|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
no coz... ![]() jeszcze pół roku jest dla mnie jak TYLKO pól roku... ja nie zrezygnuje, tak tylko mówie, że mam ochote, bo zwyczajnie nie widze w tym sensu... nie nadaje sie, nic nie umiem, nic nie pamietam, nie umiem rozwiazywac matur, czuje sie jak debil. |
|
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
ej, laski. tylko pokrzywa bardzo moczopędna jest
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niunia, to wszystko trzeba wyćwiczyć, nawet rozwiązywanie arkuszy. A na to jest jeszcze trochę czasu, trzeba ścisnąć poślady ( ------- Idę jeszcze do biologii i spać. Do jutra.
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
Marta - Beata ma rację. ściśnij poślady (uważaj na te uniwersalne majty D&G, co by Cię nie opięły) i łucz się!
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż słyszę ten złowieszczy śmiech. ![]() Marta skoro już wiesz co chcesz robić, to czemu nie masz próbować. Chyba aż tak źle nie jest. Także nie dołuj się tylko do roboty. W 6 m-cy ogarniesz wszystko, tylko myśl POZYTYWNIE nie PESYMISTYCZNIE. wiecie ja lecę na Kości. Dobranoc ;* pomódlcie się dzisiaj za mnie.
|
|
#2856 | |||
|
Zakorzenienie
|
wiem
![]() w szkole to ja i tak ciagle latam siku ![]() a takie czeste siusianie jest zdrowe? ![]() Cytat:
![]() czuje jakbym miała nie zdążyć... Cytat:
Cytat:
wkurzam już sama siebie. serio.ale dobra, postaram się myśleć pozytywnie i wziąć za siebie (jakbym nic nie robiła dotychczas ja się nie pomodle ale kciukała będę apropo kosci... to czuje w nich, że zdasz ![]() takie przeczucie... |
|||
|
|
|
#2857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz lukam na to ![]() Jak będziesz, to pokażesz mi? ![]() Cytat:
![]() A nie odwadnia czasem?
|
||
|
|
|
#2858 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=blue_apple;15298787]
pobiłaś mnie, bo ze mnie wszyscy lali, jak mówiłam, że ja mam i próbne i poprawkowe i z operonu i z cke i oke też takiej potrzebuję ![]() dasz linka? moze byc na pw [QUOTE] Te starsze dostałam od koleżanki, sama bym na to nie wpadła ![]() Proszę: (właśnie doczytałam, że a4 się nie mieści, trudno, najwyżej nie będę brała książek od języków http://www.allegro.pl/show_item.php?item=803398112 Cytat:
![]() Zrobi się ![]() Ja też biologii nie miałam i również mam momenty zwątpienia... Mimo wszystko damy radę, musimy..
|
|
|
|
|
#2859 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
przyłącze sie do rozmowy co do ostatniego posta to jestem zadziwniona ! ja prawie wcale nie chodze w szkole do kibelka ;P (jakos mnie jego zapach odstrasza ;P) o maturke sie nie bójmy- damy rade podobno wystarczy chciec ;P ja sie zastanawiam czy zdawac historie bo nie jestem przygotowana wcale i nic nie robie w tym kierunku.. i nie wiem co dalej- probowac czy nie.. zdaje ktoś historie ? uczycie sie juz ? ;> |
|
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co kto zdaje itd.ja radzę spinać poślady i probowac ![]() Ewa
![]()
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-11-15 o 22:39 |
|
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
nie w tym roku
![]() w tym roku idę na geodezję/gp/geografię/geologię. za rok uzupełniam maturę i na skandynawistykę.
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli w tym roku geo R (matma też?), a na następny polski i angielski R?
|
|
|
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)a za rok polski i angielski R.. i może matma ![]() to idę spać : * buziaki słodziaki ;**
|
|
#2865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kazałam Tżtowi, żeby mnie zmusił do wyłączenia kompa, pójścia się myć, uczyć i spać Dobranoc ;* |
|
|
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę! .
|
|
#2867 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam Cię odnaleźć w tej Warszawie i osobiście stłuc tyłek? (akurat ojciec jutro jedzie tam to się z nim zabiorę ) nawet tak nie mów!!! ja też zdaję sobie sprawę ile przede mną... i mam chwile słabości, ale zadaje sobie pytanie "wielu ludziom się udaje, dlaczego MI by miało się nie udać?" co więcej! moja mama mnie namawia, żebym spróbowała (jeśli wyniki matury będą napawające optymizmem) na tą farmację Jezu, jak dobrze, że ona we mnie wierzy do końca :P Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15298484] jeśli chodzi o maturę , to ostanio też mam takie myśli, że nie dam rady ;] że zawiodę siebie i resztę ;] a wszystko przez tą pogodę , tak pusto na zewnątrz. [/QUOTE] robisz to dla siebie czy dla innych ;] Cytat:
matołku ![]() Cytat:
operonów to chyba nigdy nie zapomnę xD akurat na spr. miałam pyt. z tryptofanowego :P ech normalnie zrobiłam dzisiaj coś pożytecznego xD napisałam pr. domową z WoSu na 6,5 strony (problemy polskiego społeczeństwa) i nauczyłam się na ang. na jutrzejszy spr. co prawda nie perfekcyjne, ale sprawdzian umiem (bo mam xerówki i teraz pozostaje modlenie się o to, że ten dała xD)jeszcze się w szkolę pouczę ;P będę mieć całą religię, WoS i kilka przerw xD marnie się dziś czułam, żeby tylko coś mnie nie dopadło (tfu!) a tymczasem idę spać ![]() kolorowych
|
|
#2868 |
|
Zadomowienie
|
Miłego dnia
|
|
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry Żbiki ! ;*
ja mam dzisiaj skuteczny demotywator poranny. 1) "Jeżu, znowu poniedziałek?!" 2) dwie matematyki na sam początek dnia 3) za trzy dni historia. ![]() weźcie mnie stąd. idę się kąpać. mam na 8:55. miłego dnia
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,dziękuję bardzo za kciuki
Marta niestety Twoje kości się mylą ![]() ![]() Justyna zaraz poszukam i Ci wyślę. ![]() Martyna zgadzam się z punktem 'namber łan'. ![]() nie wyszło i tym razem. Trudno się mówi. Mini relacja na egzaminacyjnym. Aaa wkleję Wam *klik* . Że tak napiszę du.pa, du.pa, du.pa. Ale z uśmiechem do przodu. Będzie dobrze, co ma nie być. lecę spać. edit. Justyna, rewelacja to to nie jest, ale może Ci się przyda. *klik*
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-11-16 o 11:00 |
|
|
|
#2871 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Jasne, że będzie dobrze i się uda -------- Już po szkole, nie było franca . Dzisiaj dowiedzieliśmy się, że piszemy próbne od wtorku do piątku, włącznie z matmą i przedmiotami dodatkowymi . Czyli jednak będę musiała stawić czoło biologii... Ale jak to napisała Martyna, zepnę poślady i do roboty. Jutro klasówka z matmy i pytanie z historii, więc to na początek, a potem tylko maturalnie. Zajrzę później, G(o)łąbki |
|
|
|
|
#2872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ode mnie jest tylko jeden, o 6 rano, koło 9 dojeżdża. Ale tylko do Zachodniej. Nawet tak nie gadaj. Komu jak komu, ale tobie musi się udać. Żbiki pójdą tam gdzie chcą ! Nie wyjedziesz, ja do Ciebie przyjadę ![]() Cytat:
A nic się nie uczę. Jeszcze polski, matma, angielski do tego. No to fajnie oczyszcza Dzień dobry. Dobry humor mam dziś, sama nie wiem czemu w sumie.
Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2009-11-16 o 13:07 |
||
|
|
|
#2873 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja też
w zime szczegolnie.odwadniać to nie, bo jeśli organizm potrzebowałby wody, to ... (nie zaglebiajac sie w biologie ) mocz byłby gęstszy ![]() Cytat:
nie zapomniałam ![]() to jedyna rzecz, o którą się nie boję. Cytat:
szkoda no, ale damy radę! Cytat:
?pewnie wyjadę do pcimia dolnego, gdzie mature mozna zdac i na 40%, bo obecnie tak się oceniam. podziel się humorem ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- zapomnialam się przywitać: dzień dobry bobry ![]() jestem mega zmęczona. idę zaraz rozkminiać redoxy ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Weronika, torebka bardzo fajna, ale wg mnie strasznie mała
|
|||
|
|
|
#2874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, ale dobrze, że z optymizmem podchodzisz następnym razem się uda ! ![]() Cytat:
![]() dzisiaj do nas wpada wychowawczyni i mówi, że 27 jest matura z polskiego (a wtedy właśnie jedziemy do Warszawy), no, ale my z buntem że mogli nam w ogóle jeszcze 26 powiedzieć i że nie ma bata i jedziemy na wycieczkę, a nasza Basieńka się śmieje, jak ona teraz to dyrektorce powie xDfajna ale dla mnie też by była za mała. ja oglądałam inne u tego sprzedawcy jak weszlam w link, który podałaś.. i patrzę po miniaturkach "o, ta zaje.bista", patrzę na cenę "o kurteczka." ![]() --- wróciłam ze szkoły. z matmy piz.deczka kolejna do kolekcji z pr.klasowej (znowu nie poopisywałam zdarzeń słownie za to sprawdzian wyszedł mi pięknie, ale za mało czasu dała i w ostatnim podpunkcie na odwal rysunek zrobiłam, pewnie nie zaliczy bo stwierdzi, że nie wie co ja tam namazałam ![]() a na rozwiązanie o tym czworościanie wpadłam rano no i jeszcze wylałam pół garnka barszczu na siebie. bo kto mądry wstawia do lodówki sagan barszczu bez pokrywki? ![]() złapałam za rączkę i tak mi chlusnęło no, ale dobry był. bo właśnie sobie wypiłam
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() miałam mieć dziś spr. z ang - jest w środę ;D jutro miał być z Przedwiośnia - jest w czwartek ;P może zdąrzę się nauczyć ;] dzisiaj się dowiedziałam, że być może napiszemy maturę z Operonu, ale to w środę będzie ostateczna decyzja ![]() w środę mamy jakąś pogadankę o alkoholizmie... który to już raz... ;]] dzisiaj się okazało, że z naszej trójki (ja, M. i K.) ja tylko pozostałam singielką i wcale z tego powodu nie płaczę ;P o K. już pisałam kiedyś.. że nie chce być z gościem, ale nie wie jak mu to powiedzieć.. w końcu się dowiedziała i w sobotę z nim o tym rozmawiała, jednak jak sama wtedy stwierdziła "zostawiłam sobie jeszcze jakieś pole manewru"... no, ale wczoraj się okazało, że pole manewru nie jest jej potrzebne, bo wróciła do swojego eks (?) w sumie to nie wiem czy ona z nim była czy nie.. ona twierdzi, że tak ;P także powrót do przeszłości. no i będzie musiała z tamtym odbyć jeszcze jedną rozmowę i powiedzieć jak to jest na prawdę... szczerze mówiąc, to było po niej widać, że chciałaby wrócić do eks, ale przyjęła postawę "nic na siłę. co będzie to będzie". no i jest. wygląda na szczęśliwą, ale jak sama przyznała "to wolny związek" ;] czyli nie ma codziennego nałogowego smsowania, rozmów, etc. nie mają czasu się na tygodniu spotykać, tylko weekendy.. a znając naturę K. nadal będzie przeżywać, jakie to "du.peczki" widziała gdzieś tam ;] mam tylko nadzieję, że K. nie będzie tyle gadać o tym swoim co M. ;] aaaa mój eks oznajmił mi w sobotę, że podobno ma dziewczynę. tak napisał, ale nie jestem pewna czy to prawda, bo już raz mnie w pewien sposób... no właśnie.. sprawdzał? wkręcał? napisałam mu, że życzę szczęścia. cóż no... naturalna kolej rzeczy :PP dobra, trochę pozamulałam, a teraz może zrobię coś pożytecznego ;] miłego popołudnia
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Godzina pasuje ? Przecież czas jest, ogarniesz to. Będziemy się śmiały jeszcze z tego jak się trzęsłyśmy.
|
|
|
|
|
#2877 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to i tak byś przyjechała w sobotę, o tak samo z tymi torebkami miałam ale aż przypomniałam sobie o etorebce i chyba wybrałam coś ![]() najlepiej to by bylo zamówić z 4 i wybrać najlepszą, a reszte odesłać... ale skad tyle kasy na wylozenie wziąc i znowu tata się będzie rył z Ciebie, że pewnie się idziesz matmy uczyć... ![]() dziecko kochane, ale czemu ty nie piszesz tego słownie?! ahaha... mi się śniło, że czyscilam zeby nitką dentystyczna ![]() dobrze, że ten barszcz chocia dobry był Cytat:
wolała kogoś innego po prostu, bez względu na to, czy ten ktoś nowy jest cudowny i ją kocha nad życie czy nie... ![]() a czyzby sie rozstali wczesniej przez to, że ktores ograniczało to drugie? a ten Twoj eks, to albo Cie sprawdza, albo pisze ciągle do Ciebie, bo chce miec w Tobie tylko i wylacznie przyjaciolke. w sumie, dzicinny jest, jakies glupie zagrywki... Cytat:
Beata też coś tam gadała, że rano będzie.mam nadzieję ![]() a jest problem z tym Centrum Mody bo tam to chyba tylko samochodem da radę dojechać
|
|||
|
|
|
#2878 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Ciołki. ;*
Przegrałam dziś zakład z kolegą. Założyłam się, że z tego spr. z bioli [(bakterie, wirusy, protista), ten, z którego się tak śmiałam, że takie pytania były] dostanę 1 lub 2. A wiecie co dostałam? 3. Zaskoczyło mnie to tak, że nie wiem. hahaha ![]() A i tego, ten spr. z biologii pojutrze mam 'tylko' z botaniki. Już bez fizjologii roślin. jeaa Nie muszę kuć po nocach. Marta, jeszcze pół roku przed nami. Nie marudź tylko ucz się. Cytat:
Trudno się mówi. ![]() Cytat:
Że niby od nadmiaru nauki? No co Ty. ![]() Sponio ( ![]() To jeszcze masz czas, żeby nad tym popracować. ![]() Cytat:
|
|
|
#2879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie nie. sprawa dosyć skomplikowana, ale nie będę pisać o co chodzi powiem tyle, że jej były-obecny rok temu podjął decyzję, która by na całe życie uniemożliwiała im bycie razem, ale zrezygnował z tego...ja już nie wiem co on ode mnie chce, niech spada do swojej "dziewczyny" (moja intuicja mi mówi, że to fikcja, ale cóż.). ostatnio złapałam się na tym, że już ja zaczynałam pierwsza pisać do niego, ale już tego nie robię. honor trza mieć ostatnio nawet bardzo fajnie się nam pisało. po pewnych smsach nigdy w życiu bym nie powiedziała, że ma kogoś (chyba, że on tak jak moja koleżanka preferuje wolny związek faceci zawsze (nie mówię, że wszyscy, bo są wyjątki) dojrzewali z opóźnieniem ;] ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
a od nadmiaru nauki można zwariować, ale ja mówię tak na poważnie ;P moja babka od chemii znała dziewczynę, która ciągle się uczyła i wylądowała w wariatkowie sponio? nie wiem czemu, ale jakieś takie dziwne, śmieszne to słowo
|
|
#2880 |
|
Konto usunięte
|
jaaa ale mam dzisiaj dzień :/
Dwie dziewczyny się pokłóciły ze sobą i zaczęły wciągać w to wszystko coraz więcej osób. Ja nigdy nie wtrącałam się w takie sprawy, a teraz jedna z dziewczyn zaczęła mnie wciągać w to wszystko, mimo, że powiedziałam jej że nie chcę się w to wtrącać. Zaczęła opowiadać mi co jedna dziewczyna mówiła na mój temat (nie obchodzi mnie to, bo wiem, że ona mnie nie lubi) i poczułam się po prostu jak narzędzie zemsty. Bo one się pojeżdżą, wciągną w to pół klasy, a za dwa dni pogodzą się i będą udawać wielkie przyjaciółki, a wyjdzie na to, że ja jestem ta najgorsza ;d o maaaamo, podstawówka dostałam 4 ze sprawdzianu z matmy (statystyka) i 13/15 pkt z angielskiego.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.

Instruktor chyba oszalał. Miałaś ogromne szczęście, że tego łuku nie spierniczyłaś na egzaminie, bo sory, ale łuk powinno się ćwiczyć, żeby być go pewnym, a nie odbędnić dzień przed egzaminem. 

Jeśli się odważysz. 

wkurzam już sama siebie. serio.

mam wrażenie, że nie zdąże przygotować się do tej chemii, biologii, polskiego, matmy... że ja nigdy się tego nie nauczę dobrze.

mam Cię odnaleźć w tej Warszawie i osobiście stłuc tyłek? 
?
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)