|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VII
|
|
#2882 |
|
Raczkowanie
|
amerykańska tak
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- sprawdziłą recenzję na blogu , która właśnie dot. tego zestawu, recenzja z datą 1.06.09 i traktująca że jest to nowść tego roku w sephorze za ok. 38USD a o wartości 110USD. ![]() ![]() http://thebeautychick.blogspot.com/2...uaranteed.html Edytowane przez mag11111111 Czas edycji: 2009-11-15 o 21:13 |
|
|
|
#2883 |
|
Zadomowienie
|
Kusi mnie ten zestawik Stila i paletka Cameleon, przemyśle to jeszcze trochę, a jak mnie nie oświeci to kliknę obie rzeczy
|
|
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Pare dni temu przyszla do mnie paczka z perfumami i innymi gadzetami. A teraz pojawia mi sie komunikat, ze perfumy sa wysylane oddzielnie, ale gratis
![]() Cytat:
Znowu zaczeli sie stosowac do przepisow, czy jak? |
|
|
|
|
#2885 |
|
Wtajemniczenie
|
mam dziś dzień na myślenie o tym cameleonie jak któraś z Was zapodała temat - i za cholere nie moge nic nigdzie znaleźć ....
poczekam aż będą dawali cień albo błyszczyk gratis - jak będzie szajs to chociaż gratis zrekompensuje zakup
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dostałam perfumy w tym tygodniu i były razem z kolorówką
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam w koszyku zestaw dla mamy, paletkę Stili z różą i balsam Biotherm wraz z czwartym darmowym naszyjnikiem
oraz 20% rabatem i nie wiem co robić
|
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
Ciebie nie pytam Kuraku
|
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecujesz? ![]() Wlasnie ostatnio mi tez przyszlo razem, a teraz chcialam skladac zamowienie i w wyborze dostawy przesylka perfumowa pokazuje sie oddzielnie. |
|
|
|
#2891 | |
|
PIP.
|
Cytat:
jak to co?? Klikać
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
a Wy co macie teraz w koszykach Drogie Norweżki??
![]() czasu już niewiele do północy
|
|
|
|
#2893 |
|
PIP.
|
Do mnie już leci paczka z ck escape, zestawem benefitowych pedzelkow i golden glossem. Nie wiem czy nie kliknąć biothermu.. W tej paczce, za która od środy nie zaksiegowali mi kasy, były i boję sie, ze np stwierdza ostatecznie, że je anuluja i oddadzą mi kasę..
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Ma za to Benefit. Na Tru balsam do ust kosztuje 39 zł, w Sephorze równe 99 zł. Kocham Cię truskawko!
Tralala.... Mam awizo na 5 truskawkowych paczek, sialala Żadna nie przechwycona, wszystkie zamówione jednego dnia jedna po drugiej I czekam jeszcze na jedną jako Obywatelka Norwegii ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2009-11-15 o 22:42 |
|
|
|
|
#2895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() generalnie nawet nigdzie nie ma info gdzie maty - gdzie perły ![]() ja już jako norweżka nic nie kupuję - pohamowałam się na jednym naszyjniku
|
|
|
#2896 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale starłam w końcu ta błyszczącą wierzchnią warstwe więc od jutra mogę zacząć je nakładać na cała twarz ![]() Nałożyłam dzisiaj masełko Scotta i paskudnie mi podkreśliło skórki na czole i na nosie, nawet Nacre nie pomogło ![]() Cytat:
![]() Zamówiłabym coś sobie.....
|
||
|
|
|
#2897 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny. Właśnie po raz pierwszy na próbę kupiłam na truskawce
I już wiem , że UC mi pakę dorwał, bo dostałam pisemko żeby dosłać zamówienie . Mam pytanko odnośnie tego kalkulatora dat - jak się z niego korzysta? Jeśli mój zakup się powiedzie, to już czuję, że popłynę Bo Truskawkę znam dopiero od niedawna
|
|
|
|
#2898 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh ja maselka nie uzywam bo jak raz nalozylam to sie przerazilam, wlasnie przez skorki ![]() Cytat:
ogolnie ma fajne kosmetykistile tez polecam bo ma super kosmetyki te paletki cameleon dosc ciekawe, ale nie mialam i nie czytalam nic o nich wiec sie nie wypowiem ![]() Cytat:
|
|
|
#2899 | |
|
PIP.
|
Cytat:
[i przeczytaj pierwszy post w tym watku, tam wszelkie info odnosnie odzyskania kasy za vat ]---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- moich przygod z Damianem ciag dalszy [normalnie prawie jak zenek ale ja juz mu nie wierze - uwierze jak to wreszcie wysla ![]() ja chce ta paczke, niech mi jej nie anuluja bo sa tam balsamy biothermu "wszyscy je maja" oraz ten zestaw blyszczykow clinique, ktory kliknelam tak jako zapychacz, a w miedzyczasie sie przekonalam do niego na maksa i go chceeeeeeeeeeeeeee!
|
|
|
#2900 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2901 |
|
PIP.
|
no ja wlasnie jestem w szoku, bo pierwszy raz tak mam. plus paypala jest taki, ze o wiele szybciej oddaja kase za vat czy cos
no i taki, ze mozesz kliknac, a od razu placic nie trzeba tylko mozna jeszcze przemyslec ![]() no i taki, ze nie pobiera oplaty za przeliczenia waluty ![]() a co sie odwlecze to nie uciecze - zaksieguja w koncu [mam nadzieje ]
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ...idę na leczenie...
śniło mi się, ze któraś z Was napisała, ze nie chce trójek clinique i da je pierwszej lepszej i...ktoś mnie ubiegł! normalnie koszmar jakich mało! to nie jest normalne...
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie nadal to samo. Pieniądze wpłacone 10 listopada a dzisiaj znów request for payment ![]() W piatek odpisałam im, że wpłaciłam poprzez paypala to 6 razy mi odpisywali - co z tego skoro maile puste A dzisiaj znowu przypomnienie o wpłacie. Rano wpłaciłam za drugą paczkę i oczywiście na tę drugą przypomnienie też przyszło:/ Chyba się wścieknę jak anulują - błyszczuki Cliniq i dwie 50 miracle w drugiej paczce - oczywiście już ich na strawberry nie ma.Mnie też po raz pierwszy tak się zdażyło - a od dłuższego czasu płace przez paypala. Czyżby to wina tego, że podszyłam się pod Norweżkę ![]() Już powoli mam nerwy i na nich i na siebie bo trzeba było zamawiać jako patriotka Polka ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- a do tego jeszcze oczywiście balsam biothermu, perfumy givenchy i paletka cameleona - ale to już mniej ważne bo cały czas mogę w razie czego kliknąć a miracle i błyszczykow już niet (
|
|
|
|
|
#2904 |
|
PIP.
|
jak masz puste od nich, to wez po prostu wyslij im potwierdzenie z paypala za te platnosci, na pewno nie zaszkodzi
![]() nie ma z nami tak latwo - my nie odpuscimy ![]() ja jako Norwezka zamawialam 4 razy - 2 paczki juz do mnie przyszly, jedna w drodze i tylko ta trzecia jakas pechowa byla... ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- ennkaa padlam ![]() ale ja tez juz mam tak, ze mi sie kosmetyki snia ![]() np dzisiaj... bylo takie tlo jasno zielone, ciemnozielony kosmita i metalicznozielony statek kosmiczny ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- [musze do nich napisac z tym pomyslem, moze jakies profity dostane ]
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale odjazd!
|
|
#2906 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
No zaczyna nam sie cos faktycznie dziac
|
||
|
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
no cóż...bez urazy..ale jaki rozum taki sen
|
#2908 |
|
PIP.
|
![]() ![]() no po prostu za duzo tu z Wami przebywam
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
przynajmniej żadna z nas nie jest osamotniona w swoim szaleństwie
juz widzę jak opowiadam mój sen znajomym...nic by nie skumali. A z Wami zaraz mi raźniej limitowanka guerlain na marsa..wymiata!![]() Ale OT..mnie się kiedyś sniło, ze mój synek dorwał moją komórkę i zadzwonił na marsa. Nie wiem kto tam odebrał, ale przyszedł mi rachunek na 8 milionów dolców! Nieźle więc by musiała ta Twoja limitowanka kosztować
|
#2910 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja Ci powiem że dopóki te trójki były to się ciągle zastanawiałam czy je brać - a teraz jak nie ma to codziennie sprawdzam i jestem gotowa kupować bez zastanowienia - oto jak działa psychologia i teoria niedostepności ![]() Cytat:
ja coraz bardziej skuszona do wypróbowania.... w końcu chyba tru nie sprzedaje jakiś zupełnie szajsowatych firm nie?? a to że nic nie wiemy o cameleonie - o stili też 4 miesiące temu nie miałam pojęcia ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

jak to co?? Klikać 

Bo ja od samego widoku dostaję oczopląsu, a żeby coś wybrac...
bo sa tam balsamy biothermu "wszyscy je maja" oraz ten zestaw blyszczykow clinique, ktory kliknelam tak jako zapychacz, a w miedzyczasie sie przekonalam do niego na maksa i go chceeeeeeeeeeeeeee!