|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VII
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
az sie cofnelam i zobaczylam na czym jestes
![]() ja na 310ale dzisiaj rano bylam jakos mniej wiecej tam gdzie Ty
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() a ja sie podziebiłam i dzisiaj zrobiłam sobie wolne ![]() wczoraj byłam z kolegą bardzo sympatycznie, byłam w domu o 2 w nocy:P
|
|
|
|
#1864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niby podoba m się kolorek taki karmelowy albo jakiś złoty blond ale ponoć jak byłam blondynką to sie zlewałam cała a brązowe wydaja mi sie takie nijakie..a zawsze chciałam mieć czarne włosy hehe, ale to fakt muszę coś zrobić z tą cerą..![]() no i boje sie ze dekoloryzacja bardzo zniszczy mi włosy a i tak o nie walcze, żeby rosły jak najszybciej ![]() Co do modelowania to i tak zawsze nakładam puder brązujący albo róż na policzki i mi sie wydaje ze mam dużo, a na zdjęciach nic nie widać A włoski robiła mi fryzjerka, a w sumie to 2 takie młode laski-uczennice także widać jak im wyszło Mi one robiły to 2 h.
|
|
#1865 | |
|
Moderator
|
Cytat:
I moim zdaniem szkoda skóry i pieniędzy na solarium bo ją nigdy słońce/solarium nie opaliło na brąz bo albo zero efektu albo czerwona skóra. Lepiej może opalić się samoopalaczem lub balsamem? A modelowania buzi może właśnie na fotkach nie widać - wiem bo mnie samej często zjada na fotach bronzer. Moje włoski były miękkie ale ja robiłam ot tak bez okazji i nie użyłam dużo lakieru. Ale na drugi dzień tylko związałam bo jednak przez noc się rozkopały. I widzisz bałaś się że loki ci się nie utrzymają
|
|
|
#1866 |
|
Moderator
|
Dawno nie wstawiałam makijażu więc wstawiam mój dzisiejszy.
Wątku na MM nie ma jeszcze bo najpierw muszę zmontować stepik krok po kroku jak wykonać ten makijaż
|
|
#1867 |
|
Rozeznanie
|
kasiu a ja mam prozbe do ciebie,mozesz mi powiedziec jak modelowac policzki??dopiero ostatnio dowiedzialam sie ze bronzer uzywa sie ponizej kosci policzkowaych...ja bylam pewna ze na kosci
tyle ze ja niewiem jak to wyczuc bo moja buzia jest okragla;/ jesli ci to pomoze dadam zdj.albo zerni na moja metamorfoze bylabym bardzo wdzieczna![]() zaraz ide do pracy...
|
|
|
|
#1868 |
|
Zadomowienie
|
|
#1869 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Śliczny ten makijaż
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
ja wpadłam na kawe i zjeśc coś, odpadł mi projekt
ale na 16 ćwiczenia z maty bezie pogrom
|
|
|
|
#1871 |
|
Zadomowienie
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasia nagadała o samoopalaczu i chyba sie dziś mazne.. dawno tego nie robiłam, boje sie plam:Pa w ogole to apdam z nóg, w domu byłam o 1, wstałam o 4 do pracy.. w pracy urwanie głowy, bo musiałam tłumaczyc gosci z niemeic na jezyk polski i na odwrót- całe 8 godzin słuchac ich akzdego słowa |
|
|
|
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coolasana ładnie Ci w ciemnych włosach ciesz się szczupłością a fryzurka fajna, ale ja samej sobie bym tego nie zrobiła ale na Tobie super Vin Disel
|
|
|
|
|
#1874 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Pudru bronzującego można też używać jako różu i wtedy robisz uśmiech i na wystające "jabłuszka" nakładasz róż lub właśnie bronzer. A rozświetl acz nakładasz na szczyty kości policzkowych - mniej więcej tam gdzie pokazuję na fotce. Dziękuję Niedługo podam link do stepa krok po kroczku jak go wykonać
|
|
|
#1875 |
|
Zadomowienie
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
tez lubie vin diesla
![]() ide sie zdrzemnać z godzine bo padam z nóg, od kilku ładnych tygodni nie spałam wiecej niz 5 h :ee: a od tygodnia to maks 3godziny. Umieeeeram. |
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
achhh czas na przerwe bo mi sie juz literki w ksiazce myla
|
#1878 |
|
Wtajemniczenie
|
w końcu jakiś ruch tutaj |
|
|
|
#1879 |
|
Rozeznanie
|
dziekuej
juz widze ze ja zle robie,zaczynam od ust w strone ucha to raz,zle trzymam pedzel,tak plasko,niewiem jak to wytumaczyc,i u mnie zawsze albo za wysoko albo za nisko ten bronzer |
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
To ja mykam, jeszcze do bankomatu musze iśc bo portfel mi pustkami świeci już
|
|
|
|
#1881 | |||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1882 |
|
Wtajemniczenie
|
matko ale dziś na przystanku widziałam dziewczynę ładną, trochę ciężką, ale miała takie fajne włosy i śliczną buźkę
|
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja chce miec juz włosy do pasa
|
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=ICPvq...eature=re lated
moj ideał z figury i ruchów bioderkami ![]() neheszta z tego co pamietam tez sie lubuje hehehe
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2009-11-18 o 15:40 |
|
|
|
#1885 |
|
Zadomowienie
|
|
#1886 |
|
Zadomowienie
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej hello
![]() A więc tak: Coolasana - jak nie chcesz chodizć na solarium i nie lubisz samoopalaczy to jup sobie beta karoten - słyszałam, że działa albo pij codziennie soki marchwiowe jednokolorowe ![]() Vin Diesel - od dawna budzi we mnie pożądanie ![]() Aniu i Renatko - strasznie Wam zazdroszczę tego randkowania, to takie ekscytującą - jak zawsze te początki ajjjj. Szkoda, że ja póki co ani czasu nie mam ani partnerów do randkowania :P Poziomka - "Zmierzch" czytasz? Ja od 7 do 15 dzisiaj pracowałam i nie poszłam na uczelnię bo musze się zaraz uczyć na kolokwium jutrzejsze. Nie wiem czy dam radę to zaliczyć, ale chociaż się postaram. W ogóle teraz w pracy u mnie kupa śmiechu bo jesteśmy z koleżąnką przebrane za pszczółki i wszyscy na nas zwracają uwagę. Śmiesznie jest strasznie. No nic ja piję kawkę i zabieram się do nauki. Kątem oka spoglądam na "Rozmowy w toku" - znowu jakieś prostaczki są
|
|
|
|
#1888 |
|
Zadomowienie
|
:d
|
#1889 |
|
Zadomowienie
|
Podpisuję się pod tym co napisałaś Airish o Renatce i Ani
![]() Te emocje, początki znajomości są takie emocjonujące
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Ten kolega namawia mnie zebym pojechała z nim do jego kolegi na domówke ze spaniem... Oczywiscie mam zapewniony swój pokój...
jestem przeziebiona wiec odmówiłam, a on powiedział, żebym przemyślała to jeszcz i ze zadzwoni przed 20 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

a brązowe wydaja mi sie takie nijakie..a zawsze chciałam mieć czarne włosy hehe, ale to fakt muszę coś zrobić z tą cerą..
tyle ze ja niewiem jak to wyczuc bo moja buzia jest okragla;/ jesli ci to pomoze dadam zdj.albo zerni na moja metamorfoze

juz widze ze ja zle robie,zaczynam od ust w strone ucha to raz,zle trzymam pedzel,tak plasko,niewiem jak to wytumaczyc,i u mnie zawsze albo za wysoko albo za nisko ten bronzer