Cicha woda brzegi rwie, czyli nieśmiałe rwą facetów! cz. 2 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-12, 16:29   #991
__Fallen Angel__
Zadomowienie

Dot.: Cicha woda brzegi rwie, czyli nieśmiałe rwą facetów! cz. 2

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość

po prostu nie mogę przestać o nim myśleć! kiedyś mnie zapytał czy myślałam kiedyś o nas,ale oczywiście nie potrafiłam powiedzieć prawdy,bo mi głupio było więc się wymigałam,heh
uwielbiam jego cudny uśmiech, to przeszywające i tajemnicze spojrzenie, jego piękny głos..no i fajnie całuje

ja ma tak samo..oczy ,uśmiech, po prostu wymiekam gdy sobie to wyobraże a gdy widze,jak na mnie patrzy to mało na zawał nie umieram...

a nie myślisz czaeem,że jak Ty mu nic nie powiesz to po prostu nigdy się nie dowiesz co on czuje, i przepadnie wszystko?może warto zaryzykować zebrać się na odwage, pocałować, popatrzeć w oczy i z uśmiechem powiedzieć dwa najpiękniejsze słowa na świecie...może warto

I need your love

http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png

Moje Serduszko bije już

http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png
__Fallen Angel__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-12, 16:40   #992
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Fallen Angel__ Pokaż wiadomość
ja ma tak samo..oczy ,uśmiech, po prostu wymiekam gdy sobie to wyobraże a gdy widze,jak na mnie patrzy to mało na zawał nie umieram...
skąd ja to znam
Cytat:
Napisane przez _Fallen Angel_
a nie myślisz czaeem,że jak Ty mu nic nie powiesz to po prostu nigdy się nie dowiesz co on czuje, i przepadnie wszystko?może warto zaryzykować zebrać się na odwage, pocałować, popatrzeć w oczy i z uśmiechem powiedzieć dwa najpiękniejsze słowa na świecie...może warto
wiesz..ogólnie to kiedyś w wiadomości coś tam mu napisałam,że mnie do niego ciągnie czy jakoś tak..
on ma na pewno obawy o różnice wieku między nami..mała nie jest,ale przez ten czas zdążyłam przemyśleć sprawę i doszłam do wniosku,że mi ona nie przeszkadza..najwazniejsz e jest to,co się czuje
jest jeszcze taka sprawa,że w ciągu tych 3 lat tak w 4 oczy widzieliśmy się..hmm..chyba ze 3 albo 4 razy..więc ja go właściwie nie znam może moje wyobrażenia o nim sa błędne..niemniej jest coś takiego,co sprawia,że widuję go tylko jak prowadzi imprezy/karaoke..a ostatnio nieczęsto bywam w tym klubie więc go nie widzę..
Stary 2009-11-12, 20:40   #993
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
ja już staruszka w tym wątku-mam 23
Eeee to jeszcze nie taka starość, ja jestem tylko o rok młodsza

Teraz 3 dni w pracy przede mną, muszę wymyslić jakąś akcje

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-12, 20:51   #994
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
Eeee to jeszcze nie taka starość, ja jestem tylko o rok młodsza

Teraz 3 dni w pracy przede mną, muszę wymyslić jakąś akcje
od razu mi raźniej

podoba mi się to skakanie pomiędzy 2 wątkami, hihi mogę pomarudzić x2

no ja mam nadzieję,że coś wymyślisz i się od razu pochwalisz przeżywanie i wspólne dopingowanie jest faaajne
Stary 2009-11-13, 08:37   #995
__Fallen Angel__
Zadomowienie

wiecie ten "mój"jest chory,tak pomyslałam że to dobra okazja zeby mu pokazać że jest ważny dla mnie.Napisałam mu wczoraj smsa typu jak się czuje i że życzę mu zdrowia...jak myślicie czy jak mu coś dziś też napisze to będzie zły?Co bym mogła napisać?macie jakieś pomysły na okazanie otuchy choremu facetowi??

I need your love

Moje Serduszko bije już

Stary 2009-11-13, 10:18   #996
nicka01
Wtajemniczenie

Dzisiaj piątek, lecimy na balet coś wyrwać

nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj

nicka01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-13, 11:14   #997
mandragona
Marudziara

Małe zmiany od dnia 12.11 .2009 jestem oficjalnie zajęta

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-13, 11:37   #998
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mandragona Pokaż wiadomość
gratulacje!czyżby pan informatyk?
Stary 2009-11-13, 11:47   #999
majeczka3
Raczkowanie

Cytat:
wiecie ten "mój"jest chory,tak pomyslałam że to dobra okazja zeby mu pokazać że jest ważny dla mnie.Napisałam mu wczoraj smsa typu jak się czuje i że życzę mu zdrowia...jak myślicie czy jak mu coś dziś też napisze to będzie zły?Co bym mogła napisać?macie jakieś pomysły na okazanie otuchy choremu facetowi??

moim zdaniem to zależy czy coś Ci napisał na to czy nie.Bo jeżeli tak to chyba miło mu sie zrobi że się o niego troszczysz ale jak nic nie napisał to poczekałabym do jutra albo niedzieli i wtedy coś napisała. Tak zeby pokazać że Cię to interesuje i żeby nie być tym samym za bardzo nachalną.

Słuchajcie nie wiem za bardzo co robić...chłopak który mi się podoba mieszka obok mnie.Niedawno się przeprowadził. Często się widujemy i w ogóle.I tak z jednej strony zauważyłam,że mu się podobam. Za każdym razem coś zagada,zapyta o coś i takie tam. A z drugiej strony to tak jakby się bał zrobić jakiś krok. Więc we wtorek się odważyłam i napisałam do niego i od tej pory tak sobie gadamy właściwie codziennie. tylko nie wiem teraz czy jak zaproponuję jakieś spotkanie czy coś to będzie to na miejscu? Nie wiem czy to nie będzie tak że się właśnie narzucam?
majeczka3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-13, 12:01   #1000
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majeczka3 Pokaż wiadomość
moim zdaniem to zależy czy coś Ci napisał na to czy nie.Bo jeżeli tak to chyba miło mu sie zrobi że się o niego troszczysz ale jak nic nie napisał to poczekałabym do jutra albo niedzieli i wtedy coś napisała. Tak zeby pokazać że Cię to interesuje i żeby nie być tym samym za bardzo nachalną.
racja, myslę że warto poczekać chociaż dzień, dwa..
Cytat:
Napisane przez majeczka3
Słuchajcie nie wiem za bardzo co robić...chłopak który mi się podoba mieszka obok mnie.Niedawno się przeprowadził. Często się widujemy i w ogóle.I tak z jednej strony zauważyłam,że mu się podobam. Za każdym razem coś zagada,zapyta o coś i takie tam. A z drugiej strony to tak jakby się bał zrobić jakiś krok. Więc we wtorek się odważyłam i napisałam do niego i od tej pory tak sobie gadamy właściwie codziennie. tylko nie wiem teraz czy jak zaproponuję jakieś spotkanie czy coś to będzie to na miejscu? Nie wiem czy to nie będzie tak że się właśnie narzucam?
od razu mi się przypomniało jak ja się przeprowadzałam i połowa chłopaków z ulicy mnie zarywała,hihi ach ta moja skromność
no ale wracając do tematu..hmm..dobrze,ze zagadałaś możesz mu coś zasugerować,że miło by było się spotkać,bo na gg to zupelnie co innego niż rozmowy na żywo z nowym sąsiadem
Stary 2009-11-13, 12:10   #1001
majeczka3
Raczkowanie

też tak myślałam właśnie..tylko,że nie mam tyle odwagi już i tak fakt że jak się widzimy i mam mu 'cześć' odpowiedzieć to mnie zatyka.z drugiej strony to z chęcią bym poznała go bliżej bo w sumie to mało o nim wiem i co najważniejsze..nie wiem czy jest z kimś związany...niby parę razy widziałam go z jakąś dziewczyną ale to już dawno było..
Stary 2009-11-13, 12:17   #1002
nicka01
Wtajemniczenie

Cytat:

nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj

nicka01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-13, 12:17   #1003
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
też tak myślałam właśnie..tylko,że nie mam tyle odwagi już i tak fakt że jak się widzimy i mam mu 'cześć' odpowiedzieć to mnie zatyka.z drugiej strony to z chęcią bym poznała go bliżej bo w sumie to mało o nim wiem i co najważniejsze..nie wiem czy jest z kimś związany...niby parę razy widziałam go z jakąś dziewczyną ale to już dawno było..
na gg łatwiej cokolwiek zaproponować więc to powinno Ci pomóc a to czy kogoś ma czy nie..hmm..Ty po prostu chciałabyś go zapoznać,a nie ma w tym nic złego, nawet gdyby miał dziewczynę..z resztą skąd możesz wiedzieć więc śmiało zaproponuj coś
Stary 2009-11-13, 13:09   #1004
mandragona
Marudziara

Cytat:
gratulacje!czyżby pan informatyk?
Nie
To hmm mój kolega ekonomista hmm "kolega" no już facet
Oj jak było słodko
Czy zostaniesz moim Amorkiem? ajć

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-13, 15:46   #1005
moniaszelki
Zadomowienie

ja postanowilam ze do swojego 'amora' nie bede pisac na gg ani nk .
trwam w postanowieniu, ale sama nie wiem czy to ma jakis sens? jak myslicie?

jak wczesniej pisalam z chlopakiem przez tel. kom. na przyklad, to tak jakos glupio wychodzilo, bo np. nie mowilismy sobie czesc w realu, i inne taki erzeczy...tylko 'wirtualny swiat'.

chce sie z nim poznac na zywo <wgl sie nie znamy JESZCZE > kurcze nie mam pomyslu..widuje go jedynie na korytarzu szkoly. phehe. ; D
no cóż. mamy weekend ^^
moniaszelki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-13, 16:28   #1006
LuksusssxD
Raczkowanie

a więc u mnie bez zmian ale jakos mi to tak powoli przechodzi ;p tylko czasem jest ukłucie zazdrosci ;/ no ale dzisiaj koncert i bdzie on teeeez i zapewne nic sie ciekawego nie stanie ale ten 1% nadziei zawsze jest

Miłość jest to jakieś nie wiadomo co, przychodzące nie wiadomo skąd i nie wiadomo jak, i sprawiające ból nie wiadomo dlaczego.
LuksusssxD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-13, 16:51   #1007
__Fallen Angel__
Zadomowienie

Cytat:

wczoraj mi odpisał na mojego smsa...że już śpi,dziękuje za troszke ,że jutro powinno być już lepiej z jego zdrowiem no i dobranoc

ja mu napisałam dziś jeszce takiego z zastrzykiem energi
[---[ >- któremu żadne chorubska nie są straszne.
Nic mi nie odpisała,ale na tego smsa nie oczekiwałam odpowiedzi i juz mu więcej nie będe nic pisać...przynajmniej nie często bo myslę że on potrzebuje czasu.Chciałabym go jakoś rozkochać,potem sprawić żeby zatęsknił i potem wiadomo że byłoby juz tylko fajnie.
Proble w tym że nie wiem jak go rozkochać,żeby czasem go nie spłoszyć? macie jakieś pomysły?

majeczka3 myśle,że jak mu cos zaproponujesz to nic złego sie nie stanie skoro i tak rozmawiacie co dziennie, możesz mu powiedzieć ,że np."Graja fajny film,a nie masz z kim iść,może miałby ochote iść z Tobą?", jeśli boisz się,że pomyśli że się narucasz to spróbuj tak umówić się z n9im na spotkanie,jak z najzykleiszym kumplem

I need your love

Moje Serduszko bije już

Stary 2009-11-13, 17:13   #1008
majeczka3
Raczkowanie

Cytat:
wczoraj mi odpisał na mojego smsa...że już śpi,dziękuje za troszke ,że jutro powinno być już lepiej z jego zdrowiem no i dobranoc

ja mu napisałam dziś jeszce takiego z zastrzykiem energi
[---[ >- któremu żadne chorubska nie są straszne.
Nic mi nie odpisała,ale na tego smsa nie oczekiwałam odpowiedzi i juz mu więcej nie będe nic pisać...przynajmniej nie często bo myslę że on potrzebuje czasu.Chciałabym go jakoś rozkochać,potem sprawić żeby zatęsknił i potem wiadomo że byłoby juz tylko fajnie.
Proble w tym że nie wiem jak go rozkochać,żeby czasem go nie spłoszyć? macie jakieś pomysły?
chyba nie ma takich pomysłów uniwersalnych,które działają na każdego faceta. mam nadzieję że sposób sam do Ciebie przyjdzie

Cytat:
majeczka3 myśle,że jak mu cos zaproponujesz to nic złego sie nie stanie skoro i tak rozmawiacie co dziennie, możesz mu powiedzieć ,że np."Graja fajny film,a nie masz z kim iść,może miałby ochote iść z Tobą?", jeśli boisz się,że pomyśli że się narucasz to spróbuj tak umówić się z n9im na spotkanie,jak z najzykleiszym kumplem
moja nieśmiałość w tej sprawie coraz bardziej ustępuje miejsca odwadze i w gruncie rzeczy mnie samej na zaproponowanie spotkania jeszcze się nie odważe niestety ale wydaje mi się że jak na mnie to i tak postęp że zdołałam z nim chwilę pogadać tak 'na żywo' i nie uciekłam
Stary 2009-11-13, 20:59   #1009
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
moja nieśmiałość w tej sprawie coraz bardziej ustępuje miejsca odwadze i w gruncie rzeczy mnie samej na zaproponowanie spotkania jeszcze się nie odważe niestety ale wydaje mi się że jak na mnie to i tak postęp że zdołałam z nim chwilę pogadać tak 'na żywo' i nie uciekłam
zaczekaj aż będziesz gotowa coś zaproponować..myślę,że to już niedługo

__Fallen Angel__ - nie możesz być zbyt 'agresywna' w tym swoim postępowaniu..bo rzeczywiście efekty moga być odwrotne niż byś chciala jakieś drobne gesty będą ok

Kurczę M. nie odpisuje już 5. dzien..Wiem,że może zastanawia się co zrobić żeby spędzić Sylwka razem(mam nadzieję )ale ilez można Chcialam zaczekac do Andrzejek,aż go zobaczę..ale to jeszcze całe 2 tyg..nie dam rady
Stary 2009-11-14, 20:53   #1010
mircia14
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, postanowiłam do Was dołączyć
Jestem przebojowa, ale jeśli chodzi o facetów to masakra !

Moja historia wygląda tak:
Jestem w I LO, on jest w III (ale jest'92). Z wyglądu nie jest idealny, ale ładny, 190cm wzrostu, coś mnie w nim pociąga jest taki hmm .. męski Moja koleżanka chodzi z nim do klasy, więc trochę o nim słyszałam. Wiem, że jest bardzo mądry, jakieś laureaty itp. Dodatkowo słyszałam od tej właśnie koleżanki, że towarzyski, sympatyczny i w ogóle. No można powiedzieć idealny Rozmawiałam z nim raz, w sumie go zaczepiłam, żeby spytać o tamtą koleżankę to był taki sympatyczny i w ogóle uśmiechnięty i pozytywny, to mnie w nim jakoś tak urzekło. No i od tamtej pory dużo o nim myślę, jak go widuję na korytarzu to mi mocniej serce bije. Nie mówimy sobie cześć, bo to była taka 10s rozmowa. Wiem, że nie ma dziewczyny.
No i co tu robić ?
Pozdrawiam
mircia14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-14, 21:29   #1011
moniaszelki
Zadomowienie

przyłaczam sie do pytania koleżanki
<poczulam sie niezauwazona wczesniej>
moniaszelki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-14, 21:44   #1012
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

Ja to w ogóle odwaliłam...
zadzwoniłam do "mojego" JA!! Normalnie tak się bałam zadzwonić... Musiałam się o coś zapytać, punkt zaczepienia więc miałam) Więc zapytałam, potem krótka gadka-szmatka, a potem wyskoczyłam z tekstem "tak w ogóle to chciałam powiedzieć, że...." no i mnie zatkało, i śmiechy-hihy, i powiedziałam że jednak nic, i się pożegnaliśmy... A po trzech minutach zadzwoniłam do niego znowu i powiedzialam że jednak mu powiem I powiedziałam - że wczoraj gadałam z jego kuzynem i dużo mówił o nim, i że szkoda że tak rzadko się widzimy i spytałam kiedy się spotkamy

A teraz tak się zastanawiam, czy ja czasem nie powiedziałam mu, że "codziennie rano ledwo się obudzę, to już znowu myślę ciągle o tym samym"... (czyli o nim)... bo wtedy mi to przeszło przez myśl, żeby to powiedzieć, a teraz to już nie pamiętam czy to powiedziałam czy nie
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-14, 21:51   #1013
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bowszystkotoiluzjajest Pokaż wiadomość
Ja to w ogóle odwaliłam...
zadzwoniłam do "mojego" JA!! Normalnie tak się bałam zadzwonić... Musiałam się o coś zapytać, punkt zaczepienia więc miałam) Więc zapytałam, potem krótka gadka-szmatka, a potem wyskoczyłam z tekstem "tak w ogóle to chciałam powiedzieć, że...." no i mnie zatkało, i śmiechy-hihy, i powiedziałam że jednak nic, i się pożegnaliśmy... A po trzech minutach zadzwoniłam do niego znowu i powiedzialam że jednak mu powiem I powiedziałam - że wczoraj gadałam z jego kuzynem i dużo mówił o nim, i że szkoda że tak rzadko się widzimy i spytałam kiedy się spotkamy

A teraz tak się zastanawiam, czy ja czasem nie powiedziałam mu, że "codziennie rano ledwo się obudzę, to już znowu myślę ciągle o tym samym"... (czyli o nim)... bo wtedy mi to przeszło przez myśl, żeby to powiedzieć, a teraz to już nie pamiętam czy to powiedziałam czy nie
A co on na to?

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-14, 21:56   #1014
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniaszelki Pokaż wiadomość
przyłaczam sie do pytania koleżanki
<poczulam sie niezauwazona wczesniej>
hmm.mnie w zachowaniu facetów już nic nie zdziwi..ostatnio już kilka razy to właśnie ja zrobiłam krok z stronę M..i jakoś nie żałuję, może nie było z tego rewolucji,ale do tej pory nie olał mnie tak całkowicie,hihi
także może zagadaj do niego..o cokolwiek na pewno jakiś dobry pretekst się znajdzie

mircia - może na początek jakieś wspólne wyjście z Twoją kumpela, z nim i jeszcze z paroma osobami? tak żebyście mieli okazję dłużej pogadać

słuchajcie..a co ja mam robić? M. jeszcze nic nie odpisał..jutro mija tydzień..;/ i ja nie wiem na czym stoję..i tak myślę żeby mu wyslać wiadomość..i zapytać czy to milczenie mam rozumiec jako brak propozycji,bo nie wiem jak mam sobie zycie ukladać (w sensie Sylwka oczywiście ) poradźcie,plissss
Stary 2009-11-14, 22:06   #1015
mircia14
Zakorzenienie

behind - tylko to nie jest taka kumpela do wyjść i wgl, znamy się tylko z kursu językowego i to tylko taka koleżanka Do dzisiaj żałuję, że jej 18 (na którą i on, i ja byliśmy zaproszeni) była w czasie wycieczki integracyjnej, którą wybrałam .
mircia14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-14, 22:11   #1016
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

Cytat:
A co on na to?
Powiedział, że teraz nie ma go w domu (od tygodnia, bo wyjechał;p wiedziałam o tym wcześniej^^), wraca jutro i że chciałby żebyśmy się spotkali w poniedzialek, ale miał jakąś operację czy tam zabieg, ma szwy, i nie jest w najlepszej kondycji, więc jeszcze jutro się dogadamy ^^
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-14, 22:50   #1017
oluskaaa922
Zakorzenienie

ehh dziewczyny, chyba cos ze mna jest nie tak.. ;/ w sumie to nigdy nie mialam chlopaka, zawsze bylo tak, ze jak chlopak mi sie podobal, to robilam wszystko, zeby byl "moj".. Kiedy jednak stawalo sie tak, ze rzeczywiscie, moglismy byc razem, ja nagle rezygnowalam..Oni czuli sie oszukani, kontaktu nie mam zadnego..
Teraz na imprezie 3 tyg temu poznalam chlopaka.. Od razu wpadl mi w oko i marzylam, zeby zaprosił mnie do tańca.. Aż w koncu zaprosił. Potem wziął mój nr, no doslownie spelnienie marzen.. I tak pisaliśmy.. Codziennie on się odzywał.. Doszły jakieś pytania, jakich lubie chlopakow i w ogole rozne podteksty..
No i tak pisalismy, pisalismy.. i on wczoraj zaproponował spotkanie.. i teraz hmm.. czuje sie zmieszana.. boje sie spotkac, boje sie rozczarowania, ze nie spelnie jego oczekiwań, ze spotkanie się nie uda.. I nie wiem, z jednej strony wyobrażam sobie swój związek z nim, z drugiej zaś strony znowu się boję... I nie wiem już, co mam robić..
a naiwność bierze górę nad podświadomością.
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-14, 22:57   #1018
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Bravo!!!!!!!!k laski:

az zazdroszcze

Witajcie

A u mnie....co do dnia dziejszego to spalam do 12.00 bo przyjechalismy z imprezki o 2 w nocy a jeszcze sie krzatalam po domku i psozlam o 4 spac...

A co do Imprezki....bylo wmiare oki...niesety nikogo nie wyczaylam bo same mloty od 14-18 lat....

Moze wymienie plusy i minusty imprezki....(bedzie mi latwiej)

Plusy:

-fajna knajpka tak przytulna duzo miesca i powietrza mimo dymu z papierosow czego nieznosze....
- duzo osob z naszego klubu konnego bo solenizant byl zwiazany z klubem(ok.30 osob na 150) wiec bylo z kim pogadac...

Minusy;

-kurcze nie lubie takich imprez tego piwa i paperosow
-dzieci(14-17lat) jak przyszly o 21.30 to byly naprawne juz w 4 dupy...i poslzy do domku ok.24 sie dziwie ze rodzice 14 latki puszczaja i ze one tak sobie pija i pala...
-glosnia muzyka.co nas bardzo wkurzalo wszystkich..
-Pub nie byl zamkniety dla gosci tylko ludzie z zewnatrz przychodzili.
-nie bylo szatni...

Nio Ale ogolnie bylo fajnie,..a i jeszcze odowzilsmy solenizanta bo za duzo wypil a moja sisorka nie chciala go puszczac do domu samego....nawet taxi....Ale Fajnie bylo
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-14, 23:11   #1019
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mircia14 Pokaż wiadomość
behind - tylko to nie jest taka kumpela do wyjść i wgl, znamy się tylko z kursu językowego i to tylko taka koleżanka Do dzisiaj żałuję, że jej 18 (na którą i on, i ja byliśmy zaproszeni) była w czasie wycieczki integracyjnej, którą wybrałam .
hmm..ciężka sprawa no ale skoro jako tako się znacie,to zawsze coś..i moglabyś wymyślić jakiś wspólny wypad

oluskaaa922 - spotkanie nie od razu oznacza bycie ze sobą więc się nie stresuj, tylko zrób się na bóstwo i lec na spotkanie nie myśl o związku z nim,bo to Ci nie pomoże w pozbyciu się nerwów..z resztą nie znacie się z reala za dobrze, właściwie mało co.. powodzenia
Stary 2009-11-15, 11:13   #1020
Lattee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
ehh dziewczyny, chyba cos ze mna jest nie tak.. ;/ w sumie to nigdy nie mialam chlopaka, zawsze bylo tak, ze jak chlopak mi sie podobal, to robilam wszystko, zeby byl "moj".. Kiedy jednak stawalo sie tak, ze rzeczywiscie, moglismy byc razem, ja nagle rezygnowalam..Oni czuli sie oszukani, kontaktu nie mam zadnego..
Teraz na imprezie 3 tyg temu poznalam chlopaka.. Od razu wpadl mi w oko i marzylam, zeby zaprosił mnie do tańca.. Aż w koncu zaprosił. Potem wziął mój nr, no doslownie spelnienie marzen.. I tak pisaliśmy.. Codziennie on się odzywał.. Doszły jakieś pytania, jakich lubie chlopakow i w ogole rozne podteksty..
No i tak pisalismy, pisalismy.. i on wczoraj zaproponował spotkanie.. i teraz hmm.. czuje sie zmieszana.. boje sie spotkac, boje sie rozczarowania, ze nie spelnie jego oczekiwań, ze spotkanie się nie uda.. I nie wiem, z jednej strony wyobrażam sobie swój związek z nim, z drugiej zaś strony znowu się boję... I nie wiem już, co mam robić..
Spotkaj się z nim Nic nie tracisz, a zyskać możesz bardzo dużo. Dobrego znajomego, a może w przyszłości i coś więcej
I podejdź do tego spotkania nie jak do randki tylko jak do zwykłego wyjścia z kumplem, będzie łatwiej Ci się przed nim otworzyć i nie stresować
Lattee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości