|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czas na zmiany
A więc tak: naszła mnie ochota na jakąś zmianę...dość mam patrzenia na siebie w lustrze. Za duża buzia,za małe oczy i usta do tego ochlapnięta fryzura bez zycia i blasku. Na dodatek niedawno dowiedziałam sie,że jestem zimą a nie jesienią jak do tej pory sądziłam,więc i zmiana w makijazu by się przydała... niestety mam tłusta cerę ze skłonnościami to trądziku szczególnie na czole i policzkach, a gdy przebywam w ogrzewanych pomieszczeniach makijaz szybko :spływa: ukazując zaczerwienione policzki i dziwne żółtawe plamy na brodzie,wokół ust i brwi....
Dlatego zwracam się do Was,kochane o prośbe byście mi doradziły co zmienic,jak,w jakie kosmetyki zainwestować,jakie kolory itp.... Ps. dołączam fryzurki,tóre mi sie podobają,co o nich myslicie??? |
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas na zmiany
Cytat:
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kolor z 3 zdjęcia bardzo by do Ciebie pasował |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Powiem szczerze, że na Twoim miejscu pozbyłabym się tej grzywki. Bo przynajmniej na tym zdjęciu widać, że masz niskie czoło, a za to dłuższą twarz od policzków do brody. Sama tak mam i w grzywce wyglądam tak, że wieje grozą. Moim zdaniem powinnaś zapuścić włosy, a zamiast w grzywkę zainwestować w kosmetyki na objętość i ewentualnie suszarkę z dyfuzorem. Tak mi się wydaje, że to poprawi proporcje Twojej twarzy i wysubtelni ją. Takie jest moje zdanie.
Jeśli chodzi o problemy skórne to najlepiej odwiedzić dobrego dermatologa. |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Więc po kolei - jeżeli masz problem z trądzikiem, to albo warto odwiedzić dermatologa, lub zastanowić się, czy skóra nie jest naddto przesuszona i zainwestować w krem nawilżający, który niejednokrotnie się sprawdza i pomaga w tej sytuacji
Na wypryski stosuj preparaty punktowe - unikniesz niepotrzebnego wysuszania całej skóry twarzy.Co do tego, czy jesteś zimą czy jesienią... powiedz, jak się opalasz, czy masz piegi, naturalny kolor włosów i postaramy się to ustalić Co do kosmetyków... warto abyś zainwestowała w bronzer i używała go na kości żuchwy, zdecydowanie złagodzi to rysy Twojej buzi. Warto też zainwestować w dobry puder matujący, może pomóc z problemami z nadmiernym wydzielaniem sebum ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Aj skleroza, miała dodać, że moim zdaniem, dla Ciebie byłaby dobra fryzura nastroszona, która doda objętości Twoim włosom
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

Ale kolor z 3 zdjęcia bardzo by do Ciebie pasował