|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part II
O słyszałam o tych książkach ;P
chętnie bym przeczytała. Widziałam nawet film "my dzieci z dworca zoo" i koleżanka mówiła, że książka jest lepsza od filmu(co jest normalne, właściwie tylko nieliczne wyjątki są:P), więc myślę, że warto. Ja lubię książki coś z typu filozoficzno-psychologicznych, jak np. P. Coelho ![]() ale też czasem fantastykę-podoba mi się T. Pratchett no i też coś mnie ciągnie do romansów ![]() Ale co ja tam się znam, bo muszę przyznać, że gdy byłam młodsza, to praktycznie nic nie czytałam poza lekturami. Jedynie zaczynałam kilka książek, ale ich nie skończyłam. Dopiero gdzieś tak ponad rok temu ! wzięłam się za siebie ;D i zaczynam pochłaniać książki ;P W końcu lepiej późno niż wcale ;D Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3782 |
Zakorzenienie
|
No proszę proszę jakie my oczytane jesteśmy.
![]() Ja aktualnie czytam "Królowa Południa". O przemycie narkotyków. ![]() Ogólnie lubię kryminały ale innymi nie pogardzę. ![]() Nawet Wiktora Suworowa czytam. A to już większy kaliber. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3783 |
Konto usunięte
|
ja wczoraj nad gramatyka siedzialam a bo dzis mialam koło ale i ta bedzie FAIL ;|
eeeh ale dziś Tż ![]() a jutro dzien z gramatyka łacińską;( |
![]() ![]() |
![]() |
#3785 |
Raczkowanie
|
ale oczytane jesteście
![]() ja to mam takie fazy w życiu że czytam jedna za drugą, później parę miesięcy nic, i znów parę pod rząd, teraz jest faza na nic, ale już się rozglądam za czymś ciekawym ![]() bardzo lubię psychologiczne książki, ale te co wypisałyście też czytałam ale to bardzo bardzo dawno temu ("my dzieci z dworca zoo" chyba z 9 lat temu czytałam) |
![]() ![]() |
![]() |
#3786 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
chcę też przeczytać "folwark zwierzęcy" i wszystko, co warte przeczytania ;P co jeszcze polecacie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3787 |
Raczkowanie
|
polecam 'szelmostwa niegrzecznej dziewczynki' mario vargasa llosy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3789 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3790 |
Konto usunięte
|
alex no ja robie ale sobie tylko
![]() potrzeba kursu a ja na niego kasy nie mam Betra 100 lat!!!!! wszystkiego naj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3791 |
Zadomowienie
|
100 lat picia
200 życia 300 ... ![]() No wiesz czego ![]() ![]() ![]() ![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3792 |
Zakorzenienie
|
własnie berta najlepszego
![]() ![]() ![]() spełnienia marzeń, szczęscia, miłości i spokoju ducha ![]() ![]() ![]() ale pogoda ![]() ![]()
![]() |
#3793 |
Zadomowienie
|
Madziula mam rade na to
![]() Po prostu nigdzie nie wychodź ![]() i po problemie ![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3794 |
Raczkowanie
|
nic mi nie przychodzi do głowy, ale ostatnio co czytałam to "wywieranie wpływu na innch". Książka bardzo ciekawa, nie tym jak wywierać wpływ na kimś a o tym jak ktoś wywiera go na nas (chociażby ekspedienci w sklepie). Polecam jeśli ktoś lubi bardziej psychologiczne książki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3795 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatnio koleżanka czytała książkę z typu jak "odczytywać" ludzi na podstawie wyglądu itd. Wiele jest tego, ale podobno ta była na prawdę fajna i w humorystyczny sposób napisana ;P No a po za tym oczywiście wszystkiego najlepszego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3796 |
Zadomowienie
|
Alex co to za av?
![]() Hah ale dupsko;p
![]() ![]() |
![]() |
#3797 |
Zakorzenienie
|
Alex wlasnie
![]() ![]() ![]() ![]() ja czekam na tż ![]() dziś nam mija rok i 10 misięcy ![]() ![]() co do ksiązek to ja jestem mól, fanatyk, i co tam jeszcze by mozna powiedziec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3798 | |
Zakorzenienie
|
Ha ha. ![]() Zwariowałaś? To nie moja. Ja mam zgrabniejszą. ![]() A avek taki bo mi przypadł do gustu. Mój Przyjaciel jest wojskowym i dlatego tak ![]() Cytat:
Ooo, ja też tak mam, że uwielbiam zapach, wygląd. Ale te stare książki lubię, takie przytyrane. ![]() I też kryminały lubię. ![]() Kachaaa pochwaliłabyś się pazurkami. ![]() Edytowane przez Alexandraa Czas edycji: 2009-11-11 o 15:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3799 |
Zakorzenienie
|
ja też uwielbiam książki, normalnie aż mi nie dobrze jak nie mam jakiejś nieprzeczytanej książki w domu no ale ja wypożyczam ( staram się żyć eko), romansów nie lubię chyba, że są w jakiś fajny sposób napisane ale w sumie nawet nie przypominam sobie takiego romasu teraz
![]() Moją ulubioną książką na zawsze pozostanie "dzieci z bullerbyn" ![]() ![]() Aktualnie czytam same thrillery ale trzeba cdla odskoczni coś bardziej ambitnego przeczytać ![]() A wczoraj byłam na 2012 i spodobał mi się ten film choć pewnie będzie dużo krytyki, troszkę typowy jak to zawsze takie filmy ale efekty bardzo fajne A ogladałyście KacVegas??
![]() |
#3800 |
Zakorzenienie
|
nillka
![]() ![]() ![]() dzieci z bullerbym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak w ogole dzien dobry ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3801 |
Konto usunięte
|
dzieci z bullerbyn tysiac razy czytalam kochalam to
![]() a ac vegas fajne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3803 |
Zakorzenienie
|
Madzia e no trochę zajęta jestem ale nie aż tak żeby tu nie móc nic napisać w końcu moja praca w sklepie polega na nic nie robieniu
![]() ![]() A co do uczelni to niestety mały hardcore, nigdy się nie wysiedziałam tyle w szkole ![]() ![]() ![]() Tematu pracy nadal nie mam ![]() ![]() ![]() kachaaa kac vegas to jeden wielki motyw ![]() ![]() Kachaaa a jak tam u Ciebie na uczelni? Madzia a u Ciebie?? Jak tam torowanie drogo do MGR ?? I w ogóle co słychać u Was?? Alex nie wątpie, że Twoje posladki są fajniejsze ![]()
![]() |
#3804 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3805 |
Konto usunięte
|
nie pochwale sie bo nie mam zdjec znaczy nie robilam juz sporo czasu bo nie mam kiedy
![]() wiec teraz nie robie juz nie mam czasu |
![]() ![]() |
![]() |
#3806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
konstruktywna wypowiedz ![]() dzień dobry ![]() jednak zostalam Oriflame ![]() ![]() ale mniejsza z tym ![]() sobota/niedziela zjazd ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3807 |
Rozeznanie
|
hej dziewoje
![]() dziękuję bardzo za życzenia! ![]() ![]() nilka, też uwielbiam "dzieci z bullerbyn". ale nie potrafiłabym już przeczytać z przyjemnością. a szkoda... z harrym potterem też tak mam. a propo, czytałyście harry;ego jako nastolatki? ;P ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- alex, fajny nowy avek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3808 |
Zakorzenienie
|
berta ja czytam jak mam 22 lata
![]() ![]()
![]() |
#3809 |
Zakorzenienie
|
Ja też.
![]() Jutro od 10 do 20:30 i same ćwiczenia... ![]() Dzięki. ![]() Moja lista książek do przeczytania ciągle się powiększa a w ogóle nie mam czasu. Jak przychodzę z pracy to już mi się nie chce. A w ogóle to dzisiaj coś pić mi się strasznie chce. Żeby to jeszcze miało po czym. ![]() Nie wiem czy się już żaliłam... We wtorek byłam na imprezie i stałam z 40 minut w kolejce na deszczu a nie miałam parasolki. Tyle ludzi, że szok. Wyobrażacie sobie jak wyglądałam? ![]() W końcu zrezygnowaliśmy, odsprzedaliśmy bilety i poszliśmy gdzie indziej... A to też dłuższa historia. Znowu będę miała giga post. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3810 |
Rozeznanie
|
alex, ty zawsze masz giga posty
![]() ![]() ojć, to pewnie wyglądałaś jak zmokła kura jakaś... współczuję. a ja idę dziś na imprezę. w końcu się wytańczę ![]() miłego wieczorku girls! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.