|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Cytat:
dziękuje tylko Ty zauważyłaś że zmieniłam
|
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A ja dalej z nosem w książkach, ale przyznam, że staram się Was trochę podczytywać Ale o tym ciiii... ![]() Dla naszych dzisiejszych solenizantów wszystkiego naj Buziaczki Flipku i Natanku ![]() Fajnie te piżamki, które wklejacie Carolajna ja kiedyś chciałam się zabrać za marchewkowe, znalazłam nawet przepis na którymś z wizażowych wątków i kobietki bardzo je zachwalały, ale coś zmobilizować się nie mogłam Jak zrobisz to zdaj proszę relacje
|
#3033 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a to ciasto to jest takie na slodko tak?
|
|
|
#3034 |
|
Zadomowienie
|
Caro - ja robiłam z marchewką, smakowało jak piernik, ale już drugi raz nie zrobiłam, jakoś mi nie smakowało...
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
cze Boszenka
![]() jutro zrobie dzisiaj mi się piecze czekoladowy torcik już...tzn z przepisu był torcik a ja wląłam na dużą blachę i bez masy zjem![]() a jeszcze coś: Potraficie wyciągać kości z udek kurczaka chciałam faszerowane zrobić a ni cholery nie wiem jak kość wyciągnąć
|
#3036 |
|
Zadomowienie
|
Karol
![]() masz tandetny podpis
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
heeeeeey
![]() Nie bylo mnie wczoraj bo caly dzien bylam u mamy ![]() Tz ma jutro i pojutrze wolne wiec pewnie tez nie wejde mam w planach isc w srode do tego fryzjera bo sie wybieram i wybieram i wybrac nie moge.. 16 tego grudnia mamy rocznice zareczynowa.. nie wiem co mam zrobic. chcemy gdzies wyjsc razem.. ale ja kompletnie nie wiem co mu moge kupic... ![]() Ostatnio wygarnelam tzowi troche chodz wygarnelam to moze zbyt mocne slowo bo porpstu powiedzialam mu ze w nasz zwiazek wkrada sie rutyna.. no i brakuje spontanicznosci to wzial sobie to do serca oj wzial wczoraj mnie zaskoczyl milo zaskoczyl![]() apropo bycia u mamy wczoraj jakos tak posmutniala i powiedziala mi ze boji sie ze skonczy jak moja babcia czyli do konca zycia bedzie sama.. bez mezczyzny.. tej milosci.. strasznie mi sie smutno zrobilo ![]() jest mloda bo ma 39 lat i naprawde sliczna i kochanaale sama boje sie ze nikogo sobie nie znajdzie chcialabym zeby byla szczesliwa ![]() Bryankowi dalam mleko modyf. wczoraj wypil 200 ml a dzis tylko 60 ml ale go juz wiecej nie mecze ![]() BUZIACZKI DLA FILIPKA :ro za:I NATANKA :cm ok: Ursull oj wspolczuje pogody u nas dzis nawet nawet wiec po obiadku malegoidziemy na spacerek ![]() wczoraj za to bylo pieknie pokaz nam pozniej jak urzadzilas pokoik ![]() Agusia ale ten czas leci to juz polroczku za nastepne pol pierwszy roczek ![]() hehe ![]() marka no rosnie maly przystojniak ,lamacz kobiecych serc ![]() slodziakkaeolino kochana moj tez nie siada sam tylko za raczki ale zauwazam ze coraz stabilniej siedzi )jeszcze troche i nie bede musiala go podtrzymywac...moj jeszcze nie ma zeba... i jakos sie tym nieprzejmuje wiem ze wszystko w swoim czasie nie ma co sie martwic skoro widzi sie zez dzieckiem wszystko ok![]() dzolana podobno jak raz sie zachoruje na swinska grype to juz drugi raz sie nie zachoruje takze twoj tz bedzie mial juz spokoj.. ![]() magduchaha ![]() ![]() 3mamy!haruno wspolczuje bardzo ![]() oby maly przestal marudzic ![]() mell ![]() ![]()
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
a ty brzydkie misie
![]() ![]() cze Poiglot a jak Cię zaskoczył??? ![]() MÓW ![]() aaa i nie chodziło mi o siadanie
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-11-16 o 14:01 |
|
|
|
#3039 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3040 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Mój Antos zjadł pierwszy raz zupkę zrobioną przeze mnie ![]() chyba naprawdę jest chory
|
|
#3041 |
|
Wtajemniczenie
|
Poiglot
![]() a czym cie tzcik zaskoczyl? ![]() Moja mama tez sama tylko ze ma 47 szkoda mi jej bo ja juz mieszkam daleko moja siostra ma22 lata i narzeczonego wiec lada chwila sie wyprowadzi a ona sama zostanie... tak chcialabym zeby w koncu znalazla faceta ktory by ja docenil... Ostatnio nasz wujek poznal moja mame ze swoim kolega -wdowcem bo szukal towarzyszki na wesele... no i mama strasznie wpadla mu w oko! On przyjezdza z kwiatami i spytal jej... czy mogliby sie spotykac ![]() (zupelnie jak za szkolnych czasow.. bedziesz ze mna chodzic Ale mamie on nie bardzo sie podoba... tzn jest ok baaardzo sympatyczny i widac dobry czlowiek ale fizycznie zupelnie nie... jest szczuply i podobno bardzo zadbany ale cos mama chemii nie czuje... no zobaczymy... twojej zycze milosci tymbardziej ze jest mlodziutka no i majac tak sliczna corke pewnie rownie sliczna
|
|
#3042 |
|
Zadomowienie
|
Karol ty paskudo!
Moje misie są przynajmiej mojej twórczości, a ty masz nudne słowa dennej piosenki. Sama coś wymyśl, kopiarko ![]() WOJNA!!! ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Bercia a jak zrobiłaś cień do avatarka?
|
#3043 | |
|
Zakorzenienie
|
tak, na słodko
Muszę w wolnej chwili poszperać za przepisem... pamiętam tylko, że na odchowalni go znalazłam, bo jakieś wizażanki się nim wymieniały Tylko zastanawiam się czy TŻ skosztowałby takiego ciacha, bo szczerze mówiąc to ta marchewa odstrasza ![]() Cytat:
Ja na ostatnią rocznicę przygotowałam taką TŻowi i był zachwycony... Blanka mniej, zazdrośnica mała ![]() No to sobie posiedziałam na kompie... Mój mały wyjec woła...
|
|
#3044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja mama ma 47 to tez jest mlodziutka nie gadaj glupotwiec wiesz co czuje jakos tak smutno mi chcialabym zeby byla szczesliwa wiem ze na to zasluguje ale cos nie ma szczescia.. Miala chlopaka wydawal sie inteligentny elegancki facet no ale mial sukinsynek dwie twarze i to co robil za plecami to porpostu katastrofa... karolinko iwciag mell wiedzialam ze sie bedziecie pytac swintuchy![]() no zaskoczyl mnie ogolnie spontanicznoscia itp mialam bardzo ale to bardzomily wieczor ![]() czulam sie znowu jak napoczatku zwiazku ![]() bryku bryku na kucyku a ja wlasnie przeczytalam nasz watek ROZPAKOWANIE.. i sie rozryczalam.. przeczytalam smsy ktore pisalam do Agusi ze urodzilam.. itp.. Jak zaczelysmy sie rozpakowywac ;(buuuu ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
dawno nigdzie nie bylismy Ja ciagle siedze tylkow domu.. w tamtym roku zrobilam kolacje.. wiadomo ciaza itp a teraz mam okazje zostawic malego z babcia i wyjsc wiec sadze ze spedzenie czasu we 2 pozadomem odswiezy nasz zwiazek
|
|
#3046 |
|
Wtajemniczenie
|
hejjjjj
sorki że tak ni z gruszki ni z pietruszki ![]() ja w sprawie piżamek bo chciałam dziewczynom kupić jednakowe ale one mają jakieś dziwne wymiary ![]() rozmiar 6-12 miesięcy: Dł. bluzeczki-34cm. Szer. mierzona pod pachami - 2x30cm. Dł. rękawa od ramienia - 27cm. Obwód pasa bez rozciągania- 2x20cm. Obwód pasa po rozciągnięciu – 2x31cm. Dł. nogawki - 47cm. Dł. nogawki od kroku - 27cm. rozmiar 18-23 miesięcy: Dł. bluzeczki-39cm Szer. mierzona pod pachami - 2x36cm. Dł. rękawa od ramienia - 30cm. Obwód pasa bez rozciągania- 2x21cm. Obwód pasa po rozciągnięciu – 2x36cm. Dł. nogawki - 50cm. tym bardziej że zmierzyłam Julki piżamę w rozmiarze 98 i ma podobne wymiary jak ta 18-23 miesięcy więc pewnie 6-12 na Nikolę będzie za dużaJAKIE MOŻECIE POLECIĆ FAJNE FILMY ? |
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
''zgon na pogrzebie '' (wyypasiona komedia) i ''obsesja''
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-11-16 o 14:37 |
|
|
|
#3048 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
jak chcesz filmy to wal do mnie
bo tz ma hopla na punkcie filmow i ma wszytkie nowosci itp
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
ja z nowszych polecam 2012 z nowości to mój tż też ma fullllll
|
#3051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do krzeselka, to pewnie musi sie przyzwyczaic najpierw do niego hehe Cytat:
i pod pizamke juz nic nie bede zakladala Dziekujemy ![]() a ja tez sie podlaczam pod pytanie jak Cie zaskoczyl tz? ![]() przkro mi w zwiazku z mamusia, moja za to nie chce miec nikogo innego, kocha tate i liczy ze do niej kiedys wroci...
|
|
#3052 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki kobitki
![]() my już od dawna karmimy się w krzesełku |
|
|
|
#3053 |
|
Zadomowienie
|
Ho ho ho
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
jaki slodkii mikolaj nas odwiedzil
![]() ![]() my sciagamy wlasnie 212 ale cos slabo to idzie:/ my tez karmimy sie w krzeselku ) duzo wygodniejjj agusiu no wstydzeee sie ale moge powiedzidec ty;llko tyle ze pikantnie bylo:d hehe
|
#3055 |
|
Wtajemniczenie
|
magdusia śliczniutka córcia
jak już tak polecacie to polecajcie też książki bo termin mnie goni i muszę zamówić coś fajnego
|
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katarzyny grocholi
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
Mell i Esti piżamki w rozmiarze 6-12 są za duże na nasze maluchy.ale można rękawek podwinąć i nogawki.Ja nic nie zakładam małej pod tylko skarpetki.
Poiglot jak skończę pokoik to pokażę,narzaie przechowywujemy tam rzeczy małej.Twoja mama napewno jescze kogoś sobie znajdzie.Młodziutka jest. Magduchaha super Mikołaj,jeszcze brodę i wąsy jej dorób ![]() Esti polecałam już Caro film "Bez mojej zgody" (sister's keeper),ale t o raczej dla bab,chociaż mój TZ pierwszy obejrzał. Fajny jest też "Wrogowie publiczni" z Deppem,to sensacja. Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-16 o 15:22 |
|
|
|
#3058 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"W księżycową,jasną noc" William Wharton "Dzikie palmy" Faulkner |
|
|
|
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
Nie interesuj się naszą pałą
![]() A żebyś wiedziała jaka ja potrafię być bojowa UWAGA, UWAGA !!!
KTÓRA Z WAS JEŹDZI Z DZIECKIEM NA BASEN?? MAM DO SPRZEDANIA ZA 20 ZŁ PIELUCHOMAJTKI DO KĄPIELI 7-12 KG. POSIADAM DWA OPAKOWANIA FIRMY HUGGIES. CENA DOTYCZY JEDNEGO. DODAM, ŻE TAKOWE NA ALLEGRO KOSZTUJĄ PRAWIE DYCHĘ WIĘCEJ. WYGLĄDAJĄ TAK: http://allegro.pl/item798671532_piel...ia_rozm_s.html JEŚLI KTÓRAŚ CHĘTNA ZAPRASZAM NA PRIV JAK ŻADNA NIE ZECHCE TO WYSTAWIĘ NA ALLEGRO ![]() Któraś tu wstawiała fotki z basenu... Która...?![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-11-16 o 15:19 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

SYNEK

Ale o tym ciiii...
Jak zrobisz to zdaj proszę relacje 

chciałam faszerowane zrobić a ni cholery nie wiem jak kość wyciągnąć

:ro za:I NATANKA
3mamy!

pierwszy raz zupkę zrobioną przeze mnie 

Ja na ostatnią rocznicę przygotowałam taką TŻowi i był zachwycony... Blanka mniej, zazdrośnica mała