|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: e-torebka.pl Część III
Cytat:
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Galilea a jakie torebki kupiłaś po emilce
? Witamy i cieszymy się, że się odezwałaś
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3304 |
|
Raczkowanie
|
Przyjechał kurier z moją Iko
![]() A co do torebki- jest super. Pojemna, ale nie wygląda na ogromną. Paski są idealnej długości Jedyne co mnie trochę rozczarowało to faktura skóry. Liczyłam na to, że będzie podobna do tej w Andi.Fotki wkleję trochę później
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To na ul. Lea 114, jak już trafisz na tę ulicę to szukaj takiego dużego ogrodzonego siatką budynku, do którego wchodzi się po schodkach a potem spytaj pana portiera on już bedzie wiedział o co chodzi (ewentualnie panią bufetową, która zawsze chce wiedzieć co się kupiło )
|
|
#3306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#3307 |
|
Raczkowanie
|
Ok, zrobiłam już fotki
![]() Zdjęć samej Iko było już sporo, więc dodaje fotki Iko ze mną Jakby ktoś potrzebował jakiegoś odniesienia, to podaję, że mam 172cm.
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
jakie Ty masz dłuuuuuuuugie nogi
![]() torebka fajna
|
#3309 |
|
Raczkowanie
|
i jakie zgrabne
torebke znam/mam ![]() Galilea (zartuje
![]() Edytowane przez Kacha30 Czas edycji: 2009-11-13 o 15:35 |
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kochane e-torebkomaniaczki
i w związku z tym pytanie (odnośnie konkurencji - a co tam...) Nie chciałam zakładać nowego wątku, bo gdzie jak gdzie ale tutaj mogę liczyć na ekspertki![]() Co myślicie o tej torebce? A może któraś ją ma i może podzielić się opinią - będę bardzo wdzięczna http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=3262529 i tu więcej zdjęć - tylko, że w fiolecie ja chciałabym czarną...http://www.allegro.pl/item812189982_...hen_543_2.html Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2009-11-13 o 15:49 |
|
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3313 |
|
Rozeznanie
|
Wreszcie dzisiaj dotrała do mnie szara Andi. Odczucie mam bardzo mieszane ... po pierwsze jest naprawdę baaardzo duża. Dzięki swoim gabarytom jest bardzo pojemna i pakowna, aż się sama zdziwiłam. Jednak wydaje mi się, że wyglądam z nią śmiesznie. Po drugie na zdjęciu na etorebce jakoś bardziej mi się podobała. Na żywo jakby starciła swój urok. Co do koloru(cudy!), materiału jak i wykonania narazie nie mam jakiś zastrzeżeń (chociaż przyznam, że za bardzo jej się nie przyglądałam). Niby można założyć ją na ramię, ale jest to nie wygodne i wygląda dziwnie. Zatem jest to torebka zdecydowanie do noszenia w dłoni. Ten długi regulowany pasek jak dla mnie jest zbędny, bo torebka dziwnie wygląda kiedy przewiesi się ją przez ramię. Naprawdę zastanawiam się czy jej nie zwrócić lub ewentualnie wymienić na coś innego.
|
|
#3314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przestraszylas mnie moze zle wyglada,bo nie jest wypchana? na prawde jest taka wielka? moglabys zrobic jej zdjecie z paskiem na ramieniu i dopisac ile masz wzrostu? ![]() ja czekam dzis na kuriera z inna przesylka, mial byc do 16, a tymczasem cisza
|
|
#3316 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze chciałam dodać, że kolejnym plusem Iko jest to, że nie śmierdzi tak bardzo jak nowa Andi i Emilka
"Outside of a dog, a book is a man's best friend. Inside of a dog, it is too dark to read." Groucho Marx Edytowane przez nienna Czas edycji: 2009-11-13 o 16:07 |
|
|
|
|
#3317 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny zrobilam wam zdjecia Emilki(chodz bardzo dobrze ja znacie) ale sie wkorzyłam bo nigdzie nie moge znalesc kabla do komorki
(((((( wrzuce jutro bo bede miec aparat---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
|
|
#3318 |
|
catch me if I fall.
|
dziekuje Wizazance za skorzystanie z mojego kodu wczoraj wieczorem
niech sie torebka dobrze sprawuje
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się nie dziwię, że Andi na żywo może rozczarować (mimo że sama jej nie mam). Na zdjęciach z etorebki wg mnie wygląda całkiem inaczej niż na realnych, no i etorebkowe zdjęcia bardziej mi się podobają
|
|
|
|
#3320 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
2. dla siostry była czarna Ramona (taki sportowy kuferek-pudełko z wieczkiem). Jest nadal w wyprzedaży. 3. dla mamy - z prawdziwej skóry karmelowa Cintia. Była jeszcze niedawno za 89 zł, ale już znikła. Trochę taka jednak "dla starszej pani". 4..... w planach... Poza tym mam jeszcze w użyciu kilka innych, innych firm. Kacha30 - postaram się nie dać zwariować. Jestem bardzo zdroworozsądkowa |
|
|
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
A to moja etorebkowa rodzina
I Andi na ramieniu (dorabiałam dziurke)
|
#3322 |
|
catch me if I fall.
|
fajnie wyglada andi na ramieniu po przedluzeniu tych uszu
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak uważam
I ciesze sie że sie odważyłam przebić tę drugą dziurke, bo jednak też czasem dobrze nie trzymać nic w ręce, a Andi na pasku jak dla mnie odpada..
|
#3324 |
|
Raczkowanie
|
I ja dodam kilka zdjęć
Luphii i szarej Emilki, z góry przepraszam za słabą jakość zdjęć.Z obu torebek jestem bardzo zadowolona, siostra z Amberlyn również
Zrzucę ciężar twych kłamstw, powtarzanych co dnia Zacznę wierzyć w to że żyć bez ciebie się da Obiecam otrzeć swe łzy, już wiem nie po to mam być By się zadręczać, do wnętrza, swój krzyk chować, nie tego chcę Dziś nie tego chcę. |
|
|
|
#3325 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Super widać na Twoich zdjęciach różnicę pomiędzy Emilką a Andi i jest ona ogromna!! Andi różowa SugerFree- Emilka oczywiście super, Lumphia trochę nie mój styl, ale lepiej wygląda niż na zdjęciach etorebki.
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2009-11-13 o 17:15 |
|||
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
oj tyle Emilek
super
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
hm, widzę, że emilka różni się wielkością od andi. zastanawiam się tylko czy moją andi sprzedać, czy wymienić..
|
|
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem jak ja czytam te opisy na etorebce, bo się mocno zdziwiłam, że Luphia na zatrzask jest. Na tych zdjęciach w brązie dość mi się podoba, no ale zapięcie ją dyskwalifikuje niestety
|
|
|
|
#3329 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
mniej klopotu niz z wystawianiem na all.A na co ewentualnie chcesz wymienic?
|
|
|
#3330 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zrzucę ciężar twych kłamstw, powtarzanych co dnia Zacznę wierzyć w to że żyć bez ciebie się da Obiecam otrzeć swe łzy, już wiem nie po to mam być By się zadręczać, do wnętrza, swój krzyk chować, nie tego chcę Dziś nie tego chcę. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

. Postanowiłam wreszcie się zalogować, właściwie trochę pod wpływem dyskusji między wami sprzed iluś dni (to było kilkadziesiąt stron temu i nie mogę tego teraz odszukać). Zastanawiałyście się, czy i jak osoby niezarejestrowane korzystają z Waszych kodów i rad torebkowych, bo przecież nie mogą oglądać zdjęć torebek, więc dużo tracą. Jestem własnie taką osobą i wyjaśniam, jak to ze mną było. Na stronę etorebki trafiłam nie przez wizaż, ale potem odnalazłam sobie opinie o torebkach tu własnie i (to było wiosną) pierwszy raz skorzystałam z kodu - to była farfalla. Kupiłam wtedy - oczywiście - szarą emilkę
. Wasz wątek czytam od I części, ale powiem Wam szczerze, że aby kupić torebkę i być zadowolonym (lub nie) to niekoniecznie trzeba oglądac te real zdjęcia. Można ich nie nie oglądać (jak ja) i dobrze trafić, a można i oglądać, a potem nie być zadowolonym z zakupu. Potem mój kod się zdezaktualizował po 100 dniach, a ja kupiłam 2 kolejne etorebki (dla siostry i mamy) korzystając znów z czyjegoś kodu. A zatem byłam pilną i wierną czytelniczka wizazu, choć bez potrzeby rejestracji. Teraz ostrzę sobie zęby na następną torebkę (dla mnie). No i wyszłam z anonimowej ciemności 

(((((( wrzuce jutro bo bede miec aparat