![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wymienię ubrania XS/S/M i buciki 37, 38! WĄTEK NIEAKTUALNY ! Witam w moim wątku ![]() -Proszę odpowiadać u mnie, ja odpowiem u was ![]() -Podaję rzeczywisty stan rzeczy i żądam tego samego od was! -Na prośbę mogę wstawić dodatkowe zdjęcia -Wymienione rzeczy usuwam -Piszcie jeśli rezygnujecie z wymiany!! -Na czerwono zaznaczam dokładki
That's not the beginning of the end Edytowane przez Cynthiaa Czas edycji: 2010-03-23 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię ubrania XS/S/M i buciki 37, 38
1. bluzka z koronką i cekinami TUCHUZY, rozm z metki 12, ale była zwężana i jest M
2.czarna bluzka wiązana, z ozdobnym dekoltem rozm z metki M/L ale to jest S ![]() 2. taka sama bluzka tylko że biała i większa, rozm M/L nie ma 3. sexy czarna bluzka ze złotym zdobieniem 4. czarna bluzka z blaszkami przy dekolcie, Reporter rozm XS 5. śliczna bluzka we wzory Tally Weijl, jak nowa, rozm XS 6. wiązana bluzka Butik, raz założona, rozm M
That's not the beginning of the end Edytowane przez Cynthiaa Czas edycji: 2010-01-12 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
1. bluzka Moodo, rozszerzana w niebiesko-szare paski rozm S
2. tunika rozszerzana Vila rozm M (brakuje jednego koralika, nie widać tego)
That's not the beginning of the end Edytowane przez Cynthiaa Czas edycji: 2009-12-25 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
1. biała spódniczka Cocomore rozm M
2. beżowa, zwiewna spódniczka do kolan rozm S/M (ma dziurę w koronce na dole, ale nie widać przez plisy) 3. prostownica z regulacja temp
That's not the beginning of the end Edytowane przez Cynthiaa Czas edycji: 2010-01-31 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
mam nadzieję, że się nie wcinam...
znajdziesz coś za 4. szorty czarne, bawełniane z zakładkami rozm M(błagam!! ![]() i bluzkę niebieską w białe kropki?
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
1. long szary w złote paski, rozm uniwersalny
2. long biało-czarny, ze srebrnym nadrukiem G&C rozm S 3. oldschoolowa bluza z poliestru Cropp, nie ma rozm, ale wygląda na XS/S (ma małe zaciągnięcia na rękawach, nie dało się uchwycić aparatem) 4. szary sweterek na zamek Troll rozm S/M 5. kurtka bawełniana House, rozm S
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
a czy moglabym prosic o wymiary spodenek?? gdyby byly dobre to poszukalabym czegos poza watkiem
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
1. zielony golf z kaszmiru, nowy bez metek rozm S
2. wrzosowy, ażurowy sweter na guziki rozm S/M 3. czarny sweterek z kapturem, na zamek Atmosphere rozm S/M (raz ubrany) 4. biały sweterek Reserved z ażurowym dekoltem i paskiem rozm S, stan bdb
That's not the beginning of the end Edytowane przez Cynthiaa Czas edycji: 2009-12-13 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
hmmm... w sumie wymiary moze i spoko choc szkoda ze sie nie rozciagaja...
a czy jest szansa na fotke na Tobie/na kims?? ![]() ![]() i jak cos to prosze napisz czego mam szukac poza watkiem ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
1. czarny golf z bufkami, rozm S (stan db bo z przodu ma małą zaszytą dziurkę, nie mogłam zrobić zdjęcia bo na czarnym nie widać)
2. długi szary sweter z golfem, rozm uniwersalny 3. dłuższy sweterek ze srebrną nitką, rozm S 4. ażurowy mięciutki sweterek w kolorze pudrowym, rozm M, za inny sweterek
That's not the beginning of the end Edytowane przez Cynthiaa Czas edycji: 2009-12-25 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
1. fioletowy sweter nietoperz, rozm S/M (troche zmechacony, do usunięcia maszynką) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
1. sandałki na koturnie Trendy shoes by Zara, rozm 38, na mnie za duże
![]() 2. torba xxl Troll, stan bdb-, widać małe ślady użytkowania, brakuje po obu stronach po jednym złotym dzyndzelku, ale to jest pod paskiem więc i tak nie widać. sprzedana na innym portalu 3. torebka złoto-brązowa, widac slady użytkowania na rączkach 4. szara torba, nie zniszczona, wygląda jak nowa. sprzedana na innym portalu
That's not the beginning of the end Edytowane przez Cynthiaa Czas edycji: 2010-01-10 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
wklej fotki w moim wątku najlepiej
![]() ![]()
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2009-11-18 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
Przekupka: 19 pkt / 95% pozyt.
|
Coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1258551518 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
hej,
coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1258549327 ? odpisz proszę u mnie
![]() |
#17 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
coś za Villę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1258554622 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1258549327
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
2. bluzka Moodo, rozszerzana w niebiesko-szare paski rozm S
Coś u mnie? : )
Wymianka! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ght=szafa+lexy I can fly but I want his wings I can shine even in the darkness but I crave the light that he brings I can love but I need his heart I am strong even on my own but from him I never want to part |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos za czarne szorty??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś u mnie za sukienka do kolan, na gumce, wiązane ramiączka i tasiemka pod biustem rozm M? oddam wiele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
4. czarny sweterek z kapturem, na zamek Atmosphere rozm S/M (raz ubrany) ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.