CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-14, 23:06   #2791
poiglot91
Zakorzenienie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

Cytat:
Napisane przez DORIS0208 Pokaż wiadomość
mnie tez na wspomnienia naszlo...
chyba juz Wam pokazywalam swoje fotki slubne..
(nie pamietam dokladnie..)
jesli tak to jeszcze raz sie pochwale

z siorka
ze slubnym
nasze autko
moj kochany chrzesniak niosl nam obraczki

i takie tam rozne
przepiekna panna mloda

ja wpadlam z zapytaniem
...moj tz kupil mleko.. ale w kartoniku aptamil 3
kupil 2 kartoniki na sprobowanie
bo mowi ze pudlo bardzo duzo bylo tylko do kupienia a jak mu nie posmakuje.. to szkoda
tak wiec moge dac mu takie? tam jest 200 ml? pisze zeby przechowywac 24 h.. czy jak dam mu 100 ml. rano o 11 to nasteonego dnia bede mogla dac mu tez nastepne 100 ml rano
wiem glupie pytania
ale ja sie boje pierwszy raz daje sztuczne mleczko

poklocilam sie ze wspolokatorka nagadalam jej!ojjj i to jak o malo wlosy nie lecialy i paznokcie ! wkoncu az siebie nie poznaje
mraaau

ja tak bez czytania sorka ale jestem poddenerwowana.. no i podekscytowana no i musze obejrzec swojego Dextera (film moj ukochany z ukochanym aktorem) buziole
Stary 2009-11-14, 23:08   #2792
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
Si
Pakusia.małpa.kropka.pe.e l
widzem pamietaj ze ja sie ukrywam... wlasnie skonczylam wszystko robic i mnie nogi do tyleczka wchodza ale jak mus to mus

Cytat:

z siorka
ze slubnym
nasze autko
moj kochany chrzesniak niosl nam obraczki

i takie tam rozne
sliczne focie!!! pieknie wygladalas

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 23:08   #2793
Mell_xx
Wtajemniczenie

Dorotko wygladałasw jak cukiereczek!
Masz bardzo sympatyczna buzke i slodko sie usmiechasz i te doleczki Widac szczescie na twarzy
Stary 2009-11-14, 23:08   #2794
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
fajne się znaczy
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 23:11   #2795
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość

poklocilam sie ze wspolokatorka nagadalam jej!ojjj i to jak o malo wlosy nie lecialy i paznokcie ! wkoncu az siebie nie poznaje
mraaau
No i dobrze nalezalo sie babie
Czyli dobrze sobie radzisz z jezykiem?(angielskim)
Stary 2009-11-14, 23:12   #2796
poiglot91
Zakorzenienie

anulka obcinam mu
ale i tak jak wbije to boli
Stary 2009-11-14, 23:13   #2797
Carolajna24
Zakorzenienie

DOris też beze miałaś taką troche
Slicznie wyglądałaś

Milenko mój Michas też miał spłaszczoną główkę bo spał na jednym boku, terazjak zaśnie to przekładam go na drugi bok a pod główkę i plecki podkładam złożone pieluchy flanelowe. I widzę że sukcesywnie główka się robi idealna
Koniecznie go przekładaj!!
Stary 2009-11-14, 23:14   #2798
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
No i dobrze nalezalo sie babie
Czyli dobrze sobie radzisz z jezykiem?(angielskim)
to jest polka)

chociaz przypomina tego siusiaka o ktorym mowily dziewczyny
Stary 2009-11-14, 23:14   #2799
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
ja wpadlam z zapytaniem
...moj tz kupil mleko.. ale w kartoniku aptamil 3
kupil 2 kartoniki na sprobowanie
bo mowi ze pudlo bardzo duzo bylo tylko do kupienia a jak mu nie posmakuje.. to szkoda
tak wiec moge dac mu takie? tam jest 200 ml? pisze zeby przechowywac 24 h.. czy jak dam mu 100 ml. rano o 11 to nasteonego dnia bede mogla dac mu tez nastepne 100 ml rano
wiem glupie pytania
ale ja sie boje pierwszy raz daje sztuczne mleczko

mraaau

ja tak bez czytania sorka ale jestem poddenerwowana.. no i podekscytowana no i musze obejrzec swojego Dextera (film moj ukochany z ukochanym aktorem) buziole

kurcze wiesz ze nie wiem co z tym mleczkiem... chyba mozesz przelac do czegos i szczlenie zamknac i dac... nie powinno mu byc... ja pamietam jak Kubie dawalam to sie balam tak robic i wylewalam tyle ile nie wypil... ale mialam poprostu wizje ze jak zostanie juz otwarte to wskakuja tam bakterie i sie rozmazaja... dlatego tyle ile potrzebowalam podgrzewalam a reszte wylalam... no ale Kuba byl mniejszy wiec to co innego... mysle ze nie powinno sie nic stac... pisze wkoncu ze mozna przechowywac do 24h w lodowce... ale pamietaj daleko od tylniej sciany, najlepiej na drzwiach

jaki twoj ulubiony aktor??? bo moj ukochany to Gerard Bulter i Jeffrey Dean Morgan normalnie bym ich chyba zgwalcila... ojjjj

bosiu ale ja dzis pisze sama siebie ni kapuje... juz mi sie z nog na mozg rzuca... dobra lece lulac bo rano trza wstac i na lotnisko jechac buisole postaram sie napisac cos jutro ale nie obiecuje

Edytowane przez pakusia86
Czas edycji: 2009-11-14 o 23:17
Stary 2009-11-14, 23:18   #2800
dzolana1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez milena07 Pokaż wiadomość
Agulajesteś kochana że zauważyłaś! Szkoda że juz nie robisz streszceń bo marzyłam żeby sie tam chociaz raz znaleźć
I Mell-ania też

Witam wszystkie dziewczyny,szczególnie te z którymi jeszcze nie miałam okazji się poznać czyli Dzolaną i Takagwiazdką

No tak długo sie nie odzywałam, jak mam czas wieczorem to poczytam ale jak juz przeczytam to nie mam siły pisać. Podziwiam Was dziewczyny, jestescie niesamowite, macie czas dla dzieci,na sprzatanie,gotowanie,zaku py, wklejacie cudowne zdjęcia(te Reniferki i Mikołajki są przesłodkie) i jeszcze macie ochotę na seksA ja ledwie wszystko ogarniam i jeszcze nie muszę gotować bo robi to tża jeszcze się dołuję bo od poniedziałku bede na wychowawczym=bez pieniedzy a bardzo nie lubie być uzależniona finansowo.A kochać się nie mogę bo mnie chyba całkiem zaszyli

Co u nas?

Byliśmy wczoraj na szczepieniu, ledwo sie dostalismy bo przeciez w ośrodku zatrzęsienie, z tego wszystkiego Kubek został zaszczepiony prawie o 19stej, zniósł wszystko bardzo dzielnie(wogóle nie płakał)ale był zmęczony i chciało mi się z niego śmiać bo na badaniu lekarka kładzie go na pleckach-ten lezy w pozycji noworodka nóżki podkurczone, rączki do góry(normalnie to szaleje)podnosi go za rączki-ledwo ciagnął główkę(na codzień rwie sie do siadania)potem połozyła go na brzuszku ten głowa na ziemi(a w domu wspina się juz na wyprostowanych rękach). Lekarka była zdziwiona

Kubuś waży 9200 i mierzy 72 cm. Podobno za dużo i na miesiąc tez za dużo przybiera bo ostatnio 1 kg. A ja się z tym nie zgadzam wprawdzie i wage i wzrost jak na swój wiek ma za duży ( w 90 centylu) ale jak policzyłam wskaźnik masy czyli stosunek wagi do wzrostu to jest idealny bo 50 centyl. Zreszta zerknijcie proszę do mojego albumu i powiedźcie czy Kuba jest za gruby???

Jedno co mnie martwi i robie sobie wyrzuty sumienia że to moje niedopatrzenie to coraz bardziej spłaszczona główka mojego synka. Ale nie ma siły żeby spał na brzrzuszku czy na boczku. Zadne podpierania nie pomagaja i tak się przewróci na wznak. Pocieszcie mnie proszę czy kształt główki poprawi się czy juz nie ma szans?

Mam nadzieje że ktoś to przeczyta i tego ktosia pozdrawiam najbardziej, dobranoc.
Witam koleżankę
moim zdaniem nie masz się co przejmować, mój szkrab jest o półtora miesiąca młodsza waży 8.8oo kg i również spi na wznak od 3 tygodnia zycia i za chiny nie chce na boku a o brzuszku nie wspominając.
mi lekarz powiedział zeby sie nie przejmowac. Zreszta mi mama mówiła ze tez tylko tak spalam i a nie wygladam jak plaskołeb
Stary 2009-11-14, 23:20   #2801
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Agulajesteś kochana że zauważyłaś! Szkoda że juz nie robisz streszceń bo marzyłam żeby sie tam chociaz raz znaleźć
I Mell-ania też

Witam wszystkie dziewczyny,szczególnie te z którymi jeszcze nie miałam okazji się poznać czyli Dzolaną i Takagwiazdką

No tak długo sie nie odzywałam, jak mam czas wieczorem to poczytam ale jak juz przeczytam to nie mam siły pisać. Podziwiam Was dziewczyny, jestescie niesamowite, macie czas dla dzieci,na sprzatanie,gotowanie,zaku py, wklejacie cudowne zdjęcia(te Reniferki i Mikołajki są przesłodkie) i jeszcze macie ochotę na seksA ja ledwie wszystko ogarniam i jeszcze nie muszę gotować bo robi to tża jeszcze się dołuję bo od poniedziałku bede na wychowawczym=bez pieniedzy a bardzo nie lubie być uzależniona finansowo.A kochać się nie mogę bo mnie chyba całkiem zaszyli

Co u nas?

Byliśmy wczoraj na szczepieniu, ledwo sie dostalismy bo przeciez w ośrodku zatrzęsienie, z tego wszystkiego Kubek został zaszczepiony prawie o 19stej, zniósł wszystko bardzo dzielnie(wogóle nie płakał)ale był zmęczony i chciało mi się z niego śmiać bo na badaniu lekarka kładzie go na pleckach-ten lezy w pozycji noworodka nóżki podkurczone, rączki do góry(normalnie to szaleje)podnosi go za rączki-ledwo ciagnął główkę(na codzień rwie sie do siadania)potem połozyła go na brzuszku ten głowa na ziemi(a w domu wspina się juz na wyprostowanych rękach). Lekarka była zdziwiona

Kubuś waży 9200 i mierzy 72 cm. Podobno za dużo i na miesiąc tez za dużo przybiera bo ostatnio 1 kg. A ja się z tym nie zgadzam wprawdzie i wage i wzrost jak na swój wiek ma za duży ( w 90 centylu) ale jak policzyłam wskaźnik masy czyli stosunek wagi do wzrostu to jest idealny bo 50 centyl. Zreszta zerknijcie proszę do mojego albumu i powiedźcie czy Kuba jest za gruby???

Jedno co mnie martwi i robie sobie wyrzuty sumienia że to moje niedopatrzenie to coraz bardziej spłaszczona główka mojego synka. Ale nie ma siły żeby spał na brzrzuszku czy na boczku. Zadne podpierania nie pomagaja i tak się przewróci na wznak. Pocieszcie mnie proszę czy kształt główki poprawi się czy juz nie ma szans?

Mam nadzieje że ktoś to przeczyta i tego ktosia pozdrawiam najbardziej, dobranoc.
poogladalam sobie Kubusia kochanego slodziutkiego cudownego ale uwazam ze nie jest za gruby, wiesz 90 centyl to jeszcze nie jest nic poza norma. Mysle ze nie musisz sie martwic
Odnosnie gloweczki...hmm moj tez duzo lezy na wznak poza tym spi na wznak, wiadomo ukladam go na brzuszku do cwiczen albo on sam jak sie bawi to majga sie na boczki jednak najwiecej czasu spedza na pleckach. Kurcze nie wiem co Ci doradzicJa mysle ze kosci glowki jeszcze sie nie uksztaltowaly calkowicie i uwazam ze jak maly bedzie wiecej siedzial, potem chodzil to to wszystko bedzie w porzadku. Nie zamartwiaj sie kochana za bardzo i wiecej seksu

Doris jak cudnie wygladalassssss gdybym byla facetem
wogole sliczna z Ciebie kobietkadodam jeszcze ze cala soba sie usmiechasz cala buzka i to jest piekne a poza tym masz w sobie cos wyjatkowego ze jak sie na Ciebie patrze to sie usmiecham tez
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Edytowane przez Aguśkaa83
Czas edycji: 2009-11-14 o 23:25
Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-14, 23:20   #2802
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
to jest polka)

chociaz przypomina tego siusiaka o ktorym mowily dziewczyny
ach pomylilo mi sie z ta od ktorej wynajmujecie mieszkanie...
...no to ladna musi byc
Stary 2009-11-14, 23:21   #2803
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
kurcze wiesz ze nie wiem co z tym mleczkiem... chyba mozesz przelac do czegos i szczlenie zamknac i dac... nie powinno mu byc... ja pamietam jak Kubie dawalam to sie balam tak robic i wylewalam tyle ile nie wypil... ale mialam poprostu wizje ze jak zostanie juz otwarte to wskakuja tam bakterie i sie rozmazaja... dlatego tyle ile potrzebowalam podgrzewalam a reszte wylalam... no ale Kuba byl mniejszy wiec to co innego... mysle ze nie powinno sie nic stac... pisze wkoncu ze mozna przechowywac do 24h w lodowce... ale pamietaj daleko od tylniej sciany, najlepiej na drzwiach

jaki twoj ulubiony aktor??? bo moj ukochany to Gerard Bulter i Jeffrey Dean Morgan normalnie bym ich chyba zgwalcila... ojjjj
moze tez wywale zobacze jeszcze co z tym zrobie hehe
kurde wiesz ja sie smialam z tego aktora ze jest brzydki itp jak ogladalam to normalnie nie moglam z jego smiesznego wygladu taki rudawy itp
ale ten film tak mnie wciagnal.. on jestW NIM taki madry intelligenty..
ogolnie film jest o tym ze on zabija zlych ludzi.. ( mordercow.). zabija ich w swoj taki sposob..(dlatego ze na jego oczach ktos zabil jego mame jak on mial 4 lata)adoptuje go facet ktory uczy go KODEKSU (czyli uczy go zabijac..tylko tych ktorzy zabili kogos w swym zyciu.. ''sprzatac swiat'')
pozniejon sam ma rodzine.. i ukrywa ta swoja mroczna strone..
nie no nie da sie opisac trzeba obejrzec
ogolnie film swietny
skoro moj tz go lubi to naprawde musi byc dobry
bo moj tz jest wybredny i lubi tylko filmy ktore dostaly duzo oskarow itp

o to dexterhttp://rothakelly.files.wordpres s.com/2008/02/dexter.jpg
Stary 2009-11-14, 23:22   #2804
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
No tak długo sie nie odzywałam, jak mam czas wieczorem to poczytam ale jak juz przeczytam to nie mam siły pisać. Podziwiam Was dziewczyny, jestescie niesamowite, macie czas dla dzieci,na sprzatanie,gotowanie,zaku py, wklejacie cudowne zdjęcia(te Reniferki i Mikołajki są przesłodkie) i jeszcze macie ochotę na seksA ja ledwie wszystko ogarniam i jeszcze nie muszę gotować bo robi to tż

Dziękuję za pozdrowienia, ja przeczytałam

Ja dzisiaj mam taką chwilę wolniejszą, ale zazwyczaj ejst tak jak u Ciebie Kompletnie jestem niezorganziowana Ale na seks mam ochotę A sprzątać i gotować przychodzi mi moja Mama

Moja tak samo się u lekarza zachowuje. Ja myślę, że to ze stresu,. Też wogóle głowy nie podnosi, leży nieruchomo Moja też dużo przybiera na wadze, ale gruba nie jest.

Moja pediatra mi powiedziała, że nieważne ile przybiera, ale jak dziecko jest ładne i proporcjonalne to nie ma się czym martwić.

Cytat:
Ja nie wiem czy pokazywałaś, ja nie widziłałam, więc miło że się chwalisz Samochód suuuper i super para z Was

A to ja i moja suknia. Zdjęcia sprzed 3 lat.

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2009-11-14 o 23:23
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 23:24   #2805
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

Poiglot,Pakusiu,Carolajna ,Mell_,Agusiu,Seona
-dziekuje

Poiglot-dobrze zrobilas ilez mozna??

Pakusiu-ja tez tak uwazam z tym mleczkiem

takie mleczka kupuje sie najczesciej na podroz,bo sa juz gotowe ale bardziej oplaca sie w duzym opakowaniu

Caro-nio..taka troche..hihi ale dobrze sie wniej czulam

Mell_x-dziekuje

Seona-wow!przeslicznie wygladalas! a Ty jaka piekna!

Edytowane przez DORIS0208
Czas edycji: 2009-11-14 o 23:27
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 23:26   #2806
Mell_xx
Wtajemniczenie

Poiglot ja nie moge tego obejrzec (dextera) a chce go zobaczyc
Seona pieknie...suknia skromna i bardzo ladna no i ty rowniez skromna hahaha tzn ladna

Edytowane przez Mell_xx
Czas edycji: 2009-11-14 o 23:28
Mell_xx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 23:27   #2807
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Seona rownie przepiekna Panna Mloda
SZYMONEK

Stary 2009-11-14, 23:27   #2808
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
moze tez wywale zobacze jeszcze co z tym zrobie hehe
kurde wiesz ja sie smialam z tego aktora ze jest brzydki itp jak ogladalam to normalnie nie moglam z jego smiesznego wygladu taki rudawy itp
ale ten film tak mnie wciagnal.. on jestW NIM taki madry intelligenty..
ogolnie film jest o tym ze on zabija zlych ludzi.. ( mordercow.). zabija ich w swoj taki sposob..(dlatego ze na jego oczach ktos zabil jego mame jak on mial 4 lata)adoptuje go facet ktory uczy go KODEKSU (czyli uczy go zabijac..tylko tych ktorzy zabili kogos w swym zyciu.. ''sprzatac swiat'')
pozniejon sam ma rodzine.. i ukrywa ta swoja mroczna strone..
nie no nie da sie opisac trzeba obejrzec
ogolnie film swietny
skoro moj tz go lubi to naprawde musi byc dobry
bo moj tz jest wybredny i lubi tylko filmy ktore dostaly duzo oskarow itp

o to dexterhttp://rothakelly.files.wordpres s.com/2008/02/dexter.jpg
link nie dziala ale chyba znalazlam tego aktora na jakim kanale chodzi ten caly dexter???

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Dziękuję za pozdrowienia, ja przeczytałam

Ja dzisiaj mam taką chwilę wolniejszą, ale zazwyczaj ejst tak jak u Ciebie Kompletnie jestem niezorganziowana Ale na seks mam ochotę A sprzątać i gotować przychodzi mi moja Mama

Moja tak samo się u lekarza zachowuje. Ja myślę, że to ze stresu,. Też wogóle głowy nie podnosi, leży nieruchomo Moja też dużo przybiera na wadze, ale gruba nie jest.

Moja pediatra mi powiedziała, że nieważne ile przybiera, ale jak dziecko jest ładne i proporcjonalne to nie ma się czym martwić.

Ja nie wiem czy pokazywałaś, ja nie widziłałam, więc miło że się chwalisz Samochód suuuper i super para z Was

A to ja i moja suknia. Zdjęcia sprzed 3 lat.
piekna sukienka, taka skromiutka... podobaja mi sie takie

Stary 2009-11-14, 23:29   #2809
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
link nie dziala ale chyba znalazlam tego aktora na jakim kanale chodzi ten caly dexter???
pokaz aktora

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-14, 23:31   #2810
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
Poiglot ja nie moge tego obejrzec (dextera) a chce go zobaczyc
mell , pakusiu na tvn 7 tyle ze tam leci sezon 2
ja obejrzalam juz wszystkie i sciagam z internetu wpiszcie w google ''DEXTER season 1 '' naprzyklad..
)))

i znajdziecie do sciagnecia

doris masz racje ile mozna
wkoncu sie zdobylam na odwage
Stary 2009-11-14, 23:32   #2811
Carolajna24
Zakorzenienie

Seona

poczytałam mamusie majowo czerwcowe 2010 i nie kumam o co ta kłótnia
o kropkę??

tępa jestem

Agusia pewnie by powiedziała: więcej sexu
Stary 2009-11-14, 23:32   #2812
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
pokaz aktora
http://www.tvshowsondvd.net/graphics.../Dexter_S1.jpg

nie jest ladny
ale spodobal mi sie przez film
Stary 2009-11-14, 23:33   #2813
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
pokaz aktora
http://www.sho.com/site/dexter/home.do to chyba ten... nie jestem pewna... poliglocik to ten???

Cytat:
mell , pakusiu na tvn 7 tyle ze tam leci sezon 2
ja obejrzalam juz wszystkie i sciagam z internetu wpiszcie w google ''DEXTER season 1 '' naprzyklad..
)))

i znajdziecie do sciagnecia

doris masz racje ile mozna
wkoncu sie zdobylam na odwage
a o ktorej godzinie leci ??? bo kude ja sie miotam miedzy 1,2, tvn i tvn style no na tvn 7 ogladam przyjaciol i na axn housa 4 serie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-14, 23:34   #2814
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Przestań, nic mu nie będzie, a główka się sama "naprawi". Wiem co mówię, bo u mnie w rodzinie wszystkie chłopaki takie łepki miały Teraz siostry Filipek też tak ma (ma 7 miesięcy). Moja mama siostrę również uspokajała. Mój brat jak był mały miał głowę jak połowa piłki. Jakby ją ktoś przeciął na pół. Wszyscy się dziwili i krzywo na to patrzyli ale moja mama się tym nie przejmowała. Dopiero jak miał kilka lat, ok. 3-4, to główka mu się pięknie na okrągłą uformowała No i obecnie ma 36 lat i ma idealnie okrągły łeb

Pakusiu poczta do Ciebie idzie

Caro doszedł katalog??? Zamawiaj wszystko Daj zarobić mojej siostrze małolacie, bo to ona na moje dane prowadzi, bo sama goowniara jest
Stary 2009-11-14, 23:37   #2815
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość

Doris jak cudnie wygladalassssss gdybym byla facetem
wogole sliczna z Ciebie kobietkadodam jeszcze ze cala soba sie usmiechasz cala buzka i to jest piekne a poza tym masz w sobie cos wyjatkowego ze jak sie na Ciebie patrze to sie usmiecham tez
ojej...
ale mi sie milo zrobilo..

muze powiedziec,ze my tego dnia wlasnie nie czulismy zadnej tremy..
od rana tylko tak fajna adrenalinka..i radosc..milosc..szczescie ..

uwielbiam wracac do tego dnia

Edytowane przez DORIS0208
Czas edycji: 2009-11-14 o 23:48
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 23:40   #2816
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Przestań, nic mu nie będzie, a główka się sama "naprawi". Wiem co mówię, bo u mnie w rodzinie wszystkie chłopaki takie łepki miały Teraz siostry Filipek też tak ma (ma 7 miesięcy). Moja mama siostrę również uspokajała. Mój brat jak był mały miał głowę jak połowa piłki. Jakby ją ktoś przeciął na pół. Wszyscy się dziwili i krzywo na to patrzyli ale moja mama się tym nie przejmowała. Dopiero jak miał kilka lat, ok. 3-4, to główka mu się pięknie na okrągłą uformowała No i obecnie ma 36 lat i ma idealnie okrągły łeb

Pakusiu poczta do Ciebie idzie

Caro doszedł katalog??? Zamawiaj wszystko Daj zarobić mojej siostrze małolacie, bo to ona na moje dane prowadzi, bo sama goowniara jest
jest ide ogladnac i lulam... jutro ci napisze czy cos chce

Stary 2009-11-14, 23:45   #2817
Carolajna24
Zakorzenienie

poiglot Dexter

ładniejsza jestem

cze mama Dawidka

Cinka mam! ide oglądac
Stary 2009-11-14, 23:45   #2818
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Zgadzam sie
Ja mam tak samo...
Stary 2009-11-14, 23:46   #2819
milena07
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
DOris też beze miałaś taką troche
Slicznie wyglądałaś

Milenko mój Michas też miał spłaszczoną główkę bo spał na jednym boku, terazjak zaśnie to przekładam go na drugi bok a pod główkę i plecki podkładam złożone pieluchy flanelowe. I widzę że sukcesywnie główka się robi idealna
Koniecznie go przekładaj!!
Carola no własnie u mnie było podobnie Kubek od urodzenia spał tylko na prawym boczku. Teraz śpi tylko na wznak. Też próbowałam podkładać różne rzeczy pod główkę i pod plecki ale kończyło się na tym że Kubek dotad sie wiercił aż sie nie przekręcił na swój boczek( spał wtedy w poprzek kołyski)Teraz w łóżeczku ma jescze wieksze pole do popisu żeby tylko nie spać na boku.Ciesze się że Michaś będzie miał idealna główkębezie mógł chodzić ostrzyzony na króciutko a mojemu Kubie chyba zapuszczę włoski żeby zakryć tą spłaszczona główkę.

Cytat:
Napisane przez dzolana1985 Pokaż wiadomość
Witam koleżankę
moim zdaniem nie masz się co przejmować, mój szkrab jest o półtora miesiąca młodsza waży 8.8oo kg i również spi na wznak od 3 tygodnia zycia i za chiny nie chce na boku a o brzuszku nie wspominając.
mi lekarz powiedział zeby sie nie przejmowac. Zreszta mi mama mówiła ze tez tylko tak spalam i a nie wygladam jak plaskołeb
Ano własnie tylko problem w tym że u Kubka widać to spłaszczenie a faceci powinni mieć idealne czaszki

Aguśka dziękuje za miłe słowa i za pocieszenie. Też na to liczę że jak juz zacznie siedzieć to może będzie lepiej. a co do seksu. No cóż gdybys mieszkała bliżej to zapisałabym się do Ciebie na korepetycje a tak to nieczynne do odwołania

Cinusiowa - naprawde mnie pocieszyłas tego potrzebowałam!Dziekuje:cm ok:

Doris . Seona pieknie wyglądałyście! Zazdroszcze.

Dobranoc wszystkim. Śpię dzis z pewnym półrocznym cudnym przystojniakiem
Stary 2009-11-14, 23:47   #2820
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
Agusia pewnie by powiedziała: więcej sexu

seks jest najlepszy na wszystko
SZYMONEK

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości