|
|
#931 |
|
BAN stały
|
Podobno chłopcy są prości jak budowa cepa.
Pojawiam się i znikam, jak to mówią; jak murzyn na pasach. Wszędzie by wpychał, tego swojego zająca. Nie potrzeba Ci tego, co zabiera czas. Ile by nie było, zawsze będzie mi Cię mało. Wykorzystywanie mężczyzn, którzy myślą, że wykorzystują Ciebie. |
|
|
|
#932 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Dopóki tutaj jesteś, ważne jest, kim jesteś. Kiedyś to zrozumiesz
weź te ręce. To nie ma sensu. znow bezsilność, bezradność, bezczynność. Pieprzyć przyszłość Gdy nie ma Księżyca, świecą gwiazdy. a chyba każdy ma chwile że sie po cichu żegna.
|
#933 |
|
Zadomowienie
|
"Na całych jeziorach -ty,
o wszystkich dnia porach -ty. W marchewce i w naci -ty, od Mazur do Francji -ty. Na co dzień, od święta -ty i w leśnych zwierzętach -ty. I w ziołach, i w grzybach, w nadziejach, że to chyba -ty. Ww wróżbach, i w kartach -ty, na serio i w żartach -ty. W sezonie i potem, przed ptaków odlotem, na wielką tęsknotę -ty. Zawsze -ty. A w kącie kto stoi? -Ja. Kto się niepokoi? -Ja. W kuchennym lufciku -ja, w paskudnym wierszyku -ja. A rozum kto traci? -Ja. Kto łzą się bławaci? -Ja. I kto czeka z pieczenią mazurską jesienią? -Ja. Zielono od marzeń -my, na kładce i w barze- my. Do pary, nie w parze, bezsenni żeglarze, na całych jeziorach -my. Jednak -my." Jedna noc z Tobą,z policzkiem przy galopującym sercu,a potem świt i dzień cały,i szczęście -kosmosu okruszek mały.
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#934 |
|
Raczkowanie
|
Mówisz o miłości i sprawiasz mi ból.
Zostanę przy Tobie , nie pytam czy chcesz. Wiesz kiedy docenisz, że straciłeś? kiedy budząc się rano z problemem nie będziesz mógł wykręcić mojego numeru, bo będziesz wiedział, że JUŻ nie odbiorę! A moje serce jest ze szkła .. Nie wiedziała co ze sobą zrobić. jedyne co jej przyszło do głowy to zapomnieć... Za każdym razem kiedy zamykam oczy, widzę błękit Twoich oczu... Za każdym razem kiedy spoglądam na niebo, przypominają mi się Twoje słowa. Za każdym razem kiedy myślę o Tobie, myślę sobie, że chce być z Tobą. Ale za każdym razem kiedy Ciebie widzę - uświadamiam sobie, że jesteś gówno wart. Bądź moim Tristanem, pierdo*onym Romeem, a nawet Shrekiem, ale bądź. Biada temu, kto zadowolony jest z siebie; taki człowiek nigdy nie nabędzie rozumu. A mówiłeś, że mnie lubisz... i że moja miłość Ci nie przeszkadza... To smutne, że kłamałeś. I deszcz z alkoholem.. Jeśli dasz komuś swoje zaufanie, a on wyrzuci je do kosza, idź dalej, to jego problem.. Ta tragedia opiera się na przeznaczeniu. Czuję , że się żyje na nowo, tak głęboko jak niebo pod moją skórą, jak być zakochanym, mówi, pierwszy raz, może jestem w błędzie, ale dobrze wiem gdzie należę, gdy jestem z tobą tej nocy, jak być zakochanym, czuć to pierwszy raz. - i co było dalej .? - książę został pedałem. Pamiętasz, jak byliśmy dla siebie wszystkim? Nie chcę zasypiać - boję się snów. Boję się, że znów w któryś uwierzę. Jej skóra tęskniła.. ...pomimo tego , że wylałam przez Ciebie tyle łez , nie mam Ci tego za złe. Kusisz mnie wzrokiem , ewidentnie. Jestem dużą dziewczynką, bez Ciebie ku*wa dam sobie radę!
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
|
|
|
#935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jejciuuu, dziękuuuję bardzo ! przemiło mi ! ; * _________________ Sometimes I stare at you while You are sleeping.
I listen to your breathing, amazed how I somehow managed to sweep You off . Czasami wpatruję się w Ciebie, kiedy śpisz. Słucham, jak oddychasz, zachwycona tym, że w jakiś sposób byłam w stanie zawrócić Ci w głowie.
|
|
|
#936 |
|
Zadomowienie
|
Rozumieć i kochać to nie sztuka. Nie rozumieć, a jednak kochać - to dopiero jest coś. moje życie jest nafaszerowane marzeniami. jest ich tak wiele ze czasami mieszają sie z rzeczywistością tworząc jednorodną mieszaninę uczuć i emocji. gdy cie nie ma, czuje jak coś zaciska sie na mojej szyi. sprawia, ze się dusze.w głowie szumią mi nuty tej jednej piosenki, przywołują wspomnienia, które wbijają sie we mnie jak kolce kaktusa, który stoi na moim spalonym parapecie. Doceń swoją kobietę, zanim ona doceni kogoś innego. pilnuj mnie. Jeszcze kilka miesięcy a zapomnę, co to jest sarkazm. Nie rozpoznawałam ani swoich uczuć, ani odbicia w lustrze. [..] a ja Cię proszę o małą kanapkę, z kiełkującym pragnieniem i dojrzałą miłością. zamiast uczuć został śmiech wiec nie zrozum mnie źle.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2009-11-16 o 20:47 |
|
|
|
#937 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym móc kiedyś móc powiedzieć Ci, że mam Cie w dupie i wtedy nie skłamać
Boję się że stracę Coś, czego tak naprawde nie zdążyłam mieć. jeżeli uciekasz przed czymś to zawsze zabierasz to ze sobą Nie ma nic smutniejszego niż nieznalezienie żadnego innego szczęścia, prócz szczęścia w tym, co minęło ja nie boję się samotności. czasami jest mi po prostu za zimno. Tak naprawdę to możliwe, że wcale nie chcę być taka szczęśliwa, ani usatysfakcjonowana. Bo wtedy, co dalej? Chyba lubię samo poszukiwanie, dążenie. To jest to. Im bardziej się zagubisz, z tym większą radością docierasz do celu. A to dopiero. Mam wspaniałe życie, a nawet o tym nie wiem. Żyję dla nocy, których nie pamiętam, z ludźmi, których nigdy nie zapomnę. I jeżeli to czyni moje życie próżnym... To chcę aby właśnie takim było Nie bójcie się przyjaciół. Przyjaciele mogą was tylko zdradzić. Nie bójcie się wrogów. Wrogowie mogą was tylko zabić. Bójcie się ludzi obojętnych. Oni nie zdradzają ani nie zabijają, ale to za ich milczącą zgodą dzieje się zdrada i zabijanie Jeśli sądzisz, że kobiety to słabsza płeć, popróbuj przeciągnąć kołdrę na swoją stronę Tak właśnie robią młodzi ludzie. Ciągle na coś czekają. Wydaje im się, że życie jeszcze się nie zaczęło. Że zacznie się za tydzień, za miesiąc, ale jeszcze nie teraz. A potem nagle człowiek robi się za stary i wtedy zadaje sobie pytanie, czym było całe to czekanie. Ale wtedy jest już za późno.
`większość z nas spocznie w grobie z muzyką w sercu` Edytowane przez lalaine Czas edycji: 2009-11-16 o 20:58 |
|
|
|
#938 |
|
Wtajemniczenie
|
1. jestem wolna jak ptak
- nie wiem czy potrafię latać , ale nieba mam pod dostatkiem. 2. I tylko modlę się wieczorem do Ciebie, Boże, abyś uchronił mnie rano od tej myśli, która zawsze jest moją pierwszą. 3. Ty skrywasz w sobie cały mój sens. w Tobie jest szczęście, jest życie, jest ... .. Jest wszystko... Wszystko, co kocham... 4. opowiadałam mu o tym jaka jestem silna, samodzielna, niezależna. pogłaskał mnie po głowie, pogłaskał moją samotność. 5. zastanów się trzy razy, bo za chwilę nie będziesz miał już po co wracać.
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Just call and I 'll come through and socket to you | Po prostu zadzwoń aja przybędę i zagłębię się w Ciebie Promise you boo boo | Obiecuję Ci szaleństwo Strike up the band and make the fireflies dance | Zagaj kapelę, i spraw aby świetliki zaczęły tańczyć You're all that i've been dreaming of. | Ty jesteś wszystkim o czym marzyłam. I never knew love like this before, give me more... | Nigdy wcześniej nie zaznałam miłości takiej jak tej, daj mi więcej... Tell me about those nights you stayed awake | Opowiedz mi o swych bezsennych nocach
|
|
#940 |
|
Raczkowanie
|
.wieczorem pora upić się
tak najłatwiej przełknąć łzy.. .i nie ma czasu na miłość już .zbyt wiele się zdarzyło .nie pi..dol mi tu teraz o szczęściu, ok ? .i księżniczka czekała na swego księcia. A on pojechał do sąsiedniego zamku, do innej księżniczki -Spadaj! Nie chcę ? Cię więcej widzieć!
-Ale jak mam odejść? Tak po prostu? -Tak. Tak po prostu
|
|
#941 |
|
Zadomowienie
|
chocapic - no nie wierze, dziękuję
![]() TiS - przykro mi że tak to zostało odebrane. napisałam na PW co myślę * * * dobrze jest żyć z myślą, że jesteś. a najlepsze jest to, że gdy widzę cię z nią już mnie nic nie boli. czuję tylko takie małe ukucie w serduszku, że to ona, nie ja. ale jestem szcześliwa, że się Wam układa. Chociaż wam.
|
|
#942 |
|
Raczkowanie
|
Primadonna , grise , TajemniczaPanna , CookieCrisp , m4dziar4 , lula_ , misjaaaa , Drift , ruda wiewiora .
okradam ; ***** ! __________ powiedz mi coś, czego nikt o Tobie nie wie.. ostatnia i pierwsza szansa, by poznać sens.. ? może moje sny (..) będą miały siłę zmienić świat.. ? nic, naprawdę nic nie pomoże, jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości.. wszystko to w letnie dni przypomina Ciebie.. wypluwam płuca. i can wait forever. /nie mogę czekać w nieskończoność./ You can be a sweet dream or a beautiful nightmare (..) i don't wanna wake up.. /możesz być słodki sen albo piękny koszmar (..) i nie chcesz się obudzić../ niebo rozbłyśnie milionem gwiazd.. nie pragnę słów.. wzrokiem do mnie mów. stajesz się powietrzem, którym oddycham ! zamykam oczy, które tak chciałabym Ci dać.. __________ tęsknie .. ; (
|
|
|
|
#943 |
|
BAN stały
|
-Jest Pan zakochany?
-Tak, w tej Pani, która była tak miła i wyprała mi serce... |
|
|
|
#944 |
|
Raczkowanie
|
A jeśli się do Ciebie uśmiechę to przytulisz mnie tak moooocnoo ? ;*
-Kocham Cię.. -a co robiłeś, gdy ja Ciebie kochałam ?! " Nienawidzę Cię! " krzyczała patrząc w lustro... -dlaczego płaczesz ? -co..? ach.. to z przyzwyczajenia. - ona Cię kocha .. - no i co z tego ? - i ty ją pokochaj .. - nie . ja już kiedyś kochałem . drugi raz nie popełnię tego błędu . ! `wiesz kiedy docenisz, że straciłeś? kiedy budząc się rano z problemem nie będziesz mógł wykręcić mojego numeru, bo będziesz wiedział, że JUŻ nie odbiorę.` `zbliżam się do bariery niebezpiecznych pomysłów, by wyjść i zniknąć nie zostawiając listu ... -Co robisz? -Rysuje. -Co rysujesz? -Serce. -Dlaczego ma tyle dziur? -Bo to jest moje serce, zranione serce... -Dobra, koniec przedstawienia, wszyscy won. Tak, dobrze usłyszeliście. Ciebie, kochanie też to się tyczy. -Słucham? -Jesteś świetnym przyjacielem, ale wypierdalaj. xD `- "cholernie." lubię to słowo. a ty słowo jakie lubisz? - "kocham." - a ja Cię cholernie kocham. widzisz ? uzupełniamy się skarbie. - wynoś się . - nie . - wynocha ! - nie . - dlaczego chociaż raz nie zrobisz tego , o co cię proszę ? , czy to takie trudne wyjść i zamknąć za sobą drzwi ? . - nie odejdę . - bo ? . - kocham cię - Put Put! -To tam ? -Nito! - Po to nito tuta puta? - taa tobie... otuź! -nie otozie! -otuź bo bede tniuł! -no to tniuj! -tniu,tniu -Ej ksiezniczko! - yyy chyba mnie z kimś pomyliłes.! - Niee. Dla mnie jestes niewinna jak Śnieżka, pracowita jak Kopciuszek, słodka jak Śpiąca Królewna, romantyczna jak Roszpunka, delikatna jak `ksieżniczka na ziarnku grochu`... - ee. zbyt wiele bajek Ci mama w dzieciństwie czytała?? - i co było dalej .? - książe został pedałem .
|
|
#945 |
|
Przyczajenie
|
Z innej bajki
TajemniczaPanna dziekuje, za przywiyanie nowej ![]() `Najchętniej bym Cie otruł, zabił w imie życia` `Czyńcie pokusy! koniec jzu bliski` `przyszłość pełna napięcia przeszłość niedoskonała` `to Twój rachunek,Twoje zyski i straty,bo możesz nie mieć nic,ale czuć się bogaty.` `Lepiej kochać, a potem płakać. Następna bzdura. Wierzcie mi, wcale nie lepiej. Nie pokazujcie mi raju, żeby potem go spalić.`
|
#946 |
|
Wtajemniczenie
|
Zakochani, leżeli pod kocem.
On głaszcze ją po włosach, patrzy , jak ona słodko śpi, wtulona w najbezpieczniejsze na świecie Jego ramiona, by nie widział, że płacze ze szczęścia.
Blada cera, kontrastuje z czerwonym kolorem szminki. Mój zimny wyraz twarzy kontrastuje z ogniem w sercu. Edytowane przez CaMa Czas edycji: 2009-11-16 o 21:16 |
|
|
|
#947 | |
|
BAN stały
|
Paulishia; masz małe błędy;
Cytat:
___ Nic tak nie uspakaja jak dotyk jego rąk.. |
|
|
|
|
#948 |
|
Raczkowanie
|
babycham- alez oczywiscie skarbie
![]() kradnij!:P na zdrowie;dDobrze, że za to, że Was okradam nie karaja.. bo dostalabym chyba dozywocie, albo kare smierci xd może po prostu popadłam w paranoje. Nigdy nie pozbawiaj mnie nadziei, bo to wszystko, co mi pozostało... Są takie kobiety. Mają rodzinę, dzieci ale wciąż są bardzo atrakcyjne. Też tak życze sobie w przyszłości. Widze Ciebie ciągle w moich snach. Ja bez Ciebie nie daje rady. Miłość niezakończona happy endem. Gotowy na wszystko bądz mi odtąd. Zapomnij o jakimś cin cin wieczorem. xd Taki sku.wysyn! Twój zapach mnie do Ciebie przyciąga. Tylko Ciebie tak pragne, tylko Ciebie tak kocham. cos mi to nie wychodzi. ale staralam sie. pozdrawiam wszystkie. talenty to Wy macie wy.bane w kosmos:P ![]() ![]()
Proszę Cię o mądrość, żebym mogła zrozumieć mężczyznę o miłość - bym mogła mu przebaczyć , o cierpliwość - bym mogła znieść jego humory. Nie proszę Cię o siłę, bo bym go zaje****a. Edytowane przez ZahipnotyzowalesMnie Czas edycji: 2009-11-16 o 21:18 |
|
|
|
#949 |
|
Raczkowanie
|
"Miłość jest wtedy, gdy On ledwie wyszedł, a Ty już chcesz do Niego dzwonić i wtedy gdy, na dworze burza, a on mokry punktualnie przychodzi... I gdy wyjeżdża gdzieś na trzy dni, a Ty za Nim tak strasznie tęsknisz i choć jesteście daleko od siebie to nucicie te same piosenki... Miłość jest wtedy, gdy On Cie całuje, ale to Ty proponujesz mu więcej... I wtedy, gdy On jest smutny, zgaszony to Tobie tez pęka serce... I gdy On chce po prostu pomilczeć to Ty tez się wtedy wyciszasz... A gdy On tylko spojrzy na Ciebie Ty wszystko mu z oczu wyczytasz... Miłość jest wtedy, gdy On wyczuwa czy masz dziś nastrój na śmiech... I wtedy, gdy patrząc na innych facetów uważasz, ze czynisz grzech... I gdy On wciąż ma ten błysk w oku chociaż ostatnio sporo przytyłaś... A gdy trochę podetniesz włosy On widzi, że coś zmieniłaś... Miłość jest wtedy, gdy On, choć nie umie, na rocznice pisze Ci wiersze... I wtedy, gdy pijecie szampana choć zajął gdzieś siódme miejsce... I wtedy, gdy On dawno zasnął a Ty nadal na Niego patrzysz... I mimo, ze jesteście piec lat On nadal po policzku Cie głaszcze... Miłość jest wtedy gdy chcesz prac ręcznie Jego przepocone skarpety ... i wiedząc, ze nosi w genach chorobę Ty nadal chcesz rodzic mu dzieci...."
I nigdy nie rezygnuj z marzeń, nigdy nie wiesz, kiedy okażą się potrzebne. Czasami ceni się kogoś za bardzo, aby można go było pokochać
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
straciłam całe swoje zaufanie chociaż naprawdę próbowałam obrócić to co wokół...
ale jedna rzecz jest pewna. zawsze będziesz w moim sercu. tak długo próbowałam ochronić Cię przed światem. aaa xD cukrowa wybacz :p. dontgivemenames -dołączasz do ulubionych .
|
|
|
|
#951 |
|
Przyczajenie
|
idę na pojutrze
)Uśmiechem witać nowy dzien )A ja myślę o Nim między jedną a drugą herbatą )Kontrolujesz mnie juz całkowicie...
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Paulishia - kradnij ile chcesz
_ 'Na krajów nędzę i smutek,
na okazałość państw, policję, kłamstwo i nudę, potęgę małych draństw. Na nocny serca bój, że człowiek żył jak pies ratunkiem miłość bywa. Jeżeli miłość jest, jeżeli miłość jest...
|
#953 |
|
Raczkowanie
|
Winię siebie. Mogłam za bardzo potrzebować śniegu, być z nim zbyt blisko, więc nie miał wyboru - musiał mnie odepchnąć, stworzyć granicę.
Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic... Szukam skarbu, na końcu, tęczy codzienności. I've kissed your lips and held your head. Shared your dreams and shared your bed. I know you well, I know your smell. I've been addicted to you. /Całowałam Twoje usta, tuliłam Twoją głowę. Dzieliłam z Tobą sny, dzieliłam z Tobą łóżko. Znam Cię dobrze, znam Twój zapach. Jestem od Ciebie uzależniona/ |
|
|
|
#954 |
|
Raczkowanie
|
Dontgivemenames , ruda wiewiora - Same cuda
![]() _______________ Mimo tego wszystkiego musisz pamiętać, że Cię kocham. Mogę wstawać rano i robić ci śniadanie, mogę dotykać z czułością twoich dłoni, mogę na ciebie patrzeć i nie mówić nic, mogę być, a potem znikać, jeżeli nie chcesz czuć przy sobie mojej obecności. Mogę stać w deszczu i całować twoje usta, raz gorące, raz zimne i myśleć o tym, o czym myślisz. Mogę patrzeć wciąż w tę samą stronę, co ty lub patrzeć w przeciwnym kierunku i mówić ci, co się dzieje po drugiej stronie. Mogę opowiadać ci historie, które we mnie mieszkają i malować maki na ścianach przez cały tydzień i zamalowywać je po twoim powrocie, jeśli nie przypadną ci do gustu. Wszystko jest kwestią smaku, chwili, sposobu patrzenia - wykorzystaj to wszystko jak możesz, bo za sekundę wszystko może się zmienić i nigdy już nie zobaczysz cienia mojej sylwetki na ścianie. Bierz mnie garściami, oddychaj moim powietrze i nie patrz mi zbyt głęboko w oczy, bo każdy kolejny rozbitek jest tam zupełnie sam i nikt mu nie pomaga, gdy tonie z uśmiechem na twarzy. Nie pamiętam, kiedy ostatnio byłam aż tak wściekła. A kiedy ja jestem wściekła, bogowie chowają się pod łóżka, a niewiniątka idą na rzeź. |
|
|
|
#955 |
|
Raczkowanie
|
Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby ,
jeśli będziesz siedział obok niej, i będziesz wiedział że ona nigdy nie będzie Twoja.. Wy czytacie o zyciu, a ja zyje. Nigdy nic nikomu nie opowiadaj, bo jak opowiesz zaczniesz tęsknić...
|
#956 |
|
Rozeznanie
|
MamCieGdzies-Miło mi
Ja Ciebie tez okradam ![]() me9so3horny- (mam nadzieje, ze nie przekrecilam) Ja w ulubionych? RobCoChcesz- dziekuje <33 i nawzajem ![]() __ I wszystko co z nim związane, odeszło. Tak po prostu zniknęło. Trochę się zgubiłam. Jestem trochę nieswoja. Mam powoli pewnych rzeczy dość i nie chcę do nich wracać. A najbardziej bolało ją to, że już wcale nie należała do jego świata. Nawet w najmniejszym stopniu. Wyparowało ze mnie wszystko. I jedyne czego teraz chciała, to sprawić, żeby on pożałował tego, że ją stracił. Żeby go zabolało. I wyrzucę każdą rzecz od ciebie na znak, że mi nie zależy. Ale to jutro...
http://www.lastfm.pl/user/styrana91 Edytowane przez dontgivemenames Czas edycji: 2009-11-16 o 21:42 |
|
|
|
#957 |
|
Zadomowienie
|
Twoja historia się skończyła.
Książe zostawił. Czas dokończyć epilog. Zacząć prolog nowego rozdziału życia. Nowej, lepszej historii.
|
|
#958 |
|
Raczkowanie
|
Pamietam, że nosiła klejnoty.
I ładnie się ubierała. Jakby szykowała się do wyjścia. Ale nigdzie nie wychodziła. Nikt jej też nie odwiedzał razem płakali. przyjaciele. Obiecuję ci, że nauczysz się żyć bez niego Nigdy nie płakała. Za bardzo cierpiała, żeby płakać... Wiesz, serce może pęknąć, ale i tak bije dalej
|
#959 |
|
Raczkowanie
|
Koniec Nie Zawsze Jest Końcem, Czasami Jest Początkiem Czegoś Lepszego
~*~" Nie raz bym tak chciała, sen w rzeczywistość zmienić" ~ Jesteśmy młodzi, łapmy chwile. Na pewno będzie spoko, raz się żyje. xD Słuchaj tylko tego co mówi Tobie serca głos ![]() )Najwiecej Wyznawców Ma Wiara W Plotkę. *l__u__b__i__ę__* *t__a__ń__c__z__y__ć* Czy kiedyś się spotkamy? Nie wiem gdzie Ciebie szukać mam Mam uczucia i własne zdanie... Jestem sobą i tak zostanie! ![]() ŻYj wykorzystaj te pare chwil nie przejmuj się tym co było zyj chwila! Nie jestem zabawką.. mam uczucia.. ! Życie jest zbyt krótkie, żeby mieć czas na zmartwienia ![]() jestem jaka jestem... i powiem wam że całkiem mi z tym dobrze ![]() ... Czasami skowronek przypomni o szczęściu. . . Inne Zasady, Ale Cel Ten Sam, Robić Co Się Lubi Realizować Plan! Sama Samotna Wokół Się Rozgląda, Sama Samotna Z Nadzieją, Że Go Spotka DelikatnieTańczyćNaGranic y WytrzymałościWalczyćKGdyI nniStraciliNadzieję Czasem wolę być zupełnie sama, niezdarnie tańczyć na granicy zła.. ...Moknę samotnie nad jeziorem....Niebo płonie zachodem... ...Śmiech jest lekarstwem, które każdy może sobie przepisać... Kolor i zapach wiruję w głowie, oddychaj spokojnie - poczuj to w sobie!! Niekiedy wspominam... ale są chwile kiedy zapominam... ..kto śpi nie grzeszy... kto grzeszy ten lepiej śpi;P....
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
peculiarity papergirl <3 -- Jedna nadzieja daje więcej siły niż dziesięć wspomnień. chciałabym wierzyć,że taki ktoś jak Ty mógłby pokochać taką jak ja. bo najpiekniejsza miłość to ta odwzajemniona. czasem jeszcze mam nadzieje,że moje czekanie się opłaci. przerażająca myśl wpada mi do głowy Świat nie jest ani okrutny, ani radosny. Jest po prostu chaosem pędzących na oślep cząsteczek, mieszaniną reagujących ze sobą substancji chemicznych. Nie ma w nim prawdziwego ładu. Nie ma uświęconego potępienia zła i zwycięstwa słusznej sprawy. Harlan Coben "Mamy w sercu tyle komór i przedsionków, a często nie potrafimy w nim znaleźć miejsca dla innego człowieka." "Jestem tym, kim jestem. Jeżeli nie potrafisz mnie zaakceptować, odejdź. Oboje będziemy szczęśliwi." |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

;*

.