Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-16, 21:44   #1051
andziat
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Cytat:
Napisane przez malvvinaa Pokaż wiadomość
mi już działa avon02.pxd.pl więc Wam też już powinno wodocznie dodawane były skany i dlatego nie otwierało się, ale teraz już jest wszystko
chyba tak, ja też już widzę cały katalog,
jakie fajne torebki BABETTE
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 21:57   #1052
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dark_Despair Pokaż wiadomość
Dzięki wielkie
ja już przeglądam

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

I jak wrażenia po obejrzeniu nowego katalogu?!

Moją uwagę przykuła bransoletka z zawieszkami ze str 42-43 dla mnie po prostu BOSKA
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 22:15   #1053
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
A możesz powiedzieć jakie to były perfumy a Oriflame? Ja w liceum używałam Tsun lai, a później Nomadic, a teraz nie ma ani jednych ani drugich, zostały same kwiatowe zapachy. A Prowl nie pamiętam niestety jak pachniał, choć perfumy i flakonik pamiętam
EDT Freya.

Dark_Despair wielkie dzięki
Katalog 02/2010 interesujący

bynajmniej =/= przynajmniej
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 22:18   #1054
aaaania1989
Zakorzenienie

Czy to cały katalog???jakos mało stron mi sie wydaje
Stary 2009-11-16, 22:21   #1055
Agatheska
Zadomowienie

a ile widzisz stron katalogu?
ja mam 164 strony - tylko, że ja ściągałam z chomika: http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/dark_despair
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Stary 2009-11-16, 22:22   #1056
Klaudiusia17
Rozeznanie

Widziałyście może na żywo biżuterię Delphine? Co możecie o nie napisać?
Klaudiusia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 22:24   #1057
czwartek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
chyba tak, ja też już widzę cały katalog,
jakie fajne torebki BABETTE
cudne też na nie zwróciłam uwagę i cena nawet nawet, ciekawe jak się będą prezentować w realu

linia SSS Pielęgnacja młodości w nowym opakowaniu, ciekawe czy skład też nowy
czwartek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 22:25   #1058
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
a ile widzisz stron katalogu?
ja mam 164 strony - tylko, że ja ściągałam z chomika: http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/dark_despair
83 pliki...chyba cały w takim razie.za szybko oglądałam
Stary 2009-11-16, 22:27   #1059
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
83 pliki...chyba cały w takim razie.za szybko oglądałam
możliwe
Tak! jest cały katalog, tylko na tej stronce są pomieszane strony
Stary 2009-11-16, 22:32   #1060
201702060926
Konto usunięte

Jeśli chcesz mogę poprosić klientkę o ulotkę z tego serum i wkleić na katalogowy ?[/QUOTE]

Najbardziej mnie interesuje na jak długo starcza jedno opakowanie (wiem, że stosuje się 2 razy dziennie) bo zastanawiam się czy nie wziąść od razu dwóch. Jeśli to dla Ciebie nie jest problem, to proszę wklej tę ulotkę. Może się jeszcze komuś przyda. Z góry dziękuję
201702060926 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 22:50   #1061
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Klaudiusia17 Pokaż wiadomość
Widziałyście może na żywo biżuterię Delphine? Co możecie o nie napisać?
moim zdaniem bardzo ładna, elegancka i subtelna, ładnie błyszczy, kupiłabym gdyby naszyjnik był inny, nie przepadam za takim rodzajem, większość biżuterii avonowej jaką mam ma ten sam kształt naszyjnika i chyba mi się już po prostu przejadł..
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-16, 22:54   #1062
Chiquita 150
Raczkowanie

GG do Chiquita 150

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
Ja mam perełki brązujace i złociste i szczerze Ci powiem, że wyraźnej różnicy to nie widzę. Dla mnie to perełki złociste posiadają te same kuleczki co brązujące z tym, że jest dodane kilka większych kulek złocistych, ot co! hehe aczkolwiek na twarzy faktycznie dają efekt pozłacany, a nie tylko opalizujący jak w przypadku brązujących ... jednak jakbym miała się zdecydować na zakup to wzięłabym zdecydowanie pozłacane, bo jeśli wyjmiesz te złotawe kuleczki to masz też brazujące
takie moje zdanie
Wielkie dzięki, właśnie o takie porównanie mi chodziło Jestem już przekonana co do tych złocistych, tym bardziej że są w tak korzystnej cenie Pozdrawiam
Chiquita 150 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 00:10   #1063
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chiquita 150 Pokaż wiadomość
Wielkie dzięki, właśnie o takie porównanie mi chodziło Jestem już przekonana co do tych złocistych, tym bardziej że są w tak korzystnej cenie Pozdrawiam
Bardzo proszę miło mi, że mogłam Ci pomóc.
Właśnie mnie uprzedziłaś, bo chciałam jeszcze zaakcentować, że warto je wziąć ze względu na korzystną cenę
Stary 2009-11-17, 06:37   #1064
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
dzięki ashiva
a nie widziałaś może tego naszyjnika z "perełek" RITA ?
i zegarka ROCHELLE ?
zegarek rochelle - jak dla mnie wielka pomyłka!! on już kiedyś był w ofercie i na długo zniknął, ale moja mama zdąrzyła kupić ... niestety .... cały ten srebrny kolor, którym pokryty jest bransoletka zegarka zaczyna schodzić odrazu po kontakcie ze skórą!! po miesiącu noszenia nie było po niej śladu!! lipa totalna!! nawey mama pomlowała cały bezbarwym lakierem, zeby to ścieranie to troszkę zahamowac, ale nie wiele to dało ogólnie - pieniądze wyrzucone w błoto

w kwestii dopisywania zawieszek przrz OMS - jeżeli i u mnie bedzie taka sytacja, to też naskrobię nieprzyjemnego maila do mojej OMS, a co!! kurde 20zł piechotą nie chodzi!! za to miałabym prawie tą różowa torebke z netto, nad która mocno sie zastanawiałam, a wkońcu nie zamówiłam

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2009-11-17 o 06:38
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 07:46   #1065
ewa_krk
Raczkowanie

Z tego katalogu najciekawsze wydają mi się te torebki BABETTE ale czy bd tak wyglądać w rzeczywistości

ewa_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 08:09   #1066
andziat
Zakorzenienie

szczesliwa19
bardzo dziękuję

Cytat:
Napisane przez czwartek Pokaż wiadomość
cudne też na nie zwróciłam uwagę i cena nawet nawet, ciekawe jak się będą prezentować w realu
Cytat:
Napisane przez ewa_krk Pokaż wiadomość
Z tego katalogu najciekawsze wydają mi się te torebki BABETTE ale czy bd tak wyglądać w rzeczywistości
no właśnie, też bardzo jestem ciekawa jak w rzeczywistości wyglądają bo cena faktycznie nie jest zbyt wysoka

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
zegarek rochelle - jak dla mnie wielka pomyłka!! on już kiedyś był w ofercie i na długo zniknął, ale moja mama zdąrzyła kupić ... niestety .... cały ten srebrny kolor, którym pokryty jest bransoletka zegarka zaczyna schodzić odrazu po kontakcie ze skórą!! po miesiącu noszenia nie było po niej śladu!! lipa totalna!! nawey mama pomlowała cały bezbarwym lakierem, zeby to ścieranie to troszkę zahamowac, ale nie wiele to dało ogólnie - pieniądze wyrzucone w błoto
w kwestii dopisywania zawieszek przrz OMS - jeżeli i u mnie bedzie taka sytacja, to też naskrobię nieprzyjemnego maila do mojej OMS, a co!! kurde 20zł piechotą nie chodzi!! za to miałabym prawie tą różowa torebke z netto, nad która mocno sie zastanawiałam, a wkońcu nie zamówiłam
dziękuję za odpowiedź chciałam kupić koleżance na prezent ale w takim razie zrezygnuję, jeszcze raz dziękuję
ja się czaję na tą różową torebkę i na pewno ją wezmę, tylko się modlę żeby jeszcze była
Stary 2009-11-17, 08:26   #1067
aqqA
Rozeznanie

Zauważyłyście, że ten katalog jest jakiś taki ładniejszy? Taki troche podobny do tych zagranicznych..
Mnie również zainteresowała bransoletka z charmsami Torebka Daire, bizuteria McKyle..
Czekam z ustęsknieniem na jakieś informacje o Heidi..
A dzisiaj mam I termin z kat. 16

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 08:40   #1068
LadyBird6
Wtajemniczenie

U mnie i moich dziewczyn zero braków, no, może z wyjątkiem tej szczotki z naturalnym włosiem, prod. opóżniona.
A zamówienia były spore....
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 08:54   #1069
yvoncia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabcia87stw Pokaż wiadomość
Jeśli jej nie chcesz ja od razu znajdę chętną, sama bym z 5 wzieła
zabcia87 napisałam Ci w sprawie tej zawieszki na priva
yvoncia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 08:58   #1070
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
Zauważyłyście, że ten katalog jest jakiś taki ładniejszy? Taki troche podobny do tych zagranicznych..
Mnie również zainteresowała bransoletka z charmsami Torebka Daire, bizuteria McKyle..
biżuteria McKyle też mi się podoba, mam nadzieję tylko, że ten kolor srebrny nie będzie taki bardzo jasny
Stary 2009-11-17, 09:02   #1071
Paola
Raczkowanie

Nie wiem czy pamiętacie netto (chyba do poprzedniego katalogu) - można było zamówić coś by móc kupić tusz JD za 6,90. Dorzucali zamiennie inny; teraz z oferty internetowej przychodzi JD oczywiście jest droższy...

Przy naszyjniku Ella Ballerina wczoraj miałam czerwone światło; oczywiście są zafakturowane (gdybym była na granicy opustu to bym się wściekła).

Na szczęście nikt mi nie dorzucił USB.

I przychodzi Alternatywna męska kosmetyczka (nie wiem jeszcze na czym polega jej alternatywność, ale mam nadzieję, że nie jest zupełnie inna).

EDIT: Próbki Sol MN nie przychodzą.

Edytowane przez Paola
Czas edycji: 2009-11-17 o 09:05
Paola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 09:10   #1072
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
ja też mam dziś I termin- zamówienie już wysłałam, czekam niecierpliwie na podgląd faktury
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 09:27   #1073
kasiamagda23
Raczkowanie

Witam!
Kilka informacji z wczorajszego zebrania
-za złożenie zamówienia w katalogu 1/2010 na kwotę 150zł dostajemy krem modelujący sylwetkę z anew za symboliczną złotówkę
-za złożenie zamówienia w katalogu 2/2010 na kwotę 150zł dostajemy kosmetyczkę z akcesoriami do paznokci (taka czarna pikowana była bodaj za 19,90 za zakupy na jakąś kwotę z katalogu) i do tego tylko teraz nie wiem czy dobrze zapamiętałam krem do skórek?
- OMS-ki aż sie prosiły o kupowanie tych serduszek usb, pytały kto nie zamówił i obiecały zrobić korekty w zamówieniach jesli ktoś chce (jak to juz było wspomniane)
- zegarek eternal love bardzo mi się podobał, ładnie błyszczą te cyrkonie, pasek, miałam wrazenie ze materiałowy tez połyskiwałw swietle, za tą cene sie opłaca, oby był trwały
- wyżej wspomniane serduszko usb duże, ciężkie na pewno nie do noszenia, ale wygląda według mnie bardzo ładnie, ciesze się że zamówiłam, na prezent idealne.
- płyn do kapieli z tylnej okładki 17 katalogu pachnie bosko
- zapach unscripted rozwija sie podobnie jak crisp forest... wyszułam cos pomiędzy sosną i tują ;P
- bloom cóz zapach kwiatowy... nie dla mnie
- absynthe męski BOSKI!!!
- podobno akcja z produktami za 7zł/7,5zł ma trwać dłużej niż do końca roku... co będzie nie wiadomo
- a o powrocie nowej ty OMS wyraziła się tak; jesli dostaniecie ja wraz z zamówieniem z 16 katalogu znaczy że wróciła na dobre

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-17, 09:36   #1074
alehcar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
-srebrna edycja UCR nawet ładnie dość elegancko się prezentuje, kolory wszystkie chyba z tych kremowych bz drobinek
a nie wiesz przypadkiem czy odcień Latte ze srebrnej edycji to ten sam co w klasycznej?
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 09:56   #1075
andziat
Zakorzenienie

kasiamagda23 dzięki za informacje
Stary 2009-11-17, 10:59   #1076
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamagda23 Pokaż wiadomość
-za złożenie zamówienia w katalogu 2/2010 na kwotę 150zł dostajemy kosmetyczkę z akcesoriami do paznokci (taka czarna pikowana była bodaj za 19,90 za zakupy na jakąś kwotę z katalogu) i do tego tylko teraz nie wiem czy dobrze zapamiętałam krem do skórek?
nie krem, a rozgrzewający peeling
Stary 2009-11-17, 11:09   #1077
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam!
-za złożenie zamówienia w katalogu 1/2010 na kwotę 150zł dostajemy krem modelujący sylwetkę z anew za symboliczną złotówkę

- OMS-ki aż sie prosiły o kupowanie tych serduszek usb, pytały kto nie zamówił i obiecały zrobić korekty w zamówieniach jesli ktoś chce (jak to juz było wspomniane)
- zegarek eternal love bardzo mi się podobał, ładnie błyszczą te cyrkonie, pasek, miałam wrazenie ze materiałowy tez połyskiwałw swietle, za tą cene sie opłaca, oby był trwały
- wyżej wspomniane serduszko usb duże, ciężkie na pewno nie do noszenia, ale wygląda według mnie bardzo ładnie, ciesze się że zamówiłam, na prezent idealne.
- płyn do kapieli z tylnej okładki 17 katalogu pachnie bosko
- zapach unscripted rozwija sie podobnie jak crisp forest... wyszułam cos pomiędzy sosną i tują ;P
- bloom cóz zapach kwiatowy... nie dla mnie
- absynthe męski BOSKI!!!
- podobno akcja z produktami za 7zł/7,5zł ma trwać dłużej niż do końca roku... co będzie nie wiadomo
- a o powrocie nowej ty OMS wyraziła się tak; jesli dostaniecie ja wraz z zamówieniem z 16 katalogu znaczy że wróciła na dobre
To dotyczy wszystkich konsultantek?
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 11:13   #1078
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
To dotyczy wszystkich konsultantek?

Stary 2009-11-17, 11:20   #1079
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

kurcze a mi się jakoś te torebki Babette nie podobają przypominają mi poduszki brakuje tylko guzika na środku:P
ale biżuteria McKayla jest po prostu śliczna

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

patusia22 a nie wiesz czy okręgów prognozujących to też dotyczy ta akcja z tymi kosmetykami za zamówienia
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Edytowane przez myszka1706
Czas edycji: 2009-11-17 o 11:24
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 11:23   #1080
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Witam!
Super! wreszcie jakieś ciekawe prezenciki od Avonu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości