|
|
#811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Lucyferowa <3
_______ Pomóż mi odnaleźć nas... I pozostaje mi tylko echo Twoich słów W kolejnym życiu będzie tak jak Ty tego chcesz
|
#812 |
|
Wtajemniczenie
|
A co jeżeli się zakochałam .? A co jeżeli się boje tego uczucia .? A co jeżeli nic nie czuje .? A co jeżeli czuje .? A co jeżeli chce z Tobą być .? .nie lubie jak sie odemnie oddalasz, sory .
|
|
#813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wspaniałe.! Przytul mnie wreszcie ,czy nie widzisz jak tego potrzebuje.?
|
|
#814 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam jesli kogos uraziłam i za zamęt i dziękuje niektórym osobom za poparcie.
postanawiam poprawe _________________________ _ If you play, you play for keeps Take a gun, and count to three (jeśli grasz..to grasz na zawsze.. weź pistolet i policz do 3..) And you can see my heart beating ( i..mozesz zobaczyc jak moje serce bije) Know that I must pass this test So just pull the trigger ( wiem,że muszę przejść ten test..więc pociągnij za spust) Skoro moje życie przelatuje mi przed oczami Zastanawiam się, czy kiedykolwiek zobaczę jeszcze świt? Za bardzo przyzwyczajona do mówienia 'żegnaj' Zamiast naginać rogi kartek Po prostu żyj swoim życiem Nie masz czasu na fazę przejściową Po prostu żyj swoim życiem Nie mówię gdzie to Cię zabierze Po prostu żyj swoim życiem Potem chciałeś iść i odejść Powinnam po prostu pozwolić Ci iść i zrobić to Ponieważ teraz czuje się jakbym krwawiła Wizje z dnia, w którym się spotkaliśmy Pokazałeś mi rzeczy, których Nigdy nie zapomnę ... to nie jest takie proste pozwolić odejść wszystkiemu ... Chłopcze, zapomniałeś o wszystkich swoich obietnicach , pamietam co mówiłes
|
#815 |
|
Zadomowienie
|
Idę na spacer.
Niech wiatr wywieje mi z głowy wszystkie niepotrzebne myśli, sprawy i zmartwienia. ...when everything seems like the movies. Mlecyyyk!. ![]() Ty widziałeś? Gapi się
![]() Edytowane przez Mam na imie Gosia Czas edycji: 2009-11-16 o 12:36 |
|
|
|
#816 |
|
Zadomowienie
|
cieszę się, że lalaine jednak zdecydowała się zachować odpowiednio.
no i moim zdaniem pokazała, że jednak ma klasę. więc odpuśćmy jej. * * * to było coś pięknego, niestety znowu przemknęło obok mnie. mówili na to szczęście.
|
|
#817 |
|
Raczkowanie
|
Byla z ojcem na plazy. Poprosil, zeby sprawdzila temperature wody.
Miala piec lat i ucieszyla sie, ze moze sie na cos przydac. Podeszla do brzegu i zanurzyla stopy. -Zamoczylam nogi, jest zimna - zawolala. Ojciec wzial ja na rece, zaniósl nad wode i bez ostrzezenia wrzucil do morza. Wystraszyla sie, ale potem spodobalo jej sie to. -No to jaka jest woda? - spytal ojciec. -Dobra - odpowiedziala. -Wiec odtad, gdy chcesz cos poznac, zanurz sie w tym cala bez namyslu... |
|
|
|
#818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ______________ ucieknijmy w muzykę, niej DJ gra Bez zaufania nie ma nas Łatwo jest z dobrej stać się złą Czy potrafisz poczuć muzykę w powietrzu Pozwól by wzlot rytmu zabrał Cię tam Mogę słyszeć grającą muzykę Widzieć lampki na drzewach Mogę czuć radość w każdej duszy Ale to dla mnie niewystarczające I próbuję dać z siebie to co najlepsze Ale niezależnie od tego, co robię Nie, bez Ciebie nie czuję świąt Czas kiedy próbowaliśmy zbudować bałwana Czas kiedy próbowaliśmy policzyć gwiazdy To szalone gdy nie wiedzieliśmy Że kiedyś się rozstaniemy
|
|
#819 |
|
Raczkowanie
|
CO JESLI CHCIAŁBYM CIĘ TUTAJ?
WŁAŚNIE TERAZ?! CZY SKOCZYSZ W OGIEŃ, KTÓRY MNIE WYPALA? Może kiedyś znów cię zobaczę I spojrzysz mi w oczy i nazwiesz mnie przyjacielem Czy to boli, gdy myślisz o mnie? I o tym jak złamane jest moje serce.. |
|
|
|
#820 |
|
Raczkowanie
|
nie zapomnij mnie..nie zapomnij pamiętac o mnie
Bliskość Uczciwość Zobowiązanie Ty Ja My... Gdybym była chłopcem Myślę, że mogłabym zrozumieć Jak to jest kochać dziewczynę Przysięgam, że byłabym lepszym facetem Słuchałabym sie jej Bo wiem jak to boli Kiedy tracisz coś, na czym ci naprawdę zależy przyjaciela mam..co kocha mnie..o jego ramie mogę oprzeć się
|
#821 |
|
Raczkowanie
|
*Dla Ciebie mam wyjątkowy, niepowtarzalny uśmiech. Taki, podczas którego śmieją się także oczy
*"To, co mam to radość najpiękniejszych lat, to co mam to serce, które jeszcze na wszystko stać to, co mam to młodość, której nie potrafię kryć, to wiara, że naprawdę umiem żyć.." /A. Jantar *Na grypę lekarz zalecił gorącą herbatę i leżenie w łóżku. Ale na złamane serce nie znalazł sposobu.. *Moje szczęście zawiera się w Twoim imieniu ![]() *Mistrzyni w komplikowaniu sobie życia. *Skomponujmy melodię naszej miłości
|
#822 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() * * * co jeśli wszystko okaże się kłamstwem?
|
|
|
#823 |
|
Wtajemniczenie
|
Może gdybyś wykazał choć odrobinę tej pieprzonej
inicjatywy, bylibyśmy teraz razem,a nasze marzenia tak po prostu spełniałyby się. ♥ Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2009-11-16 o 13:27 |
|
|
|
#824 |
|
Rozeznanie
|
You've gotta a lotta nerve, coming here when I'm still with him. musisz mieć niezły tupet, przychodząc tu kiedy wciąż z nim jestem. I can't have You. it isn't fair !
nie mogę Cię mieć. to nie w porządku ! if I had one wish . . yes, You'd be it. gdybym miała jedno życzenie . . tak, byłbyś nim Ty. when You're round, I lose myself inside Your mouth. kiedy jesteś w pobliżu, pogrążam się w Twoich ustach. He never really saw me or waited. On nigdy mnie nie widział ani nie czekał. Baby, would You be here ? cause maybe you could . . be MINE all the time. Skarbie, czy byłbyś tu ? bo może mógłbyś być MÓJ cały czas.
|
#825 |
|
Raczkowanie
|
Odczuwam przebywające w powietrzu uczucia
Jestem uzależniona od emocji, Trudno mi bez Ciebie żyć,jak słyszysz mnie to przyjdź ..i Zabierz mnie stąd,zabierz mnie do siebie, więcej nie ogrzeje mnie,pełne ciepła twe spojrzenie. Popłynę kiedyś z tobą na drugi brzeg pokażę świat bez łez Lecz to jeszcze nie jest ten czas , nie jest ten dzień wiec śnij swym snem...
|
#826 |
|
Rozeznanie
|
snide1 - bardzo mi miło!
Planuje sen i Ciebie. Ale Ty mi pewnie nie wyjdziesz. jesteśmy siebie tak bardzo niepewni. Kłamstwo rozdziera cały świat na pół. Nic już nigdy nie jest tylko czerwone. Teraz zawsze będziemy się zastanawiać, czy nie widać tam odcieni fioletu. nawet nie wiesz ile niepewności może wnieść rozczarowanie. ile niewysłanych wiadomości, ile nocy bez snu. nie wiem kiedy piszesz bo tęsknisz, a kiedy bo jesteś znudzony życiem. mogłabym być rybą. pamiętałabym tylko kilka sekund swojego życia. wszystko byłoby nowe - nawet ty. dawał jej kwiaty. kochał po ciemku, bez ubrania. milczeli do siebie czasem. uwielbiali się w ciszy. - znowu pijesz herbatę. - i co w związku z tym? - straciłaś nadzieję. - po prostu nie chcę się łudzić. |
|
|
|
#827 |
|
Rozeznanie
|
* '-Potrafię czytać z twoich oczu. Potrafię czytać w twoim sercu. Zakochasz się i będziesz cierpieć. -Ja? -Dobrze wiesz, o czym mówię. Widziałam w jaki sposób patrzył na ciebie. On Cię kocha.' * 'Przynajmniej postawiłam sprawę jasno- powiedziałam sama do siebie.- Taka miłość jak ta mnie może istnieć, chyba, że w bajkach dla dzieci. Bo w prawdziwym zyciu miłość musi być możliwa. Nawet jeżeli nie jest od razu wzajemna, miłość zdoła przetrwać jedynie wtedy, jeśli istnieje iskierka nadziei- bodaj najmniejsza- że zdobędziemy z czasem ukochaną osobę. A reszta jest czystą fantazją.' * |
|
|
|
#828 |
|
Rozeznanie
|
świat wygląda zdecydowanie lepiej, gdy nie patrzy się na niego zza zaszklonych oczu..
nie mam siły by nazywać rzeczy. "było tak niemożliwie nam nasączałeś mnie pewnością jak likierem biszkopt..." napisali mi w horoskopie, że dziś poznam miłość swojego życia, a ja myślałam, że to byłeś Ty?! jeszcze o tym nie wiem, ale już niedługo, coś się wydarzy, nie wiem tego, ale czuję.. w ciągu roku nie zdołam wymienić wszystkich Twoich zalet!
|
|
#829 |
|
Raczkowanie
|
` o takiej miłości, jaką Cię darzę, nie napisano w żadnej książce.
` Chcę Cię znów mieć przy sobie, tak blisko, na wyciągnięcie ręki. ` otrzeźwij mą pamięć, pobudź uczucie. ` tak mało o miłości wciąż wiem. ` pamiętasz byłam twoja, jak nikt kochałam Cię. ` i znów potraktujesz mnie, jak tamte który były w Twoim sercu przede mną. ` niech wrócą te dni, w których byłeś przy mnie. |
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Motylki w brzuchu zamieniły się w olbrzymie krokodyle..
Sercowy masochizm. Umysłowa masakra piłą mechaniczną. Topię się, dławię, krztuszę smutkiem. Moje życie w barwach black and white. Jeszcze 85h temu chciałam ' śpiewać wam pochwałę życia', teraz potrafię tylko mruknąć 'marność nad marnościami i wszystko marność..' ... Kuba Guzik, Janko Muzykant, Piotr Apostoł. (IMIĘ) Ch_j. PASUJE! Muzyka idealnie odzwierciedla mój stan ducha. Tak więc z Mozarta w Behemotha. Me serce i umysł rozkochane w frenetyźmie. Piosenka która non stop chodzi mi po głowie.. 'Gdy Cię nie widzę, nie wzdycham nie płaczę. Nie tracę zmysłów, kiedy Cię zobaczę? Lecz kiedy Ciebie długo nie oglądam, kogoś mi brak jest, kogoś widzieć żądam.. I TĘSKNIĄC sobie zadaję pytanie: czy to jest MIŁOŚĆ? czy to jest.. KOCHANIE?'
|
#831 |
|
Raczkowanie
|
Nie zamknij swoich oczu gdy spojrzy Tobie w twarz
Teraz widzę się innymi oczami. Wiem, że cię odrzuciłam. Co mogę zrobić, żeby ocalić naszą miłość? Weź te rzeczy - one nic nie znaczą. Jesteś tym czego chcę. Nie mogę zaprzeczyć tego jak on sprawia że się czuję Sposób w jaki kocha Szukałam czegoś takiego Twoja pamięć pozostaje, Oddycham tuż obok, Przysięgam, że nadal czuję się blisko Kiedy melodie się skończą W tobie usłyszę piosenkę Byłeś jak jeden z tych chłopaków Którym błądzą oczy Myśleliśmy, że jesteśmy królami życia, że to my decydujemy kiedy nadejdzie koniec, i że jesteśmy za młodzi na śmierć a my byliśmy szczęśliwi - najwidoczniej zbyt szczęśliwi i życie postanowiło zabrać nam część naszej radości.
|
#832 |
|
Raczkowanie
|
lalaine- prześliczne opisy.
![]() __________ weź oddech, taki głęboki. jeżeli grasz, to grasz na zawsze. weź pistolet i policz do trzech. nazywają mnie łamaczką serc. łatwo mnie przekonać. nie możemy się ukrywać. kocham Cię, bądź mym oparciem, inspiracją. po prostu ze mną bądź nie zawiodę, obiecuję!
|
|
#833 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje
Twoje również mi się podobają ![]() ______________ wybór przyjaciół na jakosć nie na ilość, jeden za wszystkich czy radosć czy męka <3 widzę, że jesteś smutna, nawet kiedy się uśmiechasz, nawet kiedy się śmiejesz widzę to w twoich oczach, w głębi duszy chce ci się płakać boje sie czasu..to znaczy boje się,ze zabraknie mi czasu..nie zdąze zozumiec ludzi, nie dowiem się jacy są naprawde. i zabraknie czasu na to by ktos mnie zrozumiał. boje się szybkich ocen i błędów które wszyscy popełniamy. jesli nie bedzie czasu, nie da się tego naprawić. boję się ze zamiast filmów oglądam ich fragmenty przestaliśmy się starać, kiedy zobaczyliśmy że nie warto być uczciwym. na tym świecie dobro jest ważne tylko w bajkach. i to jest kur**a przykre. nic nie chcę. jak tu chcieć cokolwiek, skoro wszystko co robisz jest złe.
`większość z nas spocznie w grobie z muzyką w sercu` Edytowane przez lalaine Czas edycji: 2009-11-16 o 15:08 |
|
|
|
#834 |
|
Raczkowanie
|
I znowu przepłakałaś całą noc. I wmawiasz sobie że to ostatni raz.
Anioły mówiły mi że to koniec. Koniec tej histori , ktora w oddechu bieli rozpadła się . A one.. one też odleciały , na skrzydłach słow. Tych wypowiedzianych przez Ciebie . Tragicznych ,kończących piękną opowieść. Słów "Nie zależy mi już". W mych związkach jak zwykle "nie wyszło" . Zastanawiam się tylko czy kiedyś jednak "wyjdzie". Czuję jeszcze oddech Twój Na rzęsach i na ustach Nie wiem jak pokonać dzień Bez Ciebie tak tu pusto .
|
#835 |
|
Przyczajenie
|
babycham - uuuwielbiam Twoje opisy!
Bo to czego czego brak nam obojgu to świat, w którym nieważne są słowa. Bo to czego brak nam obojgu to czas który biegnie od nowa. Nie zbłądzimy, przecież nie ma tu nic. że wrócisz, że będziesz . i tam całowaliśmy się pierwszy raz. no gdzie było nam tak bezpiecznie jak tam. Sam sobie narysuj świat. i wtedy powiem ci jak bardzo cię chcę. ludzie zaczęli latać wirować a rytm ich serc dudnił aż było go słychać czy wiecie co to.? |
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
-Zatrzymajcie Świat...Wysiadam.!
-Gdzie jest to szczęście?! To cholerne szczęście które w bajkach jest w nadmiarze ,no gdzie jest ? -Tak trudna do odczytania jest mapa Twojego serca. -Narysować kredką szczęście..
|
|
#837 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy jest się dzieckiem, noc jest przerażająca, z powodu ukrywających się pod łóżkiem potworów. Kiedy dorastamy zmieniają się potwory...
Zwątpienie w samego siebie... Samotność... Żal. I choć jesteśmy starsi i mądrzejsi, wciąż okazuje się, że boimy się ciemności. Spać...To najłatwiejsze, co możemy zrobić.Po prostu... Zamknąć oczy. Ale dla tak wielu z nas, sen wydaje się być poza naszym zasięgiem.Chcemy tego, Ale... nie wiemy jak to osiągnąć. Ale kiedy już spotykamy nasze demony... Zmierzymy się ze strachem...I kiedy zwracamy się|do innych o pomoc...Zmrok nie jest taki przerażający, bo...dajemy sobie sprawę,że w ciemności nie jesteśmy sami. " ktoś mi kiedyś powiedział, że każdy facet pragnie mieć grzeczną dziewczynę, która będzie niegrzeczna tylko dla niego, a każda dziewczyna pragnie mieć niegrzecznego chłopaka, który będzie grzeczny tylko dla niej." "Nie zapomina się tych, których się kochało" Lubię noc. Gdyby nie ciemność, nigdy nie zobaczylibyśmy gwiazd.
|
#838 |
|
Raczkowanie
|
milusio ;* .
ilovelollipops - miło mi bardzo (; __________ pełen obojętności zakazał jej miłości. eee, gdzie mogę zgłosić reklamację naszej miłości? czerń kolorem naszej pożal się Boże miłości. wiesz, czasem jesteś jak powietrze. niezbędny. odłamki wspomnień. Są dwie drogi , aby przeżyć życie.
Jedna żyć tak, jakby nic nie było cudem. Druga żyć tak , jakby cudem było wszystko.
|
|
#839 |
|
Raczkowanie
|
Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś tak bardzo, aby oddać dla niego ramię ?
To nie jest wyrażenie, dosłownie czy oddałbyś swoje ramię ? Kiedy wiedzą, że są twoim sercem, I ty wiesz, że jesteś ich zbroją, I zniszczysz każdego, kto będzie chciał je skrzywdzić. Za każdym razem, gdy się z kimś rozstajesz,zostawiasz u tego kogoś kawałek swojej duszy. A ten ból...to jest brak tego kawałka Boli, bo jest u kogoś innego. Ten kawałek kiedyś wróci,ale to trwa długo. istniejemy dopóki ktoś o nad pamięta. Powiedz mi tylko, czego pragniesz, a stanę się tym dla Ciebie. Mężczyzna może wyglądać jak maszkara, a kobiety w ogóle tego nie zauważą, jeśli ta maszkara ma niebieskie oczy. Jakimi szczęściarzami są ci, którzy mogą przytulać się do swoich ukochanych, kiedy tylko przyjdzie im na to ochota
`większość z nas spocznie w grobie z muzyką w sercu` Edytowane przez lalaine Czas edycji: 2009-11-16 o 15:31 |
|
|
|
#840 |
|
Zadomowienie
|
lalaine - miło, że postanowiłaś poprawę
teraz może być już tylko lepiej. ![]() witam nowe wszystkie. ;* Czas to kiler, zabije każdą chwilę. Zrobić Ci krzywdę? Uwierz, nie ma takiej opcji. Tęsknię za Twoim oddechem przy moim uszku. ;*
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

Zmieniam swoje życie na lepsze. Spróbuj i TY

teraz może być już tylko lepiej.