|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII
Dziękuje wam bardzo za wsparcie i kciuki!! otóż zdałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 16 30 teoria , 0 blędów, jazda dopiero o 18 więc się naczekalam, mialam z panią egzaminator ;D mialam spryskiwacze i przeciwmgielne tylne, luzik. potem luk noga mi się troszkę telepala ale jakos dalam radę, górka no i miasto, tam wiadomo prawo lewo, razy zawracanie, raz prostopadle parkowanie, 2 wpuszczone busy, rozne dziwne skrzyzowania , zbledow to zapomnlam kierunku przy jednym zawracaniu, raz ponoc na linie najechalam .no i powrot do pordu i pani mowi wynik ,....pozytywny normalnie padlam tam
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3003 |
|
Raczkowanie
|
Brat się zgodził jeszcze jutro ze mną jechać na plac
cieszę się strasznie, dziewczyny jak uczyłyście się parkowania równoległego? bo ostatnio tego nie ćwiczyłam;/ gdzie mamy dokładnie widzieć samochód w szybie żeby zrobić ten kąt 45 stopni? i ile się kierownicą kręciło? pomóżcie bo już ogłupiałam
|
|
|
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja mialam dzisiaj to doszkalanie i ... bedzie good
|
|
|
#3005 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
z resztą i tak nie miała bym nawet z kim pojechać, to się nie interesowałam...Beata możesz mnie dopisać? 3.12 7.30 pierwsze podejście![]() Powiedzcie mi.. bo na pierwszej stronie jest link "wszystko o egzaminie praktycznym"... ale teraz przecież nie ma na placu parkowania ![]() I jeszcze pytanko: na egzaminie jak źle zaparkuje, to jest druga próba, prawda?
|
|
#3006 |
|
Konto usunięte
|
Hej kobietki
można dołączyc?? ;> Czytam sobie was od kilku dni i nie mogłam się oprzec potrzebie napisania paru słów Zdaję 27.11, niestety drugie już podejście, pierwsze zawaliłam na łuku dół straszny, bo łuk wycwiczony do perfekcji, instruktorka mi nie wierzyła dopóki nie zobaczyła kartki z "NEGATYWNY"... ![]() Mam nadzieję że teraz przynajmniej na miasto wyjadę... u nas (Jastrzębie) czeka się ok. 3 mies na następny termin...a mnie już tak do jazdy ciągnie że hej ![]() trzymam kciuki za zdające w następnych dniach!! w końcu damy radę!! |
|
|
|
#3007 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak koniec auta będzie w połowie prawej tylnej szybie to kręcę szybko kierownicą do oporu w prawo, potem patrze w lewe lusterko i jak zobaczę cały przód samochodu za mną to wtedy prostuje koła i tocząc się przerzucam się na prawe lusterko i kiedy w nim zobaczę krawężnik, który "zrównuje" się z nadkolem (czyli jak prawe tylne koło będzie najbliżej krawężnika) wtedy do oporu w lewo
Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2009-11-17 o 00:42 |
|
|
|
|
#3008 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3009 |
|
Raczkowanie
|
julka610
benia1169 nellady parodia Powodzenia! Ja się wciąż nie stresuję egzaminem, który mam już pojutrze ale jakoś tak od wczoraj mam nastawienie że obleję , w przeciwnieństwie do 1 egz kiedy to szłam mega pozytywnie nastawiona...
|
#3010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście. Bo w niektórych Wordach robi się kopertę (parkowanie równoległe) na placu, tak słyszałam. ![]() Zależy jaki to jest błąd, ale raczej jest druga próba. [1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;15325707]Hej kobietki można dołączyc?? ;> Czytam sobie was od kilku dni i nie mogłam się oprzec potrzebie napisania paru słów Zdaję 27.11, niestety drugie już podejście, pierwsze zawaliłam na łuku dół straszny, bo łuk wycwiczony do perfekcji, instruktorka mi nie wierzyła dopóki nie zobaczyła kartki z "NEGATYWNY"... ![]() Mam nadzieję że teraz przynajmniej na miasto wyjadę... u nas (Jastrzębie) czeka się ok. 3 mies na następny termin...a mnie już tak do jazdy ciągnie że hej ![]() trzymam kciuki za zdające w następnych dniach!! w końcu damy radę!! Witamy. ![]() Cytat:
|
|
|
#3011 |
|
Raczkowanie
|
Witam! Jestem tutaj nowa, czytałam sobie ten Wasz wątek, zauważyłam, że bardzo miła atmosfera tutaj panuje i postanowiłam do Was dołączyć. Mam nadzieję, że jeszcze troszkę miejsca się dla mnie znajdzie
. Ja wczoraj byłam ustalić termin pierwszego egzaminu. Zdaję 30.11 o 10:30 - egz. łączony iiii chyba zaczynam się stresować, jak to będzie . Trzymam kciuki za wszystkich zdających w najbliższych dniach. Pozdrawiam! Ania |
|
|
|
#3012 |
|
Zadomowienie
|
(11/17/09) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.
|
#3013 |
|
Raczkowanie
|
A ja będę musiała przełożyć mój egzamin z 25
W tym samym dniu piszemy próbną maturę z matmy na której muszę być, teorię mam o 12:10 także bym musiała albo nie iść w ogóle albo wyjść wcześniej i mieć tym samym mniej czasu.. Nie podoba mi się to ale jak mus to mus.
|
|
|
|
#3014 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratulacje Cytat:
rowniez GRATULUJE ![]() Cytat:
Cytat:
Bardzo mi przykro, nie łamcie sie bo zdacie na pewno! ![]()
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też zdawałaś w czwartek o 7.30?
|
|
#3016 |
|
Zadomowienie
|
Zdałam!!! Zdałam!!! Zdałam!!!
Nie wiedziałam, że to takie super uczucie! Egzaminator był w porządku. Plac - światła stop i płyn hamulcowy do pokazania. Łuk - za pierwszym razem, na górce troszkę mi się cofnął, ale zaliczone za 1 razem. No i miasto! Słuchajcie: latały mi obydwie nogi, tego jeszcze nie miałam. Prawą przytrzymywałam chwilami ręką, bo mi głupio było, że tak się trzęsę, ale się bałam, że mi policzy błąd za zdejmowanie ręki z kierownicy. Zadania wykonywałam może nie rewelacyjnie, ale zaliczał. Parkowanie prostopadłe, auto stało tylko z jednej strony, więc łatwo, ale zrobiłam sama korektę, bo nie zdawało mi się, że stoję równo. Zawracanie w bramie - też bez uwag. Raz mi zgasł na równorzędnym skrzyżowaniu na osiedlu, bo ustąpiłam pierwszeństwa, a ruszając (było pod górkę) nogi mi się trzęsły i nie utrzymałam sprzęgła, ale zaciągnęłam ręczny i dałam radę - nic nie odnotował. Raz miałam błąd - brak kierunkowskazu przy skręcaniu w lewo - bo mi zgasł i nie powtórzyłam. No i drugi raz - skręcając do MORDu - tym razem w prawo - nie dałam kierunku i nogi by się pode mną ugięły, ale nie mogły bo się trzęsły, a na dodatek siedziałam , bo on to odnotował, ale to był u niego błąd innej kategorii, bo przy skręcie w prawo. Paranoja jakaś, ale na moją korzyść, bo okazało się, że wynik pozytywny. Facet nic nie mówił oprócz komend i tego, że wynik pozytywny i "tak", gdy spytałam, czy chodzi o kierunkowskaz, gdy powiedział, że popełniłam błąd. I co ważne: jechałam TYLKO 28 minut!!!Dziękuję wszystkim kciukotrzymaczkom, zwłaszcza Tobie Agnes140489!!! Dziewczyny nie poddawajcie się, kiedyś przyjdzie Wasz dzień. Pozdrawiam Was wszystkie! |
|
|
|
#3017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdawałam też w inne dni tygodnia i godziny, ale w czwartek o 7.30 zdałam, haha ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
Wielkie gratulacje.
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
benia gratulacje
najechalam na ciaglą na rondzie... miałam zawrócić, a on jak przejechałam skret w lewo-przejechała pani i potem jeszcze raz to samo i znowu....myślałam,że się pomyliłam ale teraz myśle, że nie...ale na ciągłą najechałam
Edytowane przez nellady Czas edycji: 2009-11-17 o 15:23 |
|
|
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby dla mnie ten dzień też był szczęśliwy
|
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3021 | |
|
Wtajemniczenie
|
jestem jestem, pewnie już polowa mnie nie pamieta. zdawalam tydzien temu w poniedzialek :/ dzien fatalny więc oczywiscie musialam oblac :/ na dodatek jak wróciłam do domu komp się zepsuł i dopiero dziś dostałam
![]() zacznijmy od początku... teorie miałam na 11.15 a od 9 jazdy. wszystko tak się przedłużyło przez ta pogodę i korki, ze w wordzie byłam na styk (już połowa grupy weszła) teoria bezbłędnie dzwoniłam do kumpeli, jadłam sobie mambę malinowa xD no i wyczytali mnie, samochód nr 12. Wychodzę na dwór-zaczęło lać facet stary typowy służbista. gada czy wszystko jasne jakie zadania mam wykonać a ja ![]() Byłam cala mokra przygotowanie do jazdy - elegancko. Wycieraczki na ful. Już jak ruszylam to czułam sie jak w myjni po egzaminie pytam się faceta czy mogę wyjechać na miasto a on NIE przecież można z wynikiem negatywnym wyjechać z placu? ale trudno... Cytat:
|
|
|
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie miałaś przywileju wyjechania na miasto. Jeśli uderzy się w pachołek lub najedzie na linię to nie można wyjechać na miasto.
|
|
|
#3024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najbardziej wkurzyło mnie to ze na jazdach przed szlo mi bardzo dobrze mimo ze tez padało ale nie było ulewy :/ wpisz mnie teraz na 26.11
|
|
|
|
|
#3025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie trzeba mnie prosić o wpisanie.
|
|
|
#3026 |
|
Zadomowienie
|
shanta, nellady - przykro mi
|
|
|
|
#3027 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
super. gratuluję
|
|
|
|
|
#3028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() chce już zdać ze tym 2 razem bo następny będę w śniegu miała (nie zdziwi mnie już ta pogoda nigdy )
|
|
|
|
|
#3029 |
|
Konto usunięte
|
He,dziewczyny
![]() benia1169 gratulacje!!! ) ![]() ![]() ja,gdy tylko pomyślę o następnym egzaminie,zaczynam się stresować.. przed pierwszym w ogóle się nie stresowałam,na drugim nogi mi się już trzęsły mimo,że wzięłam Persen i myślałam,że mnie uspokoi.. nie wiem jak będzie w dzień egzaminu,ale czuję się zrezygnowana.. zaczynam tracić nadzieję,że jednak może kiedyś się uda.. wczoraj miałam jazdę i nie szło najlepiej.. dobrze,że w czwartek mam jeszcze dwie godziny,może jakoś pójdzie.. mam na 7.30.. nie wiem czy to dobrze,czy nie.. ostatnio też miałam rano egzamin(2listopad) i ruch był straszny.. miałam na 7,ale zaczynałam o 7.45.. BOJĘ SIĘ |
|
|
|
#3030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja krzywo wjechałam przy parkowaniu prostopadłym, trochę po skosie stałam i kazał mi wyjechać i zaparkować jeszcze raz. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

3.12 7.30 pierwsze podejście

dół straszny, bo łuk wycwiczony do perfekcji, instruktorka mi nie wierzyła dopóki nie zobaczyła kartki z "NEGATYWNY"... 

, w przeciwnieństwie do 1 egz kiedy to szłam mega pozytywnie nastawiona...

W tym samym dniu piszemy próbną maturę z matmy na której muszę być, teorię mam o 12:10 także bym musiała albo nie iść w ogóle albo wyjść wcześniej i mieć tym samym mniej czasu.. Nie podoba mi się to ale jak mus to mus.
ale co z tego.... wymusilam na pierwszej głównej ulicy 
dzwoniłam do kumpeli, jadłam sobie mambę malinowa xD no i wyczytali mnie, samochód nr 12. Wychodzę na dwór-zaczęło lać