|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Cytat:
hihi dzieki
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
hahahahahahaha.... dopiero teraz rzuciły mi się w oczy....
czaderskie.... |
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
a mi wlasnie szwagier przyniosl pysznego nalesniczka
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
Illbana, no widzisz
dla Guzika. To właśnie tak wygląda, wczoraj czegoś nie umiałem a dziś już robię Cytat:
A później zacznie płakać jak babcia będzie wychodzić...
|
|
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
poczytuje was kochane ale czasu na odpisywanie nie ma... chociaz powiem wam ze Kuba zasnal o 14 i juz 16 a on dalej spi
to straszne... no nic ... wiedze ze gosikk wraca do pracy i strasznie przezywa rozstanie z Aleksem... kurcze nawet nie chce sobie wyobrazac co przezywasz... wiem ze na poczatku bedzie bardzo trudno, wrecz tragicznie i dla ciebie i dla Aleksia... ale pamietaj o tym ze to kiedys musialo nastapic... ja tez nie daje sobie glowy uciac ze za chwile nie wroce do pracy... wiadmo jak bedzie?? pozatym nie martw sie ze Aleks sie bardziej przywiaze do babci a nie do ciebie... nie wolno ci tak mowic... jestes jego mamusia... wiadmo ze babcie sa najwspanialsze i najukochansze ale nigdy nie zastapia mamy w sercu dziecka ! nie ma takiej obcji... Aleks napewno sie przyzwyczaji do nowej sytuacji, ty napewno tez ... trzymam mocno kciuki za ta wasza rozlake!!! wiem ze to zadne pocieszenie ale Aleks jest jeszcze maly, nie rozumie zbytnio sytuacji i napewno szybko oswoi sie z mysla ze mamy w tym czasie nie ma... ale jest pozniej ! duzo sily kochana... i nie zamartwiaj sie, nie smuc bo Aleks to czuje!!! ![]() pozatym widze ze obgadujecie gadki tz iwciag no potwierdzam czaderskie magduhahahahaha dodala zdjecie Nisi, przebranej za grubego, brodatego mezczyzne.. czy ja o czyms nie wiem?? ![]() klaudia cos pisala o mamie... sluchaj kochana... widzialam zdjecia twojej mamy! i wcale nie wyglada na mame tylko na twoja starsza siostre! jest sliczna, tak jak ty... napewno kogos sobie znajdzie... trzymam za to kciuki a jak kogos pominelam to bic!!! tylko mocno!!! ![]() no i gadacie o tesciowych... ide bo tesc wstal.... trza cos zadzialac
|
#3097 |
|
Rozeznanie
|
Guziczku
![]() dobrze ze uspokoiles mamusie spoznilam sie ale wlasnie tez pilam kawke
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście zapomniałam...
DORIS, pięknie wyglądałaś na ślubie, zresztą ja już część tych fotek oglądałam na naszym kieleckim wątku Seona, piękną miałaś suknię, taką elegancką i prostą |
|
|
|
#3099 |
|
Wtajemniczenie
|
no pakusiu
i dziękuje, że zauważyłaś co chciałam pokazać, a raczej tego którym chciałam się pochwalić![]() że Kuba śpi to straszne?? ja tam się cieszę jak Iwo już raczy zamknąć oczka |
|
|
|
#3100 |
|
Rozeznanie
|
![]() ![]() Pakusia ogladalas 8 odcinek?? ryczalam jak bobr
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
Pakusia,
|
|
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Gosik, ja wracam do pracy za miesiąc, ale już mi szkoda. Tzn. z jednej strony się cieszę, bo odetchnę i spotkam się z koleżankami, wracam na 1/2 etatu, ale boję się tak jak Ty, że dziecko bardziej będzie rozpoznawać babcie niż mnie
Przeraża mnie to![]() Dzięki za komplement ![]() Carolajna, ja czekam na zdjęcia Twojej fryzury, zaglądam w link, a tam... Adolf Illbana, jak sobie mnie wyobrażałaś? ![]() Iwciag, fotelik super!!! Też o takim myślałam, żeby kupić Ja też uwielbiam rajtuzki, dla mnie dzieci w nich tak słodko wyglądają![]() Magduchachacha, słooooodko wygląda!! Ubranko śliczne Ja też mam taką świąteczną sukienkę, jak ubiorę to się pochwalę![]() Dżolana, no i gdzie te Twoje zdjęcia ślubne? ![]() Esti, film i książka ma być dla Twojego Męża? Mój mąż uwielbia np. "South Park" albo serial z Jasiem Fasolą "Czarna Żmija" Wiem, że kino baaaardzo ambitne Zresztą mamy takie same upodobania, więc jak kupuję mu jakoś film na dvd to ja także na tym korzystamA z książek to zawsze Stephen King i Graham Masterton. Mamy ogormne kolekcje
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-11-16 o 17:48 |
|
|
|
#3103 |
|
Zadomowienie
|
Karol kto ma czaderskie gacie? O kim mowa? O Adolfie?
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
Coś nie możesz Adolfa zapomnieć
Zobacz w tle na zdjęciach Iwciag zdjęcia, na których Szymek (o ile imienia nie pomyliłam? ) siedzi na foteliku do karmienia![]() Edit. Iwcie, mylicie mi się Iwcia_dens ma Szymka, a Iwciag ma Iwo Przepraszam za pomyłkę
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-11-16 o 17:57 Powód: dopisek |
|
|
|
#3105 |
|
Wtajemniczenie
|
Seona tak jestem zadowolona i Iwo również, czy wkleiłam zdjęcie w rajtuzkach nie pamiętam, ale myślę, że to mogłąm być ja, w każdym bądź razie Iwo śmiga w rajtuzkach i też uwielbiam wtedy jego grubiutkie nóżki
![]() Szymon jest synem Iwci d mój jest IwoAnulka a o jakich gatkach mówi Caro nie mam zielonego pojęcia!! Poważnie nie wiem o co cho
|
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
Agusia wiesz co jest najlepsze na płacz??
![]() no Pakusia ![]() Chcecie jakieś foto Anulki jeszcze
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jeszcze sie boje ze nie bedzie chcial jesc jak mnie nie bedzie...ze nikt nie bedzie wiedzial kiedy mu podac mleko (bo trzeba u niego wyczuc moment) jaka jest odpowiednia pora na zupe i ze malemu bedzie sie chcialo pic a tesciowa sie nie domysli;[ chodzi mi o to ze nikt nie zrozumie malego tak jak ja, ze nikt sie nim tak dobrze nie zaopiekuje tak jak ja.
|
|
#3108 |
|
Zadomowienie
|
Nie nie Karolku teraz na pewno chca zobaczyć ciebie...zaraz poszukam jakichś zdjęć z twojego dziecinstwa
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze trzeba miec z kim a tz poszedl na film
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
ja się melduje podczytuje Was regluarnie
ale nie mam weny na pisanie.
|
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka specjalnie dla Ciebie moje zdjęcie z dzieciństwa
![]() http://www.hss.pl/uploads/screens/me....pl%5D.pps.gif
|
#3112 |
|
Wtajemniczenie
|
Bylismy na spacerze ale wichura sie zerwala.... ale nic nam nie urwalo wiec ok
![]() Magducha wow!!!! ale "przystojny' mikolaj Iwciag twoj chlopczyk taaaki slodki takie ma kochane wesole oczka ![]() a plecki malemu sie nie poca w foteliku.. bo on taki sliski tak? Ogladalam te spodenki w sklepie i mialam kupic ale juz nie bylo rozmiaru... Gosikk bidulko Na pewno z kazdym dniem bedzie lepiej... a jak zobaczysz stesknionego synka to bedzie dopiero cudownie... I nie przejmuj sie mam to zawsze mama - nie do zastapienia... Mam Zuzie w rodzinie... ma juz dwa latka i w wiekszosci zajmuje sie nia babcia (ktora wnusie uwielbia) jej mama ciagle pracuje a wieczorami randkuje z nowym facetem... wiec chyba dziecko nie jest dla niej najwazniejsze a jednak jak widzi mame to nikt inny sie dla niej nie liczy NIKTAgusia Filipinek to taki misiaczek tylko przytulac i przytulac ...OOO TROSZKE SIE WZIELYSCIE DO ROBOTY I KILKA STRON MialAM DO NADROBIENIA.... ALE DOBRZE DOBRZE... A DZISIAJ ALEKSIO ZROBIL W KONCU PELNY OBROT Z PLECKOW NA BRZUSZEK ![]()
|
|
#3113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brawo dla Aleksa! Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-16 o 18:45 |
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
Mell
dla Aleksia
|
|
|
|
#3115 |
|
Zadomowienie
|
1. Tu Karolek miał 2 latka
2. Na drugim zdjęciu ma 5 lat, był niesfornym dzieckiem 3. Tu troszkę starszy... ale nie wiedzieć czemu ciałko mu sie troche przykurczyło ![]() 4. Tu już jako dziewczynka Carolajna.
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-19 o 19:54 |
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
Karolinja Cie za to zleje ![]()
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Brawka dla Aleksia
![]() Ja się też muszę pochwalić że mój Michał w końcu obraca się i w tą i wtamtą ![]() A o to ANULKA mama dwóch koślawych misiaków http://i.wp.pl/a/f/jpeg/23317/lysadoloresduze.jpeg
|
#3118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze bedziesz go prosic zeby grzecznie lezal a nie latal po calym domku ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Dziewuchy a wogole to za grzeczne jestescie dzis ![]() czyzby przeszly wasze dni plodne? bo ja je chyba wlasnie mam i nie moge usiedziec a tzta brak
|
|
#3120 |
|
Raczkowanie
|
Witam babeczki
Umnie porażka , mała tak marudzi ze wymiekam no ale cóż uroki trzeciego ząbka. Pierwszy tak nie przezywała jak ten. ach te kaprysy królewny. Z tz dobrze wraca w piatek na łono rodzinne. Dostaje te antybiotyki tamiflu co w skutkach ubocznych może spowodować lekkie szuru buru w główce . no powiedziałam mu ze i bez tego do normalnych nie nalezy. niektóre z was wracają do pracy badz juz wróciły , nawet nie wiem co przezywacie. ale bedzie wszystko dobrze. mam nadzieje ze te ktore zostawiaja z tesciowa to mają ja ok. bo ja mojej to bym nawet psa interaktywnego nie zostawiła Kathi75 zycze szybkiego powrotu do zdrowia ![]() Marika maleńki przecudny Bercia co do ząbkowania to mam dzisiaj twoj przykład. Gorączka 37.8 , maruda że szkoda gadać . bez objaw przeziębienia. mi lekarz proponował w stanach gorączki podawać ibufen dla dzieci a tak działa na nią ze jak go podaje to jakbym jej conajmnie kwas siarkowy dałaiwciag trzymam kciuki za tz zeby mu sie udało w pracy bez konfliktu a mały to jak królewicz na tronie. słodkosci magduchahaha poczwórne kciuki za mieszkanko. wszystko bedzie super!!a ten słiczny mikołajek to może nas odwiedzi w ten rok?? poiglot91 dziekujemy za troske oby tak bylo gosikk jesteśmy z tobą .dasz rade. dzielna z ciebie dziewucha aguśkaa83 maleńka słodki wczoraj ogladałam twoje filmiko na juotube. boskie. zdolniacha z niego a kopniaki w brzuszku na miarę ronaldo pakusia ty masz szczescie ze twoj maly tak spi moja zolza nawet nie wie co to pol godzinna drzemka. buziaki dla was Seona specjalnie dla ciebie fotki ze ślubu Jesli kogoś pominęłam to a dla Carolajny podium twoje posty sa czaderskie. brak mi słow.pozdrówka
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.

dla Guzika. To właśnie tak wygląda, wczoraj czegoś nie umiałem a dziś już robię 
A później zacznie płakać jak babcia będzie wychodzić...
to straszne...
duzo sily kochana... i nie zamartwiaj sie, nie smuc bo Aleks to czuje!!!
no potwierdzam czaderskie 

Zresztą mamy takie same upodobania, więc jak kupuję mu jakoś film na dvd to ja także na tym korzystam
) siedzi na foteliku do karmienia
wiec chyba dziecko nie jest dla niej najwazniejsze
a jednak jak widzi mame to nikt inny sie dla niej nie liczy NIKT