|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
http://www.allegro.pl/item811240508_...la_studia.html wylicytuję ją chyba dzisiaj
mama mnie zabije, ale mam ciężko uzbierane 20zł
|
#3002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwsza , ta granatowa ![]() Cytat:
![]() ale to już mniej ważne, racja ![]() właśnie włączyłam RwT, żal. ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- "hej laska podpaska ci klaska"
|
|
#3003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łaaa, idę się uczyć z wosu... -.- dziś duuużo dat. Ale i tak ŻJC.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec na razie w trzecich klasach szukam. A jak nie to bat jest fajny i się bawić umie. Muszę mamę namówić jak przyjedzie, niech mi coś na konto przeleje. Bo ja mam 14,55 Granatowa będzie się mniej brudzić ![]() Jaa, mi by się nie chciało.
|
|
|
|
|
#3005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boski Edward ;> ![]() jaki żal?! mają baby problemy :P mój ojciec mówił, że to kit, że to podstawowe osoby, które gadają zmyślone historie i dostają porządne sumy... podobno jedna baba z miasta, w którym ojciec pracuje była już jako osoba zgwałcona, pobita i okradziona
|
|
#3006 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie tak myślałam, że to są podstawione osoby.
bo czasami już takie głupoty gadają, że to szok ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- jaka solara. -.-
|
#3008 |
|
Wtajemniczenie
|
mam bileeeety na new mooon :d musze to wszedzie rozgłaszać :P
Karmenka, brazowa jest po prostu UROCZA
|
|
#3009 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na studniówkę to miałam propozycję, ale odrzuciłam. ![]() Sama sobie faceta chcę wybrać ![]() Cytat:
Głupot nagadała, a teraz nie ma życia na wsi. |
||
|
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3012 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też
już od miesiąca ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
![]() ten temat był niedawno, oglądałam nawet!
|
|
#3013 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
haha dobra jesteś xd niestety nie miałam jak mieć wcześniej, bo nie było opcji rezerwacji i trzeba jechać po bilety .. a jest to w zupełnie innym mieście, bo moje oczywiście jest troszke ułomne pod wzgledem kin :P i tak sie ciesze bo udalo sie w przedostatnim rzedzie
|
|
|
#3014 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
odrzuciłas propozycję pójścia jako osoba towarzysząca, czy odrzuciłas propozycję chłopaka? ;> Mój kolega idzie na studniówkę z innym kolega Wiesz, dziewczyna zarobiła kasę, poudawała głupszą niż jest, a teraz ponosi tego konsekwencje. |
|
|
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Ależ liczy
Tylko moja kol zamówiła tą brązową i będziemy wyglądać jak dałny z takimi samymi. ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() Nie mój typ ;pp To im za to płacą ? |
|
|
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam w ostatnim rzędzie, na samym środeczku ![]() zabiję ludzi, którzy będą siorbać albo chrupać. butami będę rzucać.
|
|
#3018 |
|
Konto usunięte
|
No to jak masz się męczyć cały wieczór, to lepiej odmówić
Z tego co czytałam to im płacą. Jeśli ktos wymyśli sobie głupszą, bardziej obciachową historię, dostanie więcej pieniędzy. Nie wiem czy na wizażu czy na innym forum to wyczytałam ![]() Kiedyś było głośno o tej Sylwusi całej. W RwT pokazali ją jak głupią lalunię, ale widziałam jej zdjęcia, na fotce (?) na których wyglądała jak zwykła nastolatka. nawet opisów nie miała Za BaRdZo KoLoRoWyCh. Po prostu podkoloryzowali jej historię, by było ciekawiej
Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2009-11-18 o 16:47 |
|
|
|
#3019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czy Wy albo ktos ogolnie z Waszych znajomych tez idzie sam?? A mam do Wa spytanie: macie juz sukienki na studniowkki?? Ja dzisiaj suzkalam i wszystkie sa z golymi plecami albo na ramiaczka a ja takiej nie chce:/ Nie wiem gdzie mam szukac...
|
|
#3020 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na pewno nie wszystkie podstawione, ale czasami jak to słucham to odnoszę wrażenie, że to rzeczywiście zmyślone. noo i to niezłe sumy :P laski, idziemy zarobić do Drzyzgi ;> ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
Cytat:
ja na dzień dzisiejszy też nie mam nikogo, kto by ze mną poszedł nawet pomysłu żadnego ;]]] może koleżanki pomogą ![]() dobra dziołchy, ja spadam, bo za 10min mam angielski
|
|
#3021 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no nawet mi nie mow.. ale mysle ze bedę tak zaabsorbowana filmem ze nic nie usłysze:d
|
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa no i różofffiaste kozaczki ![]() No a nie |
|
|
|
|
#3023 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. a nikt inny z Twojej klasy nie idzie sam ;>toc ludzie wszystko ukradną Cytat:
Cytat:
bardzo ładnie ! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a sukinkę poszukam sobie w styczniu ![]() czesc ;* zrobiła nam dzisiaj kart. niezapowiedzianą z WOSu no i nie poszłam na 2 ostatnie lekcje ![]() a o 19 mam jazdy ;] |
|||||||
|
|
|
#3024 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No niestety tak jest, że albo ma się kogoś pewnego na studniówkę, albo trzeba się liczyć z tym, że nie pójdzie się z potencjalnym chłopakiem na studniówkę. Ale trzeba też popatrzeć na to wszystko pod kątem organizatorów, miejsce dla osoby musi być, jedzenie i te inne sprawy... ja idę ze swoim chłopakiem, ale w mojej klasie jest wiele osób, które idą same, w większości chłopaki, albo dziewczyny, które nie miały chłopaków do tego 30 września (do tego czasu bodajże mieliśmy dać znać ile osób deklaruje się iść samemu a ile z osobą towarzyszącą) a sukienki będę szukać na początku grudnia, bo jeszcze nie mam pieniędzy. na jaki temat będziemy się wypowiadać?
|
|
|
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15357232]
granatowa a co takiego nagadała zaakceptuj ! [/QUOTE] A chyba kupie dziś ![]() Mama powiedział, że pod koniec miesiąca może mi może kupić. No ale chyba już kliknę ![]() A że u niej na wsi to wieśniaki same są, a ona to chce z miasta. I teraz jak ją chłopaki ze wsi widzą to nieciekawie ma. ![]() Jeszcze mi będą spotkania proponować xd |
|
|
|
#3026 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednak jest warszaFka moja kol idzie w sb na enemef hm, w ogóle to są w kinach 2 filmy, horrory, ktore MUSZE zobaczyć nie pamietam tytulow, sprawdze.Cytat:
![]() Cytat:
oj tam, 1 czy nie 1, trudno ![]() jakto fotel spadł Ci na paluch ?nie lubie cukierków ![]() Cytat:
ta ciemna niby też ładna, ale z emo mi się skojarzyła. ------- jesli chodzi o to czy ode mnie ktos idzie sam, na pewno i nic w tym strasznego, no! chyba od nastp tyg mamy próby poloneza ![]() dziwnie się czuje nawet usnąc nie mogłam, tylko tak wegetowałam
|
||||
|
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!!Biorę aparat, uczesać się bo nie ma, że brzydko wyglądam i nie rób zdjęć Spadaj bo już niebieską kliknęłam. Jak bym mogła to bym obie wzięła. ![]() Zadał nam jakieś głupoty na wos. Sprawdzian z państw Europy i stolic A mojemu koledze współczuje, za jeden głupi komentarz musi przygotować o 11 religiach świata. |
|
|
|
|
#3028 | |
|
Zakorzenienie
|
weszłam na filmweb zeby sprawdzic tytul tych filmów i od razu jako strona startowa jest
![]() - paranormal activity ![]() a drugiego nie mogę znaleźć ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
przedwczoraj w wannie może ja kliknę sobie brązową ? na wasz przyjazd jakąs muszę zakupic,b o chorera nie mam żadnej senswonej ![]() a co powiedział ?
|
|
|
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
Jak facet go o coś powiedział, nie pamiętam już o co to on powiedział, że ma mózg przepity i nie wie.
|
|
|
|
#3030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
bardzo ładnie ! 
nawet usnąc nie mogłam, tylko tak wegetowałam