Dobry Fryzjer - Kraków - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Pokaż wyniki sondy: Jaka fryzurka do kwadratowej twarzyczki????
włosy kręcone 68 23,61%
włosy proste 55 19,10%
grzywka prosta 24 8,33%
grzywka na skos 141 48,96%
Głosujący: 288. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-30, 00:32   #2521
evcia006
Przyczajenie

Dot.: Poszukiwany krakowski fryzjer - Tomasz Marut

bylam 24.10 .. nastepne terminy.. koniec stycznia/poczatek lutego...

i własnie to uważam za jedyna wade pana Tomka i jego salonu
evcia006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-31, 13:07   #2522
MiriamFashion
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

przedłużanie włosów - Kraków

Hej, gdzie w Krakowie można niedrogo ale dobrze przedłużyć włosy? I nie chodzi mi docelowo o przedłużanie, ale o zrobienie samej grzywki bo nie mam cieprliwości jej zapuszczać . Od miesiąca mieszkam w Krakowie i mam rozeznania w salonach itd. Możecie mi coś polecić?????
MiriamFashion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-06, 13:03   #2523
Eniia
Przyczajenie

Dot.: gdzie dobry fryzjer w Krakowie?pomocy

Cześć wszystkim
Chcę zupełnie zmienić swój wizerunek, ale nie mam pomysłu na dobrze dobrana fryzurę. Znalazłam stare wątki apropos Chochoła czy któraś z Was może była u niego w ostatnim czasie? Jeżeli tak to jakie macie z nim doświadczenia, potrafi dobrać fryzurę? Poleciła mi go znajoma, ale chciała bym znać opinię większego grona Będę wdzięczna za odpowiedź.
pozdrowionka
Eniia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-06, 16:57   #2524
osiol
Przyczajenie

Dot.: ROZPACZLIWIE POSZUKIWANA BARBARA PIECZARA (pracowała w Trendy na Karmelickiej w

Jana, a czy Ty byłaś przy tym kiedy Pani Basia Pieczara "celowo" niszczyła Ci włosy, bo ... jesteś od niej ładniejsza? Może wystarczyło powiedzieć czego oczekujesz i zaprotestować przed radykalnym cięciem? Nie cierpię bezpodstawnych opinii anonimowych osób. Ja chodzę do niej od 10 lat i nie zdarzyło się, żebym wyszła niezadowolona. Szczerze polecam!
Ps. Po takiej wypowiedzi na forum wstyd byłoby mi się pokazać w w/w salonie.
osiol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-06, 22:25   #2525
narcissisme
Raczkowanie

Czy ktoś może mi polecić salon fryzjerski w okolicach centrum krakowa? W miare dobry i nie bardzo drogi, chciałam podciąć końcówki i lekko wycieniować i nie chcę wydawać więcej niż 50zł.
narcissisme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 01:19   #2526
_Jana
Przyczajenie

Dot.: ROZPACZLIWIE POSZUKIWANA BARBARA PIECZARA (pracowała w Trendy na Karmelickiej w

drogi geniuszu,

jezeli chodzisz do kogos dwa lata, przez dwa lata mowisz 'prosze podciac mi koncowki i nie cieniowac" to zakladasz ze nawet osiol to zrozumie i juz nie patrzysz 'osobie' na rece. ja u fryzjera czytam gazete poniewaz na codzien nie mam na to czasu, tak tez bylo w tym przypadku.

---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ----------

trudno zebym przedstawiala sie na forum- ty tez pewnie nie masz na imie osiol- chcesz sie spotkac? nie mam powodu ukrywac tozsamosci- oskarzenia nie sa bezpodstawne
_Jana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 02:02   #2527
osiol
Przyczajenie

edytowana:
Dostałam ostrzeżenie o naruszenie regulaminu .... nie wiem dlaczego (z tego co wyczytałam to "za reklamę", widocznie tylko antyreklama jest okej), ale tak czy inaczej edytuję tę wiadomość i nie wdaję się już z Tobą droga Jano w dyskusję... życzę mniej złośliwych fryzjerów na życiowej drodze

Edytowane przez osiol
Czas edycji: 2009-11-07 o 12:24
osiol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-08, 15:36   #2528
lisiona
Przyczajenie

Dziewczyny!
Bardzo proszę napiszcie czy rzeczywiście warto iść do Klaudiusza, to jest bardzo ważne dla mnie.Już od dawna szukam jakiegoś dobrego fryzjera sugerując się waszymi opiniami na forum i padło właśnie na niego.Umówiłam się na wizytę w piątek(strzyżenie + koloryzacja).Wstępna cena która mi tam podano to 420 zl za cała usługę,dla mnie to kosmiczne pieniądze jeśli chodzi o rachunek u fryzjera ale jakoś może wyskrobie jakieś zaskórniaki z konta jeśli rzeczywiście warto pójść do niego.Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
lisiona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-09, 22:33   #2529
MadameX
Przyczajenie

Dot.: Studio fryzur w Krakowie!

Dziewczyny,
Serdecznie polecam Oskara Bachonia- Studio fryzur na Starowiślnej 16/8 (www.oskarbachon.pl)
Poleciła mi go znajoma, 'z czystym sumieniem' i ja też mogę go wam z czystym sumieniem z calego serca polecic.

Oskar jest takim fryzjerem o ktorym zawsze marzylam- mialam wrazenie ze wystarczylo jedno spojrzenie i juz wiedzial co ze mna robic.
Wyszlam z fantastycznym kolorem, nigdy w zyciu nie mialam tak dobrze dobranego koloru, i skromną, delikatna fryzurka w moim stylu. Po raz pierwszy po wyjsciu od fryzjera nie mialam ochoty leciec do domu i czegos poprawiac. Oskar tnie precyzyjnie i pewnie, ma swietne oko i wyczucie-nie zrobi wam krzywej grzywki i, na przyklad, fioletowych pasemek tylko dlatego ze sa akurat w modzie. Moja fryzura i kolor zostaly dobrane do mnie, koloru cery, ksztaltu twarzy.

Jedyny mankament to to ze jest rozchwytywany wiec ma dlugie terminy
I nie jest najtanszy, ale ja uwazam ze za taka jakosc warto zaplacic.

Ja jestem zachwycona i reklamuje na wszystkie strony. Juz go nie zamienie i nie szukam juz innego.
MadameX jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-11, 13:05   #2530
kmotylek
Przyczajenie

Witam!
Mam pytanie, czy ktoś z Was wie gdzie pracuje Dawid - fryzjer, który do niedawna pracował w Strefie Fryzur w Galerii Krakowskiej. Uważam, ze jest reweleacyjny i bardzo bym chciała wiedzieć gdzie teraz pracuje.
Pozdrawiam Kaśka

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Witam!
Mam pytanie, czy ktoś z Was wie gdzie pracuje Dawid - fryzjer, który do niedawna pracował w Strefie Fryzur w Galerii Krakowskiej. Uważam, ze jest reweleacyjny i bardzo bym chciała wiedzieć gdzie teraz pracuje.
Pozdrawiam Kaśka

Edytowane przez kmotylek
Czas edycji: 2009-11-11 o 13:04
kmotylek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-11, 17:44   #2531
klara005
Raczkowanie

Ja na poprawe samopoczucia chyba tez wybiorę się do jakiegoś fryzjera może zmiana fryzury pozwoli mi wyjść z doła.
klara005 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-12, 00:23   #2532
abi2009
Przyczajenie

Unhappy Dot.: gdzie dobry fryzjer w Krakowie?pomocy

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Ja zapłaciłam 203zł za cięcie i farbowanie (zmyło się szybciutko, więc odradzam) + szampon do farbowanych Revlonissimo gratis o obłędnym zapachu. Samo strzyżenie 68zł więc można się pokusić. Z kartą stałego klienta którą Ci wystawiają teoretycznie grzywki masz gratis, ale mi jeszcze się nie udało umówić, bo im nigdy nie pasuje. A i z grzywki rzadko korzystam (tzn noszę opaski i spinki których szczerze nienawidzę) bo się kompletnie nie układa sama, a i ułożyć ją baardzo trudno, a ja zwykle nie mam czasu ani chęci spędzać w tym celu godziny przed lustrem. Także grzywkę też odradzam.

Ciągle szukam kogoś kto mi ją naprawi, bo inaczej to się już całkiem załamię. Ale wszędzie podcięcie grzywki wygląda tak samo: spinają mi z tyłu włosy, podcinają grzywkę tak jak jest (czyli paskudnie) tylko krócej, a potem rozpuszczają włosy. I wychodzi na to że grzywka nie pasuje kompletnie do reszty włosów

Szukam kogoś kto mi dopasuje grzywkę do fryzury, możecie coś polecić?
to proponuje podciąć całe włosy , przecież nikt ci nie podetnie więcej za cenę grzywki

---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Ja Ci polecam Tomka Grabowskiego z Trendy na Piastowskiej. Chodziłam kiedyś do niego do Galaxy i zawsze byłam zadowolona, potem zaczęłam kombinować z innymi fryzjerami, bo w Galaxy samo strzyżenie kosztowało ok 120zł, więc liczyłam że znajdę coś taniej, ale przez 2 lata nie znalazłam nic lepszego a nawet porównywalnego, wiecznie byłam niezadowolona. Byłam u Tomka Maruta - Tomek fajny, efekt na głowie nie bardzo, w Ericu Stipie - porażka, ciął mnie jakiś praktykant, w JLD - bardzo niefajnie, w Romanie - na długości spoko, grzywka niefajnie. Generalnie nigdzie nie ścinali mi dobrze grzywki, umiała mi ją ściąć tak żeby się układała sama bez żadnych wspomagaczy tylko moja koleżanka fryzjerka która się wyprowadziła z Krakowa i własnie Tomek Grabowski. Poszłam do niego 2 dni temu żeby mi "zrobił żeby się dobrze układała". Powiedział że praktycznie nic się nie zmieni tylko będzie się układać lepiej, pociął trochę nożyczkami, nie wziął ani grosza, a grzywka układa się pięknie a ja jestem w 7 niebie
Normalnie podcięcie grzywki tam chyba 20zł kosztuje, a strzyżenie jest dosyć drogie, ale ja już nie zmienię tego fryzjera na nic innego.
Tomasz Grabowski https://static.wizaz.pl/forum/images/icons/icon6.gif on chyba ma również TRENDYhttps://static.wizaz.pl/forum/images/icons/icon5.gif

---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ----------

[QUOTE=mme;14668188]Polecam Ci AK.KK na Garbarskiej. Byłam tam dwa razy, w tym raz robiłam koloryzację. Byłam zadowolona z jednego i drugiego, ale ponieważ w pobliżu mojego miejsca zamieszkania pojawił się nowy zakład fryzjerski, postanowiłam go wypróbować i ostatnio właśnie w tym nowym farbowałam włosy. Mam więc porównanie. Obydwa salony stosują farby L'Oreala. Po farbowaniu w AK.KK kolor utrzymywał mi się na tyle długo, że przez trzy miesiące nakładałam sobie sama w domu farbę tylko na odrosty. Natomiast tym razem niestety już po pierwszym myciu zauważyłam, że kolor przy skórze głowy jest nieco jaśniejszy, a po dwóch tygodniach musiałam całość włosów ożywić szmponem koloryzującym, bo stały się wyblakłe. Podkreślam, że była to ta sama farba, tylko ostatnio wybrałam nieco inny odcień. Poza tym w AK.KK. fryzjerka miała znacznie trudniejsze zadanie: miałam wtedy na głowie melanż barw; część włosów była zbyt ciemna po wcześniejszym nieudanym samodzielnym farbowaniu. Myślałam nawet, że konieczna będzie dekoloryzacja. Tymczasem fryzjerce udało się idealnie wszystko wyrównać. Ceny farbowania w obydwu zakładach są porównywalne (w AK.KK. nawet trochę niższe). Pomijam już pomoc w wyborze koloru;
Ten "drugi" zakład to "Centrum Urody" na Boh. Września. Nie chciałabym im robić tu "antyreklamy", bo właściwie byłam zadowolona z fryzury. Nie mam zastrzeżeń do strzyżenia, poza tym że, podobnie jak przy farbowaniu, nie udało mi się uzyskać porady- Pani fryzjerka jedynie poprawnie wykonała to co ja sama zaproponowałam
Centrum Urody na Boh.Września rczej poniżej średniej sorry
abi2009 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-12, 18:42   #2533
lalaith
Zakorzenienie

abi w ogóle nie rozumiem Twoich odniesień do moich wypowiedzi.
Nie zamierzam ścinać włosów bo zapuszczam, a grzywkę muszę podcinać. A to wcale nie upoważnia fryzjera do cięcia jej jak "od garnka". Grzywka musi ładnie "wchodzić" we włosy, wtapiać się w fryzurę a nie od niej odcinać. Chyba każdy kto nosi grzywkę to rozumie.
Na razie póki co jestem zadowolona Nie udało mi się ostatnio załapać do Grabowskiego, bo do niego się bardzo trudno umówić. Za radą jednej dziewczyny w tym wątku poszłam na róg Krowoderskiej i Szlaku do pani Joli. Zapłaciłam 10zł i jest ok.
lalaith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-14, 00:09   #2534
nanu89
Przyczajenie

MAM PROSBE!
Chodzi mi o fryzjera Grzegorza, ktory podobno teraz pracuje w salonie la famme na ZWIERZYNIECKIEJ, a wczesniej pracowal w EXPANDERZE, zna ktoras jego nazwisko?
nanu89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-14, 11:25   #2535
eda24
Przyczajenie

A wiesz może ile kosztuje strzyżenie w la famme?
eda24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-14, 19:49   #2536
nanu89
Przyczajenie

Jak bede tamtedy przechodzic to sprawdze, z tego co mi sie kojarzy to chyba 65 zl za obciecie i modelowanie, ale nie dam sobie reki uciac )

Jakie macie odczucia co do tego Grzegorza Kołodzieja? Czasem widze przez szybke jak scina, ale nigdy nie widzialam efektu koncowego, poszlabym tam, ale chcialabym miec jakas wasza opinie na ten temat

Jesli ten Grzegorz to jest ten blondyn w dluzszych wlosach

Mysle tez o Tomku Grabowskim z TRENDY na Piastowskiej, albo o p. Mariuszu z salonu L'Oreal przy ul. Czaronowiejskiej, trudny wybór

Edytowane przez nanu89
Czas edycji: 2009-11-14 o 23:01
Stary 2009-11-16, 11:42   #2537
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadameX Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
Serdecznie polecam Oskara Bachonia- Studio fryzur na Starowiślnej 16/8 (www.oskarbachon.pl)
Poleciła mi go znajoma, 'z czystym sumieniem' i ja też mogę go wam z czystym sumieniem z calego serca polecic.

Oskar jest takim fryzjerem o ktorym zawsze marzylam- mialam wrazenie ze wystarczylo jedno spojrzenie i juz wiedzial co ze mna robic.
Wyszlam z fantastycznym kolorem, nigdy w zyciu nie mialam tak dobrze dobranego koloru, i skromną, delikatna fryzurka w moim stylu. Po raz pierwszy po wyjsciu od fryzjera nie mialam ochoty leciec do domu i czegos poprawiac. Oskar tnie precyzyjnie i pewnie, ma swietne oko i wyczucie-nie zrobi wam krzywej grzywki i, na przyklad, fioletowych pasemek tylko dlatego ze sa akurat w modzie. Moja fryzura i kolor zostaly dobrane do mnie, koloru cery, ksztaltu twarzy.

Jedyny mankament to to ze jest rozchwytywany wiec ma dlugie terminy
I nie jest najtanszy, ale ja uwazam ze za taka jakosc warto zaplacic.

Ja jestem zachwycona i reklamuje na wszystkie strony. Juz go nie zamienie i nie szukam juz innego.
Jutro wybieram się po raz 2 do Oskara. Za pierwszym razem byłam bardzo zadowolona, ale teraz będę robić grzywkę (chyba, że mi Oskar odradzi). Mam nadzieję, że to bie było mylne pierwsze wrażenie
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-17, 20:44   #2538
nanu89
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Jutro wybieram się po raz 2 do Oskara. Za pierwszym razem byłam bardzo zadowolona, ale teraz będę robić grzywkę (chyba, że mi Oskar odradzi). Mam nadzieję, że to bie było mylne pierwsze wrażenie

I jak? Ile kosztuje tam ścięcie?
Stary 2009-11-18, 16:15   #2539
nanu89
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez eda24 Pokaż wiadomość
A wiesz może ile kosztuje strzyżenie w la famme?
Sprawdzałam dzisiaj, strzyżenie od 59 zł, ale nie wiem co się dzieje, salon jest zamknięty na Zwierzynieckiej od 3 dni, jakiś remont, wszystko wyniesione, mam nadzieję, że nie likwidacja...
Wie ktoś coś?
Stary 2009-11-19, 01:50   #2540
tourquise
Raczkowanie

GG do tourquise
Dobry fryzjer Kraków!!!

Hej

Potrzebuje pilnie fryzjera w Krakowie...
Moje włosy nie tolerują Welli ani Matrixa... najchętniej Loreal.

Moje włosy są po lekkich przejściach, schodziłam z rudych włosów na blond rozjaśniaczem, a potem nakładałam dwie farby... Chcę eksperymenty zakończyć i zrobić sobie poprostu baleyage lub pasemka...

Czy znacie może jakiegoś godnego polecenia fryzjera w Krakowie? Bo potrzebuje jakoś wyglądać na sobotę

Bardzo proszę o pomoc...
tourquise jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-19, 13:05   #2541
Eliza1980
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny, nadal szukam odpowiedniego dla siebie fryzjera i fryzury itd. Ostatnio słyszałam o prostującym zabiegu keratynowym, którego efekt utrzymuje się podobno przez ok. pół roku. Czy któraś z Was robiła może coś podobnego na włosach i może polecić salon, który wykonuje tego typu zabiegi? I jeszcze jedno pytanie: czy możecie powiedzieć coś o Fryzjerni na ul. Strzelców? Z góry dzięki za podpowiedzi
Eliza1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-19, 15:20   #2542
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nanu89 Pokaż wiadomość
I jak? Ile kosztuje tam ścięcie?
Niestety musiałam przenieść wizytę z powodu choroby Idę 27.11. Za pierwszym razem płaciłam 80 zł.
Stary 2009-11-19, 17:01   #2543
tourquise
Raczkowanie

GG do tourquise

Widzę, że nie dostanę odpowiedzi...
Byłam dziś na al. Pokoju w Loreal i mi powiedzieli cene 280 zł... zwariował ktoś chyba... Umówiłam się więc na osiedlu w Hair Clif... Może przeżyje...
tourquise jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-20, 12:34   #2544
doree
Przyczajenie

Dot.: Gdzie jest Piotrek z Daviness (Kraków)?

A czy ktoś wie gdzie teraz pracuje?? Byłabm bardzo wdzięczna za informację!
doree jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-23, 13:01   #2545
wisniacherry
Przyczajenie

a ja się wam pochwalę, że wiedziona waszymi opiniami umówiłam się do Tomka Maruta w sierpniu i dziś w końcu wyszłam po raz pierwszy naprawdę zadowolona od fryzjera. Dodam, że ścinałam długie włosy do linii brody i zapłaciłam tylko 68 zł, także dzięki wam dziewczyny!!! dopisuję się do fanek Avant Apressu
wisniacherry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-23, 19:45   #2546
carmelova
Zakorzenienie

A ja właśnie zwolniłam miejsce u Tomka Maruta na jutro na 18... Zupelnie zapomnialam o tej wizycie i dopiero przed chwilą dzwonił ktoś z salonu i mi przypomniał. Niestety mam jutro o tej porze zajęcia. Jak któraś chce, to może skorzystać
Stary 2009-11-25, 13:18   #2547
MalaGoszka
Przyczajenie

Cześć dziewczyny! czy wiecie może gdzie pracuje Monika z Ilusionu na Dietla? Albo Dawid?

Edytowane przez MalaGoszka
Czas edycji: 2009-11-25 o 13:36
MalaGoszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-25, 13:51   #2548
frywolna franka
Zakorzenienie

Byłam w Lart Studio na Krowoderskiej (w lecie obcinałam tam grzywkę i byłam bardzo zadowolona z cięcia, zaangażowania i ceny ) i... heh. Cięcie u sympatycznej pani Edyty - OK, bardzo pytająca, bardzo reklamująca markę Kerastase
Cięcie fachowe. Pani (wiedząc, że zapuszczam) pytała o każdy kosmyk. Skupiona na mojej głowie, mimo że miała gościa (ujmuje mnie to, bo nie raz i nie dwa tkwiłam jak kołek na fotelu, gdy fryzjer(ka) załatwiała swoje prywatne sprawy). Moja nowa, odświeżona fryzura jest mega grzeczna.

Umawiałam się kilka dni wcześniej osobiście i zwróciłam uwagę na cennik (59 zł - za cięcie na włosach długich). Nie mam włosów nawet do ramion, ale założyłam, że płacę 59 złotych. Jakież było moje zdziwienie, gdy okazało się że ubyło mi z portfela 82 zł. Nigdy nie chcę żadnych masażów, stylizacja nie jest dla mnie, bo zakłamuje cięcie i generalnie używam pianki czy lakieru raz na jakiś czas (np. wesele).
Okazało się, że wysuszenie włosów na szczotce kosztuje 23 złote - szkoda, że nikt mnie o tym nie uprzedził Z drugiej strony tak mnie zatkało, że zapłaciłam i wyszłam, zamiast otworzyć sobie dziób bardzo nie lubię takich niejasnych sytuacji...

Znów się rozpisałam, i znów pewnie namieszałam.
Wnioski: fryzjer - dobry, fachowy. Szkoda, że cennik nie jest czytelny i klient nie jest informowany, że kolejne czynności są płatne (swoją drogą za 59 zł powinnam wyjść z salonu z mokrą głową????)
Stary 2009-11-26, 12:31   #2549
kasiuullka
Przyczajenie

Cool Dot.: gdzie dobry fryzjer w Krakowie?pomocy

Ja mogę z czystym sumieniem polecić kissparis i panią ewe byłam tam 2 tyg temu po raz pierwszy i jestem mega zadowolona na pewno jeszcze nie raz odwiedze ten salon poszłam jako czarnulka - wyszłam jako rudzielec po prostu całkiem inny wygląd, inny człowiek....suuuuper wszyscy mówią że super wyglądam zmiana drastyczna ale nie żałuje tak że jak ktoś chce zmienić swój wygląd to polecam
kasiuullka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-28, 17:59   #2550
klara005
Raczkowanie

za tydzień ja też idę do Kiss paris ale zapisałam się do pani Basi podobno jest MEGA czarodziejką,mam włosy w opłakanym stanie zobaczymy czy uda jej się coś zdziałać.
klara005 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości