|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
Nie będę miała nic na szyi, tylko kolczyki i taka bardziej masywna bransoletka wg mnie będzie fajnie wyglądać
Zrobię Wam zestaw![]() Sama nie wiem jakie zdjęcia powklejałam No i kucyk do tego
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-11-17 o 12:40 |
|
|
|
#2132 | |||
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Cytat:
Mam nadzieję, że dobrze będzie się sprawowała. Nad boschem się zastanawiałam, ale to właśnie bosch nam się zepsuł, więc zmieniam firmę Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak poza tym nie mam siły więcej pisać. W nocy rozłozyło mnie strasznie, i musiałam odwołać dzisiejszą wizytę w salonie sukni slubnych Leżę pod pierzyną w lapkiem na kolankach i tu zaglądam
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naszyjnik ktory planowałam kupić w Aparcie do sukni ciągle mieni sie na wystawie a ja nie mogę go mieć bo mnie przytłacza jakby z 10kg ważył![]() a co do obrączek to zazdroszczę Ci ale i na mnie przyjdzie kolej
|
|
#2134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Dla Onaelci http://www.youtube.com/watch?v=tkkvlW4DjgY
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2137 |
|
Zadomowienie
|
oo! właśnie sobie przypomniałam, że kiedyś się zakochałam w takiej ślicznej kolii swarovskiego, a tż obiecał wtedy że mi ją kupi, jak zgodzę się wyjść za niego za mąż (a to było przed zaręczynami)! tyle czasu już minęło, że oboje o tym zapomnieliśmy
![]() chciałam wam pokazać suknię, która mi się spodobała, ale nie mogę jej na necie znaleźć
|
|
#2138 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale staram się być dobrej myśli, bo nie ma żadnych gwiazdek, że nie dotyczy obrączek a czasem były![]() Ja tez bym sie głupio czuła w masywnym naszyjniku, ale bransoletka to co innego ciekawe jak ona wyglada na zywo, mam nadzieję, ze jest wieksza od tej, która mam. Cytat:
Też mi się podoba Tylko, że mi w przeciwieństwie do innych podoba się najbardziej na świecie![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
A kolczyki chyba 700 a bransoletka to w ogóle nie wiem, ale śliczne to było![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- w ogóle dzieki dziewczyny za opinie, byłam prawie pewna, ze powiecie, że ta bransoletka nie pasuje, ale ufff Idę wybłagac mame o kanapkę, bo mi najbardziej smakuja kanapki robione przez mamę, jak sama robię to nie sa juz takie smaczne
|
|
#2139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do cen u swarovskiego, to do ceny naszyjnika dodaj jeszcze jedno zero i wyjdzie cena mojej kolii, i wyjaśni się sprawa, dlaczego tż powiedział że mi ją kupi tylko jeśli wyjdę za niego za mąż ja też chcę kanapkę
|
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa spojrzałam na twój suwaczek i sie podnieciłam
raaaaany ale bliziutko!!! szwagier ze szwagierką już byli dokumenty ślubne w USC załatwiać i ona zażyczyła sobie podwójnego nazwiska i znowu niezadowolenie... rany.. oni mogliby sobie oboje zmienić nazwisko na "UFO" a swoją drogą to ona z imieniem i dwoma nazwiskami będzie musiała aż 28 liter żeby się podpisać ja tam biorę nazwisko tżcika i będę szczęśliwa pani P.
|
#2141 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
My zwykle robimy tak, że jedziemy do marketu, oglądamy na żywo, słuchamy opinii ekspertów, wybieramy, spisujemy dokładne nazwy (razem z literkami i cyferkami ) produktów, potem wchodzimy na np. ceneo, radar, tanio.pl, skąpiec itd.. Szukamy gdzie w mazowieckim mamy najtaniej i z niedalekim odbiorem osobistym. I jak na razie udawało nam się kupować tanio z odbiorem osobistym. Bo czasami jest tak, że w okolicznych firmach są drogie te sprzęty, a za to samo w innych wojewodztwach firmy wraz z dostawą wychodzi taniej niż byśmy brali z odbiorem osobistym w pobliskiej firmie. Dlatego nie mamy jednej firmy, w której robimy takie zakupy. ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
...od kilku miesięcy ----> Edytowane przez Remmi Czas edycji: 2009-11-17 o 13:13 |
||
|
|
|
#2142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też biorę nazwisko tżta
|
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak dostarczą ci pralkę to powiedz czy jesteś zadowolona z takiej formy zakupów AGD
|
|
#2144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suknie na pewno znajdziesz Ja znalazłam podczas pierwszej wizyty w salonie![]() Cytat:
Już pojutrze będzie równe 7 miesięcy W Boże Narodzenie bedzie mniej niż pół roku NIepo trzebne zamieszanie z tymi papierami![]() Gdybym wzięła podwojne nazwisko miałabym 25 liter, dziwna ta Twoja szwagierka. NIektóre kwestionariousze nie mają aż 20 pól żeby uzupełnic dane, ciekawe jak ona przez to przebrnie
|
|
#2145 |
|
Adwokat diabła
|
hej!
no i co Black jest chora wczoraj łupało mnie w głowie pół dnia, sądziłam że mi przejdzie a tu zonk.. kuracja lekami i do wyrka.. nigdzie się dziś nie ruszam..lain trzymam kciuki za kitka, u mnie z moją kotką jest też źle.. a nawet bardzo, chyba już przeżywa swoje ostatnie dni
|
|
#2146 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Braliśmy też zlewozmywak przez net. Bylismy bardzo zadowoleni. Daleko do odbioru nie było, więc sporo zaoszczędziliśmy. Jak będziesz patrzeć oferty np na ceneo, proponuję przejrzeć opinie innych osób, które już robiły zakupyw danej firmie.. Bardzo pomaga ![]() Cytat:
A co to Tanci szwagierki - będzie pisać drobnym druczkiem to się zmieści
|
|
#2147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
samoa cena nas oszołomiła powaliła i zmiażdżyła!
|
|
|
#2148 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też nigdzie sie nie ruszam, mam nadzieję, że TŻ obierze ziemniaczki, piersi z kurczaka zdążyłam wczoraj zrobić na dziś. Biedne kociaki
|
|
#2149 |
|
Zadomowienie
|
Remmi ty też się wygrzewaj i zdrowiej
jakiś matczyny instynkt opiekuńczy się we mnie budzi....
|
|
#2150 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() ![]() Przeczytałam wszystko co naskrobałyście Remii góra sukni bardzo ładna, dół przytłaczający. Za dużo tego. Ale to takie moje skromne zdanie. Tancerka bardzo ładne obraczki. Chciałabym takie same lub podone ale bez brylancika. Samoa super to sobie wykombinowałaś. Zestaw super, a bransoletka piękna. Chili współczuje bólu zeba ![]() Ja w czwartek miałam wyrywany ząb i do dzisiaj czuje jakby mnie wszystkie zęby obok bolały. Mariasia trzymam kciuki żeby tż znalazł jak najszybciej pracę. I piszecie o nazwiskach. No i ja myślę co zrobić. Podwójne odpada, bo za długie (z imieniem 27 liter by było), a tżta mi się nie podoba. No ale wezmę jego bo jakbym zostawiła swoje to by się na mnie smiertelnie obraził Black wracaj szybciutko do zdrowia ![]()
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
Ja biorę nazwisko TŻta i już się doczekać nie mogę
nie będę musiała każdemu literować po 2 razy żeby zrozumiał... będę miała od przyszłego roku ładne, zgrabne i popularne
|
|
|
|
#2152 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() dziewczynki przede wszystkim nie dajcie sie chorobie i deperesji! wracać szybko do zdrowia! Samoa bransoletka jest olśniewająca. napewno Ci będzie pasowała z całą resztą ![]() co do obrączek, to myślę, że u nas, tak jak u Tancerki, temat został zamknięty do wiosny. obejrzeliśmy isch trochę w takich małych jubilerach ale jakoś nic nas szczególnie nie zachwyciło. a co do nazwiska, to ja też zamierzam przejąć nazwisko mego przyszłego męża nie wiem po co niektóre panny chcą na siłę pozostać przy swoim nazwisku, jak i tak dzieci dostaną nazwisko po ojcu. sama mam taką koleżankę na studiach, która upiera się przy podwójnym nazwisku twierdząc, że jest bardzo przywiązana do mamusi i tatusia i chce po nich sobie nazwisko zostawić tak się właśnie zastanawiam, jak to jest u was z końcówkami nazwiska bo ja jako, że urodziłam sie w wielkopolsce, a tu się odmienia końcówki nazwisk, to w swoim mam na końcu -a, a mój tata ma na końcu -y. i całe życie na śląsku miałam z tym problem, w każdej szkole padało pytanie dlaczego nie mam na końcu -y i w niejeden raz tak było moje nazwisko zapisywane. no i postanowiłam sobie, że w przyszłości dopilnuję tego i będę miała po ślubie nazwisko dokładnie takie same jak mój mąż. tyletylko, że nazwisko mojego Tż kończy się na -i i tak trochę to z amerykańska będzie brzmiało
|
|
#2153 | ||||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Kasa ze stypendium też już coś,lepsze to niż nic.Teraz będziesz mieć prace-kase nii odrazu człowiek się lepiej czuje i inaczej podchodzi do zycia. ![]() Cytat:
Cytat:
Ja oprocz prawdziwego mam wlasnie fikcyjne,ale rzadko je używam. A co do piosenki A.P i N.K to co że kuzyn ją miał,też ją sobie weźcie jak Wam się podoba. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja będe mieć delikatną biżu,bo sama jestem delikatna. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie by się nie chciało mieć dwóch nazwisk,za dużo jak dla mnie.Zresztą moje ma pare liter tżtowskie też,więc za długie by było,aleeee ja nie chce i nigdy nie chciałam mieć dwóch chce tylko tż-towskie nazwisko bo jest piękne i oryginalne.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-11-17 o 15:16 |
||||||||||
|
|
|
#2154 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja kiedyś musze przysiąść z tż-tem i poszukać jego korzeni. ![]() Cytat:
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-11-17 o 15:17 |
|||
|
|
|
#2155 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a w sprawie nazwiska już sie dokształciłam. niestety nie będę miałą identycznego nazwiska jak Tż bo ma końcówke -ski a to trzeba odmienić
|
|
|
#2156 |
|
Raczkowanie
|
A ja tez biore nazwisko TŻ i bardzo sie ciesze bo ja jestem na K a on na C a jak wiadomo kazde kolejki gdzie stoja ludzie na K sa najdluższe wiec bedzie mi wszedzie szybciej
ale wymyslilam tak pomyslalam o UP bo tam kolejka na K jest z 50osob a na C 3 osobySamoa i Martoolka wyslalam wam PW Tak piszecie o nk ja teraz poszlam na drugi kierunek i robie zarzadzanie i anglistyke jednoczesnie tylko ze na zarzadzaniu jestem na 1 rokui teraz kazdego kogo poznaje w szkole ( a przewazaja w mojej grupie osoby 20letnie ja mam 25i pol ) to pierwszym pytaniem jest masz NK? MAsakra jakas ! Edytowane przez szyszynka Czas edycji: 2009-11-17 o 14:31 |
|
|
|
#2157 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
MAd faktycznie jest masywna, ale delikatna wygląda łyso, na jednym zdjęciu kóre wkliełam PM ma taka delikatną i czegos mi tam brakuje Zobacze jak ta będzie wyglądała na żywo Bo np. kolczyki z bryalntami, ktore sobie upatrzyłam na zywo okazały sie dwucentymetrowe
|
|
#2158 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) zanim zaczelam szukac sukien to taka wlasnie chcialam dopoki nie ujzałam falbanek
|
|
|
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MAm ta prezentacje na innym kompie i jak sie do niej dogrzebie to Ci wyslę![]() Nie wiem co jest złego w pytaniu o nk, bo potrale społecznościowe są teraz kanałem komunikacji równorzędnym z komórką czy mailem. A co do nazwisk to ja będe miala takie jak tż, kończące się na k i tego nazwiska się nie odmienia
|
|
#2160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja bede miała nazwisko tżta, a że mi się sie nie podoba to cóż. Trudno się mówi. To jest tylko nazwisko, słyszałam już gorsze . Tylko czasami mam takie schizy, że zostawie swoje. Nie wiem skąd to się bierze. Chyba dlatego, że moje jest ładniejsze i bardziej do mnie pasuje hehehehe
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

Zrobię Wam zestaw
No i kucyk do tego

Musze zapytać tz czy mamy teraz tyle kasy do wyłożenia, bo mam wrażenie, ze wszystko zamroziliśmy ostatnio
trzymcie kciuki o 13
naszyjnik ktory planowałam kupić w Aparcie do sukni ciągle mieni sie na wystawie a ja nie mogę go mieć bo mnie przytłacza jakby z 10kg ważył

A kolczyki chyba 700 a bransoletka to w ogóle nie wiem, ale śliczne to było

wczoraj łupało mnie w głowie pół dnia, sądziłam że mi przejdzie a tu zonk..

bo ja jako, że urodziłam sie w wielkopolsce, a tu się odmienia końcówki nazwisk, to w swoim mam na końcu -a, a mój tata ma na końcu -y. i całe życie na śląsku miałam z tym problem, w każdej szkole padało pytanie dlaczego nie mam na końcu -y i w niejeden raz tak było moje nazwisko zapisywane.