Październikowe PM :) - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-08, 12:12   #1921
judith8
Rozeznanie

Dot.: Październikowe PM :)

no to polecam wina, ktore my mielismy

czerwone polslodkie wino portada http://www.tim-wina.com.pl/artykuly.php?idg=17&id=324
czerwone polwytrawne i biale polwytrawne wina porta, nie moge znalezc ich w necie ale znalazlam inne tej marki, zeby osoby zainteresowane widzialy etykiete http://www.wineo.pl/wino,54/Porta%20Reserve%20Syrah

wina mozna kupic w Almie i trafilo nam sie tez kilka butelek w carefour'e kupic, cena w granicach 30pln za butelke
Stary 2009-11-08, 16:55   #1922
bianeczkaa
Zakorzenienie

zastanawiam się jeszcze nad tym modelem, poniweaż widziałam odpowiednik tamtej wcześniejszej i niestety w realu nie wyglada już tak łądnie

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 18:11   #1923
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
zastanawiam się jeszcze nad tym modelem, poniweaż widziałam odpowiednik tamtej wcześniejszej i niestety w realu nie wyglada już tak łądnie
na zdjeciu ladnie wyglada, ale powiem ci ze ja nie widzialam jeszcze ladnej sukni z takimi tiulowymi falbankami, generalnie jak bylam w madonnie to te tiulowe falbany na zywo prezentuja sie duzo gorzej - ale ja jestem bardzo krytyczna i wymagajaca, a moze sie nie znam, poszukaj jeszcze i przymierzaj...
a myslalas o innych fasonach i innych sukniach, warto poprzymierzac rozne aby wybrac fason w ktorym ci najlepiej, a potem juz idzie latwiej
Stary 2009-11-08, 19:30   #1924
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
na zdjeciu ladnie wyglada, ale powiem ci ze ja nie widzialam jeszcze ladnej sukni z takimi tiulowymi falbankami, generalnie jak bylam w madonnie to te tiulowe falbany na zywo prezentuja sie duzo gorzej - ale ja jestem bardzo krytyczna i wymagajaca, a moze sie nie znam, poszukaj jeszcze i przymierzaj...
a myslalas o innych fasonach i innych sukniach, warto poprzymierzac rozne aby wybrac fason w ktorym ci najlepiej, a potem juz idzie latwiej
no właśnieprzymierzałam i takie falbaniaste mi się najbardziej podobają chociaŻ nie jest powiedziane że musi być koniecznie tiulowa, przejde się jeszcze po nowym roku i może do Lwowa pojadę

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-11-08, 23:06   #1925
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

Witam kobietki.... Jak Wam ida przygotowania? Ja bym chciała wszystko przezyc jeszcze raz.... Cudownie było

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg

Edytowane przez niunka22
Czas edycji: 2009-11-09 o 12:51
niunka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 13:00   #1926
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunka22 Pokaż wiadomość
Witam kobietki.... Jak Wam ida przygotowania? Ja bym chciała wszystko przezyc jeszcze raz.... Cudownie było
piękne zdjecia chociaż przy otwieraniu drugiego pokazuje siębłąd załacznika

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-11-10, 10:20   #1927
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
widze ze dziewczyny, ktore jak ja braly slub w pazdzierniku 2009 sie nie pokazuja relacji tez za duzo nie bylo

dziewczyny powodzenia w przygotowaniach, my za kilka dni mamy miesiecznice
dostalismy niedawno zdjecia od naszego fotografa i wieczory spedzamy na ogladaniu
Ja się nie udzielam, zostawiam miejsce nowym naszym październikowym PM-kom Ale cały czas Was czytam i jakby co to służę radą
Judith zdjęcia masz przesliczne
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o pokrowce na krzesła, to u nas na sali tylko młodzi je mają, a inni nie (tak jak w załączniku, btw. to moja sala )
Fajne te lampiony )))
A jeśli chodzi o fontannę czekoladową to oboje z tżtem mówimy jej nie, bo gdy myślę o niej to widzę wszędzie tę czekoladę i ogólnie naokoło syf. Byliśmy na targach gdzie prezentowali i rzeczywiście mało estetycznie to wygląda...

Dziewczyny a kiedy kupujecie wódkę? Bo nie wiem czy słyszałyście, ale akcyza ma podrożeć. Dzisiaj nawet ksiądz nam to mówił i żebyśmy kupili do końca roku My dziś byliśmy w makro, tesco i auchanie zorientować się w cenach i kupiliśmy nawet 5 różnych rodzajów wódki małych po 0,2 litra do spróbowania i wybrania najlepszej (o ile jakakolwiek wódka w ogóle może być dobra )

A kupujecie też wino na wesele? Bo my chcemy, ale nie mam pojęcia jak liczyć wino, no i przede wszystkim jakie Może już mężatki się wypowiedzą na ten temat?
Co do pokrowców to ja choć miałam ładne krzesła to pokrowce były na każdym krzesle i przewiązane seledynową kokardą. Wyglądało miodzio ale co się komu podoba
Fonntanny też nie miałam, bo nie chciałam mieć brązowych ciapek na sukni, a wiem, że ze mnie taka oferma, że bym na pewno się umazała jak dzieci Ale czekoladę uwielbiam, żeby nie było

Ja na weselu miałam 60osób i było 12butelek wina białego półwytrawnego i 12 nutelek czerwonego półwytrawnego. Zeszło całe, jakieś Cambras z promocji było.

Bianeczka obie kiecki ładne, ale musisz się w nich zobaczyć, wtedy dopiero poczujesz która jest ta Twoja

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 11:50   #1928
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Bianeczka obie kiecki ładne, ale musisz się w nich zobaczyć, wtedy dopiero poczujesz która jest ta Twoja
Problem w tym że nie będzie możliwości bo to sukienki wyszukane na necie nie z salonów tylko z szycia nia miarę, będę musiała przymierzyć jeszcze coś podobnego

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-11-12, 01:05   #1929
bianeczkaa
Zakorzenienie

nie wiem czy się chwaliłam,ale kupiłam w ciuchu welon za 5 zł nowy, taki jak chciałam welon jest biały, ładnie wykończony przy koronce, nie widać miejsca złączenia jak przy niektórych, dość długi, tak do połowy uda chyba mi sięga, dla porównania klapek r.39

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-11-12, 09:54   #1930
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Wspominałaś o tym welonie ale nie pokazywałaś go Naprawdę piękny. Na ciuchach to jednak można znaleźć różne ciekawe rzeczy ( sama zaglądam ).
Stary 2009-11-12, 18:37   #1931
Authentic
Raczkowanie

16.10.2010
Authentic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 22:17   #1932
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Napisane przez Authentic Pokaż wiadomość
16.10.2010
Witamy
Stary 2009-11-12, 22:21   #1933
Claris
Zakorzenienie

bianeczkaaa gratuluję zakupu welonu Jakby jeszcze fajne suknie ślubne i najlepiej nowe można by było wyhaczać w lumpie
Ja to nawet nie wiem czy będę miała jakiś welon, bo chcę mieć rozpuszczone włosy, ew. część z nich spięta, a reszta puszczone i nie wiem, czy do takiej fryzury jakiś welon wygląda dobrze
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 12:13   #1934
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Authentic Pokaż wiadomość
16.10.2010
witaj widze że trafiłaś
Cytat:
bianeczkaaa gratuluję zakupu welonu Jakby jeszcze fajne suknie ślubne i najlepiej nowe można by było wyhaczać w lumpie
Ja to nawet nie wiem czy będę miała jakiś welon, bo chcę mieć rozpuszczone włosy, ew. część z nich spięta, a reszta puszczone i nie wiem, czy do takiej fryzury jakiś welon wygląda dobrze
raz byłą ale nie będę komentować jej wygladu i fasonu

Wspólnie zamawiamy buty

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2009-11-13 o 13:42
Stary 2009-11-13, 15:08   #1935
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
raz byłą ale nie będę komentować jej wygladu i fasonu

No coś Ty nie podobają Ci się Są na takim wielkim kole, z tyłu na tyłku wielka kokarda i bufiaste rękawy
Stary 2009-11-13, 20:25   #1936
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Ja też chyba będę mieć taką fryzurę. Nie wiem czy planujesz proste wlosy czy fale. Ja chcę mieć fale i z welonu na pewno nie rezygnuję

Cytat:
No coś Ty nie podobają Ci się Są na takim wielkim kole, z tyłu na tyłku wielka kokarda i bufiaste rękawy
Oooooo tak. To jest to
Stary 2009-11-13, 21:10   #1937
Claris
Zakorzenienie

beaciunia na bank fale/loki. Zapuszczam w tym celu włosy i już mam dość, a to jeszcze tyle czasu
coś w tym stylu nr 1 rządzi!!!!

Dziewczyny muszę się pochwalić, dziś zaliczyliśmy ostatnie indywidualne zajęcia z poradni i w końcu mam zaliczony cały kurs przedmałżeński
Stary 2009-11-14, 11:04   #1938
aicila
Rozeznanie

Cytat:
beaciunia na bank fale/loki. Zapuszczam w tym celu włosy i już mam dość, a to jeszcze tyle czasu

Dziewczyny muszę się pochwalić, dziś zaliczyliśmy ostatnie indywidualne zajęcia z poradni i w końcu mam zaliczony cały kurs przedmałżeński
fryzurki super muszę sobie je na dysku zapisać bo ja też planuje loczki. ja mam naturalnie kręcone włosy i jak to wczoraj mój Tż stwierdził on nie wyobraża mnie sobie w innej fryzurze ślubnej niż loki... co prawda, ja myślałam pierwotnie o koczku ale chyba go posłucham

fajnie wam, że macie to już za sobą. my z Tż nauki i poradnie będziemy robić wiosną.

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 22:57   #1939
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:

Fryzurki takie właśnie w moim stylu Też mi się najbardziej podoba ta 1 No i też zapuszczam włosy, ale ostatnio zaczęły mi trochę wypadać

My nauki niestety mamy jeszcze przed sobą. A z racji tego, że trochę km nas dzieli od siebie to tym bardziej jest problem. Myślimy nad jakimiś weekendowymi albo coś w tym stylu, bo inaczej nie damy rady...
Stary 2009-11-15, 17:01   #1940
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez beaciunia Pokaż wiadomość
Fryzurki takie właśnie w moim stylu Też mi się najbardziej podoba ta 1 No i też zapuszczam włosy, ale ostatnio zaczęły mi trochę wypadać

My nauki niestety mamy jeszcze przed sobą. A z racji tego, że trochę km nas dzieli od siebie to tym bardziej jest problem. Myślimy nad jakimiś weekendowymi albo coś w tym stylu, bo inaczej nie damy rady...
ooo ile my ze sobą wspólego mamy
oprócz wypadających włosów i fryzurki z loczkami, obie mamy Tż daleko od siebie. w moim przypadku to jest niecałe 300 km ale dajemy rade. my też mamy przed sobą jeszcze nauki, które mamy zamiar zrobić na wiosnę. tyle tylko, że my zrobimy takie normalne, a nie weekendowe. i albo będę siedziała całe tygodnie u Tż albo co tydzień będę kursowała między Katowicami a Wlkp to zależy jaki plan będę miała na uczelni i czy za jakaś prace się wezmę wkońcu

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
Stary 2009-11-15, 20:45   #1941
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
błagam!
JA czytając większośćwpisów, już wiem, ze loczków mieć nie będę Moja dobra koleżanka miała je 2 lata temu, w tym roku teżwszscy loczki i w przyszłym też się loczki zapowiadają, ja jestem zawsze anty wszyscy hehe ja chce irokeza

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-11-16, 11:39   #1942
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
ooo ile my ze sobą wspólego mamy
oprócz wypadających włosów i fryzurki z loczkami, obie mamy Tż daleko od siebie. w moim przypadku to jest niecałe 300 km ale dajemy rade. my też mamy przed sobą jeszcze nauki, które mamy zamiar zrobić na wiosnę. tyle tylko, że my zrobimy takie normalne, a nie weekendowe. i albo będę siedziała całe tygodnie u Tż albo co tydzień będę kursowała między Katowicami a Wlkp to zależy jaki plan będę miała na uczelni i czy za jakaś prace się wezmę wkońcu
Hehe no rzeczywiście dużo mamy ze sobą wspólnego I nawet mieszkamy nie tak daleko od siebie Ja mam do TŻ 165 km samochodem (2,5 h), autobusem trochę więcej km i jedzie się 3,5 Nie jest źle . U nas raczej te zwykłe nauki odpadają dlatego, że ja studiuję zaocznie a tu np., gdzie mieszka TŻ to nauki jak się zaczną to są co tydzień w niedzielę. No, a nauki u mnie też raczej odpadają. Zobaczymy jeszcze jak to będzie. A gdzie macie ślub i wesele? W Katowicach czy w Wlkp?

Cytat:
błagam!
JA czytając większośćwpisów, już wiem, ze loczków mieć nie będę Moja dobra koleżanka miała je 2 lata temu, w tym roku teżwszscy loczki i w przyszłym też się loczki zapowiadają, ja jestem zawsze anty wszyscy hehe ja chce irokeza
Ja też w sumie chciałabym mieć coś odważnego na głowie Ale niestety TŻ się nie podobają takie fryzury. On to najchętniej by mnie zobaczył w prostych włosach Z resztą do mojej sukni to pasuje raczej taka romantyczna fryzura
Stary 2009-11-16, 12:20   #1943
aicila
Rozeznanie

Cytat:
błagam!
wiesz, ja mam całe życie loczki na głowie i nie będę z siebie klauna robiła i na siłę ich prostowała na wesele, żeby czymś sie wyróżniać zresztą, u mnie w rodzinie jest całkiem inna tendencja fryzur ślubnych i praktycznie loczków nikt dawno nie miał więc luz... no i tak jak beaciunia napisała, nie do każdej sukni odważna fryzura pasuje. a napewno nie księżniczkowa i falbaniasta, które z natury są delikatne i taka też musi być do nich fryzura.
ale dobrze, że są odważne dziewczyny, takie jak ty i chcą czymś się wyróżnić

Cytat:
Hehe no rzeczywiście dużo mamy ze sobą wspólnego I nawet mieszkamy nie tak daleko od siebie Ja mam do TŻ 165 km samochodem (2,5 h), autobusem trochę więcej km i jedzie się 3,5 Nie jest źle . U nas raczej te zwykłe nauki odpadają dlatego, że ja studiuję zaocznie a tu np., gdzie mieszka TŻ to nauki jak się zaczną to są co tydzień w niedzielę. No, a nauki u mnie też raczej odpadają. Zobaczymy jeszcze jak to będzie. A gdzie macie ślub i wesele? W Katowicach czy w Wlkp?
wesele będziemy mieli w Wlkp, bo ja stamtąd pochodzę i całą rodzinę tam mam i bez sensu byłoby ściąganie całych dwóch rodzin do Katowic

A kto to jest jarosz?
Stary 2009-11-16, 17:06   #1944
kasiuha
Raczkowanie

GG do kasiuha

hej dziewuszki!
ja też po mimo tego, że już jestem żoną, to staram się tu zaglądać. a co do relacji, to może połowiczną, ale zdałam

nie chcę się udzielać za mocno, bo w końcu niech się dziewczyny które wychodzą za mąż wymieniają spostrzeżeniami i nowymi modami. pamiętam ile sama miałam radochy w doradzaniu innym, słuchaniu rad do swoich problemów, i wspólnym emocjonowaniu się nadchodzącym dniem ślubu!

pozdrawiam!
kasiuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 22:03   #1945
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz, ja mam całe życie loczki na głowie i nie będę z siebie klauna robiła i na siłę ich prostowała na wesele, żeby czymś sie wyróżniać zresztą, u mnie w rodzinie jest całkiem inna tendencja fryzur ślubnych i praktycznie loczków nikt dawno nie miał więc luz... no i tak jak beaciunia napisała, nie do każdej sukni odważna fryzura pasuje. a napewno nie księżniczkowa i falbaniasta, które z natury są delikatne i taka też musi być do nich fryzura.
ale dobrze, że są odważne dziewczyny, takie jak ty i chcą czymś się wyróżnić

wesele będziemy mieli w Wlkp, bo ja stamtąd pochodzę i całą rodzinę tam mam i bez sensu byłoby ściąganie całych dwóch rodzin do Katowic
o widzisz a umnie wszyscy właśnie loczki i mam przesyt no ale faktycznie do delikatnej skromnej sukni taki odjazd nie pasuje. Mój Tż na szczęście lubi mnie w upiętych do góry włosach więc mogę szaleć

Dzisiaj miałam koszmar z kategorii ślubnych
Mój Tż poszeł z moją mamą kupić garnitur i kupili ochydny grafitowy! Normalnie tak się wściekłam że mu powiedziałam że nie chcę go więcej widzieć To na pewno przez to że moja mama mówiła mi wczoraj o szarym garniaku, a ja jej że mnie się takie nie podobają

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-11-17, 19:06   #1946
Ja Tusia
Raczkowanie

To i ja się przyłączę
16.10.2010
Ja Tusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 19:51   #1947
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ja Tusia Pokaż wiadomość
To i ja się przyłączę
16.10.2010
Witamy )))
Napisz coś o Was i przygotowaniach
Stary 2009-11-17, 23:20   #1948
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Napisane przez Ja Tusia Pokaż wiadomość
To i ja się przyłączę
16.10.2010
Witamy witamy no właśnie napisz coś o Was

Cytat:
My też właśnie będziemy mieli ślub tam, gdzie TŻ mieszka czyli w świętokrzyskim. No i moi rodzice stamtąd pochodzą więc rodzinę też tam mamy. Taka sama sytuacja jak u Ciebie

Cytat:
Dzisiaj miałam koszmar z kategorii ślubnych
Mój Tż poszeł z moją mamą kupić garnitur i kupili ochydny grafitowy! Normalnie tak się wściekłam że mu powiedziałam że nie chcę go więcej widzieć To na pewno przez to że moja mama mówiła mi wczoraj o szarym garniaku, a ja jej że mnie się takie nie podobają
Ja miałam koszmary jak załatwialiśmy wszystko związane ze ślubem. Teraz narazie spokój, bo się przestałam przejmować. No, ale przyjdzie jeszcze czas, że koszmary powrócą
Stary 2009-11-18, 11:44   #1949
LoczeK83
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny ja też jestem październikowa ... tyle że ja już mam za sobą cały event Jeżeli chodzi o welony i fryzury.. to róbcie tak jak wy czujecie.. Ja osobiście do welonu nie byłam przekonana.. ale kupiłam.. w razie czego jakby mi się odmieniło.. noi przyszło do dnia ślubu.. wszyscy się zjechali.. noi mówie że chyba welonu nie założe... noi wtedy się zaczęło.. a załóż.. co ci zależy itd.. noi założyłam :| po czym tego żałowałam... bo nie dość że źle się w nim czułam.. to jeszcze przy zdjęciach.. każdy kto mnie obejmował.. musiał oczywiście kłaść swoje ramie na welonie i mnie ciągnąć :/ go tego zahaczał mi z tyłu o koronke.. Jeżeli was interesują loki to załączam moją fryzure.. jeszcze przed założeniem tego nieszczęsnego welonu

bianeczkaa ale oni już kupili jego garnitur ślubny??? czy na inną okazję???

Pozdrawiam
LoczeK83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 12:13   #1950
aicila
Rozeznanie

Cytat:
My też właśnie będziemy mieli ślub tam, gdzie TŻ mieszka czyli w świętokrzyskim. No i moi rodzice stamtąd pochodzą więc rodzinę też tam mamy. Taka sama sytuacja jak u Ciebie

Ja miałam koszmary jak załatwialiśmy wszystko związane ze ślubem. Teraz narazie spokój, bo się przestałam przejmować. No, ale przyjdzie jeszcze czas, że koszmary powrócą
o faktycznie, dokładnie taka sama sytuacja widzę, że Ciebie też ciągnie w "rodzinne strony". mi wszyscy z rodziny całe życie mówili, że ja do wlkp powrócę, bo ja do Katowic nie pasuję
no i tak też się stanie

ja też już na szczęście mam etap ślubnych koszmarów za sobą. no jedynie dziś w nocy chwilę coś mnie męczyło, bo wczoraj byliśmy obrączki oglądać (bo mam bardzo narwanego teścia, który już nam je każde kupić ) i oczywiście w nocy miałam jakiś sen z nimi związany, że z Tż się o nie pokłóciłam.

Cytat:
Napisane przez LoczeK83 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny ja też jestem październikowa ... tyle że ja już mam za sobą cały event Jeżeli chodzi o welony i fryzury.. to róbcie tak jak wy czujecie.. Ja osobiście do welonu nie byłam przekonana.. ale kupiłam.. w razie czego jakby mi się odmieniło.. noi przyszło do dnia ślubu.. wszyscy się zjechali.. noi mówie że chyba welonu nie założe... noi wtedy się zaczęło.. a załóż.. co ci zależy itd.. noi założyłam :| po czym tego żałowałam... bo nie dość że źle się w nim czułam.. to jeszcze przy zdjęciach.. każdy kto mnie obejmował.. musiał oczywiście kłaść swoje ramie na welonie i mnie ciągnąć :/ go tego zahaczał mi z tyłu o koronke.. Jeżeli was interesują loki to załączam moją fryzure.. jeszcze przed założeniem tego nieszczęsnego welonu Pozdrawiam
fajnie, że tu zaglądasz
u mnie w rodzinie jest dokładnie to samo, więc welon będę musiała mieć. ale mam nadzieję, że nie będę żałowała.
a fryzurke ślubną miałaś prześliczną. te loki były jakoś podpinane? jakbyś miała więcej fotek to z chęcią je zobaczę bo coś takiego mi się marzy mam tylko nadzieję, że mi włosy urosną do takiej długości jak twoje, bo wczoraj byłam u fryzera i jak zwykle za króto mnie babeczka obcięła. ale mam nadzieję, że wyjdzie mi to na dobre, bo miałam bardzo zniszczone włosy i teraz zrobiły się lżejsze i może szybciej rosnąć będą

A kto to jest jarosz?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości