|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VII
|
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Renatka ja myśle że to nie przeszkoda, wszystko zależy od człowieka - ja np. wiem że bym nie mogła tak. No ale juz taki ze mnie typ
|
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
Renatko...
zastanów sie czy oby napewno to tylko kolega... A jezeli widzisz dla niego inne miejsce w swoim zyciu zastanów sie czy sobie z tym poradzisz, czy dasz rade. Dziecko nie jest przeszkodą, nie mozna przez to skreslac człowieka, ale nie da się ukryc że zupełnie zmienia sytuację... |
|
|
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a udzwignac- jest na tyle wspaniałym człowiekiem i na tyle spełnia moe oczekiwania- ze pomogłabym mu tylko kiedys w tym, by synek mieszkał z nim
|
|
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1746 | |
|
Moderator
|
Cytat:
I Renatko zastanów się poważnie bo niedawno pisałaś że kochasz TZ, teraz już o innym myślisz (rozumiem że skoro zadajesz takie pytania to myślisz o nim nie tylko jako o koledze...) Podejdź poważnie do całej sytuacji, przemyśl to bo "kolega" plus dziecko to dwie kolejne osoby które mogłabyś zranić no i exTZ czy jest ci obojętny dlatego ze go nie ma? co będzie jak wróci? Tak ogólnie rzecz biorąc dziecko wychowuje mama więc nie sądze że na ciebie spadłyby jakieś obowiązki. W takich wypadkach jednak trzeba być bardziej tolerancyjnym bo od samego poczatku trzeba dzielić się TZ bo on nie będzie miał tylko nowej partnerki ale też dziecko i póki jest małe to tez jego mamę...
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po prostu zastanawiam sie sama co o tym wszystkim mysle. I nie mowie,ze planue juz z nim zwiazek, czy z kimkolwiek- po prostu zastanawiam sie czy gdyby do tego doszlo kiedys.. czy bym potrafiła. ExTŻ- gorszego ch*** nie znam, nie chce miec z nim nic wspólnego, z tym,że nie chce tez o tym pisac póki co. No i własnie tu bład wielu kobiet- jeżeli facet ma dziecko, jezdzi po nie do domu ego i mamy-byłe kobiety. W obecnej kobiecie wzbudza sie zazdrosc o tą byłą.. a Ona musi byc obecna w jego zyciu, jest matką jego syna. |
|
|
|
|
#1748 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Renatko hmm ciezka sprawa w sumie dziecko to nie przeszkoda ale chyba ty sama wiesz czy dasz rade w takim ukladzie i czy naprawde zaczynasz cos do niego czuc a moze to ''pocieszenie'' po exTzecie? wkoncu jego wyjazd bardzo Cie zabolal...
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to na kiedy indziej historia..
|
|
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1751 | |
|
Moderator
|
Cytat:
A co do matki dziecka to ja nie byłam w takiej sytuacji ale tak sobie myślę że na pewno chwilami serce mogło by mnie zakłóć gdym akurat miała np. jechać na wymarzone wakacje z TZ albo spędzić romantyczny wieczór na który długo czekałam a on by musiał z tego zrezygnować bo trzeba było by być z dzieckiem. Wiem że to egoistyczne ale nie mogłabym zagwarantować że tak nie poczuję
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On juz raz zjechał do polski, mial okazje za darmo na weekend i to zrobił zeby dobrac sobie rzeczy.. Przyszedł oddac mi moj telefon, bo kupił sobie inny porozmawialismy troche.. cos tam mu powiedzialam,że nie chce juz z nim naprawde byc (niby była o tym gadka ale przez tel),że to dobra okazja by po prostu z siebie zrezygnowac raz a na zawsze.. uderzył mnie ![]() Nie pozowle za to wiecej pojawic mu sie w moim życiu. co do Twojego podescia- całkiem zrozumiałe Ale jego duma z tego,że posiada syna, mimo ze potoczxyło sie to tak jak sie potoczyło.. Cudowny ojciec |
|
|
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az brak mi slow na ex... zdecydowanie nie zasluguje bys nawet o nim myslala
|
|
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie z Tygryską.
Renatko przykro że coś takiego musiało cie spotkać. ![]() Ja wrescie po zajęciach ale jestem padnieta. Muszę się wrescie wyspać. A mnie mój Tżcik dzisiaj bardzo miło zaskoczył, bo przez te moje wykłady mieliśmy się dzisiaj nie spotkać, ale przyszedł do mnie przed wykładami no i przyjechał po wykładach na chwilke ![]() i jeszcze mam do was pytanie. Używała któraś z was maseczki z garniera z miodem? Już od kilku dni miałam się zapytać, kupiłam ja ostatnio i pewnie jutro ją wypróbuje
Edytowane przez kasiaaczek Czas edycji: 2009-11-16 o 21:14 |
|
|
|
#1756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje dziewczyny za słowa wsparcia Mam nadzieje,że teraz nie myslicie sobie,ze skacze z kwiatka na kwiatek.. po prostu exTZ to zamkniety rozdział przez tamto wydarzenie, a ja żyje na nowo. |
|
|
|
|
#1758 |
|
Wtajemniczenie
|
Renatko masz prawo ulozyc sobie zycie na nowo i juz 3mam kciuki zeby wszystko Ci sie ulozylo
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie siedze z tą maseczka Garnier 3w1 na czole. Szukałam ostatnio tych produktów active czy jakie to byly ale nigdzie u mnie nie ma
|
|
|
|
|
#1760 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja już nie używam tego kremu nowego Garniera bo mam strasznie suchą skórę
|
|
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
I Renatko zapomniałam dopisać, nawet o tym nie pomyślałam.
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
i używać od czasu do czasu na niedoskonałości
|
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd ![]() no i prawidłowo ![]() ja lece do łazienki. myslicie że moge nałożyć glorie na noc czy raczej niee? |
|
|
|
|
#1764 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() Brak słów... Chyba bym zarąbała takiego. Mam nadzieję że ci śladu nie zrobił, i wymarz go z pamięci
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wymazałam ![]() ak same wiecie.. nam sie nie układało, to zdarzenie mi pomogło by dac sobie spokoj raz na zawsze, a nie tkwić w tym bezsensie mimo wszystko. |
|
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
hej,hej.heeej
![]() achhh Renatko
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj oglądałam to
niesamowite ![]() http://www.youtube.com/watch?v=S4hg3N6HN-k |
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja właśnie doprowadziłam się do porządku fizycznie i co nieco psychicznie. Też wczoraj miałam spotkanie z ex'em - to znaczy przyjechał bez zapowiedzi a dzisiaj ostra wymiana zdań na gg. Jestem pewna już na 100%, że dobrze zrobiłam. Renatka - przykro mi, że takie coś Cię spotkało, ale przynajmniej wiesz, że nie ma do kogo wracać. Co do obecnego "kolegi" to jeśli jest tego wart to warto spróbować. Zresztą sama musisz wiedzieć czy jesteś na tyle silna aby akceptować tą małą istotkę w Waszym życiu
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
to co, brać te czarne buty???
jeszcze na all znalazłam lateksowe leginsy za 20 zł wziąść czy juz niemodne?? |
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
ale dobrze Was mieć..
W realu nawet nikomu nie mowie,że spotykam sie z facetem ktory ma dziecko. Ofiarą plotek nie chce mi sie poki co byc. Chociaz mam to głęboko ![]() a własnie- wczoraj na uczelni miałam scysje z panną-szara myszka, nie mam nic do takich poki one nie maja do mnie- nazwała mnie pusta paniusią. pusciły mi nerwy. Mam nadzieje,ze zalowala jak cholera, gdy jako jedyna na roku rozwiązałam zadanie matematyczne, na 5, a co . Głupie babsko!a teraz ide spac.. jutro znowu o 4 pobudka, napisze do Was zza kawki i sprzed lusterka ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() baaaardzo mi zależy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

az brak mi slow na ex... zdecydowanie nie zasluguje bys nawet o nim myslala