|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wątek o sklepie Victoria's Secret
dziewczyny a jak jest z płaszczami ?dziewczyna z wizażu odradziła mi zakupu bo są marnej jakości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2822 |
Zakorzenienie
|
No właśnie ja do ciuchów VS mam mieszane uczucia.
![]() Mam jeszcze rzeczy z czasów gdy VS to było VS a nie Moda International i jakość była dużo lepsza. Bielizny mam sporo - satynowych koszulek nocnych itp i tu sie do jakości nie mogę przyczepić. Biustonoszy nie kupuje bo nie maja dla mnie rozmiaru ![]() Płaszcz miałam jeden - był sztywny i dość ciężki (w kolano) i szybko sie go pozbyłam. Tak naprawdę jak go zobaczyłam to się zastanawiałam czy na pewno to ten sam płaszcz, który ma na sobie modelka ![]()
![]() |
#2823 |
Zakorzenienie
|
Bieliznę polecam w 100%, kosmetyki z serii SG też (innych nie miałam wiec się nie wypowiem), buty również w 100% polecam.
Ubrania to zależy jak się trafi, czasami jestem mega zadowolona a czasami mega rozczarowana ![]()
#2824 |
ćwir ćwir
|
A ja z kolei:
+ POLECAM bieliznę- jest super, zarówno ta z pinka jak i z innych serii, uwielbiam ich gacie ![]() + POLECAM ten typ bluzeczek - mam kilka i są super, nie rozciągają się po praniu, naprawdę porządne ![]() Załącznik 2640672Załącznik 2640671Załącznik 2640670Załącznik 2640669 + Polecam balsamy z serii SG- świetnie pachną i mają fajną konsystencję ![]() + Baaaaaaaardzo polecam żele pod prysznic z serii SG - mają zupełnie inny skład niż polskie żele, bo się bardziej pienią, są megamegamega wydajne, jak płyn do mycia naczyń ![]() A nie polecam totalnie: - Masełek SG- pewnie zaskoczenie dla większości z Was, ale ja odradzam. Wcześniej miałam okazję używać masełek z Body Shopu i te z VS nie mają do nich startu. Te z Body Shopu ładnie nawilżają, są bardziej mokre i tłuste, ale jednocześnie podobnie jak te z VS nie zostawiają takiego tłustego nalotu na skórze. Te z VS z kolei są dla mnie masakrą- raz, że są tak chamsko perfumowane, że nie jestem w stanie używać tego na noc, bo mnie mdli i czuję jakbym się popsikała perfumami do łóżka; dwa: w moim odczuciu te masełka z VS są strasznie "suche", nie czuję, że nawilżają, na drugi dzień mam na nogach białą, suchą skórę jakbym tydzień balsamu nie używała. - Ewula4- ważne dla Ciebie: NIE POLCEAM dresów z Pink'a. Są absolutnie beznadziejne ![]() Załącznik 2640640Załącznik 2640641 Obie rzeczy są cieniutkie, taki lichy materiałek podbity lichym polarkiem cieniusieńkim- dnooooo. A w dodatku na żywo jest to mega wieśniackie, moja różowa bluza ma na plecach taki srebrny napis rażący, wygląda to jak z bazaru za 10zł, szmata. Dresy z racji koloru (czarne) nie są aż tak złe, ale z tych wzorków i napisu na tyłku ślad nie został po praniu- sprało się, jest taki zarys teraz tylko ![]() -NIE POLECAM piżam tego typu: Załącznik 2640652Załącznik 2640653 Góra się straszliwie rozciąga- wzięłam rozmiar M, po 3 spaniach był to rozmiar XXXL- naprawdę weszłoby na taką grubą babę rozmiar 50 i by nie było obcisłe- nie przesadzam! Masakra po prostu! Dół jest nawet fajny, śpię do dziś w nim (mam ten komplet ze 2 lata już), co prawda szybko się sparł, jest teraz taki bez wyrazu, nie ma żywych kolorów, ale poza tym dzielnie się trzyma. A z kolei piżamy tego typu: Załącznik 2640654 są niewarte swojej ceny, nie są jakieś straszne, nie rozciągają się, nie tracą kształtu, ale są takie zwykłe, myślę, że za 30zł można takie coś kupić na bazarku ![]()
Moje książki na wymianę: KLIK! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2009-11-09 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2825 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za tyle wskazówek
chciałabym kupić płaszcz VS i sukienki dzianinowe stylistykę mają świetną, tylko nie wiem jak z jakością nadal zastanawiam się czy warto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Wtajemniczenie
|
A ja nie cierpię masełek z Body Shopu
![]() ![]() ![]() Ryjku, jeśli sukienki mają jakość swetrów to powinny być extra, ja jestem weteranką swetrową VS i uwielbiam wszystko co mam ![]() ![]()
Signature deleted. Edytowane przez Rayne Czas edycji: 2009-11-09 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2827 |
Zakorzenienie
|
a jeśli chodzi o rozmiary ubrań to zawsze bierzecie mniejszy o 1-2 rozm.?
czy to samo dotyczy bielizny? |
![]() ![]() |
![]() |
#2828 |
Przyczajenie
|
Ćwirko dlaczego mnie ignorujesz ??????!!! zaczyna mnie to wkurzać bo pisze do Ciebie w każdy możliwy sposób i zero odzewu...nie wiem może pisałas na priv ale sama wiesz że czesto nie dochodzą wiadomości...dlatego czekam i czekam co z moimi dwiema bluzkami ze starego zamówienia ?? ...ale coś czuje że się wkońcu nie doczekam ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie zazwyczaj jak się kpuje w |USA to sie bierze przynajmniej rozmiar mniejsze rzeczy.
![]() ![]() |
![]() |
#2830 |
Zakorzenienie
|
a robicie jakies zamówienie może?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2831 | |
ćwir ćwir
|
Cytat:
![]() |
#2832 |
Zadomowienie
|
Dziewcyznki czy miękkie kostiumy kapielowe też się łapią na majtkowe bezcłowe zamówienia? ;>
#2833 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kupiłam ostatnio sukienkę dzianinową cienką http://www2.victoriassecret.com/comm...VIL&rfnbr=2667 jak dla mnie jest ok ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- [QUOTE=Ćwirka;15178039]A ja z kolei: + POLECAM bieliznę- jest super, zarówno ta z pinka jak i z innych serii, uwielbiam ich gacie ![]() + POLECAM ten typ bluzeczek - mam kilka i są super, nie rozciągają się po praniu, naprawdę porządne ![]() Ćwirka zrobiłaś niezłe typowanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2834 |
Zadomowienie
|
Eary, zrobiłaś już to zamówienie masełkowe?
Bo ostatnio pisałaś, że masz już wszystkie wpłaty, a nie doczytałam nigdzie na wątku (albo przeoczyłam) info o statusie tego zamówienia.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2835 |
Przyczajenie
|
Nie mogę się doczekać na moje jeansy - na jakim etapie jest zamówienie? Poszło, czekamy na paczkę, nie poszło? W zasadzie mi się nie spieszy, ale miło by było myśleć że już do mnie lecą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2836 | |
ćwir ćwir
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2837 |
Przyczajenie
|
Zamawiam identyczne, które mam, ale mniejszy rozmiar
![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- The V-cut Jean in stretch ![]() ![]() ![]() 34", rozm.6, kolor k95-ink blast, 1 szt., 34", rozm. 8, kolor 852-vintage sandblast, 1 szt. http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=2245 widzę że link potrafi znikać |
![]() ![]() |
![]() |
#2838 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo nikt tu ostatnio o wpłatach nie pisał, a ja sweterek chcę ![]()
![]() |
#2839 |
Przyczajenie
|
Z tego co wiem to na razie nie ma organizatorki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2840 |
Rozeznanie
|
Czy znalazłby się ktoś kto zamówi mi butki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nasze zamówienie na maksa się posypało ... poznikały rzeczy i teraz mamy na małą kwotę to zamówienie i nie wiem czy będziemy zbierać je na nowo czy po prostu odesłać wam kase
![]()
#2842 |
Konto usunięte
|
to ja bym niestety prosiła o zwrot
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2843 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a ile wychodzi przesyłka? Pytam bo może jakby doszło do zamówienia to bym się skusiła na jakieś masełko albo balsam do ciała, oczywiście jak by więcej chętnych na takie kosmetyki było. Bo widze że jak sie zamawia 3,5 lub 8 sztuk to cena spada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2844 |
Zakorzenienie
|
OK w takim razie anuluje zamówienie i odsyłam kase na wasze konta
![]()
#2845 |
Rozeznanie
|
Eary, jak to jest z tym zamówieniem?
Chce kupić butki, za 140 $, czy wyrobię się w 600 zł razem z kosztami? Czy przesyłka ma stałą cenę czy zależy od wagi zakupów? Czy cło jest naliczane zawsze czy tylko powyżej pewnej wartości? |
![]() ![]() |
![]() |
#2846 |
Rozeznanie
|
Ech, szkoda.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2847 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dane do przelewu prześlę Ci na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A cła nie będzie tylko sam vat bo masz małe zamówienie ![]()
![]() |
#2849 |
Raczkowanie
|
Hej!
Nieśmiało zabieram się już któryś raz do napisania... jestem zakochana w strojach kąpielowych VS. Dostałam dwa od swojego byłego chłopaka, ale właśnie przejrzałam nową kolekcję i bardzo bardzo chciałabym mieć znowu któreś z tych cudeniek. Niestety nie mam dostępu ani do sklepu, ani do żadnych znajomych z USA. Czy któraś z Was będzie coś zamawiała teraz? Jeśli tak to ja bardzo chętnie się dołączę do zamówienia. pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
#2850 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny a jakie jakościowo są buty VS? Czy rozmiarówka nie jest zaniżona/zawyżona? Wiele butów mi się podoba ale jeszcze nigdy nie odważyłam się ich kupić..
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.