Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-14, 13:11   #4741
Stysik
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Jolka dobrze ze sei dobrze skonczyl tan sen
a wiecie mnie sie odstatnio przydarzylo to co mi sie kilka tygodni temu śniło... dokładnie i nie ma opcji ze podswiadomie bo to bylo cos co w ogole nie bylo do przewidzenia wczesniej może mam jakiś dar

Cobra ja uwielbiam sałatki z czasnkiem a pekińska z sosem czosnkowym to podstawa

Bambusiek grecka tak jak Mici pisze jest super ja wczoraj jadłam a tak to zazwyczaj robie sałatki z pekińskiej i wszystkim co mam w domu

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 13:14   #4742
cobra115
Zakorzenienie

My oboje jeździmy na szczęście w pasach. Jak znajdę filmik który mi puszczała babka na kursie prawka to się dowiecie dlaczego

Dziewczyny błagam wyślijcie mi natchnienie do sprzątania...

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

To jest to .... radze obejrzeć szczególnie tym którzy uważają że dobrze i szybko jeżdżą....
http://www.youtube.com/watch?v=n9qdPRp-syI

albo ta wersja http://www.youtube.com/watch?v=J1mo3UXFqFY

Edytowane przez cobra115
Czas edycji: 2009-11-14 o 13:17
cobra115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 13:16   #4743
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
My oboje jeździmy na szczęście w pasach. Jak znajdę filmik który mi puszczała babka na kursie prawka to się dowiecie dlaczego

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

To jest to .... radze obejrzeć szczególnie tym którzy uważają że dobrze i szybko jeżdżą....
wiesz co jest najgorsze? Że mojegio takie sceny nie ruszaja... "Na cos trzeba umrzec" powiada... A mnie ten film poruszyl.
Straszny jest ..
P.S ta muzyczka mi sie podoba. Moja kolezanka w "Mam talent" do tego tanczyla z grupa

Kroimy: 2016(?)

Edytowane przez MiciaKicia
Czas edycji: 2009-11-14 o 13:19
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 13:20   #4744
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:

Też by mi się to natchnienie przydało

A filmik faktycznie pouczający... końcówka mi się masakryczna wydała, ale warto zobaczyć

Micia wiesz co mnie się wydaje że są gorsze rzeczy od śmierci... np. zabójstwo (bo wypadek przy 150km/h to dla mnie zabójstwo) osób postronnych, którzy nie chcieli umierać albo kalectwo...

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-11-14 o 13:25
Stary 2009-11-14, 13:23   #4745
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
a chociazby grecka pasuje
Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Bambusiek grecka tak jak Mici pisze jest super ja wczoraj jadłam a tak to zazwyczaj robie sałatki z pekińskiej i wszystkim co mam w domu
Grecką uwielbiam, ale jakoś tylko ze świeżymi pomidorami mi smakuje... A teraz już nie czuć smaku pomidora w pomidorze

Cytat:
Do kurczaka najlepiej pasuje Colesław

8 filiżanek białej Kapusty startej na grubej tarce jarzynowej;
1/4 filiżanki drobnostartej marchewki;
2 małe cebule drobnoposiekane;
1/3 filiżanki cukru pudru (lub nieco mniej-do smaku);
1/2 łyżeczki (do herbaty) soli;
2/8 łyżeczki (do herbaty) pieprzu;
1/4 filiżanki mleka (lub mniej, jeśli majones nie jest gęsty);
1/2 filiżanki majonezu (najlepiej gęsty-Dekoracyjny);
1 i 1/2 łyżki (do zupy) białego octu winnego;
2 i 1/2 łyżki (do zupy) soku z cytryny.

Z tym że spokojnie możesz opuścić np marchewkę czy ten cukier
Dzięki, to by było fajne
Majonezik mam własnoręcznie robiony, to będzie pasował
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 13:24   #4746
cobra115
Zakorzenienie

MiciaKicia Mnie ten film zdołował i to strasznie... Bo pokazuje z jakich głupich sytuacji może wyniknąć tragiczny wypadek. Ja nie potrafiłabym być z kimś kto jest tak nieodpowiedzialny i lekkomyślny i ma w dupie nie tylko swoje życie ale też życie innych. Przepraszam że to powiem ale z tego co piszesz to ja już nie wytrzymuję dłużej nie komentując. Kamil to dzieciak który za nic ma życie. Z miłą chęcią bym mu nagadała co o tym myślę. W dupie mam to, że sam chce nawet zginąć, jego nieodpowiedzialna decyzja, tylko on nie jest sam na drogach i nie wykluczone że powodując wypadek przez głupotę nie zabije matki trojga dzieci, czy ojca żywiciela rodziny.

Przepraszam jeśli Cię uraziłam, ale takie jest moje skromne zdanie na temat piratów drogowych...
Stary 2009-11-14, 13:29   #4747
lusesita23
Zakorzenienie

Nie znałam tego przepisu na colesław;p ale na pewno wyprobuje

wybaczcie,ale filmu nie zobacze, ja zawsz epasy zapinam,ale TŻ.ech.zreszta moj tata tez nie zapina.ale tak jak TŻ jak rusza w trase dluzsza to tak. mimo to, wiadomo - trzeba je zapinac zawsze

cobra popieram w 100% pomijajać fakt, że za nic ma zdanie osoby mu - w sumie-najbliższej smutne i przykre

stysik dla mnie sos czosnkowy to nieodłączny element zycia
Stary 2009-11-14, 13:31   #4748
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
MiciaKicia Mnie ten film zdołował i to strasznie... Bo pokazuje z jakich głupich sytuacji może wyniknąć tragiczny wypadek. Ja nie potrafiłabym być z kimś kto jest tak nieodpowiedzialny i lekkomyślny i ma w dupie nie tylko swoje życie ale też życie innych. Przepraszam że to powiem ale z tego co piszesz to ja już nie wytrzymuję dłużej nie komentując. Kamil to dzieciak który za nic ma życie. Z miłą chęcią bym mu nagadała co o tym myślę. W dupie mam to, że sam chce nawet zginąć, jego nieodpowiedzialna decyzja, tylko on nie jest sam na drogach i nie wykluczone że powodując wypadek przez głupotę nie zabije matki trojga dzieci, czy ojca żywiciela rodziny.

Przepraszam jeśli Cię uraziłam, ale takie jest moje skromne zdanie na temat piratów drogowych...
Nie urazilas. Mysle dokladnie tak samo... to jak jak Jego kumpel idzie siedziec bo spowodowal (chyba) samiertelny wypadek.. matka z malym dzieckiem..
Ale ja juz nie mam sily z nim o tym gadac... Najwyzej bedzie mial za swoje.. Gorzej jak przezyje a bedzie na wózku... i czasem przechodzi mi przez mysl ze zycze mu tego zeby sie opamietal. Albo chociaz zeby mu prawko zabrali.. moze wtedy by mail nauczke. Bo mandaty mu nauczki nie daja.. leje na nie. pojdzie zaplacic i jedzie dalej...

Stary 2009-11-14, 13:32   #4749
Mustique
Lena

Cytat:

TZ tez bez pasow jezdzi... nie dosc ze jak wariat to jeszcze bez pasow...
bijcie mnie! ja też nie zapinam pasów! zawsze mam przełozone przez siebie ale nie zapinam! nikt mnie nie może nauczyć tego. a teżet to już sie drze jak nie wiem co!

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
HEJKA

Posumowując : pewnie dostane te prackę
gratuluję.. mam nadzieję że nie zawczesnie na to...

............
a ja już jedno okno umyłam, teraz odpoczynek, za jakieś pol godzinki na obiadek do teściowej!
Stary 2009-11-14, 13:42   #4750
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Do kurczaka najlepiej pasuje Colesław

8 filiżanek białej Kapusty startej na grubej tarce jarzynowej;
1/4 filiżanki drobnostartej marchewki;
2 małe cebule drobnoposiekane;
1/3 filiżanki cukru pudru (lub nieco mniej-do smaku);
1/2 łyżeczki (do herbaty) soli;
2/8 łyżeczki (do herbaty) pieprzu;
1/4 filiżanki mleka (lub mniej, jeśli majones nie jest gęsty);
1/2 filiżanki majonezu (najlepiej gęsty-Dekoracyjny);
1 i 1/2 łyżki (do zupy) białego octu winnego;
2 i 1/2 łyżki (do zupy) soku z cytryny.

Z tym że spokojnie możesz opuścić np marchewkę czy ten cukier
Dzięki za przepis

Cytat:
aaa tak colesław jest super
Ja ostatnio jadlam salatke z bialej kapusty, cebulki, ogorka kiszonego i cos tam bylo jeszcze ale nie wiem co smietana moze? :/ ale pyszna byla
Może sałatka kebab ?

Cytat:

albo ta wersja http://www.youtube.com/watch?v=J1mo3UXFqFY
Obejrzałam pierwszy, straszny ale prawdziwy.
Ja zawsze zapinam pasy, obojętnie z kim jadę, Piotrek całe szczęście też.

Cobra mówisz i masz, wysyłam

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
a ja już jedno okno umyłam, teraz odpoczynek, za jakieś pol godzinki na obiadek do teściowej!
Miłej wizyty u teściowej

---
Mam już umyte naczynia i poodkurzane. Zostało mycie podłóg i mój pokój
Jeszcze 250 postów i nowy wątek

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 13:44   #4751
cobra115
Zakorzenienie

mustique no ale myślę że aż tak nie piratujesz a teraz to nie musisz się zapinać, a nawet nie powinnaś

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

okej jenny idę sprzątać póki energia działa, jak coś to znowu się zgłoszę o power

Paa
Stary 2009-11-14, 13:44   #4752
dottta
Zakorzenienie

Cześć
Cytat:
tez go uwielbiam.. co za ciało! gdyby mój teżet byłby chociaż w 50% taki...?
Mój już się pogodził że mam wielgachne serducho i Vin tez w nim ma miejsce, a co
Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
wygadałam się też rodzicom, że planujemy ślub (daty nie powiedziałam) i oni chcą z poprawinami, bo stwierdzili, że rodzinka z daleka nie będzie przyjeżdżać na 1 dzień, w sumie to po przemyśleniu sprawy to nie będzie gdzie zrobić takich poprawin na ok 80 osób, więc na to moge sie zgodzić i jeszcze coś tam o kucharce mówili, ale na to się nie zgodzę, bo nie chcę sobie zawracać tym głowy przed ślubem, więc zgodziłam sie na koleżankę z pracy mamy, żeby placki upiekła
Kurcze, to moja mama wiedziała o ślubie zaraz jak zaczęliśmy planować a teściowie w zień zaręczyn
Cytat:
Też zwykle takie robię
Cytat:
wiesz co jest najgorsze? Że mojegio takie sceny nie ruszaja... "Na cos trzeba umrzec" powiada... A mnie ten film poruszyl.
Straszny jest ..
P.S ta muzyczka mi sie podoba. Moja kolezanka w "Mam talent" do tego tanczyla z grupa
A pomyślał że nie żyje sam na świecie? On niech sobie umiera kiedy i na co chce (sorry ale skoro sam chce) ale co z innymi ludzmi którzy akurat będą miec to nieszczescie że na niego na drodze trafią? la mnie on jest potencjalnym mordercą - z premedytacją nie zapina pasów i jeżdzi za szybko. W dodatku sorry ale to jakiś totalny kretyn (możesz się obrazić) - teraz uważa się za pana szos a jak nie daj boże zabije dziecko iące poboczem to będzie płakał że tego nie chciał
Musiałam wygarnąć bo mnie krew zalewa jak coś takiego słyszę....

Cytat:
Też by mi się to natchnienie przydało

A filmik faktycznie pouczający... końcówka mi się masakryczna wydała, ale warto zobaczyć

Micia wiesz co mnie się wydaje że są gorsze rzeczy od śmierci... np. zabójstwo (bo wypadek przy 150km/h to dla mnie zabójstwo) osób postronnych, którzy nie chcieli umierać albo kalectwo...
Cytat:

Matka, ojciec - co za różnica bo może ZABIĆ CZŁOWIEKA - nie ważne kim ten człowiek jest Ale zgadzam się z tym co tu zostało napisane. tacy ludzie nie powinni mieć prawa jazdy
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 13:46   #4753
Mustique
Lena

Cytat:
mustique no ale myślę że aż tak nie piratujesz a teraz to nie musisz się zapinać, a nawet nie powinnaś
muszę sprostować, bo sobie źle przedtem napisałam.. zapinam pasy jak jestem kierowcą; ale jak siadam na fotelu pasażera, ta czynność mi sie wyłącza w mózgu. i nie umiem sie przyzwyczaić że mam zapinać. na szczęście mój teżet to super jeździ.
a teraz to nawet nie mam zamiaru!

jesli chodzi o zapinanie pasów to tylko raz zapinałam jak uczyłam ojca jeździć. a raczej mu przypominać, bo bardzo chciał, a on przez 20 lat nie miał kierownicy w ręku! ale była jazda. mokra wychodziłam z samochodu jak bym była pod prysznicem!
Stary 2009-11-14, 13:47   #4754
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Nie urazilas. Mysle dokladnie tak samo... to jak jak Jego kumpel idzie siedziec bo spowodowal (chyba) samiertelny wypadek.. matka z malym dzieckiem..
Ale ja juz nie mam sily z nim o tym gadac... Najwyzej bedzie mial za swoje.. Gorzej jak przezyje a bedzie na wózku... i czasem przechodzi mi przez mysl ze zycze mu tego zeby sie opamietal. Albo chociaz zeby mu prawko zabrali.. moze wtedy by mail nauczke. Bo mandaty mu nauczki nie daja.. leje na nie. pojdzie zaplacic i jedzie dalej...
Kurcze, dziewczyno ale to nie bedzie tylko nauczka dla niego... To WY jako rodzina poniesiecie konsekwencje jego głupoty pomyśl też o sobie i swoim życiu ....

Co do pasów My zawsze zapinamy. Nie ma wyjątków. I każdy kto z nami jedzie też musi zapiąć - sorry może jechać autobusem jak nie pasuje
Stary 2009-11-14, 13:48   #4755
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
okej jenny idę sprzątać póki energia działa, jak coś to znowu się zgłoszę o power
Nie ma sprawy, jakby co to się głoś

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
wygadałam się też rodzicom, że planujemy ślub (daty nie powiedziałam) i oni chcą z poprawinami, bo stwierdzili, że rodzinka z daleka nie będzie przyjeżdżać na 1 dzień, w sumie to po przemyśleniu sprawy to nie będzie gdzie zrobić takich poprawin na ok 80 osób, więc na to moge sie zgodzić i jeszcze coś tam o kucharce mówili, ale na to się nie zgodzę, bo nie chcę sobie zawracać tym głowy przed ślubem, więc zgodziłam sie na koleżankę z pracy mamy, żeby placki upiekła
Dobrze, że już wiedzą o Waszych planach
Nasi rodzice dowiedzieli się o ślubie jak wybraliśmy wstępną datę i zabraliśmy mamy na oglądanie sali

---
Za chwilę wracam, idę pomyć podłogi.

Dziewczyny mam pewną propozycję: może założymy wątek z przepisami PM 2011 ? Wszystko byłoby w jednym miejscu, bo z tego co widziałam to coraz więcej pojawia nam się pomysłów co Wy na to ?

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-11-14, 13:50   #4756
MiciaKicia
Zakorzenienie

Jenny salatki kebab jeszcze nie jadlam :P a musze w koncu spróbowac hihi

Tak tcy ludzie nie powinni miec prawka wiec zycze mu zeby je stracil.. Tylko, ze jak mu zabiorą to tez bedzie jezdzil ;/

Stary 2009-11-14, 13:50   #4757
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Co do pasów My zawsze zapinamy. Nie ma wyjątków. I każdy kto z nami jedzie też musi zapiąć - sorry może jechać autobusem jak nie pasuje
w niektórych autobusach też są pasy...
Stary 2009-11-14, 13:51   #4758
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

Dziewczyny mam pewną propozycję: może założymy wątek z przepisami PM 2011 ? Wszystko byłoby w jednym miejscu, bo z tego co widziałam to coraz więcej pojawia nam się pomysłów co Wy na to ?
świetny pomysl tylko kto teg bedzie pilnowac? A moze znowu blog? bo nam zamkną wątek i co.. albo znajdzie niewiadomo gdzie jak bedzie nieuzupelniany w sensie gdzies na jakies setnej stronie czy cus :P i szukaj sobie go wtedy hehe

Stary 2009-11-14, 13:51   #4759
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Tak ? Ja się jeszcze nie spotkałam.

Cytat:
Jenny salatki kebab jeszcze nie jadlam :P a musze w koncu spróbowac hihi
Tak mi się skojarzyło po składnikach, ale polecam polecam

Cytat:
świetny pomysl tylko kto teg bedzie pilnowac? A moze znowu blog? bo nam zamkną wątek i co.. albo znajdzie niewiadomo gdzie jak bedzie nieuzupelniany w sensie gdzies na jakies setnej stronie czy cus :P i szukaj sobie go wtedy hehe
Coś wymyślę, na razie czekam na odpowiedzi czy pomysł się podoba

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-11-14 o 13:52
Stary 2009-11-14, 13:54   #4760
Mustique
Lena

Cytat:
Tak ? Ja się jeszcze nie spotkałam.

w tych nowszych modelach. u nas na południu jest taka firma przewpzpwa "szwagropol" - kursuje na trasie krk- nowy sącz- zakopane i oni mają pasy; tylko nikt ich nie zapina!

ale gdzieś czytałam że unia ma odpowiednia dyrektywę odnosnie zapinania i wyposażenia autobusów w pasy!

dobra ja lecę na obiadek! drugi dzis- ale co mi tam!
Stary 2009-11-14, 13:55   #4761
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Nie widziałam w żadnym
A co do pasów w ciąży to też zawsze myślałam że się nie powinno zapinać ale jak moja koleżanka była w ciąży to lekarka jej powiedziała że lepiej niech zapina tylko pod brzuchem, to samo usłyszałam ostatnio w jakimś programie TVN style - bo Twój Tż może świetnie jeździć ale nie wiadomo na jakiego palanta sie trafi na drodze
Stary 2009-11-14, 13:59   #4762
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Super pomysł
Za MiciąKicią powtórzę: blog

Cytat:
w tych nowszych modelach. u nas na południu jest taka firma przewpzpwa "szwagropol" - kursuje na trasie krk- nowy sącz- zakopane i oni mają pasy; tylko nikt ich nie zapina!
Ostatnio nimi jechałam...i nie zapinałam pasów...
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 14:11   #4763
isabele
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny

Ja jestem w domku, zaraz zabieram się za pieczenie ciasta z fantą Byliśmy z TŻ rano na zakupach i chyba się we wszystkie niezbedne produktu zaopatrzylismy - ba, nawet foremkę do pieczenia kupilismy

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 14:24   #4764
Stysik
Zakorzenienie

Jenny bardzo dobry pomysł ja zazwyczaj nie zapisuję bo na różnych komputerach się tu pojawiam i potem muszę szukać

Isabele to miłego pieczenia

Ja kiedyś miałam w autobusie pasy zapięte i o wiele bezpieczniej się czułam..

Stary 2009-11-14, 14:26   #4765
Martilla
Rozeznanie

Hej Dziewczyny

Kusicie pysznymi przepisami a ja próbuje się odchudzać. Chyba dziś skuszę się na ciasto z fanta bo mnie zaciekawiło, najwyżej dam TŻ do domu.
Moja mama we wtorek jedzie do sanatorium i dziś kupiłyśmy walizkę taką wielką, że ledwo autobusem ją przytargałyśmy.

Wczoraj z TŻ jedliśmy obiad, wchodzi moja mama do kuchni a mój miś "A może pani nauczyć Martę przed ślubem robić takie kotlety rybne?"

Be Fit
Martilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 14:28   #4766
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
MiciaKicia, Hecate moj tez bez pasow jezdzi;p i co najlepsze:twierdzi, ze jak mial pierwszy wypadek (dahcowanie)to mu uratowalo zycie.coz, ponoc w niektorych przypdkach to prawda,ale jak jedzie gdzies ze mna w trase to zapina, bo wie, ze bede mu marudzic tak dlugo az zapnie
mojego tate to pasy uratowaly i poduszka, no i dobre auto
a pas przy uderzeniu go przytrzymal a potem to się rozwinął jeszcze sam (żeby nie trzeba było np rozcinać żeby go wyciągnąć)

Cytat:
Straszny jest ..
na coś trzeba umrzeć? nie rozumiem to samemu lepiej swoją śmierć spowodować czy jak?
a on jest dla mnie samolubem i egoistą bo jak się kiedyś na drzewie rozwali to ty będziesz najbardziej rozpaczała i jego rodzina (a on nie)
ja nie wiem, ludzie naprawdę mają problemy, są śmiertelnie chorzy, nie mają co jeść, nie mają się w co ubrać a tu taki gówniarz co nic nawet nie potrafi docenić, straszne
także ja też się powstrzymuję już od komentarzy bo wybacz ale ciśnienie mi tylko skacze i szkoda mi ciebie, naprawdę
może wy się zastanówcie poważnie nad związkiem, ja bym już dawno odpuściła
(tylko proszę mnie nie bić za szczerość...)

przy okazji pasów, ja mam już jakiś taki odruch że jak nawet 50 metrów jadę do sklepu to zapinam
i każdy kto ze mną jedzie też musi mieć zapięte
w lutym jak miałam stłuczkę i dostałam ostro w tyłek to pasy fajnie mnie przytrzymały chociaż

ja już po ćwiczeniach dzisiaj jestem
może i czasem mi się nie chce, ale czuję się naprawdę znacznie lepiej niż kiedyś
nie jestem taka przymulona i ociężała i czuję że wreszcie mam jakieś mięśnie a nie sam tłuszczyk

no i troszku z siostrą się pożarłam ale to nie będę was zanudzać, bo ona i tak się nie zmieni więc chyba nadal będę musiała jej odpuszczać bo się jeszcze na wzajem
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 14:31   #4767
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Ja jestem w domku, zaraz zabieram się za pieczenie ciasta z fantą Byliśmy z TŻ rano na zakupach i chyba się we wszystkie niezbedne produktu zaopatrzylismy - ba, nawet foremkę do pieczenia kupilismy
Chciałam się zapytać jaką fantę kupiłaś 0.5l czy 1l, a przecież w przepisie jest ze 1 szklankę trzeba dodać co się ze mną dzieje

Cytat:
Ja kiedyś miałam w autobusie pasy zapięte i o wiele bezpieczniej się czułam..
w Rybniku ? Jaki nr linii ? czy to było gdzieś indziej ?

Cytat:
świetny pomysl
Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Super pomysł
Za MiciąKicią powtórzę: blog
Cytat:
Jenny bardzo dobry pomysł ja zazwyczaj nie zapisuję bo na różnych komputerach się tu pojawiam i potem muszę szukać
Ok, zaraz coś pokombinuję, tylko ciekawe czy link zmieści mi się jeszcze do podpisu

Isabele, Martilla - miłego pieczenia Widzę, że przepis bardzo nam się spodobał i teraz każda będzie próbować
T'ai -

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-11-14, 14:33   #4768
lusesita23
Zakorzenienie

Jenny pomysł z przepisami świetny

T'ai jasne, żepasy ratują. na szczęście TŻ tez ma poduszki w razie czego

nie ma co dyskotowac o TŻecie MiciKici, przeciez do niego i tak to nie dotrze...ale zgadzam się, ja bym z takim nie wytrzymała
podejście do zycia na poziomie podstawówki moim zdaniem
MiciaKicia sorry

ide prostowac wlosy
Stary 2009-11-14, 14:35   #4769
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
mojego tate to pasy uratowaly i poduszka, no i dobre auto
a pas przy uderzeniu go przytrzymal a potem to się rozwinął jeszcze sam (żeby nie trzeba było np rozcinać żeby go wyciągnąć)

na coś trzeba umrzeć? nie rozumiem to samemu lepiej swoją śmierć spowodować czy jak?
a on jest dla mnie samolubem i egoistą bo jak się kiedyś na drzewie rozwali to ty będziesz najbardziej rozpaczała i jego rodzina (a on nie)
ja nie wiem, ludzie naprawdę mają problemy, są śmiertelnie chorzy, nie mają co jeść, nie mają się w co ubrać a tu taki gówniarz co nic nawet nie potrafi docenić, straszne
także ja też się powstrzymuję już od komentarzy bo wybacz ale ciśnienie mi tylko skacze i szkoda mi ciebie, naprawdę
może wy się zastanówcie poważnie nad związkiem, ja bym już dawno odpuściła
(tylko proszę mnie nie bić za szczerość...)

przy okazji pasów, ja mam już jakiś taki odruch że jak nawet 50 metrów jadę do sklepu to zapinam
i każdy kto ze mną jedzie też musi mieć zapięte
w lutym jak miałam stłuczkę i dostałam ostro w tyłek to pasy fajnie mnie przytrzymały chociaż

ja już po ćwiczeniach dzisiaj jestem
może i czasem mi się nie chce, ale czuję się naprawdę znacznie lepiej niż kiedyś
nie jestem taka przymulona i ociężała i czuję że wreszcie mam jakieś mięśnie a nie sam tłuszczyk

no i troszku z siostrą się pożarłam ale to nie będę was zanudzać, bo ona i tak się nie zmieni więc chyba nadal będę musiała jej odpuszczać bo się jeszcze na wzajem
Ja Cię na pewno bic nie będę bo się w 100% zgadzam związek to odpowiedzialność ZA SIEBIE NA WZAJEM a on nawet za siebie nie potrafi być
Co do siostry to współczuje Ja się do ćwiczeń nie mogę zmusić
Stary 2009-11-14, 14:36   #4770
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martilla Pokaż wiadomość
Wczoraj z TŻ jedliśmy obiad, wchodzi moja mama do kuchni a mój miś "A może pani nauczyć Martę przed ślubem robić takie kotlety rybne?"

jakby mój Piotrek tak powiedział to mama z pewnością zagoniłaby mnie to nauki, bo cokolwiek w domu zrobi (upiecze ciasto czy coś innego ugotuje) to zaraz słyszę: "Tylko weź Piotrkowi jak do niego będziesz szła"
wszystko dla Piotrusia hehe
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości