|
|
#4681 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
![]() Ale popieram, nie mozna wybrac lekarza na chybil trafil
dr Kolasinski 16.12. 2009mentor Hp 300/350 Edytowane przez agnelka.pl Czas edycji: 2009-11-16 o 20:44 |
|
|
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4683 |
|
Rozeznanie
|
No to na forum mamy oficjalnie tajna agentke o pseudonimie Horo.
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
ciiiii.....
![]() .... żeby zbyt wiele osob nie wiedzialo
|
#4685 |
|
Wtajemniczenie
|
Horo jest pluskwą w KGB
|
#4686 |
|
Rozeznanie
|
Horo jak na przeszpiegi to wysyłac trzeba Ciebie, widać przed tobą nic sie nie ukryje
![]() Pysia mi zalezy na naturalnych piersiach |
|
|
|
#4687 |
|
Rozeznanie
|
Ok. to zostaje tylko miedzy nami... ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Jens Bond to przy niej pikus
|
#4688 |
|
Przyczajenie
|
DZIEWCZYNY!!!
BARDZO WAM DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI,SZCZCZEGOLNIE MYA DIVA, LISTOPADOWA80,HORO,...JAK COS PRZEKRECILAM W NICKACH TO PRZEPRASZAM )WIADOMO, WSZYSTKO PO... - MAM NA MYSLI OPINIE O KLINICE,LEKARZU ITP. ZALEZY OD TEGO CZY BEDZIE OK PO OPERACJI,JAK SA KOMPLIKACJE TO ZACZYNAJA SIE SCHODY,JA MAM NADZIEJE ZE TO MNIE NIE SPOTKA. ZYCZE TEGO WSZYSTKICH DZIEWCZYNOM KTORE SA PRZED ZABIEGIEM. A CO DO ROZMIARU........HMMMMMMMM MM..... POWINIEN BYC JEDNAK POWSZECHNY KOMPUTEROWY DOBOR IMPLANTOW - MAM NA MYSLI ROZMIAR.BO TAKI WYBOR W CIEMNO,GDZIE NAWET IMPLANTU W TYM ROZMIARZE NIE MAJA NIE MOWIAC JUZ O PROFILU TO SMIECH ))DLATEGO DOBRZE ZE JEST TAKIE FORUM I SZCZERE ODPOWIEDZI,BO TU NAPRAWDE JEST ENCYKLOPEDIA WIEDZY NA TEN TEMAT )))GDYBY NIE WY!!!!!!!!!!!!! : oklaski:![]() klaski :TO NIE WIEM NA JAKIM ROZMIARZE W MOIM PRZYPADKU BY STANELO..... |
|
|
|
#4689 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, mam 23lata i od dawna myslalam o powiekszeniu piersi zastanawiam sie tylko nad tym jak beda wygladamy moje piersi jak urodze dziecko?bylam juz na jednej konsultacji i lekarz powiedzial mi ze po urodzeniu dziecka bede musiala zrobic kolejna operacje,chcialam dowiedziec sie czy to prawda ze po ciazy piersi trzeba bedzie wymienic bo skora bedzie rosciagnieta?
|
|
|
|
#4690 |
|
Przyczajenie
|
CHCIALAM ZAPYTAC O ROZMIAR 375CC OKRAGŁE POD MIESIEN PROFIL VHP .CZY PRZY WYSOKIM WZROSCIE 174CM,56KG.W BIUSCIE 84 A POD 73 TO BEDZIE BARDZO DUZY BIUST???????CZY BEDZIE PASOWAL???
THANX ))---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- TROSZKE SIE TEGO ROZMIARU OBAWIAM........ ....
|
|
|
|
#4691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy w trakcie ciaży i karmienia dbać o piersi (stanik to druga skóra, nawet w nocy) i zostaniesz ze swoimi zelkami na zawsze ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
a biust ma być duży i taki bedzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- agentka horo ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4692 |
|
Rozeznanie
|
jutro zagram w totka, może wygram cycki
Naoglądałam sie zdjęć i chyba z wrażenia nie zasnę, pól dnia spędziłam przed monitorem, ot tak minął mi dzień, że nawet włosów nie pofarbowałam Dziękuję za ogromną pomoc ![]() :dzie kuje:![]() ![]() :dzie kuje:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zaś teraz oddale się wyexmitowac szkodnika to łózeczka i sama tez pójde spac bo o 4.30 trzeba wstać ![]()
|
|
|
|
#4693 |
|
Przyczajenie
|
HORO dziekuje Ci bardzo za odp.
juz sie balam że za 3 czy 4 lata bede musiala powtorzyc operacje. Mam jeszcze jedno pytanie mam 161cm wzrostu i waze 50kg jestem dosc drobnej budowy a moj obecny rozmiar biustu to 75B i nie mam pojecia jakie mam zrobic zelki,chce napewno wkladki okragle i z tego co czytalam juz wasze wypowiedzi to lepiej jest umiescic wkladki pod miesien? chcialam miec spory biust o jakim zawsze marzylam
|
|
|
|
#4694 |
|
Raczkowanie
|
Moj ginekolog mi odradza zrobienie zelkow bo mowi,ze czesto moga wystapic komplikacje i,ze ja swoje mam ladne. Bzdury;/ denerwuje mnie i z tego wszystkiego zapomnialam wziasc zdjecia od niego i musze isc jeszcze raz. Mam nadzieje,ze znowu mi nie bedzie gadac o tym,ze na USG nic nie widac.
Jeszcze do tego moja przyjaciolka mi odradza bo mowi,ze beda sztucznie wygladaly i,ze jestem za szczupla;( |
|
|
|
#4695 |
|
Raczkowanie
|
Widzę że większość albo ma albo zamierza robić okrągłe silikony.
A czy jest jakaś dziewczyna która ma anatomiczne wkładki albo ma zamiar wszczepić anatomiczne a nie okrągłe? Bo mój najwiekszy dylemat właśnie polega na kształcie. Chciałabym bardziej naturalne aczkolwiek przy załżeniu sukienki bez stanika nie chce żeby każda piers szła w inna stronę co często jest przy naturalnych piersiach - nie ma tego rowka... |
|
|
|
#4696 |
|
Rozeznanie
|
Morgan dla tego o moim powiekszeniu będziecie wiedziały Wy i mój m bo nie chce takich komentarzy wysłuchiwac, bo jeszcze ich "urzedzenia" sprawia jakąs katastrofę
![]() Najlepiej pokaż swoje piersiątka to my ocenimy na ile powiększyć
|
|
|
|
#4697 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
rozmawiałam ze swoim znajomym radiologiem, mówi ze na usg wszystko ładnie widać i tylko żeby co pół roku sobie sprawdzać czy wszystko ok |
||
|
|
|
#4698 |
|
Rozeznanie
|
Ogólnie Polska to cholernie nie tolerancyjny kraj, cycki ty chora jestes, odchudzanie-a po co? krzywy nos.....ee tam, wszystkich wszystko bradziej interesuje niz powinno, to jest wkur... najwazniejsze to suchać swojego wewnętrznego głosu i osób które maja jakie kolwiek pojęcie w temacie, a nie tylko uprzedzenia.
|
|
|
|
#4699 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- ja mam to samo a dziś zaplanowałam takie rzeczy i guzik Sami ..gdzieś Ty złotko była cały dzien?? Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2009-11-16 o 22:20 |
|
|
|
|
#4700 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ja bym może teraz, i po operacji, jeszcze je trochę wyćwiczyła, co by większe ciut były.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() i 40latkom wychodzi, że mają skórę jędrniejszą niż ich nastoletnie córki, przez co da się zrobić małe albo całkiem maleńkie wkładki ![]() ja już wolę polegać na doświadczeniu i wiedzy lekarza
|
|||
|
|
|
#4701 |
|
Rozeznanie
|
Miskaa no to witaj w klubie, ja to juz powinnam być w łózku ale obawiam się, że będę snuła plany jakby tu szybko skołowac kasiorę...
Bo zdecydowana jestem, tylko potrzebuje czasu na ogranięcie wiedzy by z dr miec konkretna rozmowe ![]() Własnie, a jakie cięcie najlepsze? jak z bliznami...bo ja po cc i wyrostku to mam brzydkie bliznowce |
|
|
|
#4702 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
ja mam cięcie na otoczce - jestem ponad tydzień po op i już prawie tych cięć nie widać..ale w fałdzie też widziałam ze zdecydowana większość ładnie się goi.. nie mogę nie wspomnieć że jest na południu taki lekarz który robi blizny dużo poniżej fałdu i mówi ze to wina pacjentki bo chciała większy implant - ale to taka dygresja |
|
|
|
|
#4703 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny a jakiego lekarza polecacie w warszawie? zastanawiałam sie nad dr. Checińskim
|
|
|
|
#4704 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jutro zrobie fotki i wkleje dla oceny dziwne w tych moich bliznach jest to ze jakieś inne zacięcia, skaleczenia goja sie ładnie...
|
|
|
|
|
#4705 |
|
Kazar Lady
|
ale nie odpisałaś - masz rozpoznane bliznowce czy po prostu brzydkie blizny?
|
|
|
|
#4706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może mi by tak po znajomości u P&C zdjęli ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
i będę cały czas myślami przy Tobie .---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- I Ty się tu nie wykłucaj z nami , tylko bierz 350cc -nie mniej. Słowo Ci daję
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
; ale nawet jak już mogłam to przez ok. tydzień miałam duży problem ze zmianą biegów![]() ![]() A snów nie zapamiętałam Ale mieszkanko już wysprzątane , i cycuchy też na swoim miejscuAgnessa Natalala - oczywiście, że możesz już teraz powiększyć piersi |
|
|
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak poważnie, tymi fotkami to chciałam Cię zniechęcic co najwyżej do ich twórcy - broń Boże do wkładek anatomicznych. Listopadowa ma wkładki anatomiczne i są to moim zdaniem najpiękniejsze anatomki jakie widziałam A jeśli chodzi o rowek to przy anatomkach jest on długą kreseczką-przez ich podłużny kształt. I bez staniczka anatomki nie uciekają na boki Pozdrawiam
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Co prawda mam profil na nk, ale coraz rzadziej tam zaglądam- wieje nudą---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Mya )? To kiedy mogę się Ciebie spodziewać w Gdyni?I witam wszystkie nowe dziewczyny; grono posiadaczek (i przyszłych posiadaczek) pięknych silikonków nam się powiększa A do 'starej brygady' Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-11-17 o 01:17 |
|
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowa-jak dobrze Cię Słoneczko widzieć
![]() 100latsłonka marzeń i szczęścia -bo my Cię tu kochamy za szczerość, zapał i ogromne serce ![]() ---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.

16.12. 2009

klaski :
OBAWIAM........ ....

, tylko bierz 350cc -nie mniej. Słowo Ci daję
marzeń i szczęścia
-bo my Cię tu kochamy