|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Zgadnij generalnie to niezle.Poza tym, ze prawie nie sypiam, bo mnie biodra nawalaja i dzis pol nocy zgaga meczyla
A Ty jak sie czujesz ? Ja robie toxo co 2 m-ce.Ostatnia robilam we wrzesniu, teraz sobie zrobie i ostatnia w styczniu ![]() Joa19mic82 witaj zeby sie Wam szybko udaloJa tez robie wyniki w przyszlym tyg. tylko, ze ja juz te przedporodowe....:rolleye s: oj oj |
|
|
|
#1652 |
|
Raczkowanie
|
No to w takim razie czekam do dnia przewidywanej @ oby się nie pokazała trzymajcie kciuki
a korzystałyście z tej strony o kalendarza owulacyjnego www.netmama.pl ? Edytowane przez joa19mic82 Czas edycji: 2009-11-16 o 14:33 |
|
|
|
#1653 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie dziewczyny planujecie porody rodzinne czy wolicie rodzić same? Ja całe życie twierdziłam że nie chcę mojego męża przy sobie ale teraz się zastanawiam. Podobno dobrze się rodzi w basenie.. ciekawe ile taki poród kosztuje.
![]() cześć joamic |
|
|
|
#1654 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Aldii, u Ciebie to już coraz bliżej terminu "0"
![]() Czuje się ok, choć czasem tu coś zaboli, tam coś strzyknie hihi W nocy złapal mnie ból jajnika i nie mogłam sobie płasko spać.... W ogóle to marnie z tym całym spaniem ehhh a ja tak uwielbiam na brzuszku spać... Z toxo to ja mam ciągle wrażenie, że albo coś zjadłam, a to przez kota, ciągle łapska myję i tak prawie w kółko... Ostatnie 2 tyg przeżyłam nie wczuwając się w akcje toxo... i znowu mnie naszło...Joa19mic82 witaj ![]() Olayya mi to jakoś ciężko określic czy wole sama czy z mężem przebywać już podczas porodu... Podjerzewam, że do niczego dobrego by to nie prowadzilo hihihi Chyba najbardziej by mi chyba odpowiadało, żeby był do 10cm rozwarcia a poźniej może się zmyć
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2009-11-16 o 14:39 |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1655 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli mogę się też wypowiadać w tej kwestii to u Nas będzie razem poród, mąż sam nawet powiedział że chce w tym uczestniczyć. Woda podobno pomaga i tak nie boli
|
|
|
|
#1656 |
|
Raczkowanie
|
W sumie ja mam dylemat z głowy bo mój nie chce być przy porodzie. W ogóle on to by chciał żeby od razu dzidzia miał 3 latka bo twierdzi, ze dopiero z takim dzieckiem może mieć kontakt. Nie lubi dzieci non stop tylko siusiających, jedzących płaczących i sra...cych. Nie wiem co to bedzie jak urodze
|
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj joamic, nie pozostaje nic innego jak czekać na termin @.....
|
#1658 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Olayya, mój jak ma pozbierać gówienka naszego pieska to najchetniej by założył maskę i ciemne okulary żeby nie czuć i nie patrzeć hihihi a ja się zawsze z niego śmieje, że może popraktykować
|||||||||||||||||||||
|
|
#1659 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym aby on był już jutro a nie 23.11
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Olayya jak się urodzi dziecko to się zakocha bez pamięci i nic mu nie będzie przeszkadzać. Wydaje mi się, ze większość facetów tak ma, ze dla nich to jest jakaś abstrakcja i dopiero po zobaczeniu dziecka rodzi się w nich taka ogromna miłość, tak też kochają tylko chyba mniej świadomie.
![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Joa (pozwolisz ze tak krócej do Ciebie się odezwę - domyślam sobie, ze jesteś Joasia ![]() mam dokładnie ten sam termin @ co Ty - razem będzie nam łatwiej czekać
|
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
witam! ja już wróciłam od sadysty
obeszło się bez kanałowego na szczęście, a bałam się bo ząb byl już bardzo wrażliwy na zimno.Jeśli o porodach rodzinnych mowa, to ja chciałabym żeby mąż wyszedł jak będzie główna akcja, a potem przyszedł mi pomóc się dowlec do łazienki, nie chce żeby mi tam zaglądał a on też ma opory więc wszystko się dobrze składa.Ja na 11 grudnia ma wizytę u gina, musze zrobić cyto i w ogóle przegląd podwozia a jak 24 wyjdą II to wizyta tym bardziej się przyda![]() |
|
|
|
#1662 |
|
Raczkowanie
|
Joa (pozwolisz ze tak krócej do Ciebie się odezwę - domyślam sobie, ze jesteś Joasia ![]() mam dokładnie ten sam termin @ co Ty - razem będzie nam łatwiej czekać [/QUOTE]Tak Joasia jestem a który cykl już próbujecie?
|
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu my jesteśmy w trakcie trzeciego cyklu
![]() W ogóle to powiez nam coś o sobie. Skąd jesteś tp. Dawniej mialyśmy taki zwczaj, ze każda pisała o sobie 10 dowolnych punktów
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Joa19mic82 nie korzystalam
Olayya prawdopodobnie bedzie ze mna rodzic moja przyjaciolka ( o ile zdazy doleciec )Zgadnij tez tak mialam na poczatku...przejdzie Ci Wrzucilam do albumu nowa fotke - wielkie mieszkanko Lu kilka dni temu
|
|
|
|
#1665 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Olaya ja dopiero zaczęłam zakupy a jestem już w 15 tc ![]() Cytat:
Ja nie robiłam toxo. Raczej pewnie nie da mi lekarz skierowania co? Muszę na przeciwciała go namówić. Niby mam O+ i konfliktu nie powinnam mieć z Tz (ale nie wiemy jaką grupę krwi ma - będą go kłuć w środę) ale jak siostra urodziła córeczkę to się okazało że mają ze sobą konflikt - matka z córką. A krew taka sama (z pozoru jak się potem okazało) Mała truła się własną krwią i w 5dobie miała transfuzję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Się tak nie niecierpliw. Bo im bardziej się chce tym dłużej się czeka... Niestety... Powiedziała to fuksiara co nawet nie zdążyła się zacząć starać
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
aldii jaka Ty piękna jesteś
![]() Joamic witaj. Powodzenia życzę. Napisz nam coś więcej o sobie ![]() olayya mi chyba planowanie porodu odpada, nie wiem czy na szczęście czy nie. Ale jakbym rodziła normalnie to chyba jak gabi wolałabym, żeby był przy mnie mąż w pierwszej fazie, a jak już by był właściwy poród to wolałabym, żeby poczekał, ale nie żebym się jakoś bardzo wstydziła, mógłby zostać jakby chciał, tylko nie wiem czy by wytrzymał. A co do zwierzęcych kupek i wymiocin, to od razu mi się na wymiory zbiera. Byłabym dobrym kompanem do wymiotowania we dwójkę
|
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
olayya ja chyba TŻta nie będę chciała mieć przy porodzie bo może to się kiepsko dla niego skończyć , będzie mnie bolało a On będzie mówił do mnie w tym momencie na bank i niechcący go opitole jeszcze
ja nie przebieram w slowach często i pozniej czasami zaluje tego wiec moze lepiej jak bedzie czekał za drzwiami zresztą jak będzie to i tak się okaże jak już będę blisko ![]() lindsley dzięki ![]() kretencja marazm jeszcze jest u Ciebie? czy już lepiej? jak z mieszkaniem?
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
moja kolezanka jak rodziła z mężem to tez się na niego wydzierała, różne k i ch leciałyale teraz oboje wspominają to bardzo pozytywnie
|
|
|
|
#1669 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
u mnie znów ogrom problemów znowu wyłapuje doła nie przeczytałam wszystkich postów - przepraszam |
|
|
|
#1670 |
|
Raczkowanie
|
Mam na imię Asia od sierpnia 2009 roku jestem szczęśliwą mężatką razem jesteśmy ponad 3 lata. Mieszkam pod Warszawą. Pracuję w branży dziecięcej. A o dzidzie staramy się 3 cykl. A i mam 27 lat
|
|
|
|
#1671 | ||||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym..
Choć przyznam się, że moim największym problemem jest zabyt dużo wolnego czasu... Wteyd wchodzę na neta i czytam i wynajduje sobie wieczne problemy Mam nadzieje, że dziecko zabierze mi 99% czasu przebywania na necie!Cytat:
u mnie 15t1d hihi ![]() Mi mamusiowy też nie podpasował, więc jedynie go czytam i to też nie zawsze.... Mój brat-szef jeszcze brzucha nie spostrzegł To jest dopiero orzeł ![]() Cytat:
Kolejna do kłucia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Gabi przyjęte ![]() Aldii nie no brzuszek I klasa Ależ Lukrecja ma u Ciebie wygonie... U CIebie już 30t ale leciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i...
|||||||||||||||||||||||||
|
|
#1673 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aldii mi tak szybko z moimi tyg czas nie leci
||||||||||||||||||||||
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja i tak to przemyśle jeszcze 100 razy
|
|
#1675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() olayya, agness813, nie testowałam ostatnio U mnie 42dc, ale dalej się boję I kreski... Podbrzusze boli mnie codziennie, ale to chyba ze strachu I cały czas mam dużo śluzu, ale nie wiem czy to dobrze, czy źle... Jutro mam wizytę u ginekologa, więc się dowiem co i jak. Najbardziej się boję, że coś z moim cyklem nie tak, że może znowu to będzie taki 60 dniowy albo i dłuższy, bo kiedyś to była u mnie norma![]() olayya, a do Lublina masz daleko? ![]() aldii, mi się też wydaje, że teraz to się tylko chłopcy rodzą. U mnie w rodzinie też same chłopaki, szanse na dziewczynkę chyba małe ![]() Dziewczyny, miałam dziś najgorszą jazdę w historii kursu na prawko. Popełniałam błędy, jakich nigdy nie robię i miałam po prostu opóźniony refleks.. Na pierwszych jazdach było lepiej... To chyba po tym koszmarnym weekendzie, bo jestem mega zmęczona ![]() Widzę, że wątek się znowu rozkręca
|
|
#1676 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Udało mi się dzisiaj dodzwonić do Kliniki. Wizytę mam w przyszłym tygodniu. Mam nadzieję że coś się uda. A tym czasem życzę Wam miłego wieczoru |
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadnij przyspieszy Ci zaraz.A jak bedziesz tak w 30 to znow sie bedzie wleklo....
Lenka pamietam, ze na poczatku ciazy tez mialam duzo sluzu ![]() Szanse na dziewczynke moze i male, ale mi sie udalo Serduszkowata kciukasy za wizyte |
|
|
|
#1678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) owulacji.. Brzuch to mnie boli na @ prawie codziennie:/
|
|
#1680 |
|
Zadomowienie
|
Mój tż bardzo bardzo liczy na to, że się udało, widzę że mu ogromnie zależy
jedziemy jutro razem do gina, ale dopiero na 14.45.. A rano mam seminarium i nie wiem jak je wytrzymam. Tak się boję rozczarowania Ale z drugiej strony mam jeszcze kilka innych objawów, min mdłości codziennie i to mi daje nadzieję, że może jednak...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

A Ty jak sie czujesz ? Ja robie toxo co 2 m-ce.Ostatnia robilam we wrzesniu, teraz sobie zrobie i ostatnia w styczniu 
zeby sie Wam szybko udalo

w kółko... Ostatnie 2 tyg przeżyłam nie wczuwając się w akcje toxo...
i znowu mnie naszło...

tak więc zmykam bo na 8 mam i miłego dnia 

i wynajduje sobie wieczne problemy 
ale leciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i...