|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Alunia zdolniacha a mamuska niczego sobie
dodam ze mamusia laseczka zeby nie bylo ze zgapilam to "niczego sobie" od Ilbanki;Pa widze ze i Tobie rosna nowe wloski na czole hihihi
FILIPEK SZYMONEK Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-11-13 o 21:57 |
|
|
|
#2612 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2613 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty to masz teraz pechow nic... sciskam mocno ![]() dziekujemy ![]() Cytat:
chociaz zdradzasz mnie z eve no nic... buciki te zielone SWIETNE ![]() a Milusia jest milusia sliczna kobitka bedzie... ojjj... nie moge pokazywac jej Kubusiowi bo jeszcze Gosia bedzie zazdrosna ![]() Cytat:
dzieki za info... mam nadzieje tylko ze jak bede w pl to jeszcze beda w co watpie chyba ze powiem siostrze ojjjj hihihi zaraz do niej pisze a nie pamietasz po ile?wow... ale slicznie!!! fotograf zawodowy
|
|
#2614 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hubert śpi tylko z osłem
|
|
|
|
|
#2615 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
nie no, on działa wybiórczo
![]() tak, tak, po Ali to miałam drugą grzywkę |
|
|
|
#2616 |
|
Zadomowienie
|
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-19 o 19:54 |
|
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mamy takiego samego misia tylko nasz ma na szyji kokardke ale identyczny hihi![]() Agusia mojja kochana sie zjawila! )a ty juz bys chciala robic zastrzyki kochana igla by sie zlamala! ![]() ursull ![]() ![]() zaraz zmienie spowrotem hehe, buciki pierwsze rewelacyjne!![]() anulka tz bylby zly ze mam na wizazu jego zdjecie w avatarze.. ![]() pakusia ![]() ![]() ![]() ide do Malego hehe
|
|
#2618 |
|
Zadomowienie
|
Ewelain bardzo mi przykro
ania polsacik albo dopatrzyłam się pewnej nieprawidłowości w twoim podpisie, albo twoja córcia zamiast rosnąć, kurczy sie. pakusia co ty masz za reniferka w domu? haha Świetny!
|
#2619 |
|
Zadomowienie
|
Poiglot, wyszukalam Ci pare av
|
|
|
|
#2620 |
|
Zadomowienie
|
poiglot
|
#2621 |
|
Zadomowienie
|
cd
|
|
|
|
#2622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
superslicznie wygladasz ![]() aa ja tez mam takie nowe wlosy na czole ![]() PAKUSIA NAJPIEKNIEJSZY RENIFEREK jakiegow zyciu widzialam
|
#2624 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w szpitalu rzeczywiscie trafilam cudownie i wiem, ze nie byl to przypadek - tam po prostu tak jest A ulica rzadzi sie swoimi prawami ![]() Cytat:
My caly czas myslimy nad nowym domem - ten w ktorym mieszkamy jest idealny, wielki, na przedmiesciach, stosunkowo tani, nowy i cieply, ale... landlord nas wykonczy... Stary dziadek, wpada kiedy chce, latem trawe kosil co najmniej raz w tygodniu, a bywalo ze dwa i za kazde koszenie kazal sobie placic 20e przejezdza obok niby przypadkiem, jutro mam plytkarzy w domu, o czym dowiedzialam sie wczoraj, no nie mam juz sily... tylko tego domu mi zal bo trudno nam bedzie znalezc cos podobnego Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Maja problem z nastolatkami, ktore nosza rozmiar 44-46 ... ale jest tez spora ilosc chudzielcow, ale to jest taka tlusta chudosc, czyli cialo nie jest jedrne, mimo ze chude to sie trzesie ![]() W sumie to prawie kazdy tutaj biega lub chodzi, gra w golfa albo chodzi na basen, no ale pozniej jedza biale tostowe pieczywo, parowki, burgery i chipsy... Tragicznie sie odzywiaja, mimo kampani ogolnokrajowej zeby jesc zdrowo. A teraz Was witam goraco kochaniutkie Rano sie zmierzylam i zwazylam - wagowo mogloby byc lepiej, stracilam tylko 5 kg W pasie -5cm, w biodrach -3cm, w udzie -3cm i w lydce -1. Nie wiem co powiedziec.... troche jestem rozczarowana, w ubieglym roku schudlam duzo wiecej... z drugiej strony wtedy nie mialam 15 kg do zrzucenia Dzisiaj zaszalalam mniej niz myslalam - rzucilam sie glownie na owoce Balam sie, ze zjem wszystkie ciastka, ale nie Ide zrobic ze soba porzadek i chyba spac - Olek cos mi marudzi w nocy i musze wstawac |
|||||||
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
Eve jak to jest,że zawsze pojawiasz się na forum,kiedy ja już idę spać?Oczywiście,że cię nie zdradzam,skąd te podejrzenia
.Nie chcę cię rozczarować,ale nasze dzieciaczki,jeszcze nie rozumieją słowa "mama" i mówią je zupełnie nieświadomie,ale czemu w to wierzyć?Miło jest mysleć,że maluszek własnie nas woła .Sen miałaś masakryczny,to gdzie ty bidulko na takim odludziu mieszkasz,ja bym się bała.Pies pewnie zakupiony w celach obronnych? A tu muchołap się okazał,przynajmniej nie musicie wydawać kasy na lepy na muchy .Widzę,że doświadczenia z naszymi rodakami mamy podobne![]() Malutka mam nadzieję,że u was już dobrze.Mój Tż jak go nie pogonię to kompletnie nic nie zrobi.Czasem mu się zdarzy,ale to już musi być bardzo znudzony.Ja się z nim nie kłócę,mówię mu,że to i to mi się nie podoba,a następnego dnia urządzam strajk tzn: nie gotuję,nie sprzątam,tylko małą się zajmuję i przed kompem siedzę,niech wie jak to jest.Skutkuje na jakiś czas. Cinusiowa Ninulka boska Iwciag obiecuję,że napiszę jakieś streszczonko,ale dziś nie mam weny.Happy jestem,bo weszłam w bluzkę sprzed ciąży Carolajna JakMilenkę stawiam na nóżki to ona stoi,stópki ma płasko,kolanka wyprostowane i tak stoi![]() Aguśka i co kupiłaś to plastikowe coś?Mam na mysli sliniak.A 22 funty to jakies 100zł. Dzolana a czemu byłaś z małą u lekarza?Jako pani goinekolog to poród sama sobie odbierałaś? ![]() Gossik dlaczego jesteś taka slaba,że boisz się,że upuścisz małego?Trochę zaniepokoiła mnie twoja wypowiedź Wiem,że mnie nie ignorujesz,żartowałam,a streszczenia czasem napiszę,tak,żebyś mi pozazdrościła![]() Blondynkapoznań ja wciąż nie potrafię zrozumieć,że nie ma szczepionek w przychodni,przecież powinni być przygotowani ![]() Illbana Esti w szoku byłam,gdy zobaczyłam jak Nikola pięknie na czworaka stoi,więc filmik nie był zmontowany Śliczną masz córeczkę![]() Poiglot chyba większość z moich znajomych,Polakow ma takie samo zdanie o Murzynach jak my.Porażka.Co do mleczka,ja już ci pisałam wcześniej,ale powtórzę,że używam Cow&Gate nr 3 po szóstym miesiącu.Wszędzie je dostaniesz i jest tańsze,niż mleka z polskiego sklepu.I zmieniajcie chatę jak najszybciej,wogóle to co wy za landlorda macie? Idiotka jakaś.A dużo płacicie? Wiem,że mieszkania w Londku są okrutnie drogie Vila my za tobą też Bercia i co pobilaś TŻta?Ja też mam tą,samą akcję,nawet do wc wyjść nie mogę,bo mała w ryk ![]() Doris gratuluję nocki i buziaczki dla Kalusi,botki kupione,a nawet więcej,bo kupiłam jeszcze jedne,ale praktyczniejsze Dzięki za dotrzymywanie mi wczoraj towarzystwaAnulka anulka widać twoje córki mają dobre serduszka i już od pieluszki dokarmiają zwierzątka Fajowy piesio z fajowymi oczyskami![]() Haruno cieszę się twoim szczęściem i dzięki za opinię o butkach Pakusia ty uważaj z tym integrowaniem,bo Kubuś rodzeństwa szybciutko się doczeka i ucaluj go za to siedzenie![]() Mell a z za okna ,w kanki po mleku go zbierałaś czy trzymałaś w doniczce z kwaitkami?Co kradłaś komuś?Przyznaj się ino albo może lepiej nie,bo nie wiadomo kto czyta A ja tam Turków lubię,bo tutaj znam kilku bardzo fajnych i przystojnych,ale nie zaufałabym żadnemu z nichAnia 1984 Julicia z misiem super,prawie profesjonalnie,w Gimpie robiłaś? Widzę,że jesteśmy świadkami oświadczyn Guzika,aż się wzruszyłam,czy misie też się sobie oświadczają? Zaczęła się akcja: szukamy nowego avatarku,a i tak ja najbardziej lubię avatar Male ![]() Dziękuję za opinie o botkach.Te pierwsze to na specjalne wyjścia,a te drugie takie,praktyczne.Najwazni ejsze,że tanio było. Moja mała spi od ponad trzech godzin,nawet jej nie wykąpałam,nie zdążyłam,więc dziś ma dzien brudaska Buziaczki i uciekam.DOBRANOC |
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
ania podkradlam obrazek...
:roll eyes:anulka anulka wiedzialam!!wiedzialam ze ci sie spodoba.. no coz.. przywyklam...
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Eve witaj ma kochana,nareszcie razem
|
|
|
|
#2628 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2629 |
|
Zadomowienie
|
Np przeciez dalam Ci je w prezencie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
aaa!!!!
![]() cudenko przepraszam dwa najpiekniejsze reniferki jakie w zyciu widzialam,... (jak jeszcze jakas mi tu wyskoczy z reniferkiem! zabije)![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- kurde ale ty jestes dobrodziejka...
|
#2631 |
|
Zadomowienie
|
Eve na jakiej jestes diecie i w jakim czasie zrzuciłaś 5kg?
Polsacik jak to?
|
#2632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Za to prawie
|
|
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Ursul myslisz ze latwo o socjalne? nie sadze
my wynajmujemy pokoj placimy 130 funtow tygodniowo... no a teraz chcemy wynajac one bedroom i starac sie o dofinansowanie
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-11-13 o 22:38 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No wiem, jak bedziesz chciala av o jakiejs innej tematyce to wal ![]() Podobniez faldki jej sie rozprasowaly
|
|
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki
|
|
#2636 |
|
Zadomowienie
|
|
#2637 |
|
Zadomowienie
|
Bosze, zaraz padne ze smiechu
Weekend sie rozpoczyna, wiec maz przed tv z browarkiem w reku. Prosze go, zeby rozwiesil pranie. Postawilam mu miske z praniem kolo suszarki. Krzyczy do mnie - "Nie zmiesci sie!" Ja wchodze do pokoju a moj maz rozwiesil pranie z miski i dodatkowo ubrania z drugiej miski tez rozwiesil (lezaly i czekaly suche na prasowanie) Co piwo robi z czlowiekiem ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- We wlasnej osobie ![]() Tez bylam zdziwiona |
|
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde suche pranie rozwiesic hahahahamoj tez jak sie week zaczyna to piwo ale jeszcze prania suchego nie rozwiesil
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak myslalam, ze ta "mama" to nieswiadomka, ale czasami wydaj sie byc taka swiadoma Ano miszkam na odludziu, ale to celowe, ...Polakow tu nie ma... Mieszkalismy w centrum miasta i nie mam dobrych wspomnien, choc bylo to wygodne, teraz do centrum mam ok 15 km... Dom stoi na pozostalosciach lasu i mokradel - i to jest takie malenkie bardzo osiedle, 6 domow, ale kazdy w takiej odlglosci, ze nikt sobie nie przeszkadza, do tego zadnej latarni, wiec jak zapada zmrok, to wlasnej dloni nie zobaczysz, ale nad ranem mozna zobaczyc bazanty i lisy Pies biedak... adoptowalismy go jak mial 4 miesiace, bo znudzil sie debilce Polce i chciala go wyrzucic i kumpel nas blagal zebysmy go wzieli - mieszkalismy w domku, wiec nie bylo problemu, no i teraz jak szukamy domu to glownie pod psa Jest kochany, ale tak glupiutki i nieposluszny, ze mam go dosc... oczywiscie tylko na chwile ![]() Wczoraj skonczylam kopenhaska - 13 dni... Jak bedziecie cierpliwe, to tez zapodam zdjecia, ale musze je zrzucic i zmniejszyc oczywiscie Skad bierzecie te czaderskie avatarki ??? |
|
|
|
|
#2640 |
|
Wtajemniczenie
|
Alijaka fotograf zdał egzamin ![]() Eve gratuluje efektow .... to juz zawze "cos" mniej ![]() Dzolana to ty pani ginekolog jestes?? (musialam to przeoczyc) jak to sie stalo ze wybralas taka profesje? Ursull dlaczego najbardziej lubisz avatar male ? kto to?(nie male tylko ten osobnik na avatarku )
Edytowane przez Mell_xx Czas edycji: 2009-11-13 o 23:03 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

dodam ze mamusia laseczka zeby nie bylo ze zgapilam to "niczego sobie" od Ilbanki;P

ty to masz teraz pechow 

no nic... buciki te zielone SWIETNE 

W pasie -5cm, w biodrach -3cm, w udzie -3cm i w lydce -1. Nie wiem co powiedziec.... troche jestem rozczarowana, w ubieglym roku schudlam duzo wiecej... z drugiej strony wtedy nie mialam 15 kg do zrzucenia
ty uważaj z tym integrowaniem,bo Kubuś rodzeństwa szybciutko się doczeka
A ja tam Turków lubię,bo tutaj znam kilku bardzo fajnych i przystojnych,ale nie zaufałabym żadnemu z nich