|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasz Ex
Cytat:
Nie chciałabym wylądować z nim włożku ..znów...
|
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo chyba do niczego innego sie nie nadaje- ale to już inna historia...W każdym razie zawsze słuzę pomocą
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
no ja myślę, że generalnie to mam słabośc do większości swoich ExTŻ
przecież kiedyś ich kochałyśmy, uwielbiałyśmy, lubiałyśmy, pożądałyśmy..no jakaś opcja z tych na pewno więc to dziwne by było gdybyśmy teraz takie zupełnie nie wzruszone były na ich widok ![]() Jest taki jeden TŻ, który na mnie zawsze bęzie działał wyjątkowo, który za każdym razem sprawia że zachowuję się jak mała dzieffczynka, mimo że nic do niego nie czuję...bo jest TŻ który przesłonił mi cały świat...zresztą nie widziałam go już baaaardzo długo, więc nie wiem jak byłoby dziś gdybym stanęła z nim twarzą w twarz, gdy jest ktoś kto mnie zaczarował na zabój :P |
|
|
|
|
#34 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
U mnie to jest tak, że z tymi exami krótkodystansowymi, że tak to nazwę
rozmawiamy, wysyłamy sobie życzenia na święta, maile itp, A z dwoma z którymi to naprawde było cos poważnego nie rozmawiam, z jednym bo kobieta mu zabroniła ![]() z drugim bo to za świerze i na dzień dzisiejszy nie chcę tego kontaktu, po co? Miałam z nim spedzic resztę życia, nie wyszło, zostawił mnie w najmniej oczekiwnaym momencie więc teraz do niczego nie jest mi juz potrzebny...
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Ja bardzo przyjaźnię się z moim Byłym...Mój TŻ go zna...wie o nas wszystko i mimo to bardzo Go lubi
Dla mnie na tym polega dojrzałość ludzi, że rozstali się jak ludzie, potrafią zamknąć pewien rozdział swego życia i zacząć od nowa; tylko troszkę inaczej
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Były chłopak to na chwilę obecną gorący temat w moim życiu
Mam wątpliwą przyjemność mieć dwóch eksów- pierwszy z nich w piątek zachował się jak kompletna ścierka, nawet nie chce o tym mówić, bo wstyd mi za niego.Drugi mój były chłopak to najprawdopodobniej mój przyszły chłopak, niech no tylko wróci do Polski! Po ponad roku jego starań, żebym do niego wróciła dałam się przekonać, niech ma!
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O jak pomyślę o jednym takim to mam takie same odczucia, kurcze gdzie ja oczy miałam . Z innym to było jeszcze inaczej, a tam mało ważne , bo niby byliśmy razem ze sobą na wakacjach przez 2 m-ce jak miałam 18 lat. Ni z tego ni z owego , dwa lata temu na moim weselu mój kuzyn mówi mi , że on się ciągle o mnie dopytuje i dziwne , że mu nie przeszło po prawie 10 latach, po trzech miesiącach przypadkiem spotkaliśmy się na weselu owego kuzyna (choć wg. mnie to nie był wogóle przypadek) i nie było to przyjemne bynajmniej dla mojego TŹ bo wszyscy gadali i coś wiedzieli tylko nie ja. Facet podobno chciał się nawet ze mną żenić , wogóle takie rzeczy powychodziły, że szok i na jedno dobrze że mieszkamy daleko i nie utrzymuję z nim żadnych kontaktów bo kurcze mogłabym miec niezłe kłopoty.
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
KWC
|
Na gg mam w kontaktach 4 eksów, w tym jedego, którego naprawdę kochałam. Rozstaliśmy się gwałtownie, długo jeszcze czułam coś do niego a potem nagle zrozumiałam, że nic już we mnie nie ma z tego uczucia. Jesteśmy dobrymi kumplami. Czasem się widujemy.
Z ostatnim exem, z którym byłam 3,5 roku nie chcę utrzymywać żadnych kontaktów. Złamał mi serce, minął już rok od zerwania a ja nadal mam o to do niego żal. Nienawidzę go. |
|
|
|
|
#41 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
utrzymuje kontakty z wiekszoscia moich bylych, moze nie codziennie , ale od czasu do czasu sms jakiegos dostaje
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mogę się pochwalić tylko dwoma EXami, z czego jeden - ten pierwszy, jest dla mnie zerem albo jeszcze gorzej, a z drugim-poprzednim TŻ, często gadamy na gg, a jak jeszcze był w Polsce, to się nawet czasem widywaliśmy. Zadziwiające jest to, że z obydwoma byłam długo, bo po 2-3 lata i tak diametralna różnica w późniejszych kontaktach. Fakt, faktem, że nawet z tym poprzednim też mieliśmy ciche dni, że tak powiem, kiedy jedno do drugiego się nie odzywało, ale uraz minął i teraz fajnie nam się gada i dobrze się rozumiemy. Nie znaczy to jednak, że bym do niego wróciła, bo to, że dobrze nam sie gada nie znaczy, że moglibyśmy tworzyć udany związek
|
|
|
|
|
#44 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
miałam tak na poczatku, zaraz po rozstaniu
rozmawialismy ze sobą, nawet spotykalismy sie, ale pozniej poszlo do nieporozumien i przestalismy sie do siebie odzywać. jestesmy dla siebie obcymi ludzmi, ktorzy kiedys tam sie kochali. mysle, ze to nawet lepiej bo "jesli zwatpisz choc jeden raz powrotow nie bedzie" po prostu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.

bo chyba do niczego innego sie nie nadaje- ale to już inna historia...
(
koreopołudniowiczki .. łączmy się

. Z innym to było jeszcze inaczej, a tam mało ważne , bo niby byliśmy razem ze sobą na wakacjach przez 2 m-ce jak miałam 18 lat. Ni z tego ni z owego , dwa lata temu na moim weselu mój kuzyn mówi mi , że on się ciągle o mnie dopytuje i dziwne , że mu nie przeszło po prawie 10 latach, po trzech miesiącach przypadkiem spotkaliśmy się na weselu owego kuzyna (choć wg. mnie to nie był wogóle przypadek) i nie było to przyjemne bynajmniej dla mojego TŹ bo wszyscy gadali i coś wiedzieli tylko nie ja. Facet podobno chciał się nawet ze mną żenić
, wogóle takie rzeczy powychodziły, że szok i na jedno dobrze że mieszkamy daleko i nie utrzymuję z nim żadnych kontaktów bo kurcze mogłabym miec niezłe kłopoty.