|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Lancome virtuose mascara czarna
Dzieńdobry,
nic z z tego już nie ma - nieaktualne dokładam męskie Antidote V&R 75 proc. zostało z 75 ml edt, czyli ok. 55/75 ml oraz męskie RL blue 40 ml bez dwóch psiknięć. Oba świetne zapachy tak naprawdę. mam do wymiany maskarę Lancome virtuose czarną, podkręcającą, kod CD169 z kartonikiem, użytą testowo kilka razy. Niestety niektóre szczotki malują mi powiekę i nadal szukam doskonałego tuszu oprócz ysl faux cils. mascara ma konsystencję jak to lancome dość suchą, ja wolę bardzo mokre tusze, zresztą zawsze lubiłam dużo namaziać. ten tusz zatem chętnie wymienię. może być kolorówka, może pielęgnacja.zapraszam Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-11-26 o 07:52 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lancome virtuose mascara czarna
zgłaszam się
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
niestety dla mnie ten lancome też za ciemny, a szkoda
jak masz coś innego daj znać, bo zajrzałam do wątku i tam nic nie widzę.alphala, ja pamiętam, że Ty miałaś jakieś fajne rzeczy, ale z tych, co zostały, to nic mi się nie przyda. pzdr
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
ja też byłabym chętna
|
|
#7 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Ja mam w wątku mokry,gęsty i obfity tusz HR,za mocny dla mnie. Gdybyś coś jeszcze znalazła i mogła się osobiście w Wa/wie wymienić,to zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Może coś u mnie?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo chętnie meteorki - czy to odsypka w oryg.opakowaniu? albo puder heleny - puder nawet bardziej by mi się przydał, o ile jest dość jasny. który to odcień? jak jasny, byłabym bardzo chętna
czekałam i czekałam przez weekend i jednak zapukałam do Itaki. przepraszam i dziękuję za propozycję! Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-11-23 o 07:18 |
|
|
|
|
#12 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Brzydka oj Ty, brzydka, buuuu.....taki fajny tusz masz w watku, ktorego szukam i nie mam nic za niego u siebie, umre przez Ciebie !
![]()
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak nie, to coś wykombinujemy, ja tego body shopu to nie jestem pewna, w ogóle nie znam minerałów i boję się ich
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Jasne, czekam na odzew
|
|
#15 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Biotherm - kit biofirm lift - cream -
Jest to zestaw dwóch miniaturek - do nich drzucam resztę Biotherm a także dorzucam zdjęcie. Ich pojemność zaznaczyam na zdjęciu czerwonym kułeczkiem ![]() Sensai silky purifying milky soap, step 2 - miniaturka x2 pojemność pojemniczka to 8ml, mam dwa więc razem 16ml ![]() Sensai silky purifying cleansing cream, step 1 - miniaturka x3 pojemność jednego pojemniczka to tak 8ml, takich pojemniczków mam 3. Yves Saint Laurent - hydra feel lotion x2 on mi został tylko jeden i zawiera dokładnie 12ml Yves saint Laurent - top secrets soin pinceau on też jest niestety tylko jeden. Jego zawartość to 3ml Sensai cellular performance recovery concentrate cream - miniaturka Sensai cellular performance cream - miniturka Sensai celular performance wrinkle repair cream - miniaturka pojemność każdego z nich to ok. 5ml Sensai cellular performance emulsion II (moist) - mianiaturka x3 pojemność jednego to 7ml, takich emusji mam 3. z poza wątku mam jeszcze:
![]() jeśli dalej jesteś zainteresowana wymianą, to zapraszam
![]() Edytowane przez Nutka d Czas edycji: 2009-11-24 o 19:59 |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
jestem bardzo zainteresowana wymianą wszystkiego:
Biotherm - kit biofirm lift - cream - Jest to zestaw dwóch miniaturek - do nich drzucam resztę Biotherm a także dorzucam zdjęcie. Ich pojemność zaznaczyam na zdjęciu czerwonym kułeczkiem ![]() Sensai silky purifying milky soap, step 2 - miniaturka x2 pojemność pojemniczka to 8ml, mam dwa więc razem 16ml ![]() Sensai silky purifying cleansing cream, step 1 - miniaturka x3 pojemność jednego pojemniczka to tak 8ml, takich pojemniczków mam 3. Yves Saint Laurent - hydra feel lotion x2 on mi został tylko jeden i zawiera dokładnie 12ml Yves saint Laurent - top secrets soin pinceau on też jest niestety tylko jeden. Jego zawartość to 3ml Sensai cellular performance recovery concentrate cream - miniaturka Sensai cellular performance cream - miniturka Sensai celular performance wrinkle repair cream - miniaturka pojemność każdego z nich to ok. 5ml Sensai cellular performance emulsion II (moist) - mianiaturka x3 pojemność jednego to 7ml, takich emusji mam 3. z poza wątku mam jeszcze:
__________________ |
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Przeglądam miniatury i zabrakło mi kilku rzeczy... a mianowicie
Sensai cellular performance recovery concentrate cream - miniaturka Sensai cellular performance cream - miniturka Sensai celular performance wrinkle repair cream - miniaturka może wybierzesz sobie coś w zamian?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

mascara ma konsystencję jak to lancome dość suchą, ja wolę bardzo mokre tusze, zresztą zawsze lubiłam dużo namaziać. 

jak masz coś innego daj znać, bo zajrzałam do wątku i tam nic nie widzę.