|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
ja widziałam ostatnio fajne kubki w empiku dotyczące zawodów, na pewno kiedyś sprezentuję lubemu taki kubeczek
![]() ![]() ![]() a teraz zbliża się Mikołaj, prezent wybrał sobie sam tj. koszulka, którą upatrzył sobie na allegro i oblśnił mi klawiaturę wzdychając do niej :P dodatkowo dostanie taki mały model do sklejania, bo podaczas poszukiwań prezentów dla bratanków mówił, że posklejałby sobie taki samolocik czy coś [ taaa, faceci na serio są jak dzieci] , tylko ja nie mogę znaleźć niczego, co mogłabym wpisać w list do św. Mikołaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
wyczuwam reklamę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy ten pomysł juz był, ale być może dla chłopaka dobrym prezentem byłaby jakaś gra planszowa. Nie znam się na tym za bardzo, ale są różne takie strategiczne, ładnie wykonane.
Są też gry logiczne i te według mnie są lepszym pomysłem np na rocznice, bo zwykle są przeznaczone dla dwóch osób. Myślę, że to może być dobry prezent jeśli chłopak lubi główkować, albo jeśli lubi grać w szachy i chciałby z wami grać, ale wy nie umiecie i wcale nie macie ochoty się nauczyć, tak jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ha ha ha, to tak jak ja, mój TŻ bardzo lubi grać w szachy a ja wcale nie chcę się nauczyć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Raczkowanie
|
prezent dla Tż co wybrać
Mój Tż miał niedawno urodziny. Jeszcze prezentu nie dostał bo kasy nie miałam. Zrobiłam mu specjalnie z tej okazji kolacje, świece i wogóle super atmosferka. A teraz zastanawiam się nad prezentem.
Jak mu się spytałąm co chce to powiedział żebym nic nie kupowała a to co chce na prezent wydać dołożyła mu do mp4. Ja sobie znowu wymyśliłam że mu zrobię taki specjalny album ze zdjęciami naszymi. Album ręcznie robiony tzn nie taki standardowy że zdjęcia w folijki się wkłada tylko kartki w albumie trzeba odpowiednio ponacinać żeby włożyć zdjęcie i do tego różne opisy do zdjęć wspomnienia i wiersze miłosne. Tyle że sama nie wiem teraz czy dołożyć mu do tej mp4 czy zrobić album bo szczerze ten pomysł z mp4 nie przypadł mi do ustu bo taj jak by nie dostał prezentu bo większoiść kasyy on dołoży. Co byście zrobiły na moim miejscu? |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prezent dla Tż co wybrać
wątek o prezentach istnieje
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
ja na Twoim miejscu zrobiłabym ten album ze zdjeciami, wierszykami. taki album wspomnien to super prezent.
#4779 |
Raczkowanie
|
A ile masz przeznaczone na ten prezent? Mysle, ze pomysl z dolozeniem do mp4 jest taki sobie, z albumem hmmm.. w sumie taki prezent "od siebie" juz mu zrobilas z ta kolacją... Zalezy ile masz na to pieniązkow, bo moze kupic mu cos innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Wtajemniczenie
|
Czy naprawdę myślisz, że Twój facet chce albumu ze zdjęciami na urodziny? Pomyśl o tym, co JEMU się spodoba a nie TOBIE.
Poza tym, skoro powiedział, co mu sprawi przyjemność, to zrób to. Po prostu ![]()
#4781 |
Zakorzenienie
|
zdecydowanie album jest lepszym pomysłem na prezent
![]()
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
A z czego bedzie bardziej zadowolony? Z albumu czy mp4?
Chłopcy nie są zbyt sentymetalni - to co rozczula ciebie dla niego może być "durnostojką" lub "upychaczem po szafach". Szczerze mówiąc prezent mu już zrobłaś, teraz oszczędzaj na prezent gwiazdkowy. Dawanie prezentu po czasie, tylko dlatego, że ma się już kasę jest nieeleganckie. Nie miałaś wówczas kasy, więc zrobiłaś mu taki prezent na który cię było stać. Kupowanie czegokolwiek teraz, "po ptokach", wyglądałoby na przekupstwo.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zadomowienie
|
Ja także uważam ,że ten album to niezbyt dobry pomysł..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zadomowienie
|
Ej laski, błagam Was o pomoc. Już w sobotę mam tą 18 mojego lubego.
I ogólnie sprawa wygląda tak, że to jest potrójna 18 - Jego i 2 kumpli. Więc wszyscy zrobiliśmy zrzutkę 50zł na prezenty bo sporo nas było więc taki wyszedł rachunek. Ale przecież ja mojemu chłopakowi powinnam podarować coś ponad. A za nic nie mam pomysłu co. Nie chciałabym iść na latwiznę z perfumami, ale jeśli nie będę miała innego wyjscia to tak zrobię. Ale mam nadzieję, że coś mi jeszcze doradzicie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4787 |
Raczkowanie
|
A ile kasy planujesz dodatkowo wydać? Jesli nie erfumy to może jakiś gadżet? moze pen-drive?
ja tez mam problem z prezentem. chciałabym narzeczon emu kupić PlayStation3 ale on w tym roku pisze prace magisterską. Chciałam na gwiazdkę, ale teraz sobie myślę, czy nie lepiej poczekać do jego urodzin(marzec) albo Dnia Dziecka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Rozeznanie
|
Ja również myśle, że lepiej będzie jak dołożysz mu do mp4, tym bardziej że ułatwił Ci zadanie i powiedział konkretnie co chce. Mężczyźni wydaje mi się, że nie pamiętają i nie cieszą się z takich sentymentalnych rzeczy. Oni wolą konkretne i użyteczne przedmioty
![]() Też mojemu kiedyś zrobiłam ramkę z naszymi zdjęciami, teraz leży tam gdzieś na półce z kilkoma centymetrami kurzu, kiedyś się o to wkurzałam, a w tej chwili to sama się śmieję z tego prezentu ![]() ![]()
#4789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4790 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: prezent na trzy okazje- materialny i nie.
Cytat:
![]() Za to ścianka wspinaczkowa to dobry pomysł (sama chodzę regularnie)- dużo śmiechu, wysiłek, adrenalina, musisz się tylko przygotować na to, że nie będziecie we dwoje- będzie też instruktor, który będzie Was asekurował z dołu, więc nici z jakiejkolwiek atmosfery, no i nie ma gwarancji, że traficie na fajnego gościa, przy którym będzie szansa się dobrze bawić.
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Rozeznanie
|
po co więc pytałaś chłopaka co by chciał dostać skoro teraz planujesz zrobić-kupic mu coś innego??
gdyby mnie ktoś zapytał co chce dostać i powiedziałabym konkretnie dolozenie sie do mp4 to troche dziwnie bym sie czuła gdybym zobaczyła taki album..
#4792 |
Zadomowienie
|
Może w ten sposób?- dołóż mu do mp4 teraz a ten album zrób na prezent gwiazdkowy? Swoją drogą to mi się spodobał pomysł z albumem i myślę, ze chłopak doceni i ucieszy się z takiej miłej pamiątki Waszych wspólnych chwil
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dołóż mu się do mp4 jeśli już koniecznie musisz (chociaż ja też uważam, że prezent mu już dałaś, a "dokładanie" do prezentu po czasie wydaje się dziwne). Wierzę, że Ty byś była zachwycona takim albumem, ale on nie musi być. Powiedział co chce, więc kieruj się tym.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
kochane czy jakieś fajne świeczki i słodycze na mikołajki są ok, on raczej lubi świeczki, często palimy je u niego i u mnie. a na BN koszula i jakiś świąteczny akcent a więc aniołek.. czy coś... co o tym myślicie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak dla innych. Jesli jakis chlopak jest typem wodnika i uwielbia kąpiele moze jakies specjalen rzeczy? Wiem, ze takie kule czy jakies mydełka sa kobiece, ale moze niektorym z nich sie spodobaja? ![]()
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
Fajne macie pomysly.. naprawde SUPER.. Mam pomysł na mikołaja.. kupię swojemu tż książkę jeśli znajdę ciekawą biograficzną to taką albo inną..
![]() ![]() ![]() bez okazji tż dostał ostatnio zestaw dezo i żel po prysznic.. a ja dostałam czekoladki na zjazd.. ![]() ![]()
#4797 |
Rozeznanie
|
jej gdybym miala prawko to by problemy z prezentem nie bylo ale musze czekac jeszcze rok. Wydaje mi sie ze gokarty scianka wspinaczkowa czy wesole miasteczko to swietny pomysl ;P i mam zamiar te pomysly w przyszlosci wykorzystac ;p
#4798 |
Zakorzenienie
|
Z powodów finansowych faceta i kumpla obdarowuje prezentem na 6 grudnia z zaznaczeniem, że to też jest jako prezent świąteczny. W tym roku dla kumpla zamówiłam wysyłkowo apteczkę samochodową bo nie ma, a dla faceta kalendarz ROBOTNICZY, w którym zostały wykorzystane reprodukcje plakatów z czasów PRL-u
![]() ![]() ![]() Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2009-11-18 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
BAN stały
|
My z TZ ustalilismy, ze nie kupujemy sobie nic na mikołajki tylko gdzieś wychodzimy we dwoje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Zadomowienie
|
Mam milion mysli na minute.
Początkowo chciałam kalendarz ścienny z moimi zdjęciami - po głębszym zastanowieniu stwierdziłam ,że to zbyt romantyczne i dziewczęce. Mój TŻ ma 20 lat , ma bzika na punkcie swojego auta , wzmacnianie sprzętu i tuning to jego pasja , jest na etapie rozkręcania swojej firmy, co chce to kupuje. A ja nie mam bladego pojęcia co ja moge mu dać ![]() Dziewczyny zlitujcie się ![]() Myslałam nad tymi trzema rzeczami : http://zakupy.ibex.pl/skarbonka-bankomat/2008/06/14/ http://www.mrjoy.pl/wszystkie/skarbo...0237,1,i2.html http://allegro.pl/item818159611_kost...e_diamond.html Lubi również pichcić w kuchni - ale nie wiem czy by się nie obraził za babski prezent ![]() Przez dłuższy czas miałam w planach kupić mu helikopter sterowany ale ceny mnie powaliły - nie dam 200 zł za zabawkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.