![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana oryginalnych perfum
...a za DIOR Midnight Poison EDP wyszukasz cos u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
DIOR Midnight Poison EDP
cos u mnie? ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() kenzo niestety pojdzie prawdopodobnie na prezent swiateczny. davidoffa bylabym natomiast sklonna wymienic na zestaw: 7. CK Secret Obsession EDP - flakon 30 ml - zużycie praktycznie żadne, kilka psiknięć (kupione w perfumerii, z kartonikiem) 8. DIOR Midnight Poison EDP - flakon 50 ml - zużycie ok. 40% (kupione w perfumerii, bez kartonika) przy czym oczywiscie moglabys cos sobie dobrac wpadly mi w oko takze: - IRENA ERIS Pharmaceris M Foliacti Krem zapobiegający rozstępom - tuba 150 ml w karoniku, nowe z apteki oraz wszystkie probeczki. wiec gdybys znalazla cos i za nie, bylabym szczesliwa ![]() odpisz prosze u mnie lub pw, pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Ja również chętnie przygarnęłabym Midnight Poison, zapraszam do siebie:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379609
![]() |
#126 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję i pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana oryginalnych perfum i kosmetyków
Witam,
Może zainteresuje Cię Flower by Kenzo w zamian za Red Delicious? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=flower+kenzo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
lilmary, mendosita - odpowiedziałam u Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
BAN stały
|
witaj
rozumiem. słonika kenzo chcialabym jednak wymienic na cos z mojego wisha lub nowa, zafoliowana perfume o tej samej pojemnosci. stad, moge wymienic 50 ml davidoffa za 8. DIOR Midnight Poison EDP - flakon 50 ml - zużycie ok. 40% (kupione w perfumerii, bez kartonika) + krem na rozstepy + probeczki co Ty na to? ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- aah, rozumiem. no szkoda, secret obsession to obawiam sie nie moj zapach. daj znac gdybys sie jednak namyslila, ja jestem chetna na negocjacje, napewno moglabym cos dolozyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
BAN stały
|
oo, widze ze zrobilas dokladke.
a moze zestaw: 10. CHANEL Coco Mademoiselle EDP - flakon 35 ml - zużycie 75-80% (kupione w Niemczech w perfumerii, bez kartonika) 11. GUCCI EDP - flakon 60 ml - zużycie ok.55 % (tester, kod E01830, bez kartonika) za davidoffa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
moze cos za Gucia?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
8. DIOR Midnight Poison EDP - flakon 50 ml - zużycie ok. 40% (kupione w perfumerii, bez kartonika)
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Znalazłam
![]() - JPG, Classique edt, ok. polowy ze 100ml. Jeśli mogłabyś określić, ile dokładnie ich jest... Jil Sander ma nieprzezroczysty flakon. Pod światło (żarówka 100 W) sprawdzałam ![]() Oczywiście, mam nadzieję, że ewentualny błąd jest malutki. Jeśli Twój JPG ma 50 ml lub więcej, dobierz sobie próbki. Będę miała czyste sumienie po tym szacowaniu pod światło ![]() Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
CHANEL Coco Mademoiselle EDP - flakon 35 ml - zużycie 75-80% (kupione w Niemczech w perfumerii, bez kartonika)
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
Oddam nowego Słonia Kenzo 50ml za Midnight + Coco
![]() No i dorzucę cienie z Sephory, które Ci wcześniej wpadły w oko ![]() ![]()
Obstawiam R-kę... tam pachnieć zakazano... Edytowane przez mayeah Czas edycji: 2009-11-16 o 14:51 Powód: kuszenia c.d. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
moze znajdziesz cos za chanel coco?
![]() |
#146 | |
BAN stały
|
Cytat:
jak sie namyslisz daj prosze znac u mnie ![]() Pozdrawiam ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za ciekawą propozycję, jednak Desnuda to nie mój zapach. Jeśli interesuje Cię sam CK Secret Obsession, to na co mogłabym go zamienić, jeśli nie na Desnudę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
BAN stały
|
oczywiscie, rozumiem.
poczekam jeszcze chwilke na Twoja decyzje, w kazdym razie za davidoffa interesowalaby mnie dowolona kombinacja dwoch sposrod: 7. CK Secret Obsession EDP - flakon 30 ml - zużycie praktycznie żadne, kilka psiknięć (kupione w perfumerii, z kartonikiem) 8. DIOR Midnight Poison EDP - flakon 50 ml - zużycie ok. 40% (kupione w perfumerii, bez kartonika) 10. CHANEL Coco Mademoiselle EDP - flakon 35 ml - zużycie 75-80% (kupione w Niemczech w perfumerii, bez kartonika) 11. GUCCI EDP - flakon 60 ml - zużycie ok.55 % (tester, kod E01830, bez kartonika) oczywiscie jestem sklonna cos dolozyc z kosmetykow, gdybys chciala. przemysl prosze moja propozycje na spokojnie i daj znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.