|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. III
Już poprawiłam, chodziło mi o kredkę visions z poprzedniego
![]() --- A tutaj link do nowości z 17 ![]() https://poland.secure.oriflame.com/K...sci17_2009.pdf |
|
|
|
#4802 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaaaaaa, teraz rozumiem ![]() Szkoda tylko, że nie ma jeszcze na stronie naszej 17 ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Nie wiecie przypadkiem czy te nowe kremy w fioletowych opakowaniach Silk & Cashmere to są te same co już są tylko inne opakowania, czy zupełnie coś nowego? |
|
|
|
|
#4803 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też zamówienie poszło już o 6 rano. Niestety w brakach żel antybakteryjny do rąk, na który miałam dużo zamówień i antyperspirant w kulce North For Men, no i oczywiście wspomniane wyżej reklamówki. Też nie wiem, jak to jutro spakuję...
|
#4804 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny powiedzcie mi taka rzecz. Dziś rejestruję nową konsultantkę przez internet i mam problem. Jej adres zameldowania jest inny niż adres zamieszkania czyli adres na który ewentualnie paczki byłyby zamawiane. W formularzu na stronie jest po prostu adres. A ja zgłupiałam :/
|
|
|
|
#4805 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to wpisz adres na który mają przychodzić paczki i ew. korespondencja. |
|
|
|
|
#4807 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie tak myślałam ale wolałam się upewnić. dziękuje Wam.
|
|
|
|
#4808 | |||
|
Zakorzenienie
|
MadameButterfly6, poszukaj w wątku, gdzieś opisywałam już dokładnie jak wyglądają opłaty za paczkę. Poszukaj, a na pewno znajdziesz
.Cytat:
Pierwsze słyszę .Cytat:
, bo nigdy czegoś takiego nie spotkałam.Cytat:
. Ale przecież Ty i tak możesz oddawać do 30, więc Twoje klientki nie muszą się trzymać tego terminu .
|
|||
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie Konsultantki
![]() Mam takie pytanko, czy ktoś widział, miał w ręce i potrafi ocenić jak wygląda torba Insignia w aktualnym katalogu? Chcę ją zamówić, ale nie wiem czy warto, stąd moje pytanie do Was ![]() Z góry dziękuje za odpowiedź
|
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w brakach kredki Hypnotic kolor charcoal glow
Szkoda, bo mialam kilka zamowien na nie i dla siebie tez myslalam wziac, trudno. Oprocz tego w dalszym ciagu brak dezodorantu w sprayu S8. Poza tym, podobnie jak u niektorych z was brakowalo reklamowek (nie bylo srednich, tylko male)! To juz male przegiecie, przeciez tego nie powinno brakowac...
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#4812 | ||
|
Raczkowanie
|
mam zamowienie na ponad 500zł. Moj kredyt zawsze wynosil ponad 800zł. Wcisnelam potwierdzenie zamowienia i opcje zaplaty mam tylko e-platnosc. Nie mam na karcie takiej kwoty. Dlaczego nie pokazala mi sie ani platnosc przy odbiorze, ani platnosc na kredyt? Nie zamawialam nic z Ori przez 3 katalogi, czy to moze byc powod?
|
|
|
#4813 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ufffffffffffffff, dobrze ze wstalam o swicie bo mialam 7 zamówień na ten kolor!!!!!!!!!, a ogolnie tych kredek zamowilam 13;D oby tylko byly dobre
|
|
|
#4814 |
|
Wtajemniczenie
|
w jaki sposób można zwiększyć kredyt w Oriflame? Mam zawsze zamówienia na ponad 300zł, a kredyt tylko 300
I muszę brać za pobraniem...
|
|
|
|
#4815 |
|
Przyczajenie
|
U mnie tez nie było tych reklamówek, a tak pozatym to zamówiłam wszystkie rzeczy...
Ciekawa jestem w co teraz wpakuje zamówienia.. Rozumiem, że nie ma produktów ale żeby reklamówek nie było.. |
|
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostałam własnie wiadomośc od siostry "mojej" konsultantki i z K15 nie dostanę odzywczego kremu do rąk - brak
|
|
#4817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Ale chyba o czymś nie wiem .
|
||
|
|
|
#4818 |
|
Raczkowanie
|
Ja zamówienie złożyłam po 6 rano. Poza brakach w próbkach i reklamówkach jest brak oczywiście nagrody za hologramy ( perfumy, krem do powiek i tusz ). Perfumy dostane, a czy zestaw krem do powiek i tusz dostane? Było napisane w brakach
a zależy mi na nim bardzo...
|
|
|
|
#4819 |
|
Zadomowienie
|
A miałam zamówienia na kredki characoal glow i w brakach:/ Mam nadzieje że dowiozą je jeszcze podczas trwania tego katalogu:/
A mam pytanko bo zbiarałam punkty z programu lojalnościowego na kuracje ecolagen. I teraz jak patrze na fakture to niemam jej dodanej. Nie wiem własnie czy powinna być na fakturce czy nie bo to mój pierwszy program lojalnościowy. A to z programem lojalnościowym to już nie ważne teraz patrze w historii faktur i jest w fakturze kuracja ecollagen Musiałam źle spojrzeć przy zamawianiu i niepotrzebna panika
Edytowane przez Nektaryna Czas edycji: 2009-11-16 o 14:58 |
|
|
|
#4820 |
|
Rozeznanie
|
Widziałam słowacką 17-tkę, jakos specjalnie nie powaliła mnie na kolana...
wezmę dla siebie na pewno miniturki wód GEM, nowe mydełka: winne, kasztanowe i jabłkowe...te zimowe edycje są całkiem udane... a i dla klientek miły upominek ![]() I obowiązkowo Wonder... ![]() O ile katalog w Nas będzie taki jak na Słowacji....ehh EDYCJA: Wpisałam nową osobę i mimo, że klepnęła 100PP ma naliczony produkt na biuro
|
|
#4821 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czytajcie te czerwone wiadomości pod zamoieniem tam wszytsko zawsze pisze
|
|
#4822 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Różnice:- na stronie 43 są 4 kredki-błyszczyki Visions; - strona 56 - u nas jest naszyjnik i kolczyki (te ze strony 38 słowackiego katalogu), u nich krem Essentials (w tym pomarańczowym opakowaniu); - strona 68 - u nas jest aplikator do samoopalacza (za 24,9 lub gratis przy zakupie jednej rzeczy ze strony); - inna wyprzedaż; - strona 111 - u nas podstawki pod napoje, szklane, białe z przezroczytą śnieżynką na środku, dwie w zestawie, 13,9. |
|
|
|
|
#4824 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A podzielisz się z nami informacją odnośnie przedmiotu naszej pol. wyprzedaży? Ładnie prosimy
|
|
|
|
|
#4825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo
.1. Zestaw miniaturowych zapachów (Precious, GG, GWG) 3 x 4 ml - 29,9 2. Naszyjnik Lift me Up - niedawno był chyba na wyprzedaży którejś, taki z perełką na złotym łańcuszku - 24,9 3. Naszyjnik Stylised Flower - niedawno był w katalogu, z czarnym kwiatkiem taki - 26,9 4. Naszyjnik Monochrome - nie kojarzę go w ogóle, srebrny z fioletowymi koralikami - 24,9 5. Torba podróżna - z wakacyjnego katalogu, czarna - 34,9 6. Kulkowy dezodorant z orzechem makadamii i wiciokrzewem - 4,9 7. Termofor - 19,9 Nie mam aparatu, więc nie zrobię zdjęć .A tyle się opisałam .
|
|
|
|
#4827 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a wiecie już jak pachnie Miss O niebieskie?
|
|
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4829 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a czy macie w zamówieniu dodany produkt z programu lojalnościowego ?
bo ja wysłałam kartkę z hologramami jakieś 2 tyg. temu, i jestem zdziwiona że nie mam??? |
|
|
|
#4830 |
|
Rozeznanie
|
Kochana właśnie dlatego, tym bardziej jesteśmy Ci wdzięczne. Dziękuje w imieniu wszystkich zainteresowanych
![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Hmm... jak dla mnie ta wyprzedaż jest totalnie beznadziejna. Widać, ze ciężko im to sprzedać zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że w poprzednich katalogach produkty te też już były w wyprzedaży. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

Jakoś nie skumałam...

Pierwsze słyszę
Szkoda, bo mialam kilka zamowien na nie i dla siebie tez myslalam wziac, trudno. Oprocz tego w dalszym ciagu brak dezodorantu w sprayu S8. Poza tym, podobnie jak u niektorych z was brakowalo reklamowek (nie bylo srednich, tylko male)! To juz male przegiecie, przeciez tego nie powinno brakowac...