|
|
#1021 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
wtopiona w Twoje spojrzenie.
może dla Ciebie już nie istnieje, ale Ty nadal dla mnie jesteś wszystkim. nadal pomogę Ci kiedy pomocy będziesz potrzebował, nadal przyjmę Cię od razu jak znów kimś zacznę być w Twoim życiu. myślałam, że życie bez Ciebie nie będzie aż tak uciążliwe. myliłam się. obiecywałam sobie , że nie będę o Tobie myśleć, na darmo. wmawiałam sobie , że nie będę na Ciebie patrzeć - na próżno, ile razy pojawiałeś się w tym samym pomieszczeniu moje oczy nie potrafiły się od Ciebie oderwać. nie chciałam żebyś mi się nie śnił, dlatego wieczorami oglądałam jak najbardziej krwawe horrory. chciałam i przynajmniej się starałam. a teraz tak po prostu wracasz jakby nigdy nic ? Edytowane przez snide1 Czas edycji: 2009-11-17 o 16:01 |
|
|
|
#1022 |
|
Zadomowienie
|
Chcę, żebyś mnie przytulił. ;*
I dziś już wiem, że w końcu dojrzałam do tej decyzji.. Słyszałam i czytałam już trochę o tym, co miłość robi z ludźmi, ale nigdy bym nie pomyślała, że zmiany mogą być tak drastyczne..
|
|
#1023 |
|
Raczkowanie
|
Kocham cię mój mały chłopcze.
A na twój widok znowu robią mi się maślane oczy a z ust leci ślinka.
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet twoje 'wybacz, ostatnio jestem zajęty' nie usprawiedliwia cię z bólu który mi zadałeś podczas ostatnich99 godzin i 24 minut milczenia.
Twoje usta mają ciekawy kolor. O TAKI. Chyba dawno nie były używane. Z D Y C H A J tęcza, tęcza, cza cza cza..
|
#1025 |
|
Przyczajenie
|
Piedr*le już twój pieprzony cynizm.
W związku najsilniejszy jest ten, komu mniej zależy.
|
#1026 |
|
Raczkowanie
|
ONA:
Rozsunęła klapkę. Kliknęła "MENU". Wiadomości. Utwórz wiadomość. Sms. "NOWA WIADOMOŚĆ" ...... "Nadal Cię kocham,brakuje mi Ciebie, proszę wróć. Bez Ciebie nie daję rady. " wybrała Tylko wyślij. Do: wybrała kontakt o nazwie "miłość mojego życia". Opcje. Dodaj.Opcje.Wyślij.Trwa wysyłanie... Zasunęła klapkę.Wyświetliło: Zapisano w wiadomościach do wysłania. Znów weszła w MENU.Wiadomości.Moje wiadomości.Wiadomości do wysłania.Usunęła wszystkie 10.Każda zaczynała się od słowa "nadal".Zasunęła klapkę.Potem wykasowała numer kontaktu o nazwie "miłość mojego życia".Wyłączyła telefon.Wyjęła kartę.Przełamała ją na pół.Wyrzuciła do kosza.Wmówiła sobie,że zapomniała.Wtulona w poduszkę zasnęła ze łzami na policzkach.Następnego dnia wstała o 8 i pobiegła do najbliższego salonu Ery. -poproszę jeden starter -proszę,ale kto normalny przybiega o 8 po starter? Trzeba było sobie pospać,sklep jest czynny do 16. -ma pani rację. Tak robią tylko ludzie nienormalni,a ja niewątpliwie jestem zakochana. A jestem już teraz,ponieważ w miłości liczy się każda chwila.. Nie.. nie pobiegła do domu.Szkoda było jej czasu.Pobiegła do pobliskiego parku. Usiadła na ławce gdzie zawsze się spotykali. włożyła kartę. włączyła telefon. Wybrałą KONTAKTY.Dodaj kontakt.Wpisała numer,który przecież znała na pamięć.Nazwa kontaktu: "mój jedyny powód do życia".Zapisała.Wybrała ocję wyślij wiadomość.Napisała: "Nadal Cię kocham.Potrzebuję Cię.Nie umiem żyć bez Ciebie. Dziewczyna,która chce znów być z Toba.tym razem na zawsze"Wybrała wyślij.Trwa wysyłanie...Wiadomość została wysłana.Po chwili: "dostarczono do:mój jedyny powód do życia". uśmiechnęła się w myśli,że kiedy on się obudzi, zobaczy jej wiadomość. ON: Odczytał wiadomości.Tak-wiadomości.Wszystkie brzmiały podobnie,oprócz tej jednej od nieznanego numeru.Tamte mówiły,że nadawca tęskni i miło wspomina tę ostatnią noc. nie trudził się i napisał tylko : "wiem,że mnie kochasz, ale Ty nie wiesz jak bardzo ja kocham ciebie.Jesteś moją jedyną i najwspanialszą kobietą. Wybrał wyślij do wielu.Wpisał 8 kontaktów, w tym nieznany numer. Pomyślał.. "co mi szkodzi?" co prawda długie, ale moje.. może i nieciekawe i nudne, ale chciałam komuś pokazać.. żeby chociaż ujrzało światło dzienne.. Edytowane przez be_kissable Czas edycji: 2009-11-17 o 16:08 |
|
|
|
#1027 |
|
Raczkowanie
|
dobrze przynajmniej, że przed rozstaniem zostawiłeś u mnie swoją bluzę. wieczorami wtulona w nią czuję jakbyś był obok.
czasem tak siedzieli i patrzyli się na siebie. uwielbiali na siebie patrzeć wejdę na drzewo najwyżej jak się da, zostanę tam tak długo aż sam po mnie przyjdziesz. |
|
|
|
#1028 |
|
Raczkowanie
|
"Z kobietą jak z rzęsą. Wpada w oko nie wiadomo kiedy.
Szybko sprawia ci ból, a gdy próbujesz się jej pozbyć, toniesz w morzu łez." Jeśli Bóg stworzył coś piękniejszego od kochającej kobiety, to na pewno pozostawił to sobie. -Kiedy przestaniesz mnie kochać? - Pytasz kiedy umrę...? -kochasz go? -tak, bardzo -to czemu mu Tego nie powiesz? -bo widzisz, to jest jak z gwiazdami. widzisz je ale nie możesz dotknąć.
|
|
#1029 |
|
Przyczajenie
|
- Ma piękny uśmiech...
- Dla Ciebie zbyt Piękny
|
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Niech na zawsze wszystko bedzie tak jak dawniej. Chcę zapamiętać Cię tak jak dobry sen. Na serio tysiąc słów, tysiąc gestów i pomysłów. Serce za głupie jest, nie słucham już jego prawd. Wiem, że lubię sama być, trwonić tak cenny czas. tęskniłam gdy nie było Cię trochę za długo.
|
#1031 |
|
Rozeznanie
|
yeah, I know, we both know it isn’t time . .
but would you be mine ? tak, wiem, oboje wiemy to nie czas . . ale czy będziesz mój ? would He be mine ? czy On będzie mój ?
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-11-17 o 16:30 |
|
|
|
#1032 |
|
Raczkowanie
|
Kobiety bywają zazdrosne o nieobecność
Próbowała powiedzieć mi jaka jest nieszczęśliwa, a ja nie słuchałem. niektórzy twierdzą, że słyszeli jak jej serce pękło z bólu jesteś jak drzwi które otworzyłam, a potem przycięły mi palce.
|
#1033 |
|
Rozeznanie
|
be_kissable - kochana < 3 przepiękny ten tekst ! <3
![]() fajnie że Go dodałaś ! x3 ![]() _________________________ ___
i chyba za bardzo się przywiązałam do tego jednego człowieka... i chyba dlatego tak bardzo mi go teraz brakuje i wystarczyła jedna wiadomość od Ciebie aby pojawił się uśmiech na mojej twarzy ![]() Boli mnie, boli mnie jak cholera, płakać mi się chce. Boli mnie brak ciebie. Nie sądziłam, że aż tak. Że aż tak bardzo i bez wyjścia. Pyskata, bezczelna, mająca dużo wad.
|
#1034 |
|
Raczkowanie
|
wejść na drzewo i patrzeć w niebo.
![]() coś o mnie i o Tobie. jeszcze raz zabierz mnie. powiedz, że nic się nie liczy. ty i ja. i jeszcze ktoś. pragnę Cię zbyt zachłannie. a tam tylko ja i ty. we dwoje pokonamy strach. szkoda czasu. dupisz fleki. ![]() gadasz bzdury. ja do koleżanki: i będziemy jeździć na wszystkie wieśniackie festyny i będziemy super laski na zielonym skucie. ![]() [większość z piosenek, bo mnie tak natchło jakoś.]
|
|
#1035 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Ostanio nie mam czasu, więc nie będzie mnie tu troszeczkę
Tak jakby zawieszam moją działalność na wizażu ![]() * * * kup mi plastikowy pierścionek z odpustu, ale zadaj to jedno ważne pytanie, a będzie dla mnie więcej wart niż złoty pierścionek za 2000 złotych. nie kochaj. łatwo powiedzieć co? - Był moim tlenem, moim narkotykiem. Przez niego nie jadłam, nie spałam, nie mogłam bez niego oddychać, każdy dzień myślałam o nim, był ze mną w snach i towarzyszył mi w każdej codziennej czynności... - Nie było warto... Tak cię skrzywdził. - Nie było warto? Człowiek wytrzyma najgorsze tortury, ale spróbuj mu choć na jeden dzień odebrać tlen. No spróbuj.
|
|
#1036 |
|
Raczkowanie
|
Najpierw mówił: nigdy Cię nie skrzywdzę.
I to już powinno być dzwonkiem alarmowym, bo przecież człowiek, który nie ma zamiaru skrzywdzić, tak nie mówi. No, czy jeśli spotykasz człowieka, to zapewniasz go od razu, że go nie zabijesz? Miłość zaczyna się wtedy, kiedy szczęście drugiej osoby staje się ważniejsze niż twoje. Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś, bo nie mogłeś... Do kogo podbiegniesz , gdy jedyną osobą która może zatrzymać twe łzy, jest ta sama osoba przez którą płaczesz?
|
#1037 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV
Niebo mnie nie chce,a piekło obawia się, że nim zawładnę.
Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach. I za każdym razem wymyślała pretekst by do niego napisać. Jeszcze nie wyrosłam z marzeń o tańcu w deszczu, z różową wstążką we włosach. Jestem jak rzęsa. wpadam w oko nie wiadomo kiedy. szybko sprawiam ci ból, a jak próbujesz się mnie pozbyć toniesz w morzu łez. adios: OK, who've the wors life and why? meggie: I've windows andrew: I'm a teacher lina: I'm from Poland adios: Poland? lina: yup, why? adios: 2 ducks, frankenstein and lepper? lina: yeah... adios: U win! o_O'''' :O haha.
|
|
#1038 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli wszyscy moi przyjaciele chcieliby skoczyć z mostu ja nie skoczyłbym razem z nimi.
Byłbym na dole zeby ich złapac Ona płacze na Twoim ramieniu, a Ty uderzasz ją w twarz Jak bardzo trzeba być zranionym, jak wielką nosić w sobie pustkę, żeby zapragnąć zapełnić ją inną pustką. I wierzyć, że to się może udać. Czasami rano, kiedy się budzę, robi mi się smutno i zastanawiam się, kto umarł? Potem sobie przypominam, co się stało i żałuję, że nie mogę z powrotem zasnąć. Potem siedmiuset ludzi w łodziach mogło jedynie czekać. Czekać na śmierć, czekać na przeżycie, czekać na rozgrzeszenie, które nigdy nie nadeszło.
|
#1039 |
|
Wtajemniczenie
|
- No i tak właśnie mi go odbiła.
- Rozumiem co czujesz, ojego Marcina też mi ktoś odbił. - Opowiedz. - A co ja mam opowiadać? Powoli budowałam zaufanie, starannie, cegiełka po cegiełce układałam nasz związek. A ona w jednym momencie go w sobie rozkochała... - Jak ta szmata ma na imię? - Śmierć....
|
#1040 |
|
Raczkowanie
|
dał jej 6 róż..
jedna z nich była sztuczna.. powiedział, że kiedy ostatnia róża zwiędnie - przestanie ją kochać Jeśli przestajesz być sobą w związku to znaczy że należy odejść Wiele tracimy w skutek tego, że przedwcześnie uznajemy coś za stracone. Napisz na piasku to, co dajesz...Wyryj na skale to,co otrzymujesz... często myślę o chwilach ,które nam zabrała przeszłość…
|
#1041 |
|
Wtajemniczenie
|
KRÓTKA LEKCJA ŻYCIA. :
mały ptaszek leciał na południe uciekając przed zimą. niestety było już tak zimno, że ptaszek przemarzł i spadł na pole. polem przechodziła krowa i nasrała na ptaszka. ponieważ gówno było ciepłe funkcje życiowe ptaszka zaczęły wracać do normy. leżał więc sobie szczęśliwy i ogrzany w gównie i wkrótce zaczął śpiewać. obok przechodził kot, który usłyszał śpiew ptaszka, wyciągnął go z gówna i pożarł. WNIOSKI : "1. nie każdy kto na Ciebie nasra jest Twoim wrogiem; 2. nie każdy kto Cię wyciągnie z g_wna jest Twoim przyjacielem; 3. jak siedzisz w g_wnie to się nie odzywaj."
|
#1042 |
|
BAN stały
|
Życie to pożądanie, cała reszta to tylko szczegół.
Witam pana w świecie batmana. ![]() Blisko nie zawsze znaczy obok. Did you ever let yourself , fall and loose your faith? Hey, take my hand, don't let me wait, let's take a ride, vanish into world. Close your eyes be a child for a while, for a while. Close your eyes, free your life. From the sky, all looks fine. |
|
|
|
#1043 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
__________ Bo nigdy nie myślisz, że ostatni raz jest ostatnim razem. Myślisz, że będzie więcej. Myślisz, że masz wieczność, ale nie masz. Potrzebuję znaku, że coś się zmieni, potrzebuję powodu, żeby iść dalej. Potrzebuję jakiejś nadziei.
|
|
#1044 |
|
Rozeznanie
|
amerrai - dziękuje!
zalane ulice wywiezione na izbę wytrzeźwień. gdy było już naprawdę źle to wcale nie płakała. słuchała piosenek bez słów i doceniała to, że w końcu nikt nie pie.przy, że będzie dobrze. Jak piła herbatę z cytryną to znaczy, że zapominała. Jak z sokiem malinowym to tęskniła; przy kawie była zakochana. - co się napijesz? - zapytał. - kawy - uśmiechnęła się. On o tym nie wiedział. |
|
|
|
#1045 |
|
Zadomowienie
|
be_kissable- bardzo ładnie
![]() ![]() bez offa: Szeroko zamkniętymi oczami, czytam zachłannie od nowa, Całego, zdanie po zdaniu.
|
#1046 |
|
Raczkowanie
|
Kochanaa - Tylko żebyś szybko wróciła ; ) ; ***
Ten uśmiech sprawił, że się w nim zakochałam, a była to ostatnia rzecz, na którą miałam ochotę..
- Jestem przerażona. - A czego się boisz? - Boję się, że mogę skończyć sama. Boję się, że zawsze będę czyimś przyjacielem, siostrą, zaufaną, ale nigdy... wszystkim dla kogoś Pamiętam każdą wspólnie spędzoną chwilę. A w każdej było coś wspaniałego. Nie potrafię wybrać żadnej z nich i powiedzieć: ta znaczyła więcej niż pozostałe. |
|
|
|
#1047 |
|
Raczkowanie
|
Guziki xD,__Fallen Angel__ dzięki, miło mi
_________________________ __ Jesteś jak pomidorowy sos pudliszki.. owijasz sobie makaron jak chcesz.. jak chcesz.. Mam dość bycia makaronem. Teraz będę słoikiem Nawet nie wiesz jakie to trudne patrzeć na Ciebie każdego dnia, być miłą i zachowywać się jakby nigdy nic się nie stało. A stało się. Cholernie dużo się stało. Nawet jeśli Ty nie zdajesz sobie z tego sprawy... Byłam dobra i zła, uprzejma i cyniczna, wyjątkowa i codzienna. Żadnej mnie nie chciałeś. i jak mnie mijasz, udając, że nie znasz wcale, to masz z tego satysfakcję.? nie potrzebuję Cię... ja potrzebuję tego chłopaka, którym byłeś pół roku temu. co myślisz jak mnie mijasz? jak nasze oczy się spotykają to co czujesz? czy ten sam ból w sercu masz? a ja? a ja to przepraszam, kim dla Ciebie jestem.?! _________________________ _______________ On przyrzeka ona mu wierzy. Będę twoim nadwornym krawcem, centymetrem miłość wymierzę Chciałabym tak po prostu usiąść i gapić się na ciebie bez żadnego pohamowania, bez żadnego limitu. chodź. daj rękę. nie bój się. nie zwracaj uwagi na tych idiotów. oni nam zazdroszczą, zrozum. chodź. daj rękę i daj się poprowadzić. przecież Ty też chcesz być szczęśliwy.. - Co mi zrobisz jak mnie znajdziesz? Dasz mi buzi? - Tak. - To jestem w szafie potknęła się o ten uśmiech, zawadziła o spojrzenie, próbowała się asekurować, ale ostatecznie wylądowała w jego ramionach. Now listen honey, I just wanna be beside you everywhere As long as we're together, honey, I don't care. -no chodź, no chodź zagramy w piłkę nożną ! a kto przegra, ten dostaje buziaka. - ale Ty nie umiesz grać w piłkę... - i o to właśnie chodzi ! byłeś, jesteś, zawsze będziesz miłością, którą w sercu pragnę mieć. Rozkochiwałeś mnie po mistrzowsku i wygrałeś. Jestem Twoja kotku ![]() :
Edytowane przez be_kissable Czas edycji: 2009-11-17 o 17:35 |
|
|
|
#1048 |
|
Raczkowanie
|
Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę - hodują pięć tysięcy róż w jedyny ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają ... A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody
. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem. ...ale zostały nam wspomnienia z tamtych lat i właśnie wiesz co? tamtych dni mi brak. ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Bo tylko dziecko potrafi wbić patyk w ziemię, nadać mu imię i pokochać ona nie przypominała podręcznikowego bóstwa , nieziemskiej bogini , muzy wielkich artystów , co jednym spojrzenie darowuje natchnienie . nie była podoba do nocy gwieździstej , ani dnia soczystego . nie była ideałem .. nie przypominała niczego , co piękne . mówiła , że nie okazuje uczuć , ale robiła to , mówiąc o nich . próbowała być egoistką . bezskutecznie .. żyła po swojemu i chciała kogoś , kto będzie miał swój świat i znajdzie w nim , dla niej miejsce . nie chciała wiele , chciała jedynie mieć wszystko . nie chciała podbić świata , tylko by ktoś , podbił go dla niej , owinął w wielką , czerwoną kokardę i dał jej w prezencie . chciała spokojnego życia , w którym bez przerwy będzie się coś działo . chciała żyć długo , ale nie dożyć starości . umrzeć po cichu , ale żeby każdy o tym wiedział ludzie nie zmieniaja sie, tylko my ich lepiej poznajemy
|
#1049 |
|
Przyczajenie
|
nie wiem, nie mam recepty na szczęście.
cisza, ja, i czas gdybyś miał, a nie miewał. Jedyny podmiot zdarzeń ja. Jestem Powątpiewaniem w sens Wszystko nam się śni Ja tobie, a ty mi Wcale nie ma nas Nie dziejemy się |
|
|
|
#1050 |
|
Raczkowanie
|
Bo widzisz ja nadal pamiętam w co był ubrany, jak pachniał, jaka piosenka leciała w tle...
i miałam nadzieję, że Ty również .. ale rozumiem . ja zwyczajnie chcę żebyś umieścił mnie w swoich planach. na niedzielę. na weekend. na życie. Truskawki zawsze przypominały serduszka, czy tylko przy Tobie? Bez Ciebie czy z Tobą, bez względu na to, zacznę mój kolejny ‘miły’ dzień Gwiaździste oczy, które sprawiają, że się roztapiam.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.