|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Cytat:
A teraz sie oszczedzaj, bo wlasnie to co mamy, te objawy to grozi nam porod przedwczesny:/ Agatek napewno kilka rzeczy:P napewno zel przedluzajacy ten teges jakis profesjonalny i jakies inne zabawki, no poprzegladaj sobie na allegro erotyczne to sie kapniesz:p Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-11-14 o 17:39 |
|
|
|
|
#3512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje ze jednak chociaz do 38 tygodnia
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
czesc :P
melduje sie po szkole nie bylo tak zle ale juz widze ze ciezko bedzie ![]() wczoraj wypralam suknie slubna, zajelo mi to pol dnia, ale jest piekna i czysciutka jeszcze musze wyprac halke i moge handlowac hahaha
|
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
ejjj ja mowilam o grach planszowch typu Ticket to ride etc, takie troche logiczno-zavbawne, a wy od razu poszlyscie w kamasutrowe gry
![]() O na wyjazdach moich sluzbowych razem z piwem i winem, sprawdzily sie tez kalambury, ale musi byc minimum 6 osob, wtedy jest fajna gra agatek podobne olejki widzialam w drogerii natura
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-11-14 o 18:07 |
|
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobne olejki czyli?? mam nadzieję, że nie lepsze od tych, które zamówiłam, bo pewnie bym się załamała... Też mam sklep natura w Toruniu ale stwierdziłam, że takie olejki są trudno dostępne, i pewnie droższe, więc zamówiłam z allegro
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
Agatek ja w ogole nie lubie chzba gier planszowych przez ta Rozkosz
Kasiaher a zazywasz jakies leki?no-spe, Mg? |
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
agatek nie wiem czy lepsze i drozsze, po rpostu w podobnym opakowaniu
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
no i cholera jasna wszystko mi sie skasowalo... wiec pisze jak pamietam
![]() kliwia jego styl jest super wiec przeczytam nastepne.. a co do mamusi to ja zawsze uwazalam ze strzelce sa najbardziej otwartymi ludzmi ![]() a jak wyslesz rogaliki to daj znac przesle ci pieniazki... magda dokup lekcje u instruktora bedziesz miala spokoj i pewnosc a do tego pojezdzisz troche... ja teraz bez auta jak bez reki ![]() agatek pogadaj z nim i zrob tak jak radzila kliwia.. niech przestanie sie zalic bo niemacie po 5 lat ![]() ale fajne gry... bardzo mi sie podobaja.. chyba trzeba cos zamowic
|
|
#3519 |
|
Wtajemniczenie
|
no-spa biore
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry wieczór kochane musze się pochwalić że kupiłam sobie torebkę tyle się nachodziłam za nią, że mam zakwasy. A mąż dostał teraz liste i poleciał na zakupy
|
|
|
|
|
#3522 |
|
Wtajemniczenie
|
gold fajniutka torebeczka
madzialenka no wlasnie co z tym wyjazdem? , czekałas chyba na telefon, czy może ja cos przegapiłam
|
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam, a raczej mialam podobna ![]() hmmm bo zaczynamy modulem z prawa... dzis mialam 4h prawa dewizowego i 4h prawa upadlosciowego... ogolnie to pewnie mozna by o tym mowic godzinami ale my to wszystko mielismy w telegraficznym skrocie i koles tylko mowil w tym art to cos tam a w tamtym jeszcze cos i tak se skakal także dla mnie ktora nie ma o tym pojecia to byl kosmos ale luz poczytam te ustawy i jakos to bedzie jutro mam 8h prawa pracy... mysle ze to bedzie latwiejsze bo bardziej zyciowe heheh ![]() A grupa liczna jest... na oko ze 120 osob, ale to teraz mamy wszyscy razem zajecia bo to sa wyklady, do stycznia mamy samo prawo, potem egzamin z tego i nastepne tematy juz w mniejszych grupach bo beda tez cw z rachunkowosci itd Ide juz spinkac bo jutro mam ciezki dzien... 8 h w szkole na 9.00 a potem do pracy na nocke... masakra Buziaczki, slodkich snow |
|
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
samba a Ty robisz podyplomowe?Strasznie duzo osob na tym kierunku
ja mam zamiar robic w przyszlym roku PR ale tam przyjmuja tylko ok 30 osob.gold fish pieknaa torba
|
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
martucha dam znac bys leciała na pocztę gdy dostaniesz awizo
![]() I zadnych pieniędzy za te rogale nie chcę ![]() goldfish ja tez na taka torbe poluje, i buty w takim kolorze. Poki co mnie nie stac bo w takim odcieniu tylko naturalna skora jest ych |
|
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam zakwasy - po pracy.
|
|
|
|
|
#3527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie TZ też meczy o jakies gadżety, wkoncu musimy zrobic odpowiednie zakupy ![]() co do wciagania rodzicow w wasze spory i kłótnie to rzeczywiscie kiepska sprawa, pogadaj z TZem na ten temat. wiem jakie to nieprzyjemne, poniewaz poki co mieszoamy z rodzicami i nikt nie biega do nich poskarzyc sie co zrobila i powiedziala druga osoba, ale czasem rodzice uslysza mimo woli i niekiedy zaczynaja sie wtrcac (patrz mój ojciec) i to jest bardzo denerwujace Cytat:
aa przypomnialo mi sie jeszcze... nasza wczorajsza a w zasadzie piatkowa mini kłótnia zakonczyła sie pomyslnie spotkalismy się z TŻ dopiero o 17tej na przystanku, gdy jechalismh na spotkanie ze znajomymi- oczywiscie znowu sie posprzeczalismy i TŻ w koncu sie przyznal o co mu chodzilo... wyjscie bez niego z kolezankami ;p on myslal, ze po slubie bede tylko z nim wychodzic, a ja wyjasnilam, ze owszem na nocne imprezki tylko razem, ale na takie spotkania do 22 powinnismy miec wolna rękę, bo i jemu przyda sie wypad z kumplami, a mnie tylko z dziewczynami (wiadomo większa swoboda wypowiedzi ) mam nadzieje, ze zrozumial... choc widzę, że cięzko mu się oswoic z ta myśla
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." Paulo Coelho Edytowane przez india83 Czas edycji: 2009-11-15 o 09:45 |
||
|
|
|
#3528 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w niedzielne przedpołudnie
![]() Wczoraj trochę się rozerwałam z przyjaciółmi, byłam na Warszawskim Festivalu Gitarowym, potem na piwku...miło było ciągle jednak myślę o moim mężu.Napisałam do niego smsa, czy spotka się ze mna wreszcie, żeby powaznie porozmawiać...odpisał, że nie ma czasu, a telefonu oczywiście nie odbiera ode mnie...Boże mówie Wam dziewczyny...wykocze się psychicznie przez takie jego postepowanie...
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() dzis chyba wiele nie popiszę bo głowa mi pęka. bylismy wczoraj u znajomych. wrócilismy o 2 nad ranem . wypiłam niby 4 drinki ale tak mnie ścieło, no masakra. na szczęscie jak tylko sie połozyłam do łózka w sekundę zasnęłam, a TZ jeszcze ksiązkę w łózku czytał ![]() a dziś jestem taka wczorajsza ![]() aaaa wczoraj nasi znajomi powiedzieli, ze w kwietniu będa sie strac aby ich York zaciązył wiec na koniec lipca/poczatek sierpnia będa szczeniaki. ich York ma 2 lata i jest taki malutki (kandydata na tatę tez maja małeho wiec szczeniaki wyjdą cudowne, bo nie podobaja mi się wyrosniete Yorki) i wczoraj namawiałam TZ aby mi takiego od nich kupił na nasza pierwsza rocznicę i TZ chyba powoli sie daje przekonac. Bo powiedział,z e napewno mi kupi ale nie wie czy akurat wtedy.... a dzis rano jak mu to przypomniałam to stwierdził, ze moze, mozę dzwonilismy do nich w srodę ale w poniedziałek jest dopiero zebranie w firmie i mamy zadzwonic wtorek/sroda to juz bedzie wiadomo |
|
|
|
#3530 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez marze o Yorku
psiara ze mnie niesamowita...Miałam mojego kochanego psiaczka, który był ze mną całe 18 lat...Teraz marzy mi się zwierzak...nie czułabym się taka samotna, ale rodzice nie chca się już zgodzic na psa w domu Gdybym miała swoje mieszkanko, to co innego...
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nigdy nie miałam pieska. tzn z 9 lat temu miałam. znalazłam go jak miał 2 tyg i przygarnełam. Rodzice nie pozwolili mi miec zwierzaka wiec byłu babci. nawet na 2 tyg sie do babci wtedy przeprowadziłam (były wakacje) aby z nim byc. był kochany i bardzo grzeczny. i wiecie.. po miesiącu ktos wkradł sie na działkę babci i ukradł tego pieska (jak i inne pieski z całego osiedla)
a tu przynajmiej bysmy wiedzieli, ze nie wyrosnie nam wyrosnięty piesek, bo wiemy jak rodzice wyglądają Agatko nawet Yorka ci nie pozwolą rodzice?? |
|
|
|
#3532 |
|
Wtajemniczenie
|
Niedawno w domu rodzice robili remont...i teraz jest krzyk, że pies wszystko zniszczy, zasika itd. Chociaż mam plan, zeby kupić tego psa i go przynieść do domu, wtedy mama go na pewno nie wyrzuci
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moi tez sobie teraz nowe meble kupili wiec stwierdzili, ze jak kiedys bede miała psa, to mam go nie przyprowadzac ![]() ale wiem jak to bedzie, wystarczy, że go zobaczą i zmiękną
|
|
|
|
|
#3534 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a martucha ma racje kilka dodatkowych jazd byłoby w sam raz ![]() Cytat:
no ale jak się remont skończy to nadrobimy mam nadzieje Dziewczyny a ja się pochwale, że kupiliśmy wanne do mieszkania w piątek i TŻ ją wczoraj zamontował i już prawie całą wykafelkował aaa własnie kliwia ty masz białe kafle w łazience no nie? Fuge też masz białą? A po za tym to chyba mnie jakaś choroba łapie, kicham, kaszle buuu
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo a jaką wannę. taką normalną czy narożną?? mi sie marzy taka narożna |
|
|
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to dzisiaj cisza... Mój mężul się pochorował i leży w drugim pokoju. Zła jestem, bo od jutra będę musiała jeździć znowu autobusem do pracy Przyzwyczaiłam się już do tej wygody jeżdżenia samochodem i nie uśmiecha mi się znowu jeździć autobusem i stać w tych korkach (bo akurat na trasie przejazdu autobusu są remonty). Niby mam prawo jazdy i teoretycznie mogłabym jeździć sama, ale nie mam wprawy i boję się. Poza tym pogoda rano jest zazwyczaj fatalna więc już w ogóle nie widzę się za kierownicą.
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2009-11-15 o 16:45 |
|
|
|
|
#3537 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
teraz niech tylko maz sie przyzwyczai do tej mysli![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3538 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Czy ktoś mnie jeszcze pamięta Podpisała ŻONA EMILIA211
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

nie bylo tak zle ale juz widze ze ciezko bedzie
Też mam sklep natura w Toruniu ale stwierdziłam, że takie olejki są trudno dostępne, i pewnie droższe, więc zamówiłam z allegro

tyle się nachodziłam za nią, że mam zakwasy. A mąż dostał teraz liste i poleciał na zakupy

, czekałas chyba
na telefon, czy może ja cos przegapiłam

mnie TZ też meczy o jakies gadżety, wkoncu musimy zrobic odpowiednie zakupy