American & Polish Girl cz. XII - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-13, 14:36   #3091
Eloska
Wtajemniczenie

Dot.: American & Polish Girl cz. XII

Eloska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 14:52   #3092
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
Napisane przez marlenkarr Pokaż wiadomość
Namów Tz zeby poszedł na policje
Sprobuje, ale watpie. Ja zaraz zadzwonie na policje i zapytam czy ja jak pojde do nich to zglosic czy to w ogole jest sens.
Patiirafaello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 14:56   #3093
Ciii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Patiirafaello Pokaż wiadomość
Sprobuje, ale watpie. Ja zaraz zadzwonie na policje i zapytam czy ja jak pojde do nich to zglosic czy to w ogole jest sens.
najlepiej iść odrazu osobiscie, po co telefonowac. Na pewno ma sens ta sprawa
Mogą cię olewać , śmiać itp, ale to Ciebie dręczy ta dziewczyna a nie ich. Jeśli jakiś policjant cię oleje to idz do bardziej kompntentnej osoby, albo do ich przełozonego, nie wiem jak to stanowisko sie w policji nazywa

Edytowane przez Ciii
Czas edycji: 2009-11-13 o 14:57
Ciii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 15:01   #3094
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
Napisane przez Dualstar Pokaż wiadomość
Najlepiej to wszystko pozmieniać ( numer telefonu itd... ) i mieć z nią spokój
a jak dalej będzie się upierać że to jego zrobić test DNA i będzie pewność
Nic nam nie da test DNA?To nic nie pomoze, bo kazdemu komu ona opowie o tym bedziemy pokazywac?Chodzi o to jej gadanie wszystkim dookola, ze on jest taki i owaki, ze mnie oszukuje i z nia sypia. Ja juz zmienilam telefon i mialam swiety spokoj to ona dorwala mnie na nk. Moj tz nie zmieni bo ma go bardzo dlugo i duzo klientow do niego dzwoni.Zreszta dziewczyna brata mojego TZ tam chodzi-troche podobna jest do niej i wszystko o nas jej donosi. Nigdy nie odpisywalam na jej smsy. Marlenka zachowalam godność przez dwa lata i co?i dalej to samo.Ja nie chce, zeby ona sie ciagnela za nami cale zycie.
Stary 2009-11-13, 15:03   #3095
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Hejka wszystkim!
Dobra pierwszy raz od kilku dni siedzę bezkarnie na komputerze to mogę się rozpisać i opowiedzieć czemu zastój mam

Otóż... we wtorek przyjechałam do mojego tż (razem z nim). I tak od wtorku siedzę u niego. Wszystko ok gdyby nie fakt, że on pracuje od 17 do bardzo późnego wieczoru (nocy). Praca w pubie rzecz jasna Nie dość, że muszę siedzieć z nim przez cały czas to jeszcze ubzdurał sobie, że mam komputera nie dotykać przez ten czas ajk jesteśmy razem ... Ale ja nie dawałam za wygraną i zawsze uprosiłam na 5 minutek aby chociaż Was podejżeć.. także jestem na bieżąco :P

Tak generalnie to naszła mnie ochota na jakieś kosmetyczne szaleństwo... ale zbytnio spłukana jestem Ale wiecie... zdesperowana kobieta zawsze coś wymyśli..

1) skończyła mi się tapeta!!! (plastik płacze!)
2) chcę jakiś samoopalacz!!! ale taki super, że super!
3) marzy mi się jakaś klamra do włosów
4) bielizna
5) no i odsrosty też trza zrobić

boziu, za dużo tego.... SPONSOR GDZIE JESTES?????

Czarnuleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 15:03   #3096
kamciurka
Zakorzenienie

a dla mnie dziwne troszkę jest zachowanie Twojego faceta, bo owszem ja rozumiem, że on może wie jak jest i nie chce mu się bawić w takie sprawy, ale powinien pomyśleć też o Tobie, to nei jest dla Ciebie komfortowa sytuacja i to ON powinien coś z tym zrobić, bo to JEGO była dziewczyna, przynajmniej według mnie by tak wypadało

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 15:04   #3097
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Hmm... dziełchy to co.. poradzicie mnie czymś? walnijcie jakimiś nazwami czy firmami... i napiszcie czy gdzieś w necie mogę dostać :P:P
Stary 2009-11-13, 15:07   #3098
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
Napisane przez Ciii Pokaż wiadomość
najlepiej iść odrazu osobiscie, po co telefonowac. Na pewno ma sens ta sprawa
Mogą cię olewać , śmiać itp, ale to Ciebie dręczy ta dziewczyna a nie ich. Jeśli jakiś policjant cię oleje to idz do bardziej kompntentnej osoby, albo do ich przełozonego, nie wiem jak to stanowisko sie w policji nazywa
O wlasnie dobrze to ujelas :"ona mnie dreczy", bo ja bym zaczela z nimi rozmawiac, ze pomawia mojego meza o ojcostwo itd.Tak tez im powiem.

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
a dla mnie dziwne troszkę jest zachowanie Twojego faceta, bo owszem ja rozumiem, że on może wie jak jest i nie chce mu się bawić w takie sprawy, ale powinien pomyśleć też o Tobie, to nei jest dla Ciebie komfortowa sytuacja i to ON powinien coś z tym zrobić, bo to JEGO była dziewczyna, przynajmniej według mnie by tak wypadało
Nie, nie, nie on nie pomysli o mnie on mnie skrytykuje, ze sie nia zajmuje. Zreszta teraz mamy kryzys w zwiazku i dla mnie tego na pewno nie zrobi, chociaz moge sie go spytac.
Stary 2009-11-13, 15:14   #3099
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie, nie on nie pomysli o mnie on mnie skrytykuje, ze sie nia zajmuje. Zreszta teraz mamy kryzys w zwiazku i dla mnie tego na pewno nie zrobi, chociaz moge sie go spytac.
zapytaj nie zaszkodzi, a jak nie to idz na policję, nie ważne że sprawa dotyczy Twojego faceta, ważne, że laska utrudnia Tobie życie, jest taki artykuł w kodeksie wykroczeń jak uporczywe niepokojenie, może pod to podciągną

Niki

Alex
Stary 2009-11-13, 15:18   #3100
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa Pokaż wiadomość
Hejka wszystkim! :

Tak generalnie to naszła mnie ochota na jakieś kosmetyczne szaleństwo... ale zbytnio spłukana jestem Ale wiecie... zdesperowana kobieta zawsze coś wymyśli..

1) skończyła mi się tapeta!!! (plastik płacze!)
2) chcę jakiś samoopalacz!!! ale taki super, że super!
3) marzy mi się jakaś klamra do włosów
4) bielizna
5) no i odsrosty też trza zrobić

boziu, za dużo tego.... SPONSOR GDZIE JESTES?????

ja tez ostatnio mam ochote troszke kaski rozpuscic na przyjemnosci ale przyznam sie ze skapiec jestem ale z drugiej strony jak sobie tak pomysle raz sie zyje skoro mam to czemu by nie wydac.. jak bede po slubie to mąż naewno mi nie pozwoli na jakies ostre zakupowe szalenstwa....

Marlenkar a ile kosztuje taka maszynka do ćwiekow?? i gdzie mozna by kupić ja?? przyznam sie ze chce uszyc sobie mala kopertowke i wieksza torebe i przyozdoibic je cwiekami, tak samo z paskiem- chciałabym zeby mama mi uszyła taki gruby z 8-10 cm skorzany pas i nabiłabym na niego ćwieki, tylko maszynki brak.....
ja dziś jestem już po tej lekcji- cieżko troszke było babka wytknela mi bledy w metodach nauczania no ale coz wazne zeby czlowiek z tego jakies wnioski wysunal zeby ulepszyc nastepne wystapienia tak ogolnie kochane sa dzieciaczki nawet te rozrabiaki

Edytowane przez zmija19
Czas edycji: 2009-11-13 o 15:19
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 15:32   #3101
Ciii
Raczkowanie

Patiirafaello nawet jak policja nic za bardzo nie zdziała, to ta idiotka jak zobaczy wezwanie na policje albo policjanta w drzwiach to nasra w gacie to jest po prostu taki typ dziewczyny co myśli że wszystko jej wolno :/

Edytowane przez Ciii
Czas edycji: 2009-11-13 o 15:33
Stary 2009-11-13, 15:39   #3102
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Mam nadzieje, ze sie przestraszy, ale kto ja wie. Kiedys pozyczylam jej laptopa bo moj tz prosil dla jej drugiego dziecka bo tak bardzo z kolei on mojego tz prosil. Trzymala go pol roku i jak moj TZ poszedl go odebrac to zadzwonila na policje i powiedziala, ze sie wlamal do mieszkania i zabral laptopa. A jak zabrali nam tego laptopa i poprosili ja o dokumenty to zmienila zdanie, bo zadnych dokumentow nie miala.Dlatego jak ja zglosze to na policje to ona cos wymysli, byc moze o cos nas zglosi. Jak ja podjelam walke, ktora ona przegra to z wscieklosci rozpeta wojne. Duzo wie o tz skad mam wiedziec,ze czegos nie wykorzysta i nie pojdzie na policje. Najgorsze jest to, ze ona sobie to zmysli i bedzie jeszcze w to wierzyc dlatego moze sie wydawac bardzo wiarygodna. Wiara we wlasne klamstwa to tez choroba. Mialm o tym na wykladach na resocjalizacji.
Stary 2009-11-13, 15:48   #3103
marlenkarr
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
ja tez ostatnio mam ochote troszke kaski rozpuscic na przyjemnosci ale przyznam sie ze skapiec jestem ale z drugiej strony jak sobie tak pomysle raz sie zyje skoro mam to czemu by nie wydac.. jak bede po slubie to mąż naewno mi nie pozwoli na jakies ostre zakupowe szalenstwa....

Marlenkar a ile kosztuje taka maszynka do ćwiekow?? i gdzie mozna by kupić ja?? przyznam sie ze chce uszyc sobie mala kopertowke i wieksza torebe i przyozdoibic je cwiekami, tak samo z paskiem- chciałabym zeby mama mi uszyła taki gruby z 8-10 cm skorzany pas i nabiłabym na niego ćwieki, tylko maszynki brak.....
ja dziś jestem już po tej lekcji- cieżko troszke było babka wytknela mi bledy w metodach nauczania no ale coz wazne zeby czlowiek z tego jakies wnioski wysunal zeby ulepszyc nastepne wystapienia tak ogolnie kochane sa dzieciaczki nawet te rozrabiaki
fajny blog
na allegro ok 40 zł
ale chyba da sie kupic jakies ktore takiej maszynki nie wymagaja nie wiem jescze dopiero szukam materiałów znalazłam super zdjęcia wkleje "zaraz" ;p a poki co fajny blog, dziewczyna ma wyczucie smaku
http://maggifashion.blogspot.com/200...1_archive.html

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
Mam nadzieje, ze sie przestraszy, ale kto ja wie. Kiedys pozyczylam jej laptopa bo moj tz prosil dla jej drugiego dziecka bo tak bardzo z kolei on mojego tz prosil. Trzymala go pol roku i jak moj TZ poszedl go odebrac to zadzwonila na policje i powiedziala, ze sie wlamal do mieszkania i zabral laptopa. A jak zabrali nam tego laptopa i poprosili ja o dokumenty to zmienila zdanie, bo zadnych dokumentow nie miala.Dlatego jak ja zglosze to na policje to ona cos wymysli, byc moze o cos nas zglosi. Jak ja podjelam walke, ktora ona przegra to z wscieklosci rozpeta wojne. Duzo wie o tz skad mam wiedziec,ze czegos nie wykorzysta i nie pojdzie na policje. Najgorsze jest to, ze ona sobie to zmysli i bedzie jeszcze w to wierzyc dlatego moze sie wydawac bardzo wiarygodna. Wiara we wlasne klamstwa to tez choroba. Mialm o tym na wykladach na resocjalizacji.
"bo moj tz prosil dla jej drugiego dziecka bo tak bardzo z kolei on mojego tz prosil"
nic z tego nie zrozumiałam
Stary 2009-11-13, 15:59   #3104
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
fajny blog
na allegro ok 40 zł
ale chyba da sie kupic jakies ktore takiej maszynki nie wymagaja nie wiem jescze dopiero szukam materiałów znalazłam super zdjęcia wkleje "zaraz" ;p a poki co fajny blog, dziewczyna ma wyczucie smaku

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

"bo moj tz prosil dla jej drugiego dziecka bo tak bardzo z kolei on mojego tz prosil"
no nie powiem bo blog fajny ale mam wrazenie ze ona tez udziela sie na wizazu bo inspiruje sie blogami dziewczyn ktore sa wrzucane na watek my street fashion
ja też juz nic z tego nie rozmumiem- troszke to zawiłe dziwne uklady- skoro jest byla to po co urzymujecie z nia kontakt ( z tego co czytam zrozumiałam tak)skoro utrudnia wam tak zycie
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 16:08   #3105
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
fajny blog
na allegro ok 40 zł

Ta dziewczyna ma jeszcze jedno dziecko z innego zwiazku, ktore troche sie przywiazalo do mojego TZ. To, to dziecko prosilo mojego Tz o laptopa, a moj Tz, ze nie umial mu odmowic i poprosil mnie, zebym mu swojego laptopa pozyczyla.
Stary 2009-11-13, 16:15   #3106
Ciii
Raczkowanie

Cytat:
Ta dziewczyna ma jeszcze jedno dziecko z innego zwiazku, ktore troche sie przywiazalo do mojego TZ. To, to dziecko prosilo mojego Tz o laptopa, a moj Tz, ze nie umial mu odmowic i poprosil mnie, zebym mu swojego laptopa pozyczyla.
o wow, co za historia

Stary 2009-11-13, 16:22   #3107
Eloska
Wtajemniczenie

Patiirafaello dla mnie to wszystko jest jakieś chore, nic nie rozumiem, ja bym takiej babki nie wstrzymała, a Tż jeszcze olewa i nie chce isć na pały
Stary 2009-11-13, 16:26   #3108
Eloska
Wtajemniczenie

:d
Stary 2009-11-13, 16:26   #3109
Ciii
Raczkowanie

nie do wiary jak człowiek może sie przez rok zmienić ( a raczej w jego główce )

gdyby ktos nie kojarzył, to jest nasza justangie z fotki

Edytowane przez Ciii
Czas edycji: 2009-11-13 o 16:27
Stary 2009-11-13, 16:36   #3110
Gwiazdeczka90
BAN stały

GG do Gwiazdeczka90 Send a message via Skype™ to Gwiazdeczka90

Dzien dobry AG

W koncu weekend
ale w sumie nie ma z czego sie cieszyc ,nic nowego. Tż przyjezdza i siedzimy w domku

Coraz blizej poniedzialek boję się
Gwiazdeczka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 16:39   #3111
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Juz sie ubieram i jade na policje, trzymajcie kciuki zebym po drodze nie wymiekla.
Stary 2009-11-13, 16:43   #3112
Eloska
Wtajemniczenie

http://fotoalbum.ee/photos/Blondiin123/60128483/
Stary 2009-11-13, 16:54   #3113
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Juz sie ubieram i jade na policje, trzymajcie kciuki zebym po drodze nie wymiekla.
trzymaj sie i nie wymieknij czasem potem zdaj nam relacje. Swoja droga Twojemu facetowi nalezy sie za takie zachowanie, co Ty jestes winna temu, ze jakas jego byla laska sie Was czepia, to jego przeszlosc i jego zas...anym obowiazkiem jest zrobic z nia porzadek.
Tej sytuacji z laptopem juz w ogole nie kumam, ale skoro on ma z nimi takie kontakty to niewiadomo o co tam chodzi i czy ta laska nie ma powodow do tego by sie tak zachowywac. Ja bym podrazyla temat bo to nie jest normalne, a jak dla mnie zachowanie Twojego Tz budzi troche podejrzen, przynajmniej jak dla mnie, ale ze mnie to Sherlock Holmes takze wiesz

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

prosiaczek z rusztu

Niki

Alex
Stary 2009-11-13, 17:01   #3114
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Rozmawiałam wlaśnie z tz i powiedzial, ze nie pojdzie na policje bo nie bedzie sie glupotami zajmował,nie ma czasu na to i ze jego znajomi wiedza jaka ona jest i dlatego nie ma takiej potrzeby, a jak ja sie chce zajmowac intrygami to mam go w to nie wciagac.Jak pojde na policje to ona cos innego wymysli i najlepszy sposob to ignorowanie jej. Mowi tez ze to ja zaczelam, bo odpisalam jej na ten komentarz i teraz dopiero sie zacznie.Dla mnie tez tego nie zrobi uzasadnil tym co wyzej napisalam.I jego byla zeby utwierdzic moich znajomych w tym co napisala im, to jest zdolna poleciec do nich do Angli.Na koniec dodal,ze on na policjie nie bedzie chodzil bo jak by mial sie przejmować tym kto co powiedzial to do konca zycia by tam siedzial.
Stary 2009-11-13, 17:08   #3115
kamciurka
Zakorzenienie

nie wiem co mam Ci poradzic, ale skoro nie masz wsparcia z jego strony to kicha, czyli rozumiem ze dla Twojego TZa wazniejsze jest to, ze nie ma ochoty zajmowac sie glupotami niz Twoje dobre imie, troszke Ci wspolczuje, bo to egoistyczne zachowanie, on ma spokoj i to najwazniejsze.
A tak jeszcze dopisze, ze jak cos z tym zrobisz to bedziesz miala przynajmniej czyste sumienie, ze probowalas a tak to laska ma radoche ze sobie moze po was pojezdzic bez zadnych konsekwencji.

Niki

Alex

Edytowane przez kamciurka
Czas edycji: 2009-11-13 o 17:09
Stary 2009-11-13, 17:10   #3116
nillka88
Zakorzenienie

Hmn....troszkę dziwna reakcja tego Twojego TŻ, ja rozumiem, że nie można się wszystkim przejmować co ludzie gadają no ale to też godzi w Ciebie, mogłaś nie reagować na ten komentarz no ale nie powinien mówić, że to ty zaczęłaś, troszkę sobie zlewa sytuację, no ale czasami jak się to mówi nie ruszaj gówna bo będzie śmierdzieć i może faktycznie to olejcie, a policja to ją tylko może pouczyć, w o wiele poważnijszych sprawach nie reaguję więc nie spodziewałabym się jakeijś reakacji od nich
Stary 2009-11-13, 17:10   #3117
Gwiazdeczka90
BAN stały

GG do Gwiazdeczka90 Send a message via Skype™ to Gwiazdeczka90

Cytat:
Rozmawiałam wlaśnie z tz i powiedzial, ze nie pojdzie na policje bo nie bedzie sie glupotami zajmował,nie ma czasu na to i ze jego znajomi wiedza jaka ona jest i dlatego nie ma takiej potrzeby, a jak ja sie chce zajmowac intrygami to mam go w to nie wciagac.Jak pojde na policje to ona cos innego wymysli i najlepszy sposob to ignorowanie jej. Mowi tez ze to ja zaczelam, bo odpisalam jej na ten komentarz i teraz dopiero sie zacznie.Dla mnie tez tego nie zrobi uzasadnil tym co wyzej napisalam.I jego byla zeby utwierdzic moich znajomych w tym co napisala im, to jest zdolna poleciec do nich do Angli.Na koniec dodal,ze on na policjie nie bedzie chodzil bo jak by mial sie przejmować tym kto co powiedzial to do konca zycia by tam siedzial.
bedzie dobrze
Gwiazdeczka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 17:38   #3118
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Gwiazdeczko mogłabys mi podac jeszcze raz tego linka do jakby allegro zagranicznego ?? bo mi sie gdzies zawieeruszl...

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

http://fotoalbum.ee/photos/miskellon/60538237

padłam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2009-11-13, 17:48   #3119
marlenkarr
Rozeznanie

Moj tatuś jak sie okazało ma maszynke do cwieków ja nie rozumiem... nawet pistolet na klej ma no to zamawiam pozadne cwieki i za jakis czas oćwiekuje sobie stare kozaczki albo botki hahaa ale sie cieszę.
Pattirafaello dla mnie to tez jakies dziwne zachowanie Twojego Tz, ciekawa jestem czy laska zgodziłaby sie na badanie DNA
Stary 2009-11-13, 18:06   #3120
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Moj tatuś jak sie okazało ma maszynke do cwieków ja nie rozumiem... nawet pistolet na klej ma no to zamawiam pozadne cwieki i za jakis czas oćwiekuje sobie stare kozaczki albo botki hahaa ale sie cieszę.
Pattirafaello dla mnie to tez jakies dziwne zachowanie Twojego Tz, ciekawa jestem czy laska zgodziłaby sie na badanie DNA
ooooo a gdzie ty zamowilas ćwieki? ja juz sie od 4 msc czaje a na allegro nic nie ma...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości