko o nas jej donosi. Nigdy nie odpisywalam na jej smsy. Marlenka zachowalam godność przez dwa lata i co?i dalej to samo.Ja nie chce, zeby ona sie ciagnela za nami cale zycie.
|
|
|
|
#3095 |
|
BAN stały
|
Hejka wszystkim!
![]() Dobra pierwszy raz od kilku dni siedzę bezkarnie na komputerze to mogę się rozpisać i opowiedzieć czemu zastój mam ![]() Otóż... we wtorek przyjechałam do mojego tż (razem z nim). I tak od wtorku siedzę u niego. Wszystko ok gdyby nie fakt, że on pracuje od 17 do bardzo późnego wieczoru (nocy). Praca w pubie rzecz jasna Nie dość, że muszę siedzieć z nim przez cały czas to jeszcze ubzdurał sobie, że mam komputera nie dotykać przez ten czas ajk jesteśmy razem ... Ale ja nie dawałam za wygraną i zawsze uprosiłam na 5 minutek aby chociaż Was podejżeć.. także jestem na bieżąco :PTak generalnie to naszła mnie ochota na jakieś kosmetyczne szaleństwo... ale zbytnio spłukana jestem Ale wiecie... zdesperowana kobieta zawsze coś wymyśli..1) skończyła mi się tapeta!!! (plastik płacze!)2) chcę jakiś samoopalacz!!! ale taki super, że super! 3) marzy mi się jakaś klamra do włosów ![]() 4) bielizna ![]() 5) no i odsrosty też trza zrobić ![]() boziu, za dużo tego.... SPONSOR GDZIE JESTES????? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
a dla mnie dziwne troszkę jest zachowanie Twojego faceta, bo owszem ja rozumiem, że on może wie jak jest i nie chce mu się bawić w takie sprawy, ale powinien pomyśleć też o Tobie, to nei jest dla Ciebie komfortowa sytuacja i to ON powinien coś z tym zrobić, bo to JEGO była dziewczyna, przynajmniej według mnie by tak wypadało
|
|
|
|
#3097 |
|
BAN stały
|
Hmm... dziełchy to co.. poradzicie mnie czymś? walnijcie jakimiś nazwami czy firmami... i napiszcie czy gdzieś w necie mogę dostać :P:P
|
|
|
|
#3098 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
zapytaj nie zaszkodzi, a jak nie to idz na policję, nie ważne że sprawa dotyczy Twojego faceta, ważne, że laska utrudnia Tobie życie, jest taki artykuł w kodeksie wykroczeń jak uporczywe niepokojenie, może pod to podciągną
|
|
|
|
#3100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale przyznam sie ze skapiec jestem ale z drugiej strony jak sobie tak pomysle raz sie zyje skoro mam to czemu by nie wydac.. jak bede po slubie to mąż naewno mi nie pozwoli na jakies ostre zakupowe szalenstwa....![]() ![]() Marlenkar a ile kosztuje taka maszynka do ćwiekow?? i gdzie mozna by kupić ja?? przyznam sie ze chce uszyc sobie mala kopertowke i wieksza torebe i przyozdoibic je cwiekami, tak samo z paskiem- chciałabym zeby mama mi uszyła taki gruby z 8-10 cm skorzany pas i nabiłabym na niego ćwieki, tylko maszynki brak..... ja dziś jestem już po tej lekcji- cieżko troszke było babka wytknela mi bledy w metodach nauczania ![]() no ale coz wazne zeby czlowiek z tego jakies wnioski wysunal zeby ulepszyc nastepne wystapienia tak ogolnie kochane sa dzieciaczki nawet te rozrabiaki
Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2009-11-13 o 15:19 |
|
|
|
|
#3101 |
|
Raczkowanie
|
Patiirafaello nawet jak policja nic za bardzo nie zdziała, to ta idiotka jak zobaczy wezwanie na policje albo policjanta w drzwiach to nasra w gacie
to jest po prostu taki typ dziewczyny co myśli że wszystko jej wolno :/
![]() Edytowane przez Ciii Czas edycji: 2009-11-13 o 15:33 |
|
|
|
#3102 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieje, ze sie przestraszy, ale kto ja wie. Kiedys pozyczylam jej laptopa bo moj tz prosil dla jej drugiego dziecka bo tak bardzo z kolei on mojego tz prosil. Trzymala go pol roku i jak moj TZ poszedl go odebrac to zadzwonila na policje i powiedziala, ze sie wlamal do mieszkania i zabral laptopa. A jak zabrali nam tego laptopa i poprosili ja o dokumenty to zmienila zdanie, bo zadnych dokumentow nie miala.Dlatego jak ja zglosze to na policje to ona cos wymysli, byc moze o cos nas zglosi. Jak ja podjelam walke, ktora ona przegra to z wscieklosci rozpeta wojne. Duzo wie o tz skad mam wiedziec,ze czegos nie wykorzysta i nie pojdzie na policje. Najgorsze jest to, ze ona sobie to zmysli i bedzie jeszcze w to wierzyc dlatego moze sie wydawac bardzo wiarygodna. Wiara we wlasne klamstwa to tez choroba. Mialm o tym na wykladach na resocjalizacji.
|
|
|
|
#3103 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() na allegro ok 40 zł ![]() ale chyba da sie kupic jakies ktore takiej maszynki nie wymagaja nie wiem jescze dopiero szukam materiałów znalazłam super zdjęcia wkleje "zaraz" ;p a poki co fajny blog, dziewczyna ma wyczucie smaku http://maggifashion.blogspot.com/200...1_archive.html ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
nic z tego nie zrozumiałam
|
|
|
#3104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też juz nic z tego nie rozmumiem- troszke to zawiłe dziwne uklady- skoro jest byla to po co urzymujecie z nia kontakt ( z tego co czytam zrozumiałam tak)skoro utrudnia wam tak zycie |
|
|
|
|
#3105 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3107 |
|
Wtajemniczenie
|
Patiirafaello dla mnie to wszystko jest jakieś chore, nic nie rozumiem, ja bym takiej babki nie wstrzymała, a Tż jeszcze olewa i nie chce isć na pały
|
|
|
|
#3108 |
|
Wtajemniczenie
|
:d
|
|
|
|
#3109 |
|
Raczkowanie
|
nie do wiary jak człowiek może sie przez rok zmienić ( a raczej w jego główce )gdyby ktos nie kojarzył, to jest nasza justangie z fotki
![]() Edytowane przez Ciii Czas edycji: 2009-11-13 o 16:27 |
|
|
|
#3110 |
|
BAN stały
|
Dzien dobry AG
W koncu weekend ale w sumie nie ma z czego sie cieszyc ,nic nowego. Tż przyjezdza i siedzimy w domku Coraz blizej poniedzialek boję się
|
|
|
|
#3111 |
|
Raczkowanie
|
Juz sie ubieram i jade na policje, trzymajcie kciuki zebym po drodze nie wymiekla.
|
|
|
|
#3112 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za takie zachowanie, co Ty jestes winna temu, ze jakas jego byla laska sie Was czepia, to jego przeszlosc i jego zas...anym obowiazkiem jest zrobic z nia porzadek. Tej sytuacji z laptopem juz w ogole nie kumam, ale skoro on ma z nimi takie kontakty to niewiadomo o co tam chodzi i czy ta laska nie ma powodow do tego by sie tak zachowywac . Ja bym podrazyla temat bo to nie jest normalne, a jak dla mnie zachowanie Twojego Tz budzi troche podejrzen, przynajmniej jak dla mnie, ale ze mnie to Sherlock Holmes takze wiesz ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3114 |
|
Raczkowanie
|
Rozmawiałam wlaśnie z tz i powiedzial, ze nie pojdzie na policje bo nie bedzie sie glupotami zajmował,nie ma czasu na to i ze jego znajomi wiedza jaka ona jest i dlatego nie ma takiej potrzeby, a jak ja sie chce zajmowac intrygami to mam go w to nie wciagac.Jak pojde na policje to ona cos innego wymysli i najlepszy sposob to ignorowanie jej. Mowi tez ze to ja zaczelam, bo odpisalam jej na ten komentarz i teraz dopiero sie zacznie.Dla mnie tez tego nie zrobi uzasadnil tym co wyzej napisalam.I jego byla zeby utwierdzic moich znajomych w tym co napisala im, to jest zdolna poleciec do nich do Angli.Na koniec dodal,ze on na policjie nie bedzie chodzil bo jak by mial sie przejmować tym kto co powiedzial to do konca zycia by tam siedzial.
|
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem co mam Ci poradzic, ale skoro nie masz wsparcia z jego strony to kicha, czyli rozumiem ze dla Twojego TZa wazniejsze jest to, ze nie ma ochoty zajmowac sie glupotami niz Twoje dobre imie, troszke Ci wspolczuje, bo to egoistyczne zachowanie, on ma spokoj i to najwazniejsze.
A tak jeszcze dopisze, ze jak cos z tym zrobisz to bedziesz miala przynajmniej czyste sumienie, ze probowalas a tak to laska ma radoche ze sobie moze po was pojezdzic bez zadnych konsekwencji.
Być może Bóg chciał, abyś poznał wielu złych ludzi zanim poznasz tę dobrą, abyś mógł ją rozpoznać kiedy ona się w końcu pojawi Niki Alex Edytowane przez kamciurka Czas edycji: 2009-11-13 o 17:09 |
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
Hmn....troszkę dziwna reakcja tego Twojego TŻ, ja rozumiem, że nie można się wszystkim przejmować co ludzie gadają no ale to też godzi w Ciebie, mogłaś nie reagować na ten komentarz no ale nie powinien mówić, że to ty zaczęłaś, troszkę sobie zlewa sytuację, no ale czasami jak się to mówi nie ruszaj gówna bo będzie śmierdzieć i może faktycznie to olejcie, a policja to ją tylko może pouczyć, w o wiele poważnijszych sprawach nie reaguję więc nie spodziewałabym się jakeijś reakacji od nich
|
|
#3117 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3118 |
|
BAN stały
|
Gwiazdeczko mogłabys mi podac jeszcze raz tego linka do jakby allegro zagranicznego ??
bo mi sie gdzies zawieeruszl... ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- http://fotoalbum.ee/photos/miskellon/60538237 padłam!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#3119 |
|
Rozeznanie
|
Moj tatuś jak sie okazało ma maszynke do cwieków
ja nie rozumiem... nawet pistolet na klej ma no to zamawiam pozadne cwieki i za jakis czas oćwiekuje sobie stare kozaczki albo botki hahaa ale sie cieszę.Pattirafaello dla mnie to tez jakies dziwne zachowanie Twojego Tz, ciekawa jestem czy laska zgodziłaby sie na badanie DNA
|
|
#3120 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

(plastik płacze!)

ale z drugiej strony jak sobie tak pomysle raz sie zyje skoro mam to czemu by nie wydac.. jak bede po slubie to mąż naewno mi nie pozwoli na jakies ostre zakupowe szalenstwa....
za takie zachowanie, co Ty jestes winna temu, ze jakas jego byla laska sie Was czepia, to jego przeszlosc i jego zas...anym obowiazkiem jest zrobic z nia porzadek.