|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Cytat:
milo![]() Cytat:
Witajcie Mam nadziej ze u Zuzi wszystko oki ![]() ![]() A u mnie....co do dnia dziejszego to spalam do 12.00 bo przyjechalismy z imprezki o 2 w nocy a jeszcze sie krzatalam po domku i psozlam o 4 spac... ![]() A co do Imprezki....bylo wmiare oki...niesety nikogo nie wyczaylam bo same mloty od 14-18 lat....Moze wymienie plusy i minusty imprezki....(bedzie mi latwiej) Plusy: -fajna knajpka tak przytulna duzo miesca i powietrza mimo dymu z papierosow czego nieznosze.... ![]() - duzo osob z naszego klubu konnego bo solenizant byl zwiazany z klubem(ok.30 osob na 150) wiec bylo z kim pogadac... Minusy; -kurcze nie lubie takich imprez tego piwa i paperosow -dzieci(14-17lat) jak przyszly o 21.30 to byly naprawne juz w 4 dupy. -glosnia muzyka.co nas bardzo wkurzalo wszystkich.. -Pub nie byl zamkniety dla gosci tylko ludzie z zewnatrz przychodzili. -nie bylo szatni... Nio Ale ogolnie bylo fajnie,..a i jeszcze odowzilsmy solenizanta bo za duzo wypil a moja sisorka nie chciala go puszczac do domu samego....nawet taxi....Ale Fajnie bylo
|
||
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Motylek.. fajnie, że się udała imprezka.. od zawsze tak już chyba jest.. tzn odkąd ja pamiętam, że małolaty przychodzą na takie imprezy i najlepiej się 'bawią'
![]() Dobranoc Wszystkim
|
#2823 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i mowie wam w gloebi serca zwiodlam sie na 2 dziewcnzyach wlasnie (14 i 16latkach) z naszego klubu....![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- |
|
|
|
|
#2824 |
|
Wtajemniczenie
|
chcialabym wam pokazac pewien artykul:
http://simonton.pl/node/46 moze wam sie tez przyda.... a szczegolnie dla tych co przejmuja sie opiniami innych polecam: 'Potega podswiadomosci' Murphego ja kiedys tez mialam z tym ogromny problem - cala podstawowke i pol liceum. Tak naprawde nie wiem jak z tym sobie poradzilam, po jakims czasie przeszlo - ale teraz uwazam, ze: - to ja kieruje swoim zyciem - moje mysli tworza rzeczywistosc [a przez to bedzie tak jak ja mowie ] i niewazne sa opinie innych-umiem przyjmowac konstruktywna krytyke no i jak mam jakis problem to staram sie go jak najszybciej rozwiazac-co by nie bolalo za bardzo ![]() A poza tym pamietajcie - ze macie lejdiski, ktore zawsze beda uwazaly, ze jestescie "the best! "a na dobry dzien zapodaje: - Doktorze, każdej nocy śni mi się jeden i ten sam koszmar. Jestem na Antarktydzie a wokół pełno pingwinów. I ciągle przybywają i przybywają. Zbliżają się do mnie, napierają na mnie, przepychają mnie do urwiska i za każdym razem spychają mnie do lodowatej wody. - Normalnie leczymy takie przypadki w jeden dzień. Ale z Panem możemy mieć większe problemy, Panie Gates... ......................... ...................... Komputerowiec podrywa dziewczynę: - Chcesz herbaty? - Nie. - Kawy? - Nie! - Hm, może wódki? - NIE!!! - Dziwne, standardowe sterowniki nie pasują... ......................... ...................... Poranek. Ponury jak chmura gradowa programista wchodzi do kuchni na śniadanie po nocy spędzonej przy komputerze. Żona jak to żona, natychmiast zauważyła, że coś nie w porządku: - Co się stało Maniuś, program nie zadziałał? - Zadziałał. - No to może się wieszał? - Chodził jak burza! - Więc czemu jesteś taki ponury? - Zdrzemnąłem się na Backspace. ......................... ....................... Dyskoteka w Niemczech, bawi się Rosjanin, z napisem na koszulce "TURCY MAJĄ TRZY PROBLEMY". Nie trwało długo, stanął przed nim Turek, byczysko chłop: - Ty, a w dziób chcesz? - To jest pierwszy z waszych problemów - odpowiedział Rosjanin - agresja. Ciągle szukacie zwady, nawet wtedy, kiedy nie ma żadnego powodu. Dyskoteka się skończyła, Rosjanin wychodzi, a tam na niego tłum Turków czeka. - No, teraz się z tobą policzymy - warknęli Turcy gremialnie. - A to jest drugi z waszych problemów - powiedział Rosjanin. - Nie potraficie załatwiać spraw po męsku sam na sam, tylko zawsze musicie zwoływać wszystkich "swoich". - Zaraz nam to odszczekasz! - wrzasnęli Turcy wyciągając noże. - I to jest trzeci z waszych problemów - westchnął ciężko Rosjanin - zawsze na strzelaninę przychodzicie z nożami... Jane - czy skusilas sie na to bezpieluszkowe wychowanie? szczerze mowiac pierwszy raz o tym slyszalam... moze uda mi sie z wami pogadac dzis wieczorem troszke dluzej...
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-11-15 o 05:01 |
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Magda fajne kawały ![]() Co słychać u LEJDISEK..?
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
MAgdaka, świetne dowcipy, zwłaszcza o Gates'ie i Turkach
Jagódka, grunt, że się pobawiłaś, wyszłaś z domu, pogadałaś z fajnymi ludźmi, ja już nie pamiętam, kiedy byłam w jakiejś knajpie na imprezie a swego czasu w czasach studenckich to bywało się co najmniej raz w tygodniu![]() Eluśka, nie smutaj się a co do małego murowanego domku, super by było chłopak kombinuje i dobrze![]() szukam obecnie narzut na łóżko w sypialni, z racji kolorystyki pokoju to pasuje mi taka: http://www.allegro.pl/item817831154_...zone_ceny.html chyba ją zamówię a może znacie jakieś fajne sklepy internetowe z tego rodzaju asortymentem? bo ja wyszperałam pare ale ic nie wpadło nam z mężem w oko.
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
Ala ..
dziękiSuper są te narzutki..mi się podobają te w odcieniach fioletu albo brązy.. ![]() Ja znam taką stronkę jeszcze ... http://www.perfekcyjnydom.pl/ ale tu chyba są podobne jak na allegro http://www.multicotton.net/pl_,sklep,23,.php?&page=6 tu z kolei są wysokie ceny ![]() http://www.allegro.pl/item804458343_..._kolekcja.html coś takiego z allegro.. też niektóre są fajne a tu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=813861788 na pewno bym coś wybrała..
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-11-15 o 13:55 |
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja leze dzis, bo wczoraj nieduzo robilam, ale salatke i troche sie ruszalam i w nocy cierpialam przez brzuch. Twardy byl jak skala, myslalam, ze mi wybuchnie dlatego dzis to tylko do wc. Okolo 18 ma przyjsc tesciowa po pracy do nas dowiedzic. W sumie sama na to wpadlam, zeby potem nie bylo tak, jak ostatnio. Wiec raz na ruski roge moge zaprosic sama bez przyczepki siory. obaczymy co bedzie. W kazdym razie podobno Tz brat rozstal sie z ta swoja a tak nam źle życzyl nie, zebym sie cieszyla..ale podobno miesiac razem tylko mieszkali i on sie sprowadzil z powrotem do domu.
|
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
Domi to odpoczywaj i nic nie rób..
miłych odwiedzin teściowej Ja lecę się troszkę ogarnąć..ide na spacer a potem do kościołka.. będę później.. pozdrowionka p.s.: Domi jaki avatar.. myślałam, ze ktoś nowy dołączył..a to Ty fajowy
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-11-15 o 14:22 |
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
No i jeszcze sms dostalam od kolezanki, czy moze wpasc z chlopakiem mnie odwiedzic....a ja juz jej napisalam ostatnio, zeby wpadla ale sama, bo mi przy kolesiu obcym glupio byloby. Mamy jedna sofe i jeszcze ja na niej leze, wiec co?oni by ze mna lezeli?:/
okej zrozumialabym gdybym jej tego nie napisala, a ona z pytaniem ze razem...:/ |
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
Domi Koleżanka chyba nie zrozumiała..
![]() Chyba dziś kupie sobie jakieś % mam ochotę bardzo.. siedzi we mnie coś.. jakiś nastrój mnie opętał...jestem przygnębiona. Właśnie byłam na zakupach i jem mandarynki.. miałam iść na spacer ale do tż mama zadzwoniła i musiał pojechać zawieźć jej jakieś papiery.. więc obiecał przed do kościoła wrócić..i pójść mamy razem a potem na mały spacer... ale wątpię, ze się wyrobi... i w ogóle tak jakoś...do dupy.. sorki za humory.. a i do tego dzwonił ten od esów.. i truje...ehhh... jaka cisza dzisiaj ..jak makiem zasiał.. ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Vcelka jak plecki...? Jak samopoczucie..? Misia.. co u Ciebie..? Pewnie jutro będziesz..? Tadzia co tam..? Jak wizyta teściów...? Inne lejdiski jak mija niedziela..?
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-11-15 o 15:58 |
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
Elusia moj Tz zrobil dwie rozne nalewki, wyszlo 5 butelek
i z reszty ma zrobic własnie ta, ktora podalas, bo z nia najwiecej roboty![]() Daj sobie spokoj z tym od esów:/ olej go albo moze nei odbieraj jak nie masz ochoty... |
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Magda fajny ten artykuł..ciekawy
Domi..właśnie nie odbierałam..a z zastrzeżonego było połączenie to odebrałam bo myślałam ze to koleżanka bo dzwoni z zastrzeżonego z pracy.. To będziesz miała cały barek pełny a ja teraz pod święta może tą co Ci pisałam zrobię..
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrozumiala, bo napisala mi wtedy ok, ze rozumie W kazdym razie odpisalam, ze mnie dzis bardzo brzuch boli ![]() Elusia moj Tz zrobil nalewke Porterówke i jakas miodowo-cytrynowa Po pół roku beda do picia My wszytskie nalewki wyniesiemy do piwnicy
|
|
|
|
|
#2835 |
|
BAN stały
|
Hej
oczywiście przesadzałam... ale ja juz tak mam, spędziłam cudowny weekend poznałam rodzinkę... tylko padnięta jestem oczywiście.. i marzy mi się prysznic i wyrko... a Potęgę podświadomości mam w domku ja tam wiem co czytać |
|
|
|
#2836 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej wszystkim. Pamięta mnie tu jeszcze ktoś??
Przepraszam, że mnie tyle nie było i już się tłumaczę. Zaczęłam stosunkowo niedawno nową pracę, jednocześnie studiuję i niestety jakoś nie miewałam ostatnio za dużo czasu wolnego. Tak więc, przepraszam za swoją nieobecność. I prosiłabym o małe streszczonko co u was
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
#2837 |
|
BAN stały
|
hej besio
oj streścić to chyba będzie problem... ![]() w każdym razie u mnie dobrze |
|
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
Eluśka, dzięki za linki
Ja chyba sobie tez zaraz wezmę nalewki malinowej bo potem to do szpitala i nie będę mogła pić
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
Domi.. nio to za pół roku próbowanko.. albo libacja
a ja właśnie popijam grzańca.. w sumie to już się chłodny zrobił ale tak doprawiłam, że mniamucha ![]() Tż wrócił jednak na czas.. i byliśmy w kościołku..i na przejażdżce hihi bo biedak zmarzł.. ubrał się w cieńszą kurtkę.. Besio witaj nio streszczenia to nie przedstawię.. ale u mnie też ok.. chyba się nie znamy za dobrze fajnie ta nowa praca.. opowiadaj a jakie studia zaczęłaś..?---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Ala wybór duży..to prawda.. to teraz eliminuj wszystkie oprócz fioletu i coś znajdziesz.. tam taka beżowa z kwiatakmi naszywanymi jest faajna
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-11-15 o 19:44 |
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
Besio witaj
pewnie, ze Cie pamietamy i jak zoabczylam Twoj avatar to znow zaczelam sie zastanawiac co to za aktorka, bo kajarzy mi sie z jakas z Bollywoodu, no chyba ze to Tya u nas wszytsko okej, bo ze sreszczeniem to faktycznie ciezko by bylo ![]() Ala a pokazesz fotke Waszej sypilani? bo raczej jej nie wklejalas a co do narzuty to skoro macie taki kolor lotosu jak mowisz to wzielabym fioletowa. A swoja droga sliczne sa te narzuty,m szkoda ze my nie mamy osobno sypialni bo wtedy napewno bym kupila taka. Ale moze kiedys![]() Byla tesciowa u nas. Musze powiedziec, ze bylo nawet spoko, w ogole sie ze wszytskim czaila, zeby podejsc jak Tz ja zawolal czy cos, jakas przestraszona haha dopiero potem sie rozluźnila. A wiec ja sie pochwalilam z Tz naszymi rzeczami, a ja ciuszkami. Chyba byla w szoku w ogole to przyniosla mi czekolade i sie przywitala jakby ze sto lat nei widziala Ale co najlepsze...co sie dowiedzislimy, a Wy znacie troche historie...Tz brat rozstal sie z ta swoja i wrocil do domu. Miesiac pomieszkali razem i wrocil ze wszytskimi rzeczami do domu...szok dla mnie i Tz!!!!!!!ogólnie ja jestem bardzo mila i chwilowo mi przeszlo dosanie na tesciowa, co nie znaczy ze na reszte nie jestem cieta, bo siory i braciora nie trawie i mamy oboje uraz. A teraz to juz chyba nei beda dzwonic zebysmy przyszli skoro bracior wrocil tamten ufff ciekawe co u Syli, bo ostatnio przyszla i uciekła tak szybko
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-11-15 o 21:30 |
|
|
|
#2841 |
|
BAN stały
|
Nie wiem co mi jest, na początku myślałam ze to od stresu... ale kurcze co rano mam problem.. nie wiem czy mam coś z żołądkiem nie tak.. ale dosłownie nie mogę patrzeć na jedzenie, nic mi nie smakuje, mdli mnie strasznie...
kurde co mi może być i to nie ciąża... mam 17dc dziś... a ostatnia @ była obfita. Ogólnie mam taki wklęsły brzuch że coś strasznego, nawet jak się napcham... idę spać... |
|
|
|
#2842 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
ale dobrze jak weekend sie udal ![]() Cytat:
![]() Witajcie ![]() dzis moj dzien jakis taki dziwny do poludnia Oki..mzoe dlatego ze spalam do 11.00 hehe ![]() a pozniej totalny dół az ryczalam.... a pozniej to jakas nostalgia mnie dobija....Ze jestem Samotna ni ze nikt mnie nie kocha....i woogle;( a wszytsko przez hormony...A i bylam dzis z rodzicami w sklepie meblowym...i czekalam na nich na polu poza sklepem..i co widze 14 letnia dziewczyna widac ze z marginesu spolecznego z facetem moze z 20 letnim i z jej matka i ten facet wizol w wozku z miesieczne dziecko..takie malutkie..widac ze wpadli.... Czasem to zycie jest dziwne...a co najsmieszniejsze to to dziewczyny ze mieli auto takiego busa starego i do tylu caly ten wozek z dzieckiem wpakowali i tam weszla tez ta malolata...i co najgorsze woogle dziecko nie przypiete tylko w tym wozku co sie rusza clay podszas jazdy... |
||
|
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matkoooo ![]() ![]() brak słow, naprawde brak
|
|
|
|
|
#2844 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2845 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|||
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
o foteczki
![]() Zanko strasznie mi sie podobasz w takiej spietej grzywce, wg mnei nie ma lepszej fryz dla Ciebie, bombowo co dostal Filipek i kto byl?tesciowie i dziadek byli? |
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Filip dostał dużo zabawek, klocki, puzzle piankowe, autko, takiego bujanego słonia, jeździk pchacz, łańcuszek od teściów z literką F, krzeselko do karmienia
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
no to fajnie
krzeselko na fotce zobaczylam wlasnie![]() Ja dzis maluje wlosy...w ogole to cala noc nie spalam, bo mi sie nie chcialo
|
|
|
|
#2850 |
|
Zadomowienie
|
Besio
Domi, wiesz co ja myślę, że te nasze teściowe chyba zaczęły urzywać mózgu Ja jestem w szoku. Przyjechali, kulturka normalnie. W ramach prezentu przywieźli nam proszek Ariel i płyn do płukania LenorDobrze, akurat pranie będę robić ![]() No ale generalnie jestem pozytywnie zaskoczona. Ale żeby nie zapeszać, to nic za wiele nie mówię. Wieczorem wyciagnęłam TŻ na rajd po sklepach. Tzn on chciał kupić rolety i kupiliśmy ale tylko do kuchni. No ale przynajmniej mogę teraz na golasa łazić po mieszkaniu i nikt mnie nie wyczai ![]() Zakochałam się w jednej kiecce. Ale 150zł kosztowała. no i czekam na przeceny. teraz niby są ale nie ta sukienka. A i wnerwiłam się bo Castorama otwarta tylko do 19była i bombek nie widziałam A już obczajam.Wogóle to od kilku dni strasznie mnie głowa boli, kręci mi się strasznie. Czasami to prawie się przewracam. Myślałam, że może za mało jem, ale kurde obrzeram się jak dzika. No i nie wiem co sie dzieje. Podejrzewam, że w zeszłym roku też tak miałam. Straszna meteopatka jestem i chyba dopóki śnieg nie spadnie to będę chodziła jak trup. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

i to seryjnie PYCHA!!! 
bo same mloty od 14-18 lat....

fajnie ta nowa praca.. opowiadaj
pewnie, ze Cie pamietamy i jak zoabczylam Twoj avatar to znow zaczelam sie zastanawiac co to za aktorka, bo kajarzy mi sie z jakas z Bollywoodu, no chyba ze to Ty
bo raczej jej nie wklejalas
az ryczalam.... a pozniej to jakas nostalgia mnie dobija....Ze jestem Samotna ni ze nikt mnie nie kocha....i woogle;( a wszytsko przez hormony...