![]() |
#1051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
|
![]() ![]() |
![]() |
#1052 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja już przeglądam ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- I jak wrażenia po obejrzeniu nowego katalogu?! ![]() Moją uwagę przykuła bransoletka z zawieszkami ze str 42-43 dla mnie po prostu BOSKA ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dark_Despair wielkie dzięki ![]() Katalog 02/2010 interesujący ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1054 |
Zakorzenienie
|
Czy to cały katalog???jakos mało stron mi sie wydaje
#1055 |
Zadomowienie
|
a ile widzisz stron katalogu?
ja mam 164 strony - tylko, że ja ściągałam z chomika: http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/dark_despair
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Rozeznanie
|
Widziałyście może na żywo biżuterię Delphine? Co możecie o nie napisać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1059 |
Zadomowienie
|
![]() Tak! jest cały katalog, tylko na tej stronce są pomieszane strony
![]() ![]() |
![]() |
#1060 |
Konto usunięte
|
Jeśli chcesz mogę poprosić klientkę o ulotkę z tego serum i wkleić na katalogowy
![]() Najbardziej mnie interesuje na jak długo starcza jedno opakowanie (wiem, że stosuje się 2 razy dziennie) bo zastanawiam się czy nie wziąść od razu dwóch. Jeśli to dla Ciebie nie jest problem, to proszę wklej tę ulotkę. Może się jeszcze komuś przyda. Z góry dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
Wtajemniczenie
|
moim zdaniem bardzo ładna, elegancka i subtelna, ładnie błyszczy, kupiłabym gdyby naszyjnik był inny, nie przepadam za takim rodzajem, większość biżuterii avonowej jaką mam ma ten sam kształt naszyjnika i chyba mi się już po prostu przejadł..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1062 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1063 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Właśnie mnie uprzedziłaś, bo chciałam jeszcze zaakcentować, że warto je wziąć ze względu na korzystną cenę ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w kwestii dopisywania zawieszek przrz OMS - jeżeli i u mnie bedzie taka sytacja, to też naskrobię nieprzyjemnego maila do mojej OMS, a co!! kurde 20zł piechotą nie chodzi!! za to miałabym prawie tą różowa torebke z netto, nad która mocno sie zastanawiałam, a wkońcu nie zamówiłam ![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2009-11-17 o 06:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
Raczkowanie
|
Z tego katalogu najciekawsze wydają mi się te torebki BABETTE ale czy bd tak wyglądać w rzeczywistości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1066 | |||
Zakorzenienie
|
szczesliwa19 bardzo dziękuję ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja się czaję na tą różową torebkę i na pewno ją wezmę, tylko się modlę żeby jeszcze była ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Rozeznanie
|
Zauważyłyście, że ten katalog jest jakiś taki ładniejszy? Taki troche podobny do tych zagranicznych..
![]() Mnie również zainteresowała bransoletka z charmsami ![]() Czekam z ustęsknieniem na jakieś informacje o Heidi.. A dzisiaj mam I termin z kat. 16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Wtajemniczenie
|
U mnie i moich dziewczyn zero braków, no, może z wyjątkiem tej szczotki z naturalnym włosiem, prod. opóżniona.
A zamówienia były spore.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1069 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy pamiętacie netto (chyba do poprzedniego katalogu) - można było zamówić coś by móc kupić tusz JD za 6,90. Dorzucali zamiennie inny; teraz z oferty internetowej przychodzi JD oczywiście jest droższy...
Przy naszyjniku Ella Ballerina wczoraj miałam czerwone światło; oczywiście są zafakturowane (gdybym była na granicy opustu to bym się wściekła). Na szczęście nikt mi nie dorzucił USB. I przychodzi Alternatywna męska kosmetyczka (nie wiem jeszcze na czym polega jej alternatywność, ale mam nadzieję, że nie jest zupełnie inna). EDIT: Próbki Sol MN nie przychodzą.
Konsultantka Avon ![]() Edytowane przez Paola Czas edycji: 2009-11-17 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Raczkowanie
|
Witam!
Kilka informacji z wczorajszego zebrania ![]() -za złożenie zamówienia w katalogu 1/2010 na kwotę 150zł dostajemy krem modelujący sylwetkę z anew za symboliczną złotówkę -za złożenie zamówienia w katalogu 2/2010 na kwotę 150zł dostajemy kosmetyczkę z akcesoriami do paznokci (taka czarna pikowana była bodaj za 19,90 za zakupy na jakąś kwotę z katalogu) i do tego tylko teraz nie wiem czy dobrze zapamiętałam krem do skórek? - OMS-ki aż sie prosiły o kupowanie tych serduszek usb, pytały kto nie zamówił i obiecały zrobić korekty w zamówieniach jesli ktoś chce (jak to juz było wspomniane) - zegarek eternal love bardzo mi się podobał, ładnie błyszczą te cyrkonie, pasek, miałam wrazenie ze materiałowy tez połyskiwałw swietle, za tą cene sie opłaca, oby był trwały ![]() - wyżej wspomniane serduszko usb duże, ciężkie na pewno nie do noszenia, ale wygląda według mnie bardzo ładnie, ciesze się że zamówiłam, na prezent idealne. - płyn do kapieli z tylnej okładki 17 katalogu pachnie bosko ![]() - zapach unscripted rozwija sie podobnie jak crisp forest... wyszułam cos pomiędzy sosną i tują ;P - bloom cóz zapach kwiatowy... nie dla mnie - absynthe męski BOSKI!!! - podobno akcja z produktami za 7zł/7,5zł ma trwać dłużej niż do końca roku... co będzie nie wiadomo - a o powrocie nowej ty OMS wyraziła się tak; jesli dostaniecie ja wraz z zamówieniem z 16 katalogu znaczy że wróciła na dobre ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1074 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Zakorzenienie
|
kasiamagda23 dzięki za informacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1076 |
Zakorzenienie
|
nie krem, a rozgrzewający peeling
|
![]() ![]() |
![]() |
#1077 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1078 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1079 |
Zakorzenienie
|
kurcze a mi się jakoś te torebki Babette nie podobają
![]() ![]() ale biżuteria McKayla jest po prostu śliczna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- patusia22 a nie wiesz czy okręgów prognozujących to też dotyczy ta akcja z tymi kosmetykami za zamówienia ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Edytowane przez myszka1706 Czas edycji: 2009-11-17 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1080 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.