|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Tak myslalam Laseczki, ze na porodówke mnie wysylacie
|
|
|
|
#2972 |
|
Wtajemniczenie
|
My Cię tak szybko na tą porodówkę nie puścimy...do 1 grudnia będziesz z nami...
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbym faktycznie znlazla sie na porodowce to wysle smska do Ciebie i ktorejs Lejdiski jeszcze
a jesli mnie nie ma tzn, ze interentu niet |
|
|
|
#2974 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze Domi że już jesteś
![]() dziewczyny, co myślicie o tej sukience?? http://www.sukniekiara.pl/foto/aspera/aspera05.jpg za Ale
|
#2976 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepiej jak pojedziesz do jakiegos sklepu i przymierzysz rozne modele. Zobaczysz w jakim ci bedzie najlepiej. ja np chcialam suknie z gorsetem (bo taka byla wtedy moda) ale wygladalam w nich zle i zdecydowalam sie na suknie szyta z calosci. Wiedzialam juz ze nie musze patrzec na te sukienki z gorsetami. Zawezilo mi sie pole poszukiwan o polowe Za Ale ![]() Fajnie ze juz jestes Domis
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Ala trzymam z całych sił
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aguś..sukienka jest śliczna, skromniutka taka.. a chodziłaś już coś przymierzać itd..? czy jeszcze nie..?Mi się coś takiego podoba Zuzia.. tak napisałam..z tą ofertą.. ![]() Domiś witaj.. mi też przez myśl przeszło, że może to już... ale trzymamy Cie tu mono do 1 a może i dłużej![]() ![]() Motylek.. fajny podpis.. ten cytacik..lubię go ![]() Ala trzymam kciuki
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-11-17 o 17:31 |
|
|
|
|
#2979 |
|
BAN stały
|
Sukienka cudna
ta jest piękna https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1258475456 ale co kto lubi... mi się strasznie podobają koronki... a ja w nast. tyg już składam skargę powodową do kurii... Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-11-17 o 17:59 |
|
|
|
#2981 |
|
Raczkowanie
|
Byłam w ciazy, co sie okazalo poronilam nawet balwany mnie nie oczyscili. Dzis pojechalam do przychodni po jkis list, a tam czytam ze mam sie zglosic za uwaga 10 dni do szpitala z pewnoscia na USG czy sie samoistnie nie oczyscilam a jak nie to dopiero po takim czasie mi sami to zrobiom. Boze MASAKRA .
Chcialam wam oszczedzic tych szczegolow ale wiem ze sie o mnie martwicie. Jk dojde do siebie to bede czesciej bywac.
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Werdi
przykro mi strasznie...Aguś nio na pewno w nowym roku będą fajniejsze ... ![]() Zuzia..ja też lubię koronki..są mega boskie
|
#2985 |
|
BAN stały
|
te mi się podobają... ale to tylko mój gust..
http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=63.lady http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=87.gabela cudo... http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=70.hebron http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=1.glace http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=20.pirineo http://www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=18.434 http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=3.broche http://www.madonna.pl/pl/manuelmota.php?s=1.columbia ale się rozmarzyłam...
|
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie pokazujcie takich pięknych sukien, ja nigdy takiej nie będę miala
|
#2988 |
|
Wtajemniczenie
|
Weridiana - bardzo mi przykro...sciskam mocno....
|
#2989 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dbaj o siebie ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- śliczna... i to bardzo... |
|
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Weri o matko:/ ale niestety w Anglii to chyba takie chore podejscie maja
Zanko a czemu masz nie miec takiej sukni?Kiedys chyba zrobicie koscielny, czy raczej nie? Mi sie baaardzo nie chce robic wesela w czerwcu, ale jak trzeba i juz przelozone to trzeba. Chcemy miec koscielny, ale ta impreza buuu
|
|
|
|
#2991 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny.... co kupujecie swoim Tż na mikołajki i pod choinkę?
Nie mam zbyt dużo kasy.. na mikołajki myślę o ładnej świeczce, na to ewentualnie podstawka i jakieś słodkości.. na święta koszula, do tego słodkości i szklany, albo szydełkowy aniołek, widziałam fajne. |
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
mam ten sam problem
|
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
niby chcemy ten kościelny ale zależy nam na weselu i tych bajerach a niestety z kasą kiepsko, nie ma skąd wytrzanąc kaski, rodzina nam nie pomoże więc zdani jesteśmy tylko na siebie
no i niestety jeśli mielibyśmy brać kościelny to tylko z weselem a to już tak odległe plany że szok no chyba że w totka wygramy coś kaski heh
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie z weselem to jest tak, ze wiekoszsco rzeczy placi sie po weselu (przynajmniej u nas). Tylko zaliczki na poczatku
|
|
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U laryngologa....hmm...jak wysiadłam z samochodu to młody spał i się nie obudził, a że weszłam do przychodni sama bo siostra musiała do swojej księgowej jechać to było ciężko z torbą i śpiącym dzieckiem na rękach...okazało się, że jest MNÓSTWO ludzi ![]() lekarka powiedziała, że rzeczywiście jest do przycięcia...ale nie wiedziała czy przycinać od razu bo powiedziała, że ma dość frube to wędzidełko psiknęła i wzięła nożyczki (podobno jak do obcinania paznokci) ale młody się straaasznie wyrywał a 1.12 idziemy na kontrolę.
|
|
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
Domi racja, ale i tak na razie nie mozemy sobie pozwolić niestety
|
#2997 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Nawet mnie nie przyjeli do szpitala w trakcie, na bole dali ParacetamolA jak czujesz sie psychicznie po takiej stracie, dajesz jakos rade?
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
weriidiana -
Ala - ![]() blondynka - super, że jest ząbek a sukienki śliczne |
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
Ala ale obraczki juz mamy
W sumie za sukienke bede musiala zaplacic, jakis welon i kwiatki do tego, Tz garnitur, wodke, ciasta i tort..reszta po weselu... Ale nie chce mi sie go robic... W ogole to juz nikt nie bedzie mial do gadania, ze mamy wychodzic ja ze swojego domu a Tz ze swojego to jest plus i o polowe mniej stresuEdytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-11-17 o 19:37 |
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
Weridiana trzymaj się Kochana strasznie mi przykro
Aluś wracaj do Nas szybciutko ![]() sukienki śliczne a co do ślubu to nie wiem czy będziemy mieć kościelny jakoś nigdy o tym nie mówiliśmy.U Nas po cywilnym była impreza i się płaciło przed.Jeśli by się płaciło po to byśmy nie zapłacili bo nie byliśmy zbytnio zadowoleni
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

a jesli mnie nie ma tzn, ze interentu niet

za Ale

przykro mi strasznie...

lekarka powiedziała, że rzeczywiście jest do przycięcia...ale nie wiedziała czy przycinać od razu bo powiedziała, że ma dość frube to wędzidełko
psiknęła i wzięła nożyczki (podobno jak do obcinania paznokci) ale młody się straaasznie wyrywał
a 1.12 idziemy na kontrolę.
. Nawet mnie nie przyjeli do szpitala w trakcie, na bole dali Paracetamol