|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
Cosmaaaa- moje stopiska (starej baby Maggie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale dzis sie za siebie wezme ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeju ja zeswiruje z pewnoscia ![]() Oby przetrwac te dwa tygodnie. Dzis z przerazeniem stwierdzam ze piersi mnie nie bola prawie w ogole. Mam nadzieje, ze to normalne. A ty kiedy Carolka do lekarza sie wybierasz bo zapomnialam? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie brzuch mnie tak pobolewa, coś mnie tam zakuło, jajniki czuję no i dziś mam napiecie w piersiach, ale to wszystko może być na @ i tego będę się trzymać. motylku wiem, że będzie Ci trudno przekonać TŻ ale musisz jakiś sposób na niego znaleść. I może nie takimi łzami bo ja chcę, tylko chodź osowiała, popłacz sie na widok ciężarnej czy małego dziecka. Mój TŻ jest przekonanay już do starań, ale jak zobaczył jak mi łzy w oczach stanęły na widok dziecka, to aż mu się głupio zrobiło. Co do finansów, nigdy nie jest czas na dziecko. My też mamy kredyt i będziemy go spłacać jeszcze 19 lat i na pewno z dwujką dzieci będzie nam cieżej niż z 1, no ale jak będziemy czekać do spłacenia kredytu to ja w wieku 48 lat nie mam zamiaru rodzić. Jakoś musi się to ułożyć. Edytowane przez marlenka0505 Czas edycji: 2009-11-18 o 09:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Zadomowienie
|
dziekuje wam za podniesienie mnie troszeczke na duchu
![]()
#3337 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Magdziu kochanie, mam nadzieje, że Cie nie uraziłam ![]() ![]() ![]() http://www.essie.pl/essiespa.html Motylku, o to mój jakby mi powiedział, ze sie lenię, bo nie sprżatam to by ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Zakorzenienie
|
witam
anula ja nie mam szczegolnych objawow, piersi pelniejsze troche, ale poprzednim razem tez tak mialam i wrocily do normalnego stanu dopiero po krwawieniu kiedy hcg spadlo. a skoro carol, ty, ja, nie mamy zadnych szcegolnych objawow to wystarczajacy dowod na to ze tak moze byc. ale nie martw sie, ja tez mam niepokoj. aneczka nie ma powodu do zmartwienia motylek pod wzgledem finansowym to chyba nigdy nie ma dobrego momemtu, trzymam kciuki zebyscie doszli do porozumienia ![]() marlenka trzymasz nas w napieciu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj mezus zamontowal szafeczke z umywalka-jeszcze tylko fugowanie, lustro i mamcia musi uszyc zaslone prysznicowa i lazienka bedzie gotowa do uzytku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiu a ty kiedy masz USG? i ktory to bedzie tydzien? od zaplodnienia? przepraszam, ze tak pytam ale ciekawa jestem... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DZIEWCZYNKI CHCIALAM SIE POCHWALIC, ZE NA 90% DOSTALAM STYPENDIUM NAUKOWE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może taka bardzo poważna rozmowa w stylu, czy on wogóle chce mieć dzieci, bo jak będzie dalej ściemniał to może tekst czy macie dalej być razem, bo Ty sobie życia bez dzieci nie wyobrażasz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do Waszej domowej zasady - to u nas też taka funkcjonuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I gratuluje stypendium ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"kotek ja chcę mieć z tobą dzieci.... ale jeszcze nie teraz" wczoraj to w ogóle mnie zdołował na początku rozmowy bo było tak: ja: ja już tak długo czekam na ciebie, że już nie umiem myśleć o niczym innym on: ale ja jeszcze nie jestem gotowy ja: przecież masz czas żeby do tej myśli przywyknąć i się przyzwyczaić, ja przecież już trzy lata o tym mówię on: no tak ty miałaś trzy lata żeby to przemyśleć a mi każesz już teraz zaraz odpowiedzieć, może ja też potrzebuję trzech lat do podjęcia takiej decyzji ja: ????? jak to??? przecież ja nie mówię tobie tego od tak sobie tylko po to żebyś miał czas się nad tym zastanowić ale teraz widzę, że każdy termin będzie zły skoro ty mówisz, że jeszcze tyle czasu na namyślanie się potrzebujesz... powiedziałam mu jeszcze, że dobrze, że teraz mi o tym mówi bo teraz wiem, że musze sie poważnie nad nami zastanowić i dodałam, że on i tak jest w najlepszej sytuacji bo teraz zależy wszystko od niego a nawet jeśli się rozejdziemy to na pewno znajdzie sobie na tyle młodszą kobietę że nie będzie musiał myśleć o dziecku jeszcze długi czas... a janiestety zmarnowałam przy nim najlepsze lata mojego życia... on wtedy też się rozkleił i przytulił mnie mocno i coś tam wymruczał, że dla mnie może zrobić wszystko, nawet chcieć teraz dziecka... ale ja powiedziałam mu, że chcę to od niego usłyszeć oficjalnie i bez mruczenia i że jeszcze trochę poczekam...może to mu da do myślenia a nie tylko udawania,że o tym myśli...
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Zakorzenienie
|
motylku nie możesz zmniejszać swojej wartości. Może lepsze będą hasła, nie że on sobie znajdzie, tylko że może Ty sobie poszukasz mężczyzny, który będzie pewny swoich uczuć do Ciebie i bedzie chiał, żeby z tej miłości urodziło się dziecko. Bo wkońcu dziecko jest owocem miłości dwojga ludzi (no zazwyczaj tak jest, pomijając jakieś ekstremalne sytuacje). Może jak bedzie się bał, że Ty go zostawisz to zastanowi się, albo jak poddasz szczerość jego uczuć weryfikacji.
---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- normalnie zaczynam się bać czy psychicznie nie zablokowałam sobie @ |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() motylku , a może on sie boi? wiesz straciliście już jednego dzidziusia i może to dlatego? skoro z pierwszą ciązą nie było problemu toteraz tez na pewno sie wszystko ułoży ![]() Cosma co do depresji to u mnie niby wszystko ok, ale spać po nocach nie moge, często sie zwieszam i nie ma dnia żebym nie myślała o dzicku i innych sprawach które wydarzyły sie w tym roku czasem mimo usmechu na twarzy w sercu ból, zastanawiałam sie czy nie wybrać sie do psychologa ale czy to coś da?????? Latko to kuruj sie nam kochana i wracaj prędziudtko ![]() Carol super masz męza, mi bardzo brakuje właśnie tych chwil kiedy byłam w ciąży było całowanie brzuszka, uważanie żebym się nie przemęczała, czasem jak lezymy całuje mi brzusio i mówi czemu tiu nie ma naszej dzidzi i mówi że też mu brakuje, jak mąż cie rozpieszcza to korzystaj bo to chyba najpiękniejsze chwile ![]() Marlenko ty to chyba nastepna z listy przeniesiesz sie do zafasolkowanych ![]() Maggi gratuluje stypendium ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziekuje dziewczynki, ale uwierze jak zobacze na koncie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | |
Zakorzenienie
|
kochana testuj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- do marlenki pisałam ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3354 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Anulko ja w poniedziałek na 17:20 mam wizytę ![]() ![]() Motylku ja jestem jedynaczka i tez zawsze marzyłam o rodzeństwie, także nie chciałam żeby Ola była sama, wprawdzie różnica wieku będzie 11 lat ale co tam ![]()
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
też ma taką nadzieję kochana...
![]()
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
Nas też nie stać na dziecko
![]() Ja z TZ nie miałam żadnych problemów, on od dawna chce mieć bejbika, chciał tylko zaczekać do ślubu, ale ja myślę, że to z racji jego wieku, niedawno skończył 30, większość jego kolegów już dzieciata. Carol między mną, a moim bratem jest 9 lat różnicy - na początku owszem byłam dla mamy pomocą, bo mogłam wyjść z małym na spacer, ale teraz ja mam 23, on 14 lat nie mam z nim zabardzo kontaktu, ale mam nadzieje, ze to się zmieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane!
Ja dzisiaj bede miala luzniejszy dzien w pracy wiec mam nadzieje ze nie bedzie tu pusciutko bo przyda mi sie towarzystwo ![]() Motylku przykro mi ze znowu mieliscie takie spiecie. Przysiegam ze jak czytam o sytuacji twojej i Cosmy to sie czuje jakbym czytala o sobie zaledwie rok czy 2 lata temu. Jesli sie cofniesz kilka stron to zobaczysz co napisalam Cosmie w weekend. Czasami taki nacisk daje odwrotny skutek. A tak jak sama mowisz nawet gdyby sie pod tym naciskiem ugial to ty juz jestes tak nakrecona i nastawiona ze nie daj Boze mogloby to spowolnic sukces w zafasolkowaniu. Ja mysle ze najpierw sama musisz sie uspokoic i troszenke chociaz odpuscic. Z tego co piszesz to uzywasz ciagle tych samych argumentow i jak narazie one nie daja skutku. Daj mu czas do tych swiat chociaz, rob wieksze odstepy miedzy kolejnym namawianiem kochana to on tez poczuje sie troszke razniej. I uwierz ze jesli dalej sie nie zgadza to wcale nie oznacza ze o tym nie mysli. Ja sama czekam do swiat i mozemy sie w tym czasie wspierac ![]() Cosma u mnie jest to samo, dla tz-a dzien bez trawki jest dniem straconym... Ale ja sama lubie sobie wieczorkiem buchnac (teraz juz nie bo przygotowuje domek dla dzieciatka ![]() Marlenka trzymam ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kasia_Dublin Czas edycji: 2009-11-18 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Motylku, mam nadzieję, ze Twoje słowa o rzstaniu podziałały na niego jak kubel zimnej wody!!! Anulko Itakasia ma rację, skoro my w trójke mamy podobnie, to widac tak ma byc ![]() ![]() ![]() hehheeh świr ze mnie ![]() Marlenko ja tez myśłałam, ze @ przyjdzie, czekałam z godziny n agodzinę i przyszły II krechy ![]() Magdziu gratluję stypendium, super!!!!!!!!!
![]() |
#3359 |
Zadomowienie
|
Carol ja mam brata 13 lat ode mnie mlodszego i kiedy sie urodzil bylam w siodmym niebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Carol77;15350448]Anulko ja w poniedziałek na 17:20 mam wizytę
![]() ![]() QUOTE] To ile to bedzie od owulacji? ja bylam 16 dni i nic nei bylo widac...dlatego sie zamartwiam i wypytuje!! Koniecznie daj znac!! Co do objawow, to licze na to ze macie racje, ja tez tego mojego lekarza nie moge doczekac, caaaleeee dluuugie dwa tygodnie!!! Mam strasznie duzo pracy wiec tak bede polslowkami zagladac, ale bede obiecuje ![]() Edytowane przez anula_81 Czas edycji: 2009-11-18 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.