![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonaty, kocha nas obie
Cytat:
PO co? Bo ma dreszczyk ekscytacji, przygode, nowosc. Jak bedziesz tak wierzyc wszystkim, to jeszcze nie raz znajdziesz sie w takiej sytuacji. Przyjaciół szukaj sobie uczciwszych, a nie takich, co moga wbic noz w plecy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Co to znaczy "na razie"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym jaka młoda żona nie sypia z mężem? I pozwala mu w takiej sytuacji na wychodzenie z domu na całe dnie? Na pracę całe dnie? Nie ma takiej opcji. ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
- dopóki kochanka nie odejdzie; lub - dopóki kochanka nie zaakceptuje ostatecznie faktu że jest tą trzecią w związku; wtedy będzie: on, ona, dziecko i kochanka; |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
O Boże, idę stąd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Karotka- Sama widzisz, Ty się męczysz , on się męczy , ta kobieta się męczy- po co to wszystko? Ja nie rozumiem jak można żyć z myślą, że facet ma dwie kobiety w sercu? Pogadaj z nim. Nie telefon, nie maile, pogadaj z nim face to face im szybciej tym lepiej . Zdecyduje i zobaczysz ile są warte te jego zapewnienia. Nie można zjeść ciasteczka i mieć ciasteczka....
Trzymaj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Niestety dizęki pewnemu typowi łatwowiernych kobiet wielu facetów jest w komfotowej sytuacji, ze mogą mieć ciastko i zjeść ciastko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żeby był kat musi też być ofiara. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2009-11-16 o 10:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Ach Ci biedni faceci, tak nimi targaja te uczucia, serce im rozrywa na pol przez te ciezkie decyzje...
Jak slysze takie historie to nie wiem czy sie smiac czy plakac. Znam podobne historie ze swojego otoczenia (niekoniecznie byli to zonaci faceci, zwykle po prostu zajeci) i chyba zadna nie zakonczyla sie happy endem dla kochanki. Ja sie od tego faceta zaczynam uczyc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Nie wiem dziewczyny może macie rację...
Może ja też jestem jedną z tych naiwnych .. trudno mi uwierzyć, ciężko dociera do mnie fakt, że niektórzy potrafią być tacy egoistyczni, wyrachowani i nieuczciwi... Może ten facet taki jest a może faktycznie kocha żonę i w autorce wątku też się zakochał - wtedy powinien wybrać. Karotko- może oni wcale nie mają ślubu ?? Pogadaj z nim bezwzględnie, niech zdecyduje, inaczej to jesteś wykorzystywana i manipulowana podobnie jak ta druga kobieta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Maz w domu czeka z obiadkiem a kochanek jest mlodym bogiem seksu, opcja nie jest zla
![]() Skoro faceci tak moga miec zjesc ciastko i miec ciastko, to my tez. Ja nie wiem skad niektore kobiety maja w glowach to co maja. Czy przez wychowanie czy przez te wszystkie romantyczne filmy. W sumie ja tez ogladam komedie romantyczne i inne rzeczy a jakos w glowie mi to nie poprzestawialo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
To nie sprawa filmów, tylko niskiego poczucia własnej wartości. To się kwalifikuje do terapii.
![]() Poczucie, że nie zasługuję na nic lepszego, na nic więcej plus strach, że odejdzie, że będę sama... Wszystko to razem i mamy dramat. I potem tak jak moja koleżanka - kobieta jest zdradzana i zostawiana przez któregoś tam faceta z kolei. Zaczęło się jak miała 21 lat, teraz ma 35 i niedawno kolejny ją zostawił dla innej... To trzeba mieć predyspozycje do takich związków. Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-11-16 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Ogólnie tak się zastanawiam nad tokiem myślenia takiej kochanki...ja bym chyba nie chciała być z facetem, który by był w stanie dla mnie zdradzić...stresowałabym się później, że skoro jest ogólnie zdolny do zdrady, to poza mną może mieć cały harem ![]()
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
po drugiej stronie szafy
|
No ta, no przecież true love wygrywa i inne takie
![]() ![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Znaczy, przeciągi? Mają, bo się nie starają czymś zapełnić przestrzeni.
Wątek, rewelacyjny. Serio, poprawa humoru murowana, dzieki Dziewczyny ![]()
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2009-11-16 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
coś o tym wiem.. sama byłam 3 miesiące z żonatym facetem,latynosem, on był 3 lata po ślubie,zakochaliśmy się oboje bez pamięci,ze względu na jego żonę zakończylam to na zawsze, szkoda mi jej było,kochał na sobie choć każdąw inny sposób. wyplakałam morze łez,ale zeszłam z drogi . Niemogę rozbijac cudzego małżeństwa tym bardziej ze jego żona to madra,dobra i wykształcona kobieta.nie chciałam rywalizowac, choć wiedziałam żebył w stanie ją zostawić.
dziśjuż nawet nie utrzymujemy ze soba kontaktu,lepiej żeby sięjużnigdy nie widzieć i zapomniec |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziwne, co? ![]()
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
Ciekawe, że jeśli chodzi o takie układy to prawie zawsze to wszystko jest takie schematyczne, a te teksty identyczne. I baby się na to daja złapać. Moja kolezanka miała do czynienia być tą 3:/ Powiedziałam jej co o tym myślę i jak to wygląda, ale ona swoje. I było tak samo ahhh on nie może się z żoną porozumieć, ahhh nie wie czy mu jest z nią dobrze, że na razie nie może odejść itp bzdury i oczywiście nie obeszło się bez, że już nie uprawiją sexu. A za jakiś czas pan musiał wrócić do swojej miejscowości(bo pracował w innym mieście), bo żona zaszła w ciąże. I kontak się urwał. Tak to z nimi jest. Miałam możliwość z nim porozmawiać (on nie wiedział że mi koleżanka powiedziała że są 'razem'). Jejjju z tego co gadał mi, a wiedząc co robi, to mi się aż nie dobrze zrobiło. Tak kłamał i takim był hipokrytą, że szok. Np. że najważniejsza jest miłość i szacunek, że przysięga malżeńska zobowiązuje, że jest bardzo wierzący i uczciwość przedewszystkim. Po prostu trzeba unikać takich typów.
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
na razie? czyli jednak planuje z nią dziecko .. no prosze Cie.. ![]()
![]() |
![]() |
#84 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Amy, dziękuję za wsparcie, widzę że jesteś podobna do mnie - choć mi się wydaje, że i tak nie jestem idealistką. On tak właśnie twierdzi, że kocha mnie do szaleństwa i że nikogo tak wcześniej nie kochał. Co do ślubu, odbył się. Byłam nawet zaproszona, ale oczywiście nie poszłam. Powiedziałam mu dziś, że ma czas do końca stycznia, żeby ostatecznie podjąć decyzję. Co do sypiania, on powiedział, że nie planuje teraz dziecka, a poza tym to nie jest możliwe, bo ze sobą nie sypiają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
a tak na marginesie.. wiem, że takie sytuacje się zdarzają. Takie tzn. będąc z kimś w związku zakochujesz się w innej osobie ALE skoro się zakochujesz, skoro jesteście dla siebie stworzeni,jesteście swoimi połówkami jabłka,gruszki czy też pomarańczy to na Boga!! zrywacie poprzednią relację!!
Moja znajoma mając narzeczonego poznała przez przypadek faceta, który był rok po ślubie cywilnym i 2 miesiące przed koscielnym. Zakochali się, spotykali potajemnie. Ona zerwała zaręczyny on się rozwiódł. Teraz są udanym (chyba) małżeństwem. To jest przykład na prawdziwą miłośc a nie to co ciebie spotkało.. On albo Cię nie kocha i tak mu jest wygodnie albo na prawde jest "ciotą", że nie potrafi podjąć decyzji. No bo pomyśl. Co go przy niej trzyma?? No co?? Gdyby jej nie kochał to rozstanie byłoby proste prawda?
->76,6....30.07->72,7... ![]() ![]() Edytowane przez Dociakowa Czas edycji: 2009-11-16 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Raczkowanie
|
też znałam takiego typa..
zamącił w głowie mojej przyjaciółce - niby z dziewczyną jest od 7 lat i MUSI z nią ślub wziać, bo ona sobie nikogo nie znajdzie (czaicie jaki litościwy!!!!!) i wogóle to właściwie nic ich nie łączy poza przyzwyczajeniem... jego przyszła żona mieszkała na drugim końcu Polski (po studiach on wrocił do rodzinnego miasta a ona została z rodzicami), wiec miał od poniedziałku do piątku wieczory wolne na 'rozrywki', dwa dni przed ślubem płakał jeszcze w rękaw mojej przyjaciółce, że prawde Ojcu powiedział swojemu że kocha dwie kobiety, a tato kazał mu stanąć na wysokości zadania i brać ślub i on MUSI!! a teraz? ma z żoną dwoje dzieci i przykładny mąż i ojciec ![]() laski jak kręcił na boku tak kręci.. oczywiście nic im nie obiacując.. bo to tylko kino/kolacja/obiad/basen/spacer... a on miły, szarmancki, elegancki i pachnący - prawie jak Agent Tomek ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez SollAngelica Czas edycji: 2009-11-16 o 11:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rzeczywiście dowiódł, jak Cię kocha do szaleństwa żeniąc się z inną (choć miał dość czasu żeby zamknąć poprzedni związek i związać się z "miłością życia" czyli z Tobą) i jeszcze zapraszając Cię na wesele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
ja bym tyle nie wytrzymała.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.