|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- mama dzwoni do babci, a babcia "o której jest ten autobus z Lublina do Radomia, ten co, co do Was przyjeżdżam zawsze? bo znajoma ma syna w Radomiu i chce go odwiedzić" no to ja na e-podroznik i sprawdzam :P mama do babci, że może w czwartek do nich przyjedzie, a babcia "To ja Ci powiem prawdę. W środę do Was przyjeżdżam" :P taaa, znajoma z synem w Radomiu ![]()
![]() |
#2912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo na zdjęciu to ładna, a jak przymierzysz to gdzie w tym do ludzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe babcia ściemniara ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
no właśnie, coś wygląda na zdj. czy na wieszaku ładnie, założyć - tragedia.. i odwrotnie :P na wieszaku tragedia, założy się i cudo :P
#2915 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15316653] dzień dobry. Ewa- zdasz następnym razem ;* spr z histori- jedynka ;] spróbuje poprawic ;]. [/QUOTE] z tym przyjazdem to zobaczę jeszcze ![]() Marto ta emotka z siekierką to JA. ![]() reg mam nadzieję, że 3 i ostatni. ![]() Justyna 3mam mooocno kciuki ![]() ![]()
#2916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz poszukam, chociaż chyba wysłałam Ci juz wszystkie swoje notatki. Cytat:
![]() co do sukienek, też bałabym się zamówić z internetu ![]()
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
no ona zawsze takie podchody robi :P
mama dzwoni, gadają, gadają, a babcia na koniec "a wiesz, miałam nie mówić, miała być niespodzianka, ale Ci powiem. przyjeżdżam do Was" ![]() i to jest tak zawsze ;P
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-11-16 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15316653]
nie tylko Ty wczoraj normalnie miałam ochotę sie rozpłakac ;/. musimy wziązc się w garśc i nie stękac ;] spr z histori- jedynka ;] spróbuje poprawic ;]. jeszcze tak pisząc o tej maturze. to ja naprawdę boję się cholernie tego angielskiego ;] wiem ,że mam braki , ale kurde nie potrafię się zabrac za to wszystko porządnie. niewiem od czego mam zacząc ;] niby ksiązki mam,akusze też. no ale. nauczycielke mam do bani, korepetytora brak , jestem zdana na siebie. już naprawdę niewiem co mam robic. i przez ten ang tylko się dołuje;/[/QUOTE] taa... ![]() a musisz poprawiać ![]() ![]() a wiem, mam to samo z nauką, że sama nie wiem od czego zacząć jakoś logicznie żeby było ![]() ![]() a samemu sie niestety nie da przygotowac od zera ![]() musisz spokojnie codziennie uczyc sie slowek z word banku np. robic jedno sluchanie i jedno czytanie. dasz radę, akurat ang na maturze to kwestia wprawy ![]() ![]() Cytat:
![]() ej, ja tez bede ![]() ![]() idealna z nas para. kaloszy. czemu miałabyś NIE zdawać ![]() Cytat:
![]() ![]() ale looz, znalazłam nam inny sklep z sukienkami ![]() z reszta jak przyjedziecie to obmyslimy plan ![]() a my tylko tak zakupowo? czy jeszcze cos teges... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no wiem że TY ![]() Justyna, wierzę w Ciebie
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
o Józi jest coś w 2 rozdziale Jesieni.
#2921 |
Zakorzenienie
|
ejj niektóre nie są drogie
![]() lecimy do juesej do VS po sukienki na 100dn ;> kredyt weźmiemy :P
#2922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
można ! ale poczekajmy jeszcze z miesiąc aż kurs dolara spadnie ![]()
![]() |
#2923 | ||
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15316653]Żbiczku dasz radę ;*[/QUOTE]
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co wy książek nie czytacie albo macie inne niż z Grega? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Idę na Barwy szczęścia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
NW lepsze
![]() Daniel rozstał się z Olą na próbę xD chcą zobaczyć jak to będzie jak on pojedzie do USA ![]()
#2925 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15316653]
![]() jeszcze tak pisząc o tej maturze. to ja naprawdę boję się cholernie tego angielskiego ;] wiem ,że mam braki , ale kurde nie potrafię się zabrac za to wszystko porządnie. niewiem od czego mam zacząc ;] niby ksiązki mam,akusze też. no ale. nauczycielke mam do bani, korepetytora brak , jestem zdana na siebie. już naprawdę niewiem co mam robic. i przez ten ang tylko się dołuje;/[/QUOTE] nie przejmuj się ![]() ![]() ![]() ja mam ostatnio z listeningów 0 pkt! To jest masakra jakas, a bylam tak pewna tego angielskiego, dwie nauczycielki mi nagadały że jaki to ja mam talent do języków, powinnam na rozszerzenie iść i takie duperele, w szkole najlepsza z grupy, ze sprawdzianów 5 a teraz lipa ![]() ![]() załamałam się totalnie, uczę się angielskiego od dwóch lat, od początku, od zera i dochodzę do wniosku, że o ile wszystko przeskoczylam sobie na spokojnie, i mogę mówić po angielski i pisać itd, bo to mi dobrze idzie, to listetningów nie da się w dwa lata przeskoczyc ![]() ![]() tak mnie męczy to sluchanie w obcym języku, że czuję aż wstręd to wysilania się, zwykle jest tak, że na początku kilka zdań, słucham, rozumiem, a potem mimo woli się wyłączam za każdym razem, bardzo ciężko mi nawet słuchać tego, ale ja nigdy nie słuchałam piosenek angielskich, tylko polskie, tv nie oglądam ![]() nie wiem jak sam sobie radę, znacie może jakieś listetningi na necie, żeby posłuchać? ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytacie, ale chłopaków przerabialiście w II klasie ![]()
![]() |
#2927 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wow w dwa lata gratuluje ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będziemy się wstydziły zapytać czy może nie wejść do jakiejś jadłodajni ![]() A bo na co i po co mi to jeszcze. Na biotech to liczą albo to albo to. Nigdy razem. W ogóle to wymyśliłam, że wpisze sobie na deklarację historię tańca PR ![]() Może zdam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
Marta pewności nie mam, czy nie jesteście 40 letnimi prawiczkami Stasiami
![]() ![]() nie no nie o to mi chodziło. ![]() a ja nie mam ochoty iść na tą studniówkę. pouczyłam się z matmy, ale łatwy działa, także nie powinno być źle. ![]() idę pouczyć się z bio.
#2930 |
Zakorzenienie
|
Idę już.
Pouczę się z bioo może. Albo z hiszpańskiego. Bo tłumaczyłam siostrze kartkę na postcrossing i zdałam sobie sprawę, że jak nie uczę się to zapominam, szczególnie słówka. |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam jestem Czesiek. i mam 54 lata. i już nie jestem prawiczkiem. w zeszłym tygodniu sprzedałem cnotę na allegro.
![]() |
#2932 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A tak serio to ja Cię mogę zmobilizować. ![]() Jeśli Ci potrzebna i czujesz się na siłach, żeby ją zdawać to czemu nie? ![]() Cytat:
![]() ![]() No właśnie, jak będzie? ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie stresuj się. ![]() I tego, smsik po ma być. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ----------- Spierniczam poćwiczyć i połuczyć się biologii. Dobranoc, pchły na noc. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja cnota jest na razie wystawiona na aukcji. Licytacja trwa, na razie wygrywa 54 letni Czesiek, który od tygodnia nie jest prawiczkiem. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie ostro !
![]() |
#2935 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale Ty nie będziesz wygłodniała ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale wiesz co, ja zawsze brałam pod uwagę i biol i chem, dlatego, że nigdy nie mogłam założyć, że nawet jeśli przyłożę się do jednego z tych przemiotów, bo tylko ten jeden będę zdawała, to faktycznie napiszę go tak super, i tak o wiele lepiej ![]() to jest wiedza o tańcu, tyyy! Cytat:
to jak się nie boisz nas ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a teraz oglądam Ben10 ![]() ![]() ![]() polaka, matmy i biolo nie ruszyłam, bosko ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- o, widzę Alaksandro Cię ![]() ![]() myślałam dziś o Tobie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- idę sobie, dobranocka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
o mnie też zapomniałyście ! ja też jem, byle nie w macu lub innym ścierwie.
chociaż.. ja z moją G. to sobie kanapki zrobimy, taki wiejski zwyczaj ![]() dobra, żartowałam. ale zjeść bym coś zjadła. tzn. zjem. idę do geo, obejrze korki z sexu o 23:00 i spać. ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- aaaa, Beata. na bogato czyli z sosem i szyneczką ![]()
#2937 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Zadomowienie
|
Ja tyyż idę.
Jutro klasówka z matmy ![]() Robiłam sobie słuchanie z anglika i jestem zadowolona ![]() Dobranoc, Czesie, Zdziśki, Franki, Kazie, Mariany, Władki, Alfredy i Alfonsy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odrobiłam na jutro prawie wszystko poza 1 zad. z matmy, które mam do połowy :P i 1 z chemii, ale to nie wiem jak ugryźć :P a ile się hydroliz napisałam :zalamka: chyba już mam to opanowane do perfekcji ![]() zaraz nagram jeszcze Króla Lwa i idę w kimę :P kolorowych ![]()
![]() |
#2940 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no właśnie samemu to się nie tyleże nie chce, ale niewie od czego zacząc ;/ Cytat:
kursów w moim mieście jak narazie nie ma. ![]() póki co staram się zmienic moje nastawienie do tej sprawy z angielskim . ściągam przeważnie filmy z napisami, dużo pomaga, także do języka jestem przyzwyczajona. bedę cwiczyc dużo! nie poddam się ![]() dzięki ;* damy radę ! Cytat:
![]() a czemu nie masz ochoty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzien dobry ;* dzisiaj 7 lekcji. nie mam ósmego wf ![]() ale tak nie chce mi się isc do szkoły ;] JUSTYNA ![]() miłego dnia ;* |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.