|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III
Cytat:
tylko szkoda, że taka droga - dwie sztuki to 84 zł a do tego przesyłka:/---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- brzoskwinko-widziałam ten zestaw nożyczek-ja jednak nie umiem się obsługiwać cążkami więc wzięłam same nożyczki
|
|
#2642 |
|
Zadomowienie
|
Ja sama nie wiem czym mi będzie lepiej obsługiwać te małe paznokietki
a te zestaw jakoś tak mi się spodobał
|
|
|
|
#2643 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Powiem Ci, że i tak dużo nie zapłaciłas. Ostatnio jak poszliśmy na zakupy, kupiliśmy kilka rzeczy i już na liczniku było 250 zł, a przyznam się, że jestem taka, że rzeczy z najwyższej (cenowo) półki nie kupuję... |
||
|
|
|
#2644 |
|
Zadomowienie
|
własnie do tych mam które juz używały tych dzidziusiowych nożyczek...jak sie nimi obcina,bo moja znajoma miała i jak mały miał 2czy 3tyg to nie dało sie nimi obciąc bo one grube są jak do papieru i nie łapały malutkiego paznokcia i pamietam ,ze ocinała swoimi.ja jeszcze nie kupiłam ale też chyba musze.
zaczełam dzis rozkładać ciuszki do prania,bo jednak musze zacząc tutaj juz prac,bo nie dam rady pózniej,zanim mi wszystko wyschnie i myslałam ze mam tego duzo ale jakos mało wyszło,mam 12 długich (pajaców i kaftaniki ) i ok 7body krótkie i 5długich,wydaje mi sie że wy macie chyba wiecej bo tyle prania robiłyscie.sukienki i inne ciuszki na pozniej juz upiore u siebie. |
|
|
|
#2645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Ula 25
Agape bo ma cos do zalatwienia i sobie czeka u mnie na naszego 2 kuzyna, zeby z nim jechac jak tamten skonczy prace.... Wrocilam z tej konsultacji (nic nie zalatwilam ![]() ![]()
|
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kocyk grubszy - już wiem dokładnie jaki - 44 zł w sklepie u mnie w mieście, komodę przewijak+wanienka - tu trochu kasy pójdzie - jakieś 250-300zł /chociaż podoba mi się najbardziej taka za 500zł/ smoczek NUK - to akurat grosze zapinka do smoczka niania elektroniczna :/ to też większy wydatek przybornik na łóżeczko-nad tym jeszcze myślę karuzela - to akurat raczej nie będę kupować tylko poproszę np. mamę o zakup (już ostatnio mi przygadywała jak kupowałam przytulankę, żebym tak wszystko nie kupowała bo co ona kupi dla wnuka więc już sobie obmyśliłam, że jak przyjdzie na to czas to poproszę ją o karuzelękoszule nocne i parę kosmetyków...eh...
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Mamaidy wiadomo, ze pewnie chętnie byś zobaczyła siostrę... ale nie ryzykowąłabym zwłaszcza, ze dużo już przeszłaś ze swoim dzidziolkiem
![]() Olivia fajny sen Madziulka brzusio bomba!!! Duzy i okrąglutki
|
|
|
|
#2649 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podobno najwygodniej takimi typowymi... No ale ja nie mam w tej kwestii doświadczenia....Koszule do karmienia mam już 2 - jedną kupiłam taką kopertową http://www.allegro.pl/item813612603_...ia_taro_m.html - w Factory, za 35 zł, czyli taniej niż na allegro , jest śliczna, wygodna i nada się do karmienia idealnie, ale w szpitalu chyba coś trzeba będzie pod nią założyć, bo w czasie snu się rozchodzi a drugą mam taką lekko babciną , rozpinaną, wyszperałam ją w sklepie Textil Market za 25 zł chyba ![]() Jeszcze jedną muszę sobie sprawić |
|
|
|
|
#2650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj ... chyba bym nie wytrzymała i powiedziała mu delikatnie ale wprost , że jego obecność w Twoim domu jest dla ciebie kłopotliwa bo boisz się że zachorujesz ( a przecież żadnych leków nam nie można brać ) i dałabym mu do zrozumienia że ma poczekać u kogoś innego . jestem osobą raczej bezpośrednią i walę prosto z mostu nie zważając na to czy ktoś się obrazi czy nie - jestem w ciąży i moje humorki mogą być różne, zwłaszcze że chodzi o zdrowie mojego dziecka ![]() no to wyraziłam swoje zdanie
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
|
#2651 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj martwiłam się, że Mała mało sie rusza, ale dziś za to daje do wiwatu. Już nie wiem jak mam siedziec....
Ale wolę jak się kręci non stop niż jak mało się rusza |
|
|
|
#2652 | |
|
Zadomowienie
|
W kwestii prania: czy pierzecie ubranka w 90 stopniach? (tak wyczytałam w jakiejś dziecinnej gazecie) Ja uprałam w 40 stopniach.
I jeszcze jedno: czy pierzecie wszystko co się da z wózka? Zastanawiam się właśnie, bo odebraliśmy nowy ale czy ja wiem... ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
|
|
#2653 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie jestem specjalistką od prania, ale w 90 st to czasem się nie pokurczą te ciuszki? ![]() ****** Włączyłam sobie piosenki Gummibear na youtube i mam dyskotekę w brzuchu
|
|
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Lila ja bym tam nie prała wózka... lepiej jak już musicie to gąbka wyczyścić- w pralce lubi się zniszczyć... ja mam używany więc tylko gąbką i płynem do garów wyczyściłam to co tego wymagało
Tak an wilgotno
|
|
|
|
#2655 |
|
Raczkowanie
|
Lila, zerknęłam na plan Factory i chyba to było w sklepie La Vantil
|
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Ula powiedzialam mu to wprost i bardzo dobitnie ( w du*** mialam delikatnosc)
ale jak widac nie dotarlo nic do tej bustej glowy !!Ooooo wlasnie wychodzi Lila piore w 60 i wszysciusienko co sie tylko da wlozyc do pralki
|
|
|
|
#2657 |
|
Zadomowienie
|
ja też w 60 prałam, tylko sweterki i wełniane kocyki prałam w 40.
|
|
|
|
#2658 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam bardzo - jak zawsze można na Was liczyć
![]() Xmila - dziękuję za info o sklepie
|
#2659 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja kupiłam na 44 bo myślałam że to najmniejsza- taka malutka mi się wydawała No to chyba ja sobie w niej pochodzę oliviaoO może jakieś witaminki na wzmocnienie fajny sen, teraz to się zaczną przed porodem gupotki śnićCytat:
a brzuszek malinaCytat:
![]() Mamaidy szkoda, że siostra chora. Może następnym razem uda Wam się spotkać --------------- Zmęczona jestem, boli mnie troszkę brzuszek jak na@ (tak jakoś dziwnie) proszki wzięłam więc może to ze zmęczenia ![]() Humorek nawet mam dobry, dogadałam się z promotorem i troszkę mnie odciąży, ale i tak do końca listopada muszę jeździć do szkoły tylko że może wcześniej będę wracać.Jem manadryny- dzisiaj kupiłam już 2kg (wczoraj sama zjadłam 1kg )
|
|||
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich
![]() O matko... Ale się rozpisałyście... Byłam dzisiaj w ciucholandzie i znowu rzeczy nakupiłam A już mam pełno wszystkiego... Jutro obfocę
|
#2661 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wieczorem zobaczę jak moja Mała sie zachowuje przy tego typu muzyce ![]() Cytat:
[QUOTE=majkela12;15337227]--------------- Zmęczona jestem, boli mnie troszkę brzuszek jak na@ (tak jakoś dziwnie) proszki wzięłam więc może to ze zmęczenia ![]() [QUOTE] połóż się i odpocznij ......................... ......................... ................. mąż mi pojechał po mandarynki a teraz piję kakao i brzydulę oglądam
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
||
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
ale jaja....chyba dzidzia sporo urosła, bo dzisiaj to normalnie mi cały brzuch chodzi-w szoku jestem!
|
#2663 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
moze jakas podpowiedz....kolo czego je znajde.....Ula ja w Realu kupuje za 2,99/kg |
||||
|
|
|
#2664 |
|
Zadomowienie
|
kakao?ostatnio mam zajawke na kakao i pije codziennie!!!!
a pysiamn to pichci w kuchni i karze nam czekać na nowa porcje przepisków czy co,ze jej nie widać?? a może bidulka leży jak jej kazałyśmy?ale aż tak?ja zaraz mam obiadek,jak dla mnie to zbyt pózno bo o tej godz już poważnych rzeczy nie jadam,ale tz malował cały dzien i nie chciał na obiad wpaść wiec teraz bedzie a po musimy jechać do castoramy po farby(chociaż nadal jestem niepewna brąż czy beż z ecru )i po drodze do tesco po zakupy jakieś.wiecie co od jakiś 3dni mi dziwnie z brzucholem i tak mu sie przyglądam że chyba rośnie już w szybkim tempie,jeju 40tydz to już bede tylko leżec i sapać. jutro chyba zamawiamy meble safari klupś http://www.allegro.pl/item814874967_...le_nowosc.html mieliśmy je jechać gdzieś zobaczyc na żywo ale nigdzie ich nie maja tylko na zamówienia sprowadzaja wiec trudno,podobaja nam sie bardzo wiec bedą ok. |
|
|
|
#2665 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje kobitki za komplementy
Kochane jestescie!I dzieki za porady co do czapeczek, juz troche mi sie rozjasnilo Ciesze sie, ze znalazlam takie forum i do Was dolaczylam Ma sie z kim dzielic problemy i troski, czasem te najprostsze i najglupsze No wlasnie akurat nam spasowala w to miejsce taka komoda, ktora bardzo jest podobna do mebli w pokoiku ![]() Oj mnie tez zebra bola od jakiegos tygodnia, jak kaszlne czy wezme oddech to ałć...... Ale jestem dzis padnieta, tyle sie nalazilam ze szok, a teraz uciekam, bo gotuje mi sie zupka pomidorowa Ale chodzenie sie oplacilo, bo zakupilam plaszczyk na zime Milego wieczorka! Moze pozniej jeszcze zagladne!
|
#2667 | |
|
Zadomowienie
|
Ja natomiast mam zajawkę na kawę zbożową z mlekiem, piję ją codziennie...
Cytat:
![]() ************************* * Własnie dowiedziałam się, że brat tez będzie miał córkę (bratowa jest w młodszej ciąży ode mnie o 8 tyg). Na szczęście córka, bo bratowej dla chłopca podobało sie imie Hipolit...
|
|
|
|
|
#2668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2669 | |||||
|
Rozeznanie
|
no to chociaz mialas przed ciaza, ja nawet przed ciaza nie mialam calkowicie przespanej nocy
Cytat:
gratuluje zakupow, juz coraz mniej sie robi na liscie (i w portfelu tez )Cytat:
Cytat:
za asertywnosc sio zarazkom Cytat:
![]() Cytat:
![]() juz lila dopisala, ze jutro fotke wstawi, bo tez ciekawa jestem ale jak sie nie wie jak cos wyglada to sie ciezko szuka
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam właśnie 5 pranie, choć TŻ już buczy, że wilgotność strasznie wzrosła, a poza tym chciałby popatrzeć na coś ładniejszego niż suszarka...
Cytat:
Mnie też ostatnio dziwnie z brzucholem, jak urośnie, to się chyba nie ruszę...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

tylko szkoda, że taka droga - dwie sztuki to 84 zł a do tego przesyłka:/
a te zestaw jakoś tak mi się spodobał ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Podobno najwygodniej takimi typowymi... No ale ja nie mam w tej kwestii doświadczenia....

No to chyba ja sobie w niej pochodzę
a brzuszek malina
tylko że może wcześniej będę wracać.

a ja tak uwielbiam mandarynki