Wasz Ex - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-03-27, 15:15   #31
dureksis
Zadomowienie

Dot.: Wasz Ex

Cytat:
Napisane przez wiatr86
monka ja mam dokladnie to samo z moim exem tylko jakby pociąg fizyczny,nie rozmawia mi sie z nim jakos super,nic wlasciwie mnie do niego tak nie ciągnie jak jego cialo,zapach,smak...masz racje ze to troche toksyczne
o jezuussss ja tez to mam okropne!!!!
Nie chciałabym wylądować z nim włożku ..znów...
Stary 2006-03-27, 16:40   #32
gabka9
Zadomowienie

GG do gabka9

Cytat:
Napisane przez Chryslerka
hej
wlasnie przeczytalam Twoj post i cos mi uswiadomilas !! i to jednym Twoim stwierdzeniem "CHOLERA JAK JA MOGLAM SIE ZAKOCHAC W KIMS TAKIM"...
dziekuje Ci
!!!!!!pozdawiam:cmo k:
o jak mi miło chociaż tyle ze mnie ostatnio jest, że ludzi uświadamiam bo chyba do niczego innego sie nie nadaje- ale to już inna historia...
W każdym razie zawsze słuzę pomocą

Siedzę i zastanawiam się co robi pozostałe 6 cudów świata

Bloguję:

WrzosowiskoMakeUp

gabka9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-27, 17:28   #33
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

no ja myślę, że generalnie to mam słabośc do większości swoich ExTŻ przecież kiedyś ich kochałyśmy, uwielbiałyśmy, lubiałyśmy, pożądałyśmy..no jakaś opcja z tych na pewno więc to dziwne by było gdybyśmy teraz takie zupełnie nie wzruszone były na ich widok
Jest taki jeden TŻ, który na mnie zawsze bęzie działał wyjątkowo, który za każdym razem sprawia że zachowuję się jak mała dzieffczynka, mimo że nic do niego nie czuję...bo jest TŻ który przesłonił mi cały świat...zresztą nie widziałam go już baaaardzo długo, więc nie wiem jak byłoby dziś gdybym stanęła z nim twarzą w twarz, gdy jest ktoś kto mnie zaczarował na zabój :P
Stary 2006-03-27, 17:47   #34
Kasiula85
Wtajemniczenie

GG do Kasiula85

Cytat:
Napisane przez dureksis
mój ostatni eks to największa świnia i babiarz jakiego znam (
Najgorsze, że jeszcze w 10% go jakos tam kocham i cały czas mam do niego sentyment bllleee a kontakt jest taki, że jak on chce to się odzywa, ja nie czuję potrzeby
ech...mam tak samo...

Kasiula85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-27, 22:51   #35
kajasia222
Zadomowienie

GG do kajasia222

U mnie to jest tak, że z tymi exami krótkodystansowymi, że tak to nazwę rozmawiamy, wysyłamy sobie życzenia na święta, maile itp, A z dwoma z którymi to naprawde było cos poważnego nie rozmawiam, z jednym bo kobieta mu zabroniła z drugim bo to za świerze i na dzień dzisiejszy nie chcę tego kontaktu, po co? Miałam z nim spedzic resztę życia, nie wyszło, zostawił mnie w najmniej oczekiwnaym momencie więc teraz do niczego nie jest mi juz potrzebny...
kajasia222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-27, 23:02   #36
HEMEL
Raczkowanie

Ja bardzo przyjaźnię się z moim Byłym...Mój TŻ go zna...wie o nas wszystko i mimo to bardzo Go lubi Często spotykamy się razem z Byłego Tż-ką i świetnie się bawimy Uważam, że jeśli rozstaliśmy się po przyjacielsku to dlaczego nie możemy być przyjaciółmi...Oczywiście musiało upłynąć troszkę czasu zanim do tego doszło...Chyba dorośliśmy do tego Dla mnie na tym polega dojrzałość ludzi, że rozstali się jak ludzie, potrafią zamknąć pewien rozdział swego życia i zacząć od nowa; tylko troszkę inaczej

HEMEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-28, 00:07   #37
cytrynowo_piaskowa
Wtajemniczenie

Aaaa mój ex TŻ to dziś moj najlepszy psiaciel Z małymi potknięciami, ale o tym nie będe chyba pisać, co ?

cytrynowo_piaskowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-28, 02:24   #38
Ryfka
Zadomowienie

Były chłopak to na chwilę obecną gorący temat w moim życiu Mam wątpliwą przyjemność mieć dwóch eksów- pierwszy z nich w piątek zachował się jak kompletna ścierka, nawet nie chce o tym mówić, bo wstyd mi za niego.

Drugi mój były chłopak to najprawdopodobniej mój przyszły chłopak, niech no tylko wróci do Polski! Po ponad roku jego starań, żebym do niego wróciła dałam się przekonać, niech ma!
Ryfka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-28, 08:31   #39
ewunia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gabka9
Hmmmm....ale teraz jak z nim rozmawiam to zastanawiam się:
"Cholera jak ja mogłam zakochać się w kimś takim?????"
Śmiać mi się chce

O jak pomyślę o jednym takim to mam takie same odczucia, kurcze gdzie ja oczy miałam . Z innym to było jeszcze inaczej, a tam mało ważne , bo niby byliśmy razem ze sobą na wakacjach przez 2 m-ce jak miałam 18 lat. Ni z tego ni z owego , dwa lata temu na moim weselu mój kuzyn mówi mi , że on się ciągle o mnie dopytuje i dziwne , że mu nie przeszło po prawie 10 latach, po trzech miesiącach przypadkiem spotkaliśmy się na weselu owego kuzyna (choć wg. mnie to nie był wogóle przypadek) i nie było to przyjemne bynajmniej dla mojego TŹ bo wszyscy gadali i coś wiedzieli tylko nie ja. Facet podobno chciał się nawet ze mną żenić , wogóle takie rzeczy powychodziły, że szok i na jedno dobrze że mieszkamy daleko i nie utrzymuję z nim żadnych kontaktów bo kurcze mogłabym miec niezłe kłopoty.
ewunia2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-28, 20:15   #40
spray
KWC

Na gg mam w kontaktach 4 eksów, w tym jedego, którego naprawdę kochałam. Rozstaliśmy się gwałtownie, długo jeszcze czułam coś do niego a potem nagle zrozumiałam, że nic już we mnie nie ma z tego uczucia. Jesteśmy dobrymi kumplami. Czasem się widujemy.
Z ostatnim exem, z którym byłam 3,5 roku nie chcę utrzymywać żadnych kontaktów. Złamał mi serce, minął już rok od zerwania a ja nadal mam o to do niego żal. Nienawidzę go.
spray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-28, 20:55   #41
Kasiula85
Wtajemniczenie

GG do Kasiula85

Cytat:
Napisane przez dureksis
mój ostatni eks to największa świnia i babiarz jakiego znam (
Najgorsze, że jeszcze w 10% go jakos tam kocham i cały czas mam do niego sentyment bllleee a kontakt jest taki, że jak on chce to się odzywa, ja nie czuję potrzeby
skąd ja to znam... ałłł...zabolało..

Kasiula85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-28, 21:04   #42
moee
Zakorzenienie

utrzymuje kontakty z wiekszoscia moich bylych, moze nie codziennie , ale od czasu do czasu sms jakiegos dostaje
Słodko jest nie myśleć o niczym
Się zgubić we własnej spódnicy.."
moee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-28, 21:34   #43
MagJa
Zakorzenienie

Ja mogę się pochwalić tylko dwoma EXami, z czego jeden - ten pierwszy, jest dla mnie zerem albo jeszcze gorzej, a z drugim-poprzednim TŻ, często gadamy na gg, a jak jeszcze był w Polsce, to się nawet czasem widywaliśmy. Zadziwiające jest to, że z obydwoma byłam długo, bo po 2-3 lata i tak diametralna różnica w późniejszych kontaktach. Fakt, faktem, że nawet z tym poprzednim też mieliśmy ciche dni, że tak powiem, kiedy jedno do drugiego się nie odzywało, ale uraz minął i teraz fajnie nam się gada i dobrze się rozumiemy. Nie znaczy to jednak, że bym do niego wróciła, bo to, że dobrze nam sie gada nie znaczy, że moglibyśmy tworzyć udany związek Zresztą on niebawem bierze ślub, a ja sama też jestem zajęta
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-28, 21:39   #44
ufcio
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

miałam tak na poczatku, zaraz po rozstaniu rozmawialismy ze sobą, nawet spotykalismy sie, ale pozniej poszlo do nieporozumien i przestalismy sie do siebie odzywać. jestesmy dla siebie obcymi ludzmi, ktorzy kiedys tam sie kochali. mysle, ze to nawet lepiej bo "jesli zwatpisz choc jeden raz powrotow nie bedzie" po prostu
ufcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości