|
|
#571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
...jak może zaskoczyć ból gdy bliski ktoś zawodzi.
Możemy nawet się nie pamiętać ,lecz nikt nie może uciec przed głosem własnego serca. Jeszcze raz zabierz mnie do pierwszej łzy. Jeszcze raz powiedz że nic się nie liczy. |
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
'Ja przecież nie kłamię ,ja tylko mówię nie prawdę
![]() 'idę do zakonu ! ![]() 'no bez kitu i z kitem wolę być sama ![]() 'wszystko w okół znikło ... 'ode mnie promieniuję piękno naturalne ! -.- 'odpływam w otchłań . 'jestem Tobie zapisana już na całą przeszłość . 'kocham siebie ![]() 'nieustanny romans uczuć <3 'zadygotał świat . 'czuję się cholernie źle ! 'tylko Ty gadasz takie głupoty ^.
|
#573 |
|
Raczkowanie
|
`nie lubię tych czterech ścian , mam wrażenie , że one wiedzą za dużo.
`przez moją siostrę i jej partnera wpadnę w jakiegoś doła, przysięgam. analizuje każdy ich ruch , każdy dotyk którym się obdarowują jak te prezenty na gwiazdkę , całowałabym Cię i dotykała o wiele lepiej..bardziej namiętnie. chyba umre, z tej tęsknoty, za tym co mogło być a nie było, co może być, a prawdopodobnie nie będzie. no bo jak? ` dziś nie mówmy o uczuciach . proszę. ___________ Mamo, będzie dobrze...prawda? : * |
|
|
|
#574 |
|
Raczkowanie
|
Zatracam się w tym świecie pełnym kłamstwa i prawdy, miłości i nienawiści...
Nowe doświadczenia pozwalają inaczej nam spojrzeć na otaczający nas świat. Przecież ja chce tylko tego co niemożliwe!! Najlepiej być zimną, wyniosłą, egoistyczną suką. Wtedy się mniej cierpi... Echhh chłopcze... gdybyś tylko wiedział jak to naprawdę jest...
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam szczęśliwe zakończenia. Tak rzadko się zdarzają Weź prawdę w swoje ręce i pobiegnij z nią w dal Pewnie uznasz że to głupie, ale nie mogłabym żyć bez oddychania
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wykrzywi mnie ból,a żadna łza nie zmaże tego,co złe.
A to nawet lepiej tak…. Zazdroszczę tym,co umieją zmusić się samotnie do snu. Mimo nienawiści na tym świecie,serca są wciąż pełne miłości. Ja potrafię się uśmiechać,tam gdzie się lamentuje i narzeka,potrafięprzebacza ć,gdy mi ludzie zło wyrządzają... Gryzmoląc na kartce Twoje imię, proszę o miłość.
|
|
#577 |
|
Raczkowanie
|
Paulishia - już Cię kocham ! widzę że też zadłużyłaś się z Pezecie !
![]() bo Pezet ponad wszystko. < 3 **** ` już znam dobrze Twój plan. ` bo jesteś tylko sumą oddechów. ` tak bardzo czuję się bezsilna .. ` uśmiecham się do słonca. ` krok w krok, razem z Tobą. ; * ` szczęściem karmię umysł. |
|
|
|
#578 |
|
Zadomowienie
|
Beciorz
Katka_17 Stoję na linii między życiem i śmiercią i czekam, aż wiatr zdmuchnie mnie w którąś stronę. Nie przecinam żył, ale też specjalnie nie troszczę się o moje życie. Jedyne co robię to romansuję z fatamorganą.
|
|
#579 |
|
Zadomowienie
|
i ten dźwięk nadchodzącego sms'a, szybsze bicie serca i rozczarowanie gdy widzisz, że to tylko operator.
"Zostańmy przyjaciółmi" dwa najbardziej dołujące słowa z ust twojej miłości... czekałam... "prawdziwych przyjaciół..." i teraz się przekonujesz, że nie masz żadnego...
|
|
#580 |
|
Raczkowanie
|
Tego właśnie nam trzeba. Papieros, kawa i rozmowa. Ty, ja i pięć dolarów.
Po sygnale podaj nazwisko, numer i krótkie wyjaśnienie ontologicznej konieczności istnienia dylematu egzystencjalnego współczesnego człowieka. Mamo, czuję od ciebie złe wibracje! Żeby Cię kury po gnoju ciągały! ![]() Wyrwiemy mu łeb z płucami! ![]() Ja wszystko wytrzymam, tylko... ja muszę czuć, że Ty mnie kochasz, słyszysz?
|
#581 |
|
Raczkowanie
|
może jestem tu nowa, ale nie mogę już na to patrzeć.
Słowa kieruję do LALAINE. Ej niunia, ogarnij się. ;] każda słodka idiotka, potrafi wejść na 'google' ( tak jak już któraś z was wspomniała) zrobic 'kopiuj' i 'wklej' . My mamy TALENT, może to słowo obco brzmi w Twoich uszach. I moze my jesteśmy jakies inne, bo piszemy tu o tych miłosciach itd. Ale to Piszemy My, każda z osobna i każda z własnej głowy. i nie wiem, czy wiesz, że istnieje takie coś jak SZACUNEK. Szanuj te, które tu pokazują swój talent i te które są tu już wieki. i tak szczerze, nie przeczytałam nic, z tego co napisałaś, zanudziłoby mnie to,a nie po to tu wchodzę. Edytowane przez ZniknijzOczuMi Czas edycji: 2009-11-14 o 22:22 |
|
|
|
#582 |
|
Raczkowanie
|
Marzenia chowam do pudła, żeby się nie psuły .. Pozostanę niewolnikiem marzeń, aż do końca. ![]() Nie wiesz sam, kiedy krzykniesz ' o rety ! ' ![]() Możesz zdobyć świat, lecz to będzie tylko świat. Trzeba śmiać sie, nie czekając na szczęście.. Chce Ci powiedzieć.. Minęło trochę czasu, zanim przypomniał mi o moich priorytetach. W moim świecie nie istniało znowu nic prócz niego - jego ciasno obejmujących mnie ramion, jego słodkiego oddechu, jego warg ledwie kilka centymetrów od moich własnych. Jedna miłość to coś więcej niż cokolwiek... Byłam taka zajęta udając zajętą. Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swojej dłoni, wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście. ;** ! Znowu przyszło mi płakać za to, że chciało mi się śmiać... Marzenia, o których musimy milczeć... Nie chcę zachodów słońca po całości bo cię nie kocham, kocham, kocham... Nie mogę żyć bez mego życia! Nie mogę żyć bez mojej duszy... Jeszcze nigdy, nie byłam tak blisko gwiazd. ![]() __________ Lubisz hardcore, hardcore masz w oczach
Lubisz to, mało ci po całych nocach To ci się podoba, to pełna swoboda Lubisz to robić na co przyjdzie Ci ochota Lubisz hardcore, który podnosi adrenalinę ? ; D Edytowane przez Paulishia Czas edycji: 2009-11-14 o 21:55 |
|
|
|
#583 |
|
Raczkowanie
|
Katka_17 dziękuję
;*jeszcze kilka opisów na zakończenie dnia.. co chwilę same się nasuwają ![]() Powierzchowne obietnice i rozmazane sny.
Przeznaczenie samo sobie nie poradzi. Podkręcę rzęsy i będę udawała, że już Cię nie kocham. Nie uważasz , że jak na przyjaźń to łączyło nas zbyt wiele ? Nie kocham Cię, ale wciąż jestem o Ciebie zazdrosna. Jeszcze wczoraj powiedziałabym, że nie potrafię kochać. Na zawsze przy mnie i ze mną. Nie wmówisz mi, że miłość i kłamstwo to synonimy.
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
To ja się przywitam. Jestem tu po raz pierwszy i mam nadzieję nie ostatni...
-------------------------------------------------------------------- Pośród bezkresu otaczających dusz - jakże samotna...
Owiana smutku mgłą...w oczekiwaniu na lepsze jutro...
|
#585 |
|
Raczkowanie
|
.
A zatem patrzymy na siebie z oddali i kochamy się wzajemnie. Ja daję mu ciepło i życie, a on daje mi rację bytu. O, nie, mój filozofie, nie zgodzę się z tobą - tchórzostwo nie jest jedną z najstraszliwszych ułomności, ono jest ułomnością najstraszliwszą! To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem. Któż to ci powiedział, że nie ma już na świecie prawdziwej, wiernej, wiecznej miłości? A niechże wyrwą temu kłamcy jego plugawy język! . |
|
|
|
#586 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
yyy... To było do nas My w przeciwieństwie do ciebie mam coś takiego jak KLASĘ. Sądząc po twoim poziomie inteligencji niestety nie znasz definicji tego słowa. No cóż, trudno . Po twoim urzekającym poście stwierdziłam że masz troszkę (czyt. bardzo) zawyżone poczucie własnej wartości. Rada dla Cb : Ogarnij się dziewczyno . I te twoje posty to naprawdę przesada. Ja ich nawet nie czytałam . Przewijałam je chyba z 10 sekund. Matko święta, co ty do jasnej cholery odpier.dalasz?Aha, i jeszcze jedno. Czy ty naprawdę uważasz ze masz talent? Przepraszam was dziewczyny, ale to mnie naprawdę wkurzyło ______________ "To właśnie jest najgorsze w chodzeniu z kimś. W jednej chwili ten ktoś jest ci bliższy niż ktokolwiek inny na świecie, a już w następnej mówi, że trzeba „odpocząć od siebie”, „poważnie porozmawiać” albo „może ty...”, i potem już nigdy go nie zobaczysz, i będziesz musiała przez następne pół roku wyobrażać sobie rozmowy, w których on cię błaga o powrót i wybuchać płaczem na widok jego szczoteczki do zębów." Edytowane przez MamCieGdzies Czas edycji: 2009-11-14 o 22:16 |
|
|
|
|
#587 |
|
Raczkowanie
|
dobry wieczór.
z braku laku, dobry kit. zawsze nadzieja. ta kur.wa w zielonej sukience. - jaaa. patrz ile gwiazd na niebie! - jedna stoi tuż przede mną. ![]() zasypiam, wpatrując się w telefon, z nadzieją, że napiszesz. <3
|
|
#588 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a weź będziesz się przejmować jakimś bachorem, co nie dosyć, że ma tandetne opisy, to jeszcze głupie poczucie humoru ;d takie to ignorować, albo traktować jak powietrze.. widziałam te jej wypociny, ale nic nie przeczytałam za bardzo, bo niczym się specjalnie nie wyróżniały ![]()
Edytowane przez tfojakrulefna Czas edycji: 2009-11-14 o 22:27 |
|
|
|
|
#589 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok, ja co do panny lalaine ostatni raz się wypowiadam, bo jej osoba nie jest godna naszej uwagi. Zrobiło to, co chciała, czyli zamieszanie na forum. Ok, panna potrzebuje jakiejś kretyńskiej uwagi, bo w realu tego nie doświadcza, to jej problem, ale ja proszę dziewczyny o to, żeby wszystkie ' ale ' do niej pisały na PW albo w profilu. Tyle, jak dla mnie jej temat jest już zamknięty.
Bez offa. ' Nawet, gdy twoje dłonie są dla mnie nieznanym lądem, Wiem, że tu jesteś, to dopiero początek. Nie mówię nic, bo zgubiłem rozsądek, porażony miłości prądem. '
seguidors, Tots units fem força .' Messi ♥ Edytowane przez _Panna_Migotka_ Czas edycji: 2009-11-14 o 22:32 |
|
|
|
#590 |
|
Raczkowanie
|
Boże, jeszcze nigdy w życiu nie nadrabiałam tylu wątków..
mam nadzieję, że ktoś mnie tu jeszcze pamięta . ![]() przepraszam z góry, jeżeli kilka opisów się powtórzy, ale nie byłam w stanie nadrobić 4 wątków.. chociaż prawie mi się udało . ![]() ______________________ - Pusta? - Nie. Tylko szczera. Znowu będziesz starał się skarbie zawładnąć mym sercem, lecz prawda jest taka, że nie chcę Cię kochać już nigdy więcej. moja własna odmiana heroiny <3 Gdyby nie było jutra, pewnie zadzwoniłabym do ciebie i powiedziała, że za***iście mi zależy. - Współczuję Ci. - Dlaczego? - Bo ja muszę pomalować paznokcie na czerwono, żeby wyglądać kurewsko. Tobie wystarczy sam charakter żeby być kur.wą. z rozmazanym tuszem, czerwonymi oczami, drżącymi wargami krzyczała, że życie jest piękne. czas goi rany, wspomnieniami rekompensuje nam to, co straciliśmy. w dążeniu do perfekcyjnej obojętności. you make it easy. z dnia na dzień coraz bardziej. pęknięty balonik. <3
|
#591 |
|
Zadomowienie
|
lucyferowa- ♥
____________ poniedziałek bez Ciebie. wtorek bez Ciebie. środa bez Ciebie. czwartek bez Ciebie. piątek bez Ciebie. sobota bez Ciebie. niedziela bez Ciebie. dobrze, że tydzień ma tylko 7dni. poczuła nagle, jak bardzo Go kocha. Może zawsze Go kochała ? Możliwe. Nie mogła mówić, ale pragnęła, żeby ją pocałował. Chciała żeby wyciągnął rękę i przytulił ją. Usta, szyje, policzki. Czekała. Jej skóra tęskniła.
|
#592 |
|
Rozeznanie
|
okradzione naj: 12 Stonka , BananowaBrazylijka , m4dziar4 , _mandarynka , xxgroszek07xx , Kochanaa , Guziki xD , whou , panna_miodowa , chocapic , Primadonna , keeendy , _Panna_Migotka_.
______ przeglądam się w lustrze wspomnień. krętą ścieżką dojść do krainy szczęścia.
- widzisz tam ? - co takiego ? - nic. wydawało mi się że widzę szczęście. - a jak ono wygląda ? jesienne promienie słońca. aż przez chwilę byłam w stanie uwierzyć że lubię jesień. tak, jak lubię lato. a wtedy poczuła jak bardzo jej żal że nie może cofnąć czasu. i nie może znów żyć tak beztrosko jak wtedy. gdy wstając rano czuła że tylko dla tej jednej rzeczy mogłaby żyć. wiedziała że jeśli tylko ją zobaczy to będzie dla niej już szczęściem. a teraz ? teraz chyba sama już nie wie co dla niej nim jest . w telewizji już święta. a w sercu ciągłe wspomnienie tamtego lata. - po co właściwie masz marzenia ? - wiesz, niejednokrotnie rozpromieniają mi codzienność. jednorazowe szczęście, choć to nie chusteczki higieniczne. zrobiłam sałatkę wspomnień. ale zapomniałam dodać szczypty uśmiechu. i tak jakby wcale nie miała smaku.
śpiewaj tak jakby nikt cię nie słyszał ! tańcz tak jakby nikt cię nie widział ! kochaj tak jakby nikt nigdy cię nie zranił ! latolato. lato czeka. <3. Edytowane przez madziam90 Czas edycji: 2009-11-14 o 23:05 |
|
|
|
#593 |
|
Przyczajenie
|
ToOnaBoginiSeksu -zaczęłaś ta kłótnie a potem mówisz żeby dziewczyny to forum opanowały
MamCieGdzies - napisałaś jej uważasz ze masz talent' moze ma a moze nie ma. to nie bylo miłe. to ze ty masz taki wielki talent ze mozesz pisac opowiadania nie znaczy ze ktos ma ! kazdy robi co chce. a wy upominacie kazda za kazy drobiazg. ze uzyla jaskarego koloru ze czcionka za mala albo za duza. ze opis był ze dodaje opis to 2 posty Może kiedyś powiesz prawdę , ale nie gdybajmy tylko działajmy. człowiek dostał świat, a później go z***ał |
|
|
|
#594 |
|
Przyczajenie
|
- zdeptane marzenia, złamane serce, zapłakane oczy...pięknie podziękowałeś mi za tyle lat razem
![]() - jesteś...bardziej obok niz ze mna ![]() - jednym słowem potrafiłeś przekreślić moje szczęście przy Twoim boku - pokochać kogoś, to największe ryzyko, to oddanie siebie w ramiona innej osoby... |
|
|
|
#595 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję i vice versa
![]() i obiecuję Ci, że kiedyś mnie poznasz. i będziesz cholernie zazdrosny. unikanie jego oczu jest jeszcze trudniejsze, niż poddanie się ich spojrzeniu.
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Niekiedy obrazy z życia przelatują nam przed oczami jak kadry z filmu. Jeden po drugim. A my, tak bezsilni, nie potrafimy zatrzymać czasu. I nieważne jak bardzo byśmy się starali - ciche tykanie zegara i tak kiedyś nas zniszczy.
|
#597 |
|
Raczkowanie
|
Paulishia - pezet . mrrymości ;*
strach rozcieńczyć chcę . w strumieniu twojej świadomości . bezpowrotnie ... <3
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
xxgroszek07xx Kochanaa One for all Plotkaraaa agattee chocapic Sabiiina Primadonna <3 jesteście wielkie lucyferowa 0 ja Cie pamiętam, fajnie ze wrociłaś (mam nadzieje,że na dłużej )-- faceci to świnie,ale czy można żyć bez szynki? Jesteś jak najdroższe wino na które mnie nie stać. ` Mam tysiąc rzeczy których wcale nie potrzebuję, w natłoku rzeczy gubię coś co od dawna czuję pytam siebie czego naprawdę mi brakuje? co czyni mnie mną właśnie...' "I gdybym miał wybrać jedno miejsce to tu i teraz. Trosk nie ma, nie ma trudnych pytań. Już środek nocy, zamykam oczy i zasypiam." "I poleciałem, nienawidziłem i kochałem Wierzyłem, nie dowierzałem, biegłem i upadałem [...]" 'Nie wydaje mi się, żeby człowiek musiał być pesymistą. Chyba że ktoś żyje gdzieś daleko, w jakimś kraju, w którym jest obrzydliwie dobrze, wesoło, ciepło, bogato - to bardzo proszę, wtedy maleńka dawka pesymizmu jest wskazana, dla zachowania równowagi, zdrowia psychicznego oraz harmonii. Co innego, kiedy żyjemy tu i teraz.' co było kiedyś wszystkim nagle prysło ale jest nadzieja, to nie znikło. |
|
|
|
#599 |
|
Raczkowanie
|
Jestem stracona ... Ty sprawiasz ,że szukam reszty siebie .
Mój zdrowy rozsądek został za drzwiami - nie znajde klucza ... ![]() Każda rzecz którą robisz wywołuje u mnie uśmiech Gardze tym ,że Cię uwielbiam </3 Jestem gotowa by uśmiercić to uczucie ... Szepczesz mi do ucha wszystko co chcę usłyszec ![]() Jest już za późno by zawrócić - straciłam kontrole , zatapiam się w Tobie ![]() Nie mogę Cię znaleźć - podaj mi swoje współrzędne ![]() _______________ Kiedyś małe dziewczynki straszyło się czarownicami , dzisiaj duże straszy się pustym łóżkiem ![]() |
|
|
|
#600 |
|
Wtajemniczenie
|
Powodzenia nie dziękuje bo nie musze
Ja mam to co chce a rap wypełnia moją dusze (Jeden osiem l-Powodzenia) Witam nieznajomy,mam pytanie chcesz ze mną przebiec życie.?Uprzedzam nie kiedy możemy spotykać burze i deszcze,ale razem możemy wywołać słońce ;] Można w coś zwątpić ,ja zwątpiłam w naszą miłość.... Do cholery.! Przecież nie mogę Ci wprost powiedzieć że Cię kocham.! ------------------------------------------------------------- Ale mnie długo nie było ;D Pamiętacie mnie jeszcze.? ![]() Guziki xD -;* panna_miodowa-;* BananowaBrazylijka-
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.

My w przeciwieństwie do ciebie mam coś takiego jak KLASĘ. Sądząc po twoim poziomie inteligencji niestety nie znasz definicji tego słowa. No cóż, trudno . Po twoim urzekającym poście stwierdziłam że masz troszkę (czyt. bardzo) zawyżone poczucie własnej wartości. Rada dla Cb : Ogarnij się dziewczyno .

)
Zmieniam swoje życie na lepsze. Spróbuj i TY