|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
czesc dziewczyny! u mnie na ten miesiac to juz chyba koniec zuzyc bo nic wiecej sie nie konczy. Zuzylam 15 pelnowymiarowek i tyle samo probek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Raczkowanie
|
cuciola
Tak sie zastanawiam czy liczyc te wszystkie owocowe pomadki nivea do mojego zbioru. Bo w sumie kolekcje to uzbieral sobie Tz. Chyba policze te ktore sama kupilam.. Nie licz to Jego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***choć nie jestem jak już wspominałam upoważniona rozdawaćA ty a ty ani bacików ale chyba się należą co niektórym hmm? ![]()
![]() Edytowane przez kaya xD Czas edycji: 2009-11-17 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Zakorzenienie
|
loverynko dziekuje za odpowiedz.ja w sumie miałam już styczność z kryolanem.miałam podkład w sztyfcie tv stick i puder.podkładu sie pozbyłam bo to była straszna tapeta i czułam az mi sie pod nią skóra pociła.jednak z drugiej strony była bardzo dobra jak szłam na nieprzyjemną rozmowę do mojej byłej pracy.jak sie denerwuję to robię się czerwona,a wtedy nic po mnie nie było widać. sprzedałam tego tv sticka za 35 zł mamie kolezanki która ma mocne przebarwienia.jest zadowolona,a ja nie musze miec az takiej tapety.puder jest ok i na długo matuje. no a co do korektorów to u szwagierki mazałam sie kiedyś zielonym i był okropny.miał konsytencję plasteliny i tez mi nie podszedł.wole te kamuflarze z janssena.
a mozesz podac linka do swojej szkoły? chciałam sobie popatrzeć i porównać z tą którą ja wybrałam. zużyłam wczoraj krem post helios.taki sobie,nie podobał mi sie za bardzo.dzis zostałam w domu bo sie źle czuje.mam nadzieje ze to nie grypa.jutro tez zostanę na wszelki wypadek.
#1114 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też tak zrobiłam, że wystawiłam tylko 1 perfumy takie na co dzień i ich używam, a na większe okazje to już wybieram spośród wszystkich te, na które mam ochotę, albo które bardziej pasują. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tydzień od zamówienia przez konsultantkę paczki, kosmetyki powinny być u Ciebie jeśli chodzi ci o to. Chyba, ze złożyłaś zamówienie u konsultantki, a jej termin składania zamówień był dopiero za tydzień, czy dwa no to od tego terminu trzeba doliczyć ok.tydzień.
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
Wspolczuje, na pewno musi Ci byc ciezko.
![]()
#1116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() luskap dzięki! ![]() GRATULUJĘ ZUŻYĆ ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Napisane przez Koshatka Ja wolę mieć wszystko wypisane bo potem przy planowaniu zakupów mam czarno na białym co mam, bo potem mi się wydaje że czegoś tam nie mam i robie zapasy zapasów. Tak miałam z błyszczykami i szminkami. Był czas że miałam tylko szminkę ochronną i postanowiłam uzupełnić braki. A że cały czas mi się wydawało że właśnie tych rzeczy nie mam to kupowałam przy każdej możliwej okazji. No i uzbierałam kilkanaście sztuk. Zresztą nadal tak mam że jak się zastanawaim czym dobić zamówienie to pierwszą myślą jest błyszczyk. Co gorsza nawet nie bardzo lubię ich używać. Ja mam tak samo ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Napisane przez Koshatka Ja wolę mieć wszystko wypisane bo potem przy planowaniu zakupów mam czarno na białym co mam, bo potem mi się wydaje że czegoś tam nie mam i robie zapasy zapasów. Tak miałam z błyszczykami i szminkami. Był czas że miałam tylko szminkę ochronną i postanowiłam uzupełnić braki. A że cały czas mi się wydawało że właśnie tych rzeczy nie mam to kupowałam przy każdej możliwej okazji. No i uzbierałam kilkanaście sztuk. Zresztą nadal tak mam że jak się zastanawaim czym dobić zamówienie to pierwszą myślą jest błyszczyk. Co gorsza nawet nie bardzo lubię ich używać. Ja mam tak samo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
Jadę na noc do TŻta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Zadomowienie
|
a co to za TŻ
![]()
#1120 |
Zakorzenienie
|
witajcie Kochane
![]() długo mnie nie było bo szkoła w weekend albo praca oraz dni wolne u TŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oraz witam wszystkie nowe odwykowiczki bo coraz więcej nas ![]()
![]() Edytowane przez nynka87 Czas edycji: 2009-11-17 o 19:10 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Zakorzenienie
|
a drogi byl?
A to one maja jeszcze aktualna date waznosci?
#1122 |
Konto usunięte
|
Byłam na rutynowej wizycie u dermatologa. Głównie sprawdzić stan pieprzyków (natura mnie hojnie nimi obdarzyła) i tutaj wszystko OK. P.doktor pochwaliła też stan mojej cery, odradziła kwasy, zamiast zaleciła delikatną pielęgnację. Niestety gorzej z moimi ramionkami - czeka mnie drogi zakup apteczny - Xerial na zrogowacenia...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
a nie ma jakiejś tańszej wersji?moze kup jakiś hipoalergiczny balsam z mocznikiem np.10%.chyba AA ma taki a na pewno jest duzo tanszy
#1124 |
Konto usunięte
|
Wiesz, zobaczę jak będzie z moimi funduszami. Dużo dobrego słyszałam o Xerialu, więc prędzej czy później chciałam go spróbować. Mam jeszcze resztkę Keranormu, zużyję i później będę się martwić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Zakorzenienie
|
skoro chciałas go wypróbować i fundusze pozwolą to w sumie czemu nie.ja obecnie smaruję się musem farmony i słabo nawilżał.teraz mieszam go z oliwką w żelu której normalnie nie używam bo jest za tłusta, i efekt jest świetny.ciało się prawie nie klei i do tego jest ładnie nawilżone i fajnie pachnie.mam jeszcze mocznik z ZSK więc czasem dodaje go np.do kremu do stóp jesli mam jakieś przesuszone.
![]() |
#1126 |
Konto usunięte
|
Właśnie w brodę sobie pluję, że nie zamówiłam razem z hydrolatami i olejami ostatnio na mazidłach mocznika...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
ja melduję że kupiłam dziś żel do mycia twarzy Synergen w Rossmanie-w miejsce Ziaji która wczoraj mi się skończyła
#1128 |
Zakorzenienie
|
A ja kupiłam wczoraj maseczkę z Oriflame z glinką i pomidorem, tylko dlatego że powiedziałyście że już została wycofana z katalogów a na Allegro jeszcze była. Nie jestem na siebie zła za ten zakup, bo to 1 zakup w tym miesiacu a na dodatek potrzebny.
#1129 |
Zakorzenienie
|
a ile kosztowała??
#1130 |
Konto usunięte
|
Właśnie wróciłam od ginekologa, do którego kiedyś chodziłam państwowo i byłam strasznie zadowolona, a teraz przyjmuje tylko prywatnie. Poszłam na USG piersi dla potwierdzenia diagnozy poprzedniego lekarza i... nie mam żadnych guzków!
![]() ![]() ![]() No, kamień z serca, choć kwestia moich ciągłych chorób nadal nie jest wyjaśniona... |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15344776]Właśnie wróciłam od ginekologa, do którego kiedyś chodziłam państwowo i byłam strasznie zadowolona, a teraz przyjmuje tylko prywatnie. Poszłam na USG piersi dla potwierdzenia diagnozy poprzedniego lekarza i... nie mam żadnych guzków!
![]() ![]() ![]() No, kamień z serca, choć kwestia moich ciągłych chorób nadal nie jest wyjaśniona...[/QUOTE] gratulacje ![]() ![]()
#1132 |
Zakorzenienie
|
orlico ciesze sie ze tak sie to skonczyło.zawsze lepiej isc na kolejna konsultację bo z lekarzami to róznie bywa.ja chyba za jakis czas zmienie ginekologa bo przestał mi sie podobać...
#1133 |
Konto usunięte
|
Orlico, bardzo się cieszę!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1134 |
Zakorzenienie
|
Orlico, super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
super Orlico
![]()
#1136 |
Zakorzenienie
|
Bardzo się cieszę Orlico!
#1137 |
Zakorzenienie
|
Ciesze sie razem z toba Orlico.
Ide spac bo dzisiaj cos jestem zla na wszystkich! |
![]() ![]() |
![]() |
#1138 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj wieczorem zużyłam:
-szamponik nivea 50 ml -krem do stóp avon jeżyna i mieta Ale mam taka depreche że chyba zgrzesze. Nie chodzi tu o nałóg kupowania kosmetyków tylko konkursowy. Musze cos kupić zebym mogła zagrać w jakimś konkursie, niestety głównie kosmetyki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 | |
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15342599]Byłam na rutynowej wizycie u dermatologa. Głównie sprawdzić stan pieprzyków (natura mnie hojnie nimi obdarzyła) i tutaj wszystko OK. P.doktor pochwaliła też stan mojej cery, odradziła kwasy, zamiast zaleciła delikatną pielęgnację. Niestety gorzej z moimi ramionkami - czeka mnie drogi zakup apteczny - Xerial na zrogowacenia...
![]() a czemu odradziła Ci kwasy ? ![]() ![]() btw moja siostra wczoraj była u dermatolog (trądzik młodzieńczy, ale już lekki) i zapisałam jej acnederm i wyobraźcie sobie że kazała jej go stosować na dzień a na noc davercin ![]() ![]() ![]() Cytat:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p22470-Ocea...ocznika_200_ml albo Oceanic AA Therapy Dermatopica [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15344776]Właśnie wróciłam od ginekologa, do którego kiedyś chodziłam państwowo i byłam strasznie zadowolona, a teraz przyjmuje tylko prywatnie. Poszłam na USG piersi dla potwierdzenia diagnozy poprzedniego lekarza i... nie mam żadnych guzków! ![]() ![]() ![]() No, kamień z serca, choć kwestia moich ciągłych chorób nadal nie jest wyjaśniona...[/QUOTE] ![]() ![]() Mój kolega miał podobna sytuacje- lekarze w moim mieście wykryli u niego nowotwór (przed obroną dyplomową) chłopak się załamał, odciął się od wszystkich, pojechał do szpitala na badania do Kalisza potwierdzili mu. Z tymi wynikami pojechał na leczenie do kliniki do Poznania...po wstępnych badaniach lekarze powiedzieli mu że żadnego nowotworu nie ma, błędna diagnoza lekarzy ![]() O szpitalu w moim mieście mówi się, że to najgorszy szpital w Polsce ![]() ![]() ![]() ![]() W tym tygodniu pójda mi 4 pełnowymiarowe kosmetyki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.