![]() |
#4711 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mam talent
jestem zadowolona z wyboru jury i telewidzów
![]() najbardziej jestem ciekawa kto za tydzien wygra ![]()
![]() |
#4712 |
Zadomowienie
|
Moimi faworytkami były Kasia i Asia, które niestety nie przeszły. I bardzo podoba mi się piosenka, którą dziś wybrały. Jakoś tak zauważyłam, że śpiewający uczestnicy mają tendencję do wybierania beznadziejnych piosenek w półfinale, co nie działa na ich korzysc.
Z drugiej strony Jessica też ma bardzo dobry głos, więc nie jestem bardzo zawiedziona. ![]()
#4713 |
Zakorzenienie
|
Kony - mój faworyt
![]() ![]() ![]() Jessica - moim zdaniem zasłużone miejsce w finale ![]() Tekst Kuby po występie Uli, że były to najbardziej skąpe majtki, jakie były w pobliżu Hołowni (nie pamiętam dokładnie ![]() ![]() A Hołownia też mógłby już przestać robić z siebie świętego, to powoli staje się nudne ![]()
#4714 |
Zakorzenienie
|
Jestem zdegustowana. Do granic możliwości.
Jessica - ok na nią liczyłam. Ale że duet nie przeszedł................ ..........
![]() |
#4715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i oczywiscie KOny... MISTRZ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
catch me if I fall.
|
Ja bede chyba jednyną, ktorej wystep Konego sie nie podobal...
Na castingu nawet bylo to zabawne, a dzisiaj wg mnie nic ciekawego. W filmiku wydawal sie faktycznie sympatyczny, ale wkurzalo mnie to ze w ogole nie odpowiadal na pytania tylko gadal cos zupelnie innego ![]() np. 'Ile czasu zajelo ci przygotowanie tych lalek?' odpowiedz: 'Najtrudniejsze ale i najprzyjemniejsze bylo wykonanie stóp Agnieszki' ![]() szkoda Kasi i Asi.... ![]()
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
Czy mogę gdzieś w internecie obejrzeć występy? Włączyłam dopiero jak leciał kony i przegapiłam Ule.
I szkoda mi pana z kontrabasem, według mnie jest świetny,
![]() |
#4718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://mamtalent.plejada.pl
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
Kony jest the best!!!
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja byłam pewna, że w trójcę będzie Kasia z Asią, Jessica i Sasza, a Kony był dla mnie totalnym zaskoczeniem! Nie spodziewałam się, że ludziom tak się spodoba, bo dla mnie bardzo fajne, ale nie na finał chyba, tym bardziej, że jednego 'komika' już mamy - Patenciarza ![]() Jessica ogromna przemiana, świetnie śpiewała, a dziewczyny też - szczególnie ta blondynka.
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
No śpiewaków już też mamy w finale więc jestem jak najbardziej za konym
![]()
#4722 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kony- boski miał ten występ! Też chce takiego muppeta. ![]() Jessica- zasłużyła sobie. ![]()
![]() |
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Kony tak mnie zachwycił, że zapomniałam napisać o innych uczestnikach
![]() Ula - moim zdaniem wypadła trochę gorzej niż na castingach. Myślę, że występ można zaliczyć do udanych, ale na finał to za mało. Show Bar ![]() Pan z kontrabasem - też niestety ![]() Katarzyna i Joanna ![]() Sasza i jej tata - nie pochwalam robienia "takich rzeczy" z dziećmi. Nawet nie umiem powiedzieć czy występ mi się podobał czy nie. Cytat:
![]() ![]() To z jednej strony - a z drugiej Kubie ciężko przyjąć do wiadomości, że ktoś może podchodzić do życia inaczej niż on sam i poważnie traktować swoją wiarę. No właśnie. Przecież prawie przed/po każdym występie jest jakaś aluzja do religii albo następuje wymiana zdań Hołowni z Wojewódzkich na temat religijności Hołowni. Tak na szybko: było coś o czytaniu Biblii nad martwym Patenciarzem (Prokop) ![]()
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
Super,ze JEssica przeszla dalej, trzymałam za nią kciuki
![]() Kony- ale sie usmialam ![]() czekam na reszte wystepow dostepnych w necie, bo nie mam dostepu do polskiej telewizji,a narazie na stronie mt sa dostepne tylko wystepu jessiki i konyego. a to za tydzien jest juz final czy jeszcze nie?
#4725 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i tak jak większosci wczorajszy odcinek mi sie podobał ![]() ![]() mnie nie przekonali Sasza z tatą, Ula, Barmanki i Jessica. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
No to może ja się wypowiem
![]() Barmanki-nuuuda!!! ![]() Pan Ząbek - Fajny facet , ma pomysł na siebie , ale jak dla mnie za mało żeby do finału wejść. Tomasz Grdeń - pochwalam jego zamiłowanie do muzyki i wogle ale dla mnie to nie występ na finał. Ula Afro Fryc - ![]() Sasza i Sergey Korolev - Absolutnie niesamowici! Strasznie mi się podobał ich występ! . Uważam że zasłużyli sobie ma finał! ![]() Jessica Merstein- Fakt zaśpiewała świetnie piosenkę Christiny , nawet na finał,ale mam dość wokalistów w finale. Kony - Absolutny talent! Na jego występ czekałam i się nie rozczarowałam! Wiedziałam że przejdzie! ![]() ![]() Asia i Kasia - Tak jak Jessica dziewczyny mają świetne głosy . Ale nie róbmy z programu mam talent "mamy talent wokalny" tyle ode mnie ![]()
#4727 |
Rozeznanie
|
Powiem wam że w finale zamiast braci Legun widziałabym Kasię i Asię. Każdy ma inny gust, ale ci dwaj wogóle mi się nie podobaja, wydaja się tacy cwani i pewni siebie, zwłaszcza ten jeden (wyższy?). Ale to tylko moja opinia. a tak ogólnie to nie wiem na jakiej zasadzie jury do półfinałów wybierali ale odrzucili osoby napawde świetne a pobrali takich co właściwie nie pokazali nic fajnego(np. barmanki). a Wczoraj jak majtki Uli afro coś tam zobaczyłam to padłam, TŻ powiedział że pewnie myślała że jak pokaże ciała więcej to na nią zagłosują.
która edycja waszym zdaniem jest ciekawsza? mi osobiście podobała się bardziej pierwsza.w drugiej jest stanowczo za dużo osób które śpiewają
Edytowane przez podusia Czas edycji: 2009-11-15 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
nie ogladałam wczoraj MT ale wieczorem obejrzałam w necie występy Koniego, Jessiki , Kasi i Asi.
Chyba odstaję od większości wizażanek bo jestem zdziwiona że Kony przeszedł do finału ![]() Fakt..śmieszny był ale to chyba reakcja jury mnie bardziej rozśmieszała niż on sam. Wydaje mi się że jedyny talent jaki ma to talent do produkcji lalek ![]() ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2009-11-15 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
po prostu Em :)
|
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
ja oglądajac wczoraj MT miałam wrażenie ,że Pan Ząbek nie jest do końca normlany( w sensie ,że ma cos z psychiką)
#4731 | |
Raczkowanie
|
Za tydzień będzie jeszcze trudniej, bo moim zdaniem będzie wiele osób które już teraz zasługują na finał, choć oczywiście wiele zależy od półfinałowego występu
![]() Agata Wietrzycka DMC Crew Dominika Turek-Dmitriew Kruk i Blacha Marcin Majewski Ocelot Anna Teliczan Tomasz Pałasz Tap DJ Osobiście jestem za stepującym Tomaszem, Anią Teliczan i Krukiem i Blachą, choć zdążyłam się zorientować że Majewski ma za sobą rzeszę wielbicielek ![]() I czyli do ostatniego odcinka wcisną naraz większość moich faworytów, no to pięknie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Jelly Bean Czas edycji: 2009-11-15 o 10:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie tez jest dziwny nie wiem kto to kruk i blacha..
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Raczkowanie
|
Kruk i Blacha to ci od kopania 'piłki', a jeden z nich wydawał przy tym odgłosy podobne właśnie do kopania, no i na prośbę Foremki naśladował jej kocie ruchy
![]() tutmirlajt, ale patrząc na niego trudno oprzeć się wrażeniu że to naprawdę jakiś nie ten teges człowiek ![]() ![]()
Edytowane przez Jelly Bean Czas edycji: 2009-11-15 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaa
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciekawa jestem Ani Teliczan. Jak znowu mi zrobi czyjąś kopię, to się zdenerwuję A Pan Ząbek przecież sobie jaja robił. Nie uważam, że zasłużył na finał, ale jest zabawny, pomysłowy i kocha to co robi. Uwielbiam takich zabawowych i zajawionych ludzi. A jeszcze dzieciaki mają z niego uciechę, a on z tego żyje, więc w ogóle szał ;]
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 |
Zadomowienie
|
A ja prawie wcale nie kojarzę tych przyszłotygodniowych półfinalistów. Z zapowiedzi skojarzyłam jedynie stepującego Tomasza, który baaaardzo mi się podobał na castingu i dziewczynkę, którą Kuba nazwał pulpetem, ale jakoś nie pamiętam, co i jak śpiewała. Ale reszta...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie mała Saszka zasłużyła na pierwsze miejsce, była niesamowita |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
jak myślicie, kto wygra ten program ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.