|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Alunia zdolniacha a mamuska niczego sobie
![]() a widze ze i Tobie rosna nowe wloski na czole hihihi
FILIPEK ![]() ![]() SZYMONEK ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-11-13 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2613 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziekujemy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a Milusia jest milusia ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzieki za info... mam nadzieje tylko ze jak bede w pl to jeszcze beda ![]() ![]() ![]() ![]() wow... ale slicznie!!! fotograf zawodowy ![]() ![]()
![]() |
#2614 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
szyciowa specjalistka :)
|
nie no, on działa wybiórczo
![]() tak, tak, po Ali to miałam drugą grzywkę |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Zadomowienie
|
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-19 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mamy takiego samego misia ![]() ![]() ![]() Agusia mojja kochana sie zjawila! ![]() a ty juz bys chciala robic zastrzyki kochana igla by sie zlamala! ![]() ursull ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anulka tz bylby zly ze mam na wizazu jego zdjecie w avatarze.. ![]() pakusia ![]() ![]() ![]() ide do Malego hehe ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2618 |
Zadomowienie
|
Ewelain bardzo mi przykro
![]() ania polsacik albo dopatrzyłam się pewnej nieprawidłowości w twoim podpisie, albo twoja córcia zamiast rosnąć, kurczy sie. pakusia co ty masz za reniferka w domu? ![]()
#2619 |
Zadomowienie
|
Poiglot, wyszukalam Ci pare av
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2620 |
Zadomowienie
|
poiglot
![]()
#2621 |
Zadomowienie
|
cd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2622 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2623 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() slicznie wygladasz ![]() aa ja tez mam takie nowe wlosy na czole ![]() PAKUSIA NAJPIEKNIEJSZY RENIFEREK jakiegow zyciu widzialam ![]() ![]()
#2624 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A w szpitalu rzeczywiscie trafilam cudownie i wiem, ze nie byl to przypadek - tam po prostu tak jest ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W sumie to prawie kazdy tutaj biega lub chodzi, gra w golfa albo chodzi na basen, no ale pozniej jedza biale tostowe pieczywo, parowki, burgery i chipsy... Tragicznie sie odzywiaja, mimo kampani ogolnokrajowej zeby jesc zdrowo. A teraz Was witam goraco kochaniutkie ![]() Rano sie zmierzylam i zwazylam - wagowo mogloby byc lepiej, stracilam tylko 5 kg ![]() ![]() ![]() ![]() Ide zrobic ze soba porzadek i chyba spac - Olek cos mi marudzi w nocy i musze wstawac ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2625 |
Zakorzenienie
|
Eve jak to jest,że zawsze pojawiasz się na forum,kiedy ja już idę spać?Oczywiście,że cię nie zdradzam,skąd te podejrzenia
![]() ![]() ![]() ![]() Malutka mam nadzieję,że u was już dobrze.Mój Tż jak go nie pogonię to kompletnie nic nie zrobi.Czasem mu się zdarzy,ale to już musi być bardzo znudzony.Ja się z nim nie kłócę,mówię mu,że to i to mi się nie podoba,a następnego dnia urządzam strajk tzn: nie gotuję,nie sprzątam,tylko małą się zajmuję i przed kompem siedzę,niech wie jak to jest.Skutkuje na jakiś czas. Cinusiowa Ninulka boska ![]() Iwciag obiecuję,że napiszę jakieś streszczonko,ale dziś nie mam weny.Happy jestem,bo weszłam w bluzkę sprzed ciąży ![]() Carolajna ![]() ![]() ![]() ![]() Aguśka i co kupiłaś to plastikowe coś?Mam na mysli sliniak.A 22 funty to jakies 100zł. Dzolana a czemu byłaś z małą u lekarza?Jako pani goinekolog to poród sama sobie odbierałaś? ![]() Gossik dlaczego jesteś taka slaba,że boisz się,że upuścisz małego?Trochę zaniepokoiła mnie twoja wypowiedź ![]() ![]() Blondynkapoznań ja wciąż nie potrafię zrozumieć,że nie ma szczepionek w przychodni,przecież powinni być przygotowani ![]() Illbana ![]() Esti w szoku byłam,gdy zobaczyłam jak Nikola pięknie na czworaka stoi,więc filmik nie był zmontowany ![]() ![]() Poiglot chyba większość z moich znajomych,Polakow ma takie samo zdanie o Murzynach jak my.Porażka.Co do mleczka,ja już ci pisałam wcześniej,ale powtórzę,że używam Cow&Gate nr 3 po szóstym miesiącu.Wszędzie je dostaniesz i jest tańsze,niż mleka z polskiego sklepu.I zmieniajcie chatę jak najszybciej,wogóle to co wy za landlorda macie? Idiotka jakaś.A dużo płacicie? Wiem,że mieszkania w Londku są okrutnie drogie ![]() Vila my za tobą też ![]() Bercia i co pobilaś TŻta?Ja też mam tą,samą akcję,nawet do wc wyjść nie mogę,bo mała w ryk ![]() ![]() Doris gratuluję nocki i buziaczki dla Kalusi,botki kupione,a nawet więcej,bo kupiłam jeszcze jedne,ale praktyczniejsze ![]() ![]() Anulka anulka widać twoje córki mają dobre serduszka i już od pieluszki dokarmiają zwierzątka ![]() ![]() Haruno cieszę się twoim szczęściem i dzięki za opinię o butkach ![]() Pakusia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mell a z za okna ![]() ![]() ![]() Ania 1984 Julicia z misiem super,prawie profesjonalnie,w Gimpie robiłaś? Widzę,że jesteśmy świadkami oświadczyn Guzika,aż się wzruszyłam,czy misie też się sobie oświadczają? Zaczęła się akcja: szukamy nowego avatarku,a i tak ja najbardziej lubię avatar Male ![]() Dziękuję za opinie o botkach.Te pierwsze to na specjalne wyjścia,a te drugie takie,praktyczne.Najwazni ejsze,że tanio było. Moja mała spi od ponad trzech godzin,nawet jej nie wykąpałam,nie zdążyłam,więc dziś ma dzien brudaska ![]() Buziaczki i uciekam.DOBRANOC |
![]() ![]() |
![]() |
#2626 |
Zakorzenienie
|
ania podkradlam obrazek...
![]() ![]() anulka anulka wiedzialam!!wiedzialam ze ci sie spodoba.. no coz.. przywyklam... ![]()
#2627 |
Zakorzenienie
|
Eve witaj ma kochana,nareszcie razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
Zadomowienie
|
Np przeciez dalam Ci je w prezencie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
aaa!!!!
![]() ![]() cudenko przepraszam dwa najpiekniejsze reniferki jakie w zyciu widzialam,... (jak jeszcze jakas mi tu wyskoczy z reniferkiem! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- kurde ale ty jestes dobrodziejka... ![]() ![]() ![]() ![]()
#2631 |
Zadomowienie
|
Eve na jakiej jestes diecie i w jakim czasie zrzuciłaś 5kg?
Polsacik jak to? ![]()
#2632 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Za to prawie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2633 |
Zakorzenienie
|
Ursul myslisz ze latwo o socjalne? nie sadze
my wynajmujemy pokoj placimy 130 funtow tygodniowo... no a teraz chcemy wynajac one bedroom i starac sie o dofinansowanie ![]()
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-11-13 o 21:38 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2634 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No wiem, jak bedziesz chciala av o jakiejs innej tematyce to wal ![]() Podobniez faldki jej sie rozprasowaly ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki ![]()
![]() |
#2636 |
Zadomowienie
|
#2637 |
Zadomowienie
|
Bosze, zaraz padne ze smiechu
![]() Weekend sie rozpoczyna, wiec maz przed tv z browarkiem w reku. Prosze go, zeby rozwiesil pranie. Postawilam mu miske z praniem kolo suszarki. Krzyczy do mnie - "Nie zmiesci sie!" Ja wchodze do pokoju a moj maz rozwiesil pranie z miski i dodatkowo ubrania z drugiej miski tez rozwiesil (lezaly i czekaly suche na prasowanie) ![]() Co piwo robi z czlowiekiem ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- We wlasnej osobie ![]() Tez bylam zdziwiona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() suche pranie rozwiesic ![]() moj tez jak sie week zaczyna to piwo ale jeszcze prania suchego nie rozwiesil ![]()
![]() |
#2639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ano miszkam na odludziu, ale to celowe, ...Polakow tu nie ma... Mieszkalismy w centrum miasta i nie mam dobrych wspomnien, choc bylo to wygodne, teraz do centrum mam ok 15 km... Dom stoi na pozostalosciach lasu i mokradel - i to jest takie malenkie bardzo osiedle, 6 domow, ale kazdy w takiej odlglosci, ze nikt sobie nie przeszkadza, do tego zadnej latarni, wiec jak zapada zmrok, to wlasnej dloni nie zobaczysz, ale nad ranem mozna zobaczyc bazanty i lisy ![]() Pies biedak... adoptowalismy go jak mial 4 miesiace, bo znudzil sie debilce Polce i chciala go wyrzucic i kumpel nas blagal zebysmy go wzieli - mieszkalismy w domku, wiec nie bylo problemu, no i teraz jak szukamy domu to glownie pod psa ![]() ![]() ![]() Wczoraj skonczylam kopenhaska - 13 dni... Jak bedziecie cierpliwe, to tez zapodam zdjecia, ale musze je zrzucic i zmniejszyc oczywiscie ![]() Skad bierzecie te czaderskie avatarki ??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
Wtajemniczenie
|
![]() Alijaka fotograf zdał egzamin ![]() ![]() Eve gratuluje efektow .... to juz zawze "cos" mniej ![]() Dzolana to ty pani ginekolog jestes?? (musialam to przeoczyc) jak to sie stalo ze wybralas taka profesje? Ursull dlaczego najbardziej lubisz avatar male ? kto to?(nie male tylko ten osobnik na avatarku ![]()
jeszcze nie wiem co tu wpisac ![]() Edytowane przez Mell_xx Czas edycji: 2009-11-13 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.