|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1622 |
Zadomowienie
|
no to tak:
jak wiadomo jestem na 3 roku ... czyli samo przez się mówi ... ze z tamtymi ludzmi znam sie 3 lata hihi. ale z niektorymi dopiero teraz zaczynam sie przyjaznić. no i….. na wakacjach bylam u kolezanki z roku i tak sobie plotkujemy, az ta do mnie z hasłem: tyśka czy Ty przypadkiem krecisz cos z W?? - ja na nią oczy jak nie wiem co i pytam sakad ten pomysl? a ona: a bo gadacie ze soba w przerwach, smiejecie sie i wogole,- se mysle kobieto, to juz z nikim nie mozna rozmawiac bo to zaraz romans, a ta nie, ale wy jakos tak inaczej rozmawiacie, a ja w smiech i nic. no a po wakacjach wrocialm do na zajecia i widzac sie z tym kolega zaczelam inaczej na niego patrzec, i myslec dlaczego o innni pomysleli ze my cos tego, ...a moze faktycznie fajnie by bylo jakbysmy cos tego i wogle, i tak z niewiadomych mi przyczyn zaczelam to rozstrzasac... a z nim na uczelni stosunki mam jak najbardziej pozytywne, kibicowal mi dzis jak poprawialm kolokwium, na przerwach gadamy i ostatnio nauczyl mnie grac w karty -w tysiaca hihihi, i smieje sie ze mnie jak sie wsciekam jak przegrywam i ogolnie sobie plotkujemy, a kolezanki kolejne zaczely zauwazac ze duzo czas urozmawiamy i one zaczely snuc teorie i z niewiadomych mi przyczyn dzis obie do mnei z tekstem zebym przeanalizowala sytuacje bo moze warto by bylo cos zadzialas....i sobie tam mysle, kurka....o co chosi;/ czemu ludzie obok cos widza a ja sama tego nie wiedze, i czy faktycznie tylko sie przyjaznimy czy moze widac jakies zalazki czegos???? wg mnie nie ma zalążków niczego;p ale jakso tak zaczelam o tym duzo myslec otatnio. i o to moje cale rozterki hahaah, a pozatym....kolega jest bardzo fajny symaptyczny i w ogole ale nizszy ode mnie... a ja mam zaledwie 164cm
![]() |
#1623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Zadomowienie
|
Tysia ..... sama wiesz co masz robic, my Ci tylko będziemy gorąco kibicowac
![]()
![]() |
#1625 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiem ci, że książka mi się podoba, jest wciagająca, ale jeszcze jej nie skończyłam.A byłaś na filmie?Ja nie, ale podobno jest dobry.Ja wcześniej czytałam Coelha książki, ale mnie nie zachwyciły, ta mi się podoba ![]()
![]() |
#1626 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wogole nie potrzebnie wam pisałam takei bzdety, tylko zasmieciłam wateczek.... wogole nie wiadomo o co chdzoi a aj pszie nei wiadomo po co.....ła a sie zamotałam,
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witajcie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1628 |
Zadomowienie
|
Hej słonka
![]() Ja podobnie jak Niuniuska podczytuje Was cały czas, ale jakoś nie mam czasu odpisać. Dni mi mijają raz dwa, nawet nie mam czasu poczytać prasy, a o książkach mogę zapomnieć. Ale mimo tego wszystkiego, jestem bardzo zadowolona. Cały czas się coś dzieje i nie mam czasu na rozmyślania typu "Czy ja się tu dobrze czuję, czy się dogadam z rodzicami" itp. Po prostu robię swoje, dużo rozmawiam z rodzicami, z braćmi, bratową, ruszam się więcej i jest mi dobrze. Co do "Weronika postanawia umrzeć" to też uważam, że to jego najlepsza książka, a filmu nie widziałam jeszcze, ale ja z kolei słyszałam, że jest cienki. Tysia - u Was na uczelni to co chwilę jakieś kolokwia, maaan, ja bym tak nie wytrzymała. Co do chłopaka to bierz się za niego i tyle! A potem zdaj soczystą relację ![]() Virginia - gratuluję nowej uczennicy. Widzę, że biznes się rozkręca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Zadomowienie
|
dobry
![]()
![]() |
#1630 |
Wtajemniczenie
|
Tysiu, przy następnej rozmowie z kolegą, postaraj się uważniej mu przyglądać, może wysyła Ci jakieś sygnały, świadczące o tym, że chce "coś więcej"
![]() ![]() Joyce, cieszę się, że ze zdrówkiem ok. Dobrze, że mimo tego zabiegania, masz czas na rozmowy z najbliższymi, to na pewno pomaga i problemy nie kumulują się ![]() Kosteczko, jak tam szyjka? Mam nadzieję, że już lepiej i plaster pomógł (albo jakiś seksi masaż Tżtowy ![]() mkarlinko, ściskam czule i mam nadzieję, że żołądek da Ci żyć, a lekarz przepisze odpowiednie leki. ![]() virginio, interes idzie pełną parą, skoro uczniów przybywa! Gratki! ![]() A teraz moje drogie, nie doczytałam... więc kilka pytań do: Mamrotki, żabooo, jak tam zdrówko Twoje i naszej maluszki? ![]() ![]() Limonki, kochana, dobrze zrozumiałam, jakiś romans z mundurowym się szykuje? ![]() ![]() Ines, jak tam spotkania z dwoma braćmi? ![]() ![]() A co do "Weronika postanawia umrzeć", czytałam ją ok. 5 lat temu, bardzo mi się podobała. Film był niezły, zwłaszcza, że miałam @ i płakałam co chwila bez powodu ![]() ![]() fiolusiek, przypomniałaś mi, że mam w domu książkę "11 minut"- zaczęłam kiedyś czytać, ale nie skończyłam ![]() ![]() Jenyyy laski, ale wiochaaaaaaaaaa. Przed chwilą przyszedł mój ulubiony Pan z Ups-a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cóż więcej u mnie, ogólnie masakra.;p Mamcia wyjechała do sanatorium więc cały dom na mojej głowie przez jeszcze 2 tygodnie. Wracam z uczelni, sprzątam, piorę, robię obiady, kolacje itp. Potem zasiadam do spraw uczelnianych i siedzę do nocy, padam, wstaję i tak dalej żyję... ;P Żyłka mi skacze z nerwów bo kobieta z seminarium zupełnie nas olała, nie przyszła na zajęcia, czekałyśmy na nią ponad godzinę. Znów jestem w czarnej ![]() Aktualnie wpisuję wyniki ankiet do excela, potem pobawię się w programach statystycznych, które narazie mnie straszą i są czarną magią. ![]() Cóż jeszcze? Z moim Tżtem pięknie i cudownie. Uwielbiam chłopaka ![]() ![]() Zmykam na kawkię, a potem zafunduję sobie jakieś SPA bo niedługo zacznę straszyć ludzi ![]() ![]() Całuję czulęęę ![]() ![]() ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-11-13 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1631 | |
Zadomowienie
|
W kwestii wyjasnienia nie spotykam się z dwoma na raz w zasadzie z żadnym sie nie spotykam
![]() Wojtek ciągle pisze i chyba znowu chce się spotkac w weekend ale ja chyba jednak nic nie chce od tego chłopaka....dziewczyny wiecie jakie on robi błędy w sms-ach ![]() W szkole jakoś idzie, powoli do przodu ...... ![]() Cytat:
![]() ![]() Widzę, że kobieta od seminarium daje Ci w kośc, ale zobaczysz jakoś musisz zacisnąc zeby i dasz rade a za rok będziesz się jeszcze z tego śmiała i będziesz tęskniła za czasamu studenckimi tak jak ja ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1632 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() tysia - nie gadaj glupot z tym, ze piszesz na watku bzdury ![]() ![]() ![]() ![]() ines - moja szyja na tyle fatalnie, ze nie spalam pol nocy i rano w przyplywie desperacji chwycilam za ketonal ![]() ![]() co do W, chyba rozumiem o co Ci chodzi, chyba jest tak, że pewnych rzeczy już nie przeskoczysz, prostota prostota, ale jak nic innego Cie w nim nie pociaga to chyba szkoda Twojego czasu ![]() niunia - fajnie, ze wrocilas, bidulo duzo na Twojej glowie ![]() ![]() bylam na zakupach, robie jakis obiad a potem jade do pracy, wogole dzisiaj ciezki mam dzien a jeszcze sie zalatwilam tym ketonalem ![]() jeszcze tu wpadne przed wyjsciem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Zakorzenienie
|
Hej babeczki
Niestety nie mam czasu Was czytać, bo zaraz śmigam na korki. Dziś od rana jestem zalatana, byłam już u dentysty i na basenie, potem wpadła moja mama i paplałyśmy we trójkę, razem z teściówką. Teściowej popsuł się wczoraj samochód i chyba zostanie u nas do jutra. Od 13 do 20 z godzinną przerwą korkuję, i nie obiecuję, że zajrzę wieczorem a jutro z samego rana jadę. Ale jestem dziś chaotyczna ![]() Cmokam każdą w czółko!! ![]()
#1634 |
Zakorzenienie
|
Moje nowosci z decu, dla zainspirowania virgini
![]() dwie herbaciarki i skrzyneczka z konikiem na drobiazgi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Wtajemniczenie
|
![]() Niunius u nas ok. mala sie popisuje jak tatus wraca, tak pupe wypina ze mam wrazenie ze zebra mi polamie, a najlepsza jest w nocy, dzis nie spalam prawie wcale ale odbilam sobie i jak tz pozedl do pracy to ja herbatka do lozeczka, tv i pcia do 13tej ![]() ![]() fiolusiek i co tam u lekarza? u mnie dzis nie padalo (chyba) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kosteczko zazdroszcze talentu ![]() ![]()
07.03-31.03 7,5 (?) ![]() Edytowane przez mamrotka Czas edycji: 2009-11-13 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1636 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A kochana powiedz mi jedno.... u gina byłaś w końcu? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja już po SPAwaniu, od razu lepiej się czuję i wyglądam ![]() ![]()
![]() |
#1637 |
Zadomowienie
|
mamrotko trzymaj się dzielnie
![]() ![]() kostko śliczne te twoje skrzyneczki ![]() ![]() fiolusiek i jak Twój plan działania? mam nadzieję że w końcu uda Ci się powrócic na drogę diety, czego życze i ja sama sobie ![]() No i byłaś u tego gina ?? Limonko i jak tam szef był zadowlony z efektów Twojej pracy którą Ci zlecił... ![]() Virgini widzę że ostatnio masz ręce pełne roboty ze swoimi uczniami ![]() Niuniuska pisałaś że z TŻ układa się cuuudnie i oby tak dalej ![]() ![]() ![]() A co do mgr spokojnie dasz rade...każdy musi to przejśc i każdy daje rade ![]() ![]() Z W. może jeszcze jutro się spotkam, dam mu szansę żeby nie było.....ale tak jak mówicie na siłe to nigdy nic nie będzie .... ![]() Dziś wysprzątałam tak porządnie w moim autku, wyprałam pokrowce, poodkurzałam w każdym zakamarku ....takiego brudasa mi sprzedali , że szkoda gadac...ja to osobiście bym się wstydziła nawet..... ![]() Nawet z tyłu pod siedzeniem znalazłam kilka drobnych hihi ![]() Dziś mnie jakoś dziwnie nosi i mam ochotę pobiegac ...ale nie mam z kim i za bardzo gdzie, no bo po ulicy to nie bardzo mi się widzi a na najbliższą bieżnie mam kawałek .....
![]() |
#1638 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A mój Tż, jak kupował autko i potem je sprzątał, to znalazł pod siedzeniami plastikowe sztućce i pudełka z mcdonalda ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1639 | ||
Zadomowienie
|
Nio głupia, głupia
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ....no dobra pocwiczyłam 10 min ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-11-13 o 18:04 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1640 |
Zakorzenienie
|
no ja dzis nie bylam u tego gina
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
Raczkowanie
|
Hej laseczki
![]() A ja właśnie wróciłam od lekarza i doczekałam się najgorszego-dostałam skierowanie do gastrologa-a to już krótka droga do gastroskopii ![]() ![]() Dzisiaj w pracy się ważyłam i od poniedziałku do dzisiaj schudłam 2 kg. Niuniuśka witaj z powrotem ![]() Idę poleżeć i cos obejrzeć w tv,Paa.
#1642 |
Zakorzenienie
|
Cześć robaczki
![]() Ale naklepałyście podczas mojej króciutkiej przecież nieobecności! No ale nic... Człowiek nie jest taki, żeby nie nadrobił ![]() Niuniuska- jak miło znów widzieć Twoje literki! Żebyś nie wiem ile miała obowiązków nie powinnaś nas tak zaniedbywać... ![]() Promotorką się nie martw- jestem przekonana, że z jej pomocą czy bez napiszesz pracę na 5 ![]() ![]() Cieszę się, że z TŻ tak fajnie Ci się układa. Zobacz jakie życie jest dziwne... Okazuje się, że ostatnia kłótnia, która o mały włos nie skończyła się rozstaniem to najlepsze co Wam się mogło przydarzyć... Skoro o facetach mowa: pytałaś o mojego mundurowego. Na początku rzeczywiście byłam dość entuzjastycznie nastawiona do tej znajomości, ale o ile na pierwszym spotkaniu byłam w stanie przymknąć oko na pewne sprawy o tyle na drugim zaczął mnie już wkurzać niemożliwie ![]() Joyce- cieszę się, że na razie wszystko układa się dobrze i dogadujesz się z rodziną ![]() Mam tylko nadzieję, że z czasem będziesz miała chociaż troszeczkę mniej na głowie... Przecież jeśli będziesz się tu meldować tak okazyjnie jak teraz uschnę z tęsknoty! Ines- podobnie jak dziewczyny uważam, że nic na siłę... Jeśli czujesz, że to nie jest TO chyba nie warto inwestować w tę znajomość swojego czasu i emocji, a do tego niepotrzebnie zwodzić chłopaka... Virginio- dobrze zarejestrowałam, że wybierasz się dziś na zakupy w Białym? Życzę Ci oczywiście, żeby były owocne ![]() Kosteczko- jesteś miszcz! Twoje decu jest prześliczne ![]() Mam nadzieję, że szyjka doszła już do siebie i nie będziesz się musiała faszerować ketonalem ![]() Tysiu- czasem nie dostrzegamy tego co mamy pod samym nosem, więc podobnie jak dziewczyny uważam, że powinnaś bardziej wnikliwie przyjrzeć się koledze... A nóż widelec coć z tego będzie...? I w ogóle nawet się nie wygłupiaj, że nie powinnaś tu poruszać takich tematów! Właśnie od tego jesteśmy, żeby się zbiorowo ekscytować naszym życiem uczuciowym i innymi ważnymi dla nas sprawami ![]() Mamrotko- masz rację, korzystaj z nieograniczonego limitu spania póki możesz ![]() ![]() A Gabi widzę, że nieźle łobuzuje jeszcze w brzuszku. Czyżby wrodziła się w mamę...? ![]() U mnie wszystko ok. Dziś mam szkołę (tym razem się upewniłam ![]() ![]() Odnośnie projektu strony... Mr Szef powiedział, że bardzo mu się podoba, ale jako firma zarządzająca wspólnotami mieszkaniowymi potrzebujemy czegoś bardziej statecznego (czytaj nudnego ![]() W każdym razie powiedział, że tak czy siak bardzo pozytywnie go zaskoczyłam, że podeszłam do tego z takim zaangażowaniem i że z reguły gdy prosił kogoś o podobną rzecz temat był przesuwany tyle razy, że w końcu wszyscy o tym zapominali. Chyba w nagrodę dostałam kolejne nie-księgowe zadanie ![]() ![]() ![]() Zmykam, dziewczyny ![]()
#1643 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() limonko - juz Cie widzę oczami wyobrazni jako ta sexowna sniezynkę ![]() ![]() virginio - milych zakupow i zaraz jak wrocisz pochwal sie tym co zakupilas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mamrotko - misia spij ile wlezie, jeszcze Ci Gabi da popalic wiec teraz wypoczywaj ![]() limonko - daj znac jak Rewers ja tez sie nie moge doczekac, ale do kina chyba pojde dopiero w tygodniu ![]() ![]() z szyją troche lepiej, a na ketonal nie patrze nawet ![]() ![]() a dzisiaj sprzatam, moze skocze na jakies zakupy, ale tylko do centrum mojej miesciny ![]() milego dnia dziołchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1644 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]()
![]() |
#1645 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1646 |
Raczkowanie
|
wróciłam właśnie z nocy wyprzedaży.... jak odeśpię to coś nabazgram
![]()
#1647 | |||||||
Wtajemniczenie
|
No ba! Nawet w piętach to czuję!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięęęęęęę-dooooo-pryyyyy! ![]() ![]() Hello - elo elo ![]() ![]() wow, co zakupiłaś? ![]() BRY ![]() Alem się naspała! sasasa do 11 ![]() ![]() Miłego dnia piękności ![]()
![]() |
#1648 |
Rozeznanie
|
hej. od jutra do was dolaczam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1649 |
Zakorzenienie
|
Hej babeczki
Niedawno wróciłam z Białego, a potem jeszcze pojechałam z TŻetem do empiku, padam na pyszczek, więc odpiszę Wam należycie jutro, narazie pochwalę się tylko, że mam 2 nowe tuniczki, kolczyki i kozaczki-saszki, no i 2 nowe książki. Tylko spodni nie znalazłam, ale kto szuka ten znajdzie, nie? ![]() Cmokam Was mocno, mocno!!
#1650 |
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() wlasnie pozarlam czekolade mleczna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.