![]() |
#1441 |
Przyczajenie
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
Polski konsulat w Manchesterze. Małżeństwo wypełnia wniosek o paszport dla synka.
On: Stopień pokrewieństwa.... Tata! Ona: Coś ty, ojciec wpisz. Ojciec. On: ee, a jak to się pisze? Rozwaliło mnie to. Co do innych tekstów to raz mój były zaproponował mi założenie kurtki przeciwdeszczowej do spódnicy i szpilek. Bo nic lepszego na deszcz jak campus. |
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ skupia się na jeździe samochodem i próbuje walnąć mi jakiś komplement:
TŻ: Ty jesteś jak piękna róża... ja: ![]() TŻ... na sprzedaż.... ja: ![]() TŻ: bo tylko najpiękniejsze kwiaty się zcina i sprzedaje. Ale ja Ciebie nie sprzedam, bo jesteś bezwartościowa. ja: ![]() TŻ: yyy to znaczy BEZCENNA ja: ![]()
#1443 | |
in love with life
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | |
Zakorzenienie
|
![]() Boskie ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Zadomowienie
|
Kurcze wątek jest przecudowny
![]() Moim kolegom też kilka razy przytrafiło się palnąć coś niezwykle śmiesznego, ale ja niestety nie mam zbyt dobrej pamięci do takch rzeczy ![]() pamiętam jednak jeszcze z czasów licealnych taką sytuację: Historia. Profesorka sprawdza listę obecności, nagle do klasy wchodzi X. Jak gdyby nigdy nic siada w swojej ostatniej ławce. ![]() Pani: M.... M: Jestem. Pani: X. X: Przyszłem. Pani: Przyszedłem. X: No..przyszłem. Klasa:Przyszedłem. X: No przecież mówię, że jestem. ![]() i nadal nie wiedział o co chodzi ![]() ![]() ![]() ![]() Pamiętam też jak kiedyś sprzeczałam się z kolegą o coś i on nagle powiedzial coś głupiego na co ja: -ojjj typowy blondyn. kolega natomiast z miną cwaniaka: ja jestem łysy, nie jestem blondynem ![]() no i pamiętam jeszcze jak koleżanka opowiadała a raczej opsywała mi pewnego "przystojniaka": K:miał takie niebieskie oczy... J: a włosy? K: noooo taki...łysy blondyn ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Zadomowienie
|
sobota albo piątek wieczór. ja u siebie,on u siebie. pytam co robi - on że pije z bratem. ja juz lekko zmeczona powoli usypiam no to zeby skaczyc pisanie pisze ze w takim razie nie bede przeszkadzac i milej zabawy. on: Bez Ciebie to nie zabawa tylko jakies nedzne, zalosne przedstawienie klasy Z.
![]() piszemy o swoich 'tatusiach'. ja opowiadam cos o moim, niepamietam juz co (jakas sytuacje) na co on: NIeźle. Moj przed chwila wpadl do mojego pokoju z tekstem: "Pawle, przed chiwla dzwonila Lady Marika, kiedy idziecie zakurzyc?" faceci ![]()
![]() |
#1448 | |
in love with life
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1449 |
Raczkowanie
|
Podczas dzisiejszego spaceru.
TŻ: Jakoś ładnie dziś wyglądasz. Ja: Dziś ? ![]() TŻ: ... chyba , że mi już na oczy kompletnie poszło Ja: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Raczkowanie
|
Dnia pewnego upieklam kopiec kreta, był u mnie przyjaciel, przychodzi moja mama siedzimy sobie przy stole w jadalni mama wcina ciastko po czym patrzy na Artura i tak nagle; "dała Ci?". Mina Artura bezcenna xD
generalnie mamie chodzilo o ciasto..mam nadzieje ze zakapujecie ![]()
#1451 |
Rozeznanie
|
Mój brat siedzi pry komputerze i mówi do mnie:
-musze zacząć pić siemieniankę. Ja do niego co?? a on no że siemieniankę chcę pić Po dłużeszej rozmowie zrozumiałam że chodzi mu o siemie lniane
#1452 |
Zakorzenienie
|
Leżymy sobie na łóżku. Nagle
![]() - Nie zamieniłaś się w księżniczkę ![]() ![]() [A teraz mnie poprawia: - Ja Ci dam "po chwili zastanowienia" ] ![]() Edytowane przez Dzikun Czas edycji: 2009-11-15 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Rozeznanie
|
TŻ: ...ahaaa ponczochy to tylko to co jedna na jedną noge, a osobno druga na drugą?
Ja: ![]() TŻ: no to nie, nie o tym mowie. inne ponczochy Ja: moze chodzi Tobie o rajstopy?? TŻ: a wiesz jak wyglądają kalesony? Ja: no wiem ![]() TŻ: no to wlasnie chodzi mi o takie cos co nosza kobiety co wlasnie ubierasz jak kalesony. to rajstopy?? Ja: ![]() TŻ: nieee, normalnie jak ponczochy, ale nie osobno po jednej na noge tylko razem jak kalesony. to rajstopy tak? ![]()
#1455 |
Zakorzenienie
|
tata nosi dziś na rękach malutką córeczkę kuzynki. Mała w pewnym momencie zwymiotowała brudząc mojemu tacie ubranie. Kuzynka przeprasza kilkakrotnie. Na co tata:
- nie ma sprawy. Jest wojna, muszą być ofiary ![]()
![]() |
#1456 |
Zakorzenienie
|
mocne co poniektóre
![]() Edytowane przez RedApple Czas edycji: 2010-02-09 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
ostatni weekend w drodze do kina.
Idziemy sobie po centrum i Tz liczy kaske w dloni a mnie jakos tak sie chlodno zrobilo no i hm tak przy okazji pomyslalam,ze mu dam okazje,zeby mnie przytulil,same wiecie... ![]() _och, ale chlodno mi sie zrobilo, brr Tz (nie przerywajc liczenia kasy) -no mowilem ci,zebys wziela kurtke ![]() nosz kurde, po 27-latku spodziewalam sie czegos zgola innego. tak mnie tym zatkal ,ze potem cala droge do kina sie pytal "czy wszystko w porzadku?" a ja ze taaaaak, ale jak wchodzilismy do kina to wygarnelam mu,ze nastepnym razem jak cos takiego mowi dziewczyna,to znaczy,ze warto by ja przytulic ![]() On totalnie zaskoczony ![]() ![]() Nie wiedza, jak dziewczyna sie zajac,a potme narzekaja,ze my sie wkurzamy czesto ![]() Juz powiedzialam mojemu,ze za kazdym razem jak jest tzw "foch" to dlatego,ze powiedziales/zrobiles cos chamskiego/wkurzajacego etc - i lepiej przepros ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero od dzisiaj żyjesz na tym świecie, czy co? Nie wiesz, że faceci oczekują prostych komunikatów, nikt nie będzie rozkminiał o co Ci chodzi. Jak mówię do mojego chłopaka "Zimno mi" to on też mi mówi "To się ubierz". Tak trudno powiedzieć do faceta "Przytul mnie" ? Jojczysz tutaj, a Twój facet pewnie się wkur..., bo masz jakieś dziwne fochy. To nie oni nie wiedzą jak się zająć dziewczynami, tylko Ty nie wiesz jak do faceta mówić. Pzdr. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2009-11-17 o 12:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
Swoja droga ja też bym nie zakumała że TRZEBA przytulić
![]() Ale ja ponoc powinnam sie facetem urodzić ![]()
![]() |
#1462 |
Raczkowanie
|
Jeszcze nigdy moj facet mnie nie przytulil gdy powiedziałam , że jest mi zimno, zawsze postępował tak jak i Twoj, czyli mowil ze powinnam sie cieplej ubrac
![]() Swoja droga tez tak mowie jak jeczy ze mu zimno wiec nie widze w tym problemu. Facet nie umie czytac w Twoim myslach |
![]() ![]() |
![]() |
#1463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wybacz,ale ja oczekuje od faceta czegos wiecej niz branie tego o co doslownie musze prosic ![]() A tak poza tym to mozna bylo sie posmiac z tego, jak dla nich aluzje sa przerazajaco trudne do skojarzenia ![]() No ale kazdy potraktowal to,jak chcial ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro tak oczekujesz od faceta wymyślnego postępowania to znajdź sobie romantyka. Jak mu powiesz, że Ci zimno, to pojedzie 50km, żeby kupić Ci farelek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1465 | |
in love with life
|
Cytat:
![]() A mnie to rozsmieszylo ![]() ![]()
![]() |
#1466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A juz na pewno nie w przypadku sytuacji opisanej przez Ivi... Myslę, że gdyby Ivi nie napisała o tym, że starsznie sie poczuła tym urażona i jakie cyrki po tym odwalała to agniesikk nie zwróciłaby jej uwagi...
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Zakorzenienie
|
A wy to już nie macie o co się żreć??
![]() matko, facet to prosta maszynka (chociaż nie zawsze oj nie zawsze) i do nich trzeba mówić GŁOŚNO, WYRAŹNIE i DRUKOWANYMI LITERAMI ![]() ![]() ![]() Walnę (dla chętnych palnę) jednym tekstem coby łoftopa nie było. Gadam sobie z NIM na gg: ON: Głodny jestem, mogę Cię zjeść? JA: Nie bo to bedzie bolało!! ON:Podsmażę Cię na patelni itp. Będzie fajnie, zobaczysz! A po chwili: ON: A niee, Ty już nie zobaczysz ![]() Jak sobie to przypomnę to odrazu banan na ryjku ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.