|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana oryginalnych perfum
...a za DIOR Midnight Poison EDP wyszukasz cos u mnie
![]() |
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
DIOR Midnight Poison EDP
cos u mnie? ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
#123 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() kenzo niestety pojdzie prawdopodobnie na prezent swiateczny. davidoffa bylabym natomiast sklonna wymienic na zestaw: 7. CK Secret Obsession EDP - flakon 30 ml - zużycie praktycznie żadne, kilka psiknięć (kupione w perfumerii, z kartonikiem) 8. DIOR Midnight Poison EDP - flakon 50 ml - zużycie ok. 40% (kupione w perfumerii, bez kartonika) przy czym oczywiscie moglabys cos sobie dobrac wpadly mi w oko takze: - IRENA ERIS Pharmaceris M Foliacti Krem zapobiegający rozstępom - tuba 150 ml w karoniku, nowe z apteki oraz wszystkie probeczki. wiec gdybys znalazla cos i za nie, bylabym szczesliwa ![]() odpisz prosze u mnie lub pw, pozdrawiam! |
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również chętnie przygarnęłabym Midnight Poison, zapraszam do siebie:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379609
|
#126 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję i pozdrawiam. |
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana oryginalnych perfum i kosmetyków
Witam,
Może zainteresuje Cię Flower by Kenzo w zamian za Red Delicious? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=flower+kenzo |
|
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
lilmary, mendosita - odpowiedziałam u Was
|
|
|
|
#129 |
|
BAN stały
|
witaj
rozumiem. słonika kenzo chcialabym jednak wymienic na cos z mojego wisha lub nowa, zafoliowana perfume o tej samej pojemnosci. stad, moge wymienic 50 ml davidoffa za 8. DIOR Midnight Poison EDP - flakon 50 ml - zużycie ok. 40% (kupione w perfumerii, bez kartonika) + krem na rozstepy + probeczki co Ty na to? ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- aah, rozumiem. no szkoda, secret obsession to obawiam sie nie moj zapach. daj znac gdybys sie jednak namyslila, ja jestem chetna na negocjacje, napewno moglabym cos dolozyc
|
|
|
|
#130 |
|
BAN stały
|
oo, widze ze zrobilas dokladke.
a moze zestaw: 10. CHANEL Coco Mademoiselle EDP - flakon 35 ml - zużycie 75-80% (kupione w Niemczech w perfumerii, bez kartonika) 11. GUCCI EDP - flakon 60 ml - zużycie ok.55 % (tester, kod E01830, bez kartonika) za davidoffa? ![]() |
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos za Gucia?
|
|
|
|
#136 |
|
Rozeznanie
|
Znalazłam
![]() - JPG, Classique edt, ok. polowy ze 100ml. Jeśli mogłabyś określić, ile dokładnie ich jest... Jil Sander ma nieprzezroczysty flakon. Pod światło (żarówka 100 W) sprawdzałam i na tej podstawie określiłam zużycie... Jest tego jakieś 45 ml.Oczywiście, mam nadzieję, że ewentualny błąd jest malutki. Jeśli Twój JPG ma 50 ml lub więcej, dobierz sobie próbki. Będę miała czyste sumienie po tym szacowaniu pod światło ![]() Co Ty na to? |
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
CHANEL Coco Mademoiselle EDP - flakon 35 ml - zużycie 75-80% (kupione w Niemczech w perfumerii, bez kartonika)
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
Oddam nowego Słonia Kenzo 50ml za Midnight + Coco
Co Ty na to?No i dorzucę cienie z Sephory, które Ci wcześniej wpadły w oko ... lub inna kombinacja
Obstawiam R-kę... tam pachnieć zakazano... Edytowane przez mayeah Czas edycji: 2009-11-16 o 15:51 Powód: kuszenia c.d. |
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
moze znajdziesz cos za chanel coco?
|
#146 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jak sie namyslisz daj prosze znac u mnie ![]() Pozdrawiam ! |
|
|
|
|
#147 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za ciekawą propozycję, jednak Desnuda to nie mój zapach. Jeśli interesuje Cię sam CK Secret Obsession, to na co mogłabym go zamienić, jeśli nie na Desnudę? |
|
|
|
|
#148 |
|
BAN stały
|
oczywiscie, rozumiem.
poczekam jeszcze chwilke na Twoja decyzje, w kazdym razie za davidoffa interesowalaby mnie dowolona kombinacja dwoch sposrod: 7. CK Secret Obsession EDP - flakon 30 ml - zużycie praktycznie żadne, kilka psiknięć (kupione w perfumerii, z kartonikiem) 8. DIOR Midnight Poison EDP - flakon 50 ml - zużycie ok. 40% (kupione w perfumerii, bez kartonika) 10. CHANEL Coco Mademoiselle EDP - flakon 35 ml - zużycie 75-80% (kupione w Niemczech w perfumerii, bez kartonika) 11. GUCCI EDP - flakon 60 ml - zużycie ok.55 % (tester, kod E01830, bez kartonika) oczywiscie jestem sklonna cos dolozyc z kosmetykow, gdybys chciala. przemysl prosze moja propozycje na spokojnie i daj znac
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.

i na tej podstawie określiłam zużycie... Jest tego jakieś 45 ml.