Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-18, 18:21   #1171
aante_e
Miss Pudernica

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Napisane przez _Novotna_ Pokaż wiadomość
Najgorzej jak ktoś ma duszę odkrywcy i szuka ciagle a to nowe kolory ceni, a to jakiś nowy rozświetlacz itp. Jeszcze 2 lata temu uzywałam tylko lekkiego podkładu, bronzera i tuszu do rzęs, nawet nie umiałam pomalować się kredką
Ja tak mam z pielęgnacją kuszą mnie ciągle nowe balsamy, żele, kremy do rąk i inne pierdółki. A jak przyszło co do czego to w domu przez wakacje używałam kremu, szamponu, odżywki do włosów, balsamu, filtra i żelu BD. Jakoś się dało i byłam nawet z tego zadowolona
Stary 2009-11-18, 18:23   #1172
zetafon
Zakorzenienie

novotna dziekuje za recenzje. ja z wysokopółkowych tuszy miałam diorshow i to jest moj ulubiony tusz.bardzo wydajny tyle ze jedynym minusem jest osypywanie się.

shpilcia współczuję tego pobytu w szpitalu.najgorzej jak lekarze zamiast sie przyznać ze nie wiedzą co nam jest,to faszeruja nas czym popadnie i leczą byle jak doprowadzając do pogorszenia.ja na szczeście tylko raz byłam w szpitalu i mam nadzieje ze sie to nie powtórzy.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 19:05   #1173
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaya xD Pokaż wiadomość
Przepraszam za pomyłkę Koshatko:rycze- smarkam:To pewnie dlatego,że u nas się tak to się myliW każdym razie przepraszam,ponieważ wczoraj to nie dawało mi spokoju:
Nie przejmuj się, ja jestem po prostu przeczulona na tym punkcie. Niestety media utrawalają błędne myślenie o każdym środku na przeziębienie mówiąc "na objawy grypy".

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
[COLOR=royalblue]
nie ona jedna ja też
Zaraz się okaże że 90 % tego wątku to sztuczny tłok.

Edytowane przez Koshatka
Czas edycji: 2009-11-18 o 19:07 Powód: dopisek
Koshatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 19:17   #1174
ganimedea
Zakorzenienie

Gratki zużyć, kobitki

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ale niestety kupiłam ... mały lakier do paznokci Eveline - czarny z brokatem
Hosenko, Ty to nie potrafisz przejść spokojnie obok lakierów

Cytat:
Mam dla Was obiecane fotki kolorówki i pielęgnacji może zmotywują niektóre z Was do zużywania?
Także oto mój skromny zbiorek
Bardzo zgrabny zbiorek A te plecione koszyczki

Cytat:
Najgorzej jak ktoś ma duszę odkrywcy i szuka ciagle a to nowe kolory ceni, a to jakiś nowy rozświetlacz itp.
Zgadzam się i dokładam jeszcze duszę chomika, który nie potrafi rozstać się z żadnym ze swych skarbów

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 20:25   #1175
Iwona 25
Zakorzenienie

Cytat:
_Novotna_ zazdroszczęJa pewnie to będę wykańczać do końca życia Wszystko jak na złość stoi i nie chce się skończyćMimo iż niektórych rzeczy używam w dużych ilościachWyjdzie na to,że wy się wsyztkie wyleczycie a ja zostanę sama z kupą kosmetyków. Chyba w nich zamieszkamPrzyrzekam sobie przed Wami,że już do końca grudnia nic nie kupię niepotrzebnego.:jup i:Mam nadzieję,że sie uda choć mam bardzo słabą wolę
Nie bój się sa inne grzesznice jak TY,to np. ja a powiem ,że ostatnio kończę 1 szampon wielki elseve 400ml i końca nie widać, a tonik soraya nawilżający kolagen i elastyna ma kilka kropelek i kurka nie chce sie skonczyc,ale go nie wyrzucam jestem dzielna i czekam na dobicie
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 20:32   #1176
zetafon
Zakorzenienie

ja w pewnym momencie wyleczyłam sie z nałogu kupowania ale i tak nie odeszłam z wątku.mimo ze nałóg wrócił to z mniejszą siłą niż poprzednio.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-11-18, 20:33   #1177
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Dzień Doberek
Gatuluję wszytkim zużyć
Sama mogę się pochwalić zużyciem olejku pod prysznic Isana i odżywki w piance do włosów Nivea Beautiful Age.
Zużyłam też kilka próbek i nic nowego nie kupiłam więc idzie mi całkiem dobrze
Stary 2009-11-18, 21:00   #1178
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Czesc dziewczyny! juz nadrabiam czytanie!

Moja pielegnacja stoi na numerku 39 wiec tutaj osiagnelam juz sukces!

poleci do kosza niebieski lakier do paznokci bo jest stary i kolor jest nijaki,poza tym juz wolno schnie.

Zaraz biore sie za miksturke krem+ mineralki bo moja porcja,ktora zrobilam tydzien temu sie skonczyla i sloiczek z kremu jest pusty.

W tym miesiacu zamowie jeszcze zelik Senses Sunset bo spokojnie zuzyje w miedzyczasie dove.

Staram sie nie wchodzic teraz za czesto w ciagu dnia na wizaz,bo potem czesciej mysle o kosmetykach zamiast o nauce

Cytat:
Ale niestety kupiłam ... mały lakier do paznokci Eveline - czarny z brokatem

kiedy ty skonczysz z tymi lakierami co?

Cytat:
Ide spac bo dzisiaj cos jestem zla na wszystkich!
nic,po prostu taki dzien. Niepogoda,tesknie za rodzinka

Novotna ale super fotki!!! ty juz sie nie masz z czego odwykowac!!! jestem po prostu pod wrazeniem!
no i koszyczki super!!!

ooo nieeeeeeeee kupilas shimmerka! ja tez mam cicha nadzieje ze albo na urodzinki albo na swieta do mnie trafi! jak dojdzie to koniecznie napisz slowko!!!

Cytat:
A kolorówki ciągle dużo i nie ubywa :P
no wlasnie mam podobnie

w tym miesiacu jesli mi sie uda to kupie sobie kosmetyczke H&m

aha jeszcze mi sie przypomnialo..wiadomosc dla Fuksji..szukalam bronzera Deborah ale tych duzych maxi terra w dwoch sklepach juz nie bylo. Podobnych wymiarow bronzer byl z revlona taki:
http://www.girlpower.it/pictures/20090604/revlon.jpeg
poszukam jeszcze w innych

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2009-11-18 o 21:21
cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 21:54   #1179
zetafon
Zakorzenienie

a ja dzis mam doła z powodu braku pracy.ja nie wiem ile mozna szukac tak bez rezultatu.2 miesiące mijają i kompletna cisza...

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-11-18, 22:22   #1180
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

zetafon

Cytat:
Mam dla Was obiecane fotki kolorówki i pielęgnacji może zmotywują niektóre z Was do zużywania?
Ale minimalizm! Podziwiam silną wolę! Tylko jak można mieć 1 balsam? Dla mnie to nierealne
Uwielbiam koszyczki! Twoje są piękne!

Cytat:
_Novotna_ zazdroszczęJa pewnie to będę wykańczać do końca życia Wszystko jak na złość stoi i nie chce się skończyćMimo iż niektórych rzeczy używam w dużych ilościachWyjdzie na to,że wy się wsyztkie wyleczycie a ja zostanę sama z kupą kosmetyków. Chyba w nich zamieszkamPrzyrzekam sobie przed Wami,że już do końca grudnia nic nie kupię niepotrzebnego.:jup i:Mam nadzieję,że sie uda choć mam bardzo słabą wolę
Nie ma obaw, ja zawsze z Tobą będę. Mój odwyk potrwa lata! (Zresztą zobacz moją listę w podpisie)
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Ojejku, super, właśnie takiego balsamu szukam.. Zastanawiam się pomiędzy tym Twoim a takim z czerwoną naklejką. Oba są teraz w promocji w Rossmannie i dumam.

Poza tym ostatnio Neutrogena bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła swoimi kosmetykami i chyba skuszę się jeszcze na coś do stóp.
Ja mam ten z czerwoną naklejką, ale oczywiście jest w zapasach. Raz go tylko wypróbowałam to super nawilżał, a zapach raczej delikatny. Poza tym lubię balsamy z pompką (i w słoikach)

Cytat:
A mnie kuszą teraz świąteczne serie z Oriflame: z aniołkami (krem do rąk, do ciała i żel pod prysznic) i Christmas Joy (krem do rąk, do ciała i żel pod prysznic i płyn do kąpieli).
Po opiniach wykreśliłam:
- krem do rąk Christmas Joy (z aniołkami jest podobno o wiele lepszy)
- oba kremy do ciała - są raczej mało nawilżające

Raczej zrezygnuję też z płynu do kąpieli Christmas Joy i żelu pod prysznic z aniołkiem (seria ma podobno średni zapach).

Z tych serii, z interesujących mnie 7 kosmetyków wezmę więc tylko 2: w obecnym katalogu żel pod prysznic Christmas Joy, a w następnym - krem do rąk z aniołkami

Z listy z obecnego katalogu zostaje też krem do rąk Nourishing za 8,90 (z poprzedniego katalogu w dużej tubie nie przyszedł) - kremy do rąk idą mi jak woda więc zapasy nie są mi groźne.
Chciałam kredkę Charcoal cośtam za 11,90 ale podobno nie przychodzą już

Ze wstępnej listy ciachnęłam też kremik toffi - zapach taki sobie, poza tym nie lubie takiego sposobu aplikacji (palcem).

Całkiem nieźle, prawda??
Oj, mnie też kusza te serie a najbardziej kremy do ciała i krem pod prysznic.
Kremy do rąk mnie tak nie kuszą, bo wolno zużywam.
Uwielbiam Twoje racjonalne wykreślanie rzeczy "podobających się", po nim przechodzi mi też ochota na szał zakupowy. Raczej też zrezygnuję z tego miodku chociaż uwielbiam toffi mszę sobie zrobić listy zakupów z kolejnych katalogów

A tak poza tym nic nie zużyłam na dnie mam szamponik Biosilk- miałam próbkę 5 ml i użyłam już 5 razy, jeszcze zostało na raz! strasznie to wydajne!)

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-11-18 o 22:28
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 22:34   #1181
Parsifal
Zadomowienie

ja też tu zostanę jeszcze baaardzo długo...
dziś dopisuję 2 zużyte rzeczy, wreszcie pełnowymiarówki a nie próbki, są to:
- Blubel mydło pod prysznic żurawina i poziomka 500 ml
- aloesowy tonik do twarzy Ziaja 200 ml

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 22:53   #1182
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

brawo dziewczyny! ciekawa juz jestem konca miesiaca

Stary 2009-11-18, 23:50   #1183
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Zużyłam żel pod prysznic St. Ives, biorę się za avonowy Wonderland
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 00:10   #1184
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

mniam az mi zapachnialo swietami

Stary 2009-11-19, 09:51   #1185
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
to pokaż swój minimalizm
Jak będę miała chwilkę czasu to obfocę i jeśli nie zapomnę
Cytat:
A mnie kuszą teraz świąteczne serie z Oriflame: z aniołkami (krem do rąk, do ciała i żel pod prysznic) i Christmas Joy (krem do rąk, do ciała i żel pod prysznic i płyn do kąpieli).
Po opiniach wykreśliłam:

Raczej zrezygnuję też z płynu do kąpieli Christmas Joy i żelu pod prysznic z aniołkiem (seria ma podobno średni zapach).

Z tych serii, z interesujących mnie 7 kosmetyków wezmę więc tylko 2: w obecnym katalogu żel pod prysznic Christmas Joy, a w następnym - krem do rąk z aniołkami

Z listy z obecnego katalogu zostaje też krem do rąk Nourishing za 8,90 (z poprzedniego katalogu w dużej tubie nie przyszedł) - kremy do rąk idą mi jak woda więc zapasy nie są mi groźne.

Ze wstępnej listy ciachnęłam też kremik toffi - zapach taki sobie, poza tym nie lubie takiego sposobu aplikacji (palcem).

Całkiem nieźle, prawda??
No pięknie Hosenka tak samo skreśliłam tender care toffi, nie lubię grzebać w tych słoiczkach, bo zawsze wejdzie pod paznokcie
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15358537]Powiedziała, że przy moim b.dobrym stanie cery tak intensywna terapia jest niepotrzebna, a tylko może ją narazić na dodatkowe przesuszenie, podrażnienie.
Dzięki za linki, gdy w portfelu będzie hulał wiatr, może skuszę się na powyższe propozycje

Byłam u dentysty, mam założone lekarstwo o fleczer. Boże, jakie to wstrętne! [/QUOTE]
Tzn. masz już taką ładną cerę czy "teraz" masz ładną cerę. Miałaś jakąś kuracje ? mnie ostatnio wysypuje i nie umiem dojść ze stanem skóry do ładu

Współczuje lekarstwa, ochyda.
Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
ja na szczeście tylko raz byłam w szpitalu i mam nadzieje ze sie to nie powtórzy.
blee szpitale są bleee i też mam nadzieję nigdy już tam nie trafić
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Zaraz się okaże że 90 % tego wątku to sztuczny tłok.
Koshatka bo my:
1. Jesteśmy dobrymi duszkami, które czuwają nad Waszymi zakupami
2. Dajemy przykład
3. Wątek nam jest nadal potrzebny, aby utrzymać stan odwykowy- to tak jak z dietą oby nam się zbiory nie rozmnożyły
Cytat:
a ja dzis mam doła z powodu braku pracy.ja nie wiem ile mozna szukac tak bez rezultatu.2 miesiące mijają i kompletna cisza...
zetafon znajdziesz w końcu pracę

A ja wczoraj zużyłam:
- krem na naczynka Ziaja 50 ml
- emulsje emolium 250 ml
- micel Dax 200 ml
- olejek himalaya do włosów 200 ml

nic nie muszę już kupić, za to przyszła paczka z Avonu więc prawdopodobnie dojdzie:
- peeling PS 150 ml
- krem do stóp i łokci z kwasami PS
- krem do rąk PS
oczywiście wszystko potrzebne do tego wczoraj sie pobawiłam i przelałam próbki do pojemników i takim sposobem otrzymałam - pudełko kremu Physiogel 15 ml i butelkę zelu Physiogel 102 ml

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2009-11-19 o 09:56
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 10:25   #1186
loverynka
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, ja niby dostałam pracę, ale się zastanawiam czy do niej pójdę. Proszę mnie nie bić, ale kończenie o 22 na pradze, koło stadionu, za 1000zł brutto mnie jakoś mało kręci (okolica nieciekawa, życia brak i w ogóle). A i praca mało przyjemna, no niestety I nie wiem czy ją przyjąć po prostu.
Wykorzystałam kupon do Yves Rocher i kupiłam krem nawilżający (nie mam w sumie żadnego) i dostałam tusz. Poszłam też do Douglasa (znowu kupon 40zł) i wzięłam za niewielką dopłatą podkład Revlon.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 11:07   #1187
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Na dniach skoncze: zel do mycia twarzy Ori Optimals, tonik Kwiaty Polskie, szampon HairX, trzy saszetki kremow.

Loverynka - ja szukam pracy od wrzesnia i nic, jestem coraz bardziej przekonana do zalozenia wlasnej dzialalnosci
Nie przejmuj sie, jesli ta praca naprawde ci nie odpowiada, to nie siedz tam, szkoda zycia, zdrowia i nerwow

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 11:15   #1188
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
sliczny zbiorek idealny,ciesze sie że odwyk pomógł.musisz z nami zostać ! kolorówka szczególnie śliczna
i te koszyczki....teraz są w biedronnce 2 za 14zł chyba ale jeden jest mały dość
Cytat:
jaki minimalizm śliczne koszyczki, bardzo fektownie wyglądaja w łazience

nie ona jedna ja też
dokładnie
Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, ja niby dostałam pracę, ale się zastanawiam czy do niej pójdę. Proszę mnie nie bić, ale kończenie o 22 na pradze, koło stadionu, za 1000zł brutto mnie jakoś mało kręci (okolica nieciekawa, życia brak i w ogóle). A i praca mało przyjemna, no niestety I nie wiem czy ją przyjąć po prostu.
Wykorzystałam kupon do Yves Rocher i kupiłam krem nawilżający (nie mam w sumie żadnego) i dostałam tusz. Poszłam też do Douglasa (znowu kupon 40zł) i wzięłam za niewielką dopłatą podkład Revlon.
a co to za praca? będziesz tam dojeżdzać autobusem?
ja rok temu w wakacje miałam pracować w sklepie spożywczym.Pojechałam na rozmowę,a było to w dzielnicy która jest dość znana....niestety z niczego pozytywnego(chuligani,men elstwo itp).Pojechałam tam z TŻ.Było bardzo blisko pkp,ale obok był bar z menelami,za nim trzeba było przejść przez jakieś krzaki na to pkp....mało tego szef był totalnym wieśniakiem.blondyn koło 30,"złoty" zegarek,łańcuchy na szyi....obtargane dżinsy ....zaprosił mnie do tego sklepu a tam jedna z jego ekspedientek -panterka,czerwone kozaczki,tleniona(wiecie o co chodzi) masakra to była,nie wspominając że musiałabym jeździć chyba pociągiem o 5 czyli wstać koło3 bo mam 6 kilometrów na pociąg....

Edytowane przez aaaania1989
Czas edycji: 2009-11-19 o 11:16
aaaania1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 11:15   #1189
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Po opiniach wykreśliłam:

Całkiem nieźle, prawda??
mnie też kusiła ta seria z aniołkami ale po pierwsze to nie znam zapachu, po drugie to mam spory zapas balsamów żeli i kremów do rąk to nic że zestaw tani ale znając życie to po sezonie na aniołki będzie na wyprzedażach również za grosze
kredki też mi się podobają ale w 17 też są w promocji więc może wtedy się skuszę
kremik toffi chyba odpuszczę bo mam tisane jeszcze...
Cytat:
a jaka to konkretnie praca?? współczuję pragi i okolic stadionu jak przyjeżdżam do warszawy to właśnie tam ok 21 i normalnie czasami to aż strach
Stary 2009-11-19, 11:21   #1190
aaaania1989
Zakorzenienie

zapomniałam się pochwalić ,że wczoraj z okazji urodzin TŻ zabrał mnie do kina na 2012 a jako prezent dostałam zestaw SO ELIXIR (edp 30ml + 5ml + mydełko)
Stary 2009-11-19, 11:21   #1191
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Hosenko, Ty to nie potrafisz przejść spokojnie obok lakierów
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość

kiedy ty skonczysz z tymi lakierami co?
Okazuje się, że wcale nie jest tak źle Byłam wczoraj w Galerii z TŻ i co rusz podsuwał mi pod nos buteleczki z lakierami z takim zachwytem małego dziecka: "paaaaatrz, jaki ładny, kup sobie ", "A może taki?? A ten?".

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Oj, mnie też kusza te serie a najbardziej kremy do ciała i krem pod prysznic.
Kremy do rąk mnie tak nie kuszą, bo wolno zużywam.
Uwielbiam Twoje racjonalne wykreślanie rzeczy "podobających się", po nim przechodzi mi też ochota na szał zakupowy. Raczej też zrezygnuję z tego miodku chociaż uwielbiam toffi mszę sobie zrobić listy zakupów z kolejnych katalogów
Ja też lubię tak wykreślać

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
brawo dziewczyny! ciekawa juz jestem konca miesiaca
U mnie listopad jeszcze gorszy niż październik

Cytat:
Radziłabym czekac na coś lepszego. 1000 zł brutto (czyli ok 800 zł netto) nie jest warte takich warunków .

Ja pracy szukam od lipca

Na wspomnianych wyżej zakupach z TŻ wpadły mi kuleczki pastelowe Joko Virtual Bardziej mi się podobały niż z Pierre Rene (mniej białych), a dodatkowo TŻ podjudzał do zakupu W Carrefourze dalej była promocja na żele Luksja, więc kupiłam 4: mięta + trawa cytrynowa, melon + winogrono i grejfrut + marakuja i z serii Rituals Indian Spice. Namnożyło mi się żeli Mam ich 16 (na początku roku było 7 ) a w grudniu dojdą jeszcze 3: migdałowy i waniliowy z Avonu i Christmas Joy z Oriflame

W Rossmannie kupiłam dwupak kremów Bielenda: z BioPlantica aloesowy + brązujący za ... 8,99 Ale to dorzuce Mikołajowi, podobnie jak tusz pogrubiający CT więc na liście jeszcze nie ladują - dopiero w grudniu.

Ze zużyciami gorzej

Zostało mi na 1 użycie maseczki algowej z Eco Spa, lada dzień skończy sie krem do stóp z propolisem Korana.

Do końca miesiąca wymęcze tusz

Odłożyłam mozaikę rozświetlającą z Avonu - sliczna, ale jakoś przestały mi sie podobać różowe poliki i bardzo rzadko jej używałam po co więc ma lezeć

Wszystkim, którym ten miesiąc idzie choć ciutkę lepiej niż mi - GRATULUJĘ

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-19 o 11:47
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 11:32   #1192
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
zapomniałam się pochwalić ,że wczoraj z okazji urodzin TŻ zabrał mnie do kina na 2012 a jako prezent dostałam zestaw SO ELIXIR (edp 30ml + 5ml + mydełko)
ulala to wspaniały wieczór miałaś. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Loverynko dobrze myslisz, nie ma co brać pracy, w której nie dosyć że zarobisz mało to jeszcze praca nieciekawa jak i okolica. Nie ma co

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
W Carrefourze dalej była promocja na żele Luksja, więc kupiłam 4: mięta + trawa cytrynowa, melon + winogrono i grejfrut + marakuja i z serii Rituals Indian Spice. Namnożyło mi się żeli Mam ich 16 (na początku roku było 7 ) a w grudniu dojdą jeszcze 3: migdałowy i waniliowy z Avonu i Christmas Joy z Oriflame
16 żeli HOSENKA !!! masz szlaban na żele min do czerwca!!!

btw używam teraz regularnie kremu waniliowego do stóp Avon i jestem nim zachwycona (mimo wcześniejszego powątpiewania w jego jakiekolwiek właściwości) jest naprawdę gęsty i dobrze odżywia stopy, są gładkie i nawilżone do tego słodko pachną. Ostatnio TŻtowi podsuwałam stopy pod nos i stwierdził ze pachną czekoladą więc jak nie masz żadnego kremiku to w kat. 1 będzie za 4,90

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2009-11-19 o 11:34
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 11:37   #1193
aaaania1989
Zakorzenienie

dziękuję a mój waniliowy leży i nie mam weny się smarować nim
Stary 2009-11-19, 11:49   #1194
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
16 żeli HOSENKA !!! masz szlaban na żele min do czerwca!!!

btw używam teraz regularnie kremu waniliowego do stóp Avon i jestem nim zachwycona (mimo wcześniejszego powątpiewania w jego jakiekolwiek właściwości) jest naprawdę gęsty i dobrze odżywia stopy, są gładkie i nawilżone do tego słodko pachną. Ostatnio TŻtowi podsuwałam stopy pod nos i stwierdził ze pachną czekoladą więc jak nie masz żadnego kremiku to w kat. 1 będzie za 4,90
A masz porównanie do kremu Korzenne Aromaty??

Jak pisałam, lada dzień skończe krem z propolisem z Korany. Do codziennego użytku mam jeszcze zączety lawendowy z Avonu, a od czasu do czasu przez kilka dni używam intensywnie zmiękczajacego Myślę, że będe mogła sobie pozwolić na ten krem

Instagram

Stary 2009-11-19, 12:02   #1195
loverynka
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny Po prostu koleżanka mi mówi, że skoro tak wybrzydzam tzn że nie potrzebuję pracy. A prawda jest taka, że potrzebuję, tyle że nie chcę cierpieć przez pracę.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 12:04   #1196
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Na wspomnianych wyżej zakupach z TŻ wpadły mi kuleczki pastelowe Joko Virtual Bardziej mi się podobały niż z Pierre Rene (mniej białych), a dodatkowo TŻ podjudzał do zakupu W Carrefourze dalej była promocja na żele Luksja, więc kupiłam 4: mięta + trawa cytrynowa, melon + winogrono i grejfrut + marakuja i z serii Rituals Indian Spice. Namnożyło mi się żeli Mam ich 16 (na początku roku było 7 ) a w grudniu dojdą jeszcze 3: migdałowy i waniliowy z Avonu i Christmas Joy z Oriflame

W Rossmannie kupiłam dwupak kremów Bielenda: z BioPlantica aloesowy + brązujący za ... 8,99 Ale to dorzuce Mikołajowi, podobnie jak tusz pogrubiający CT więc na liście jeszcze nie ladują - dopiero w grudniu.

Ze zużyciami gorzej
i to ma być odwyk??!! oj nieładnie nieładnie
swoją drogą byłam w carrefourze i na szczęście zupełnie zapomniałam o tej promocji
Stary 2009-11-19, 12:08   #1197
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
i to ma być odwyk??!! oj nieładnie nieładnie
swoją drogą byłam w carrefourze i na szczęście zupełnie zapomniałam o tej promocji
Wiem, nawaliłam na całej lini, a jeszcze Mikołaj przyniesie kilka kosmetyków i pod choinką również je znajde Już byłam na dobrej drodze i co??

W ogóle to mieliśmy wczoraj fajne, hurtowe zakupy: 4 żele pod prysznic, 3 wielkie płyny do płukania tkanin (do mojej mamy i mamy TŻ) i kilka paczek prezerwatyw Mina pani kasjerki - bezcenna, nawet oczko puściła

Instagram

Stary 2009-11-19, 12:24   #1198
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, nawaliłam na całej lini, a jeszcze Mikołaj przyniesie kilka kosmetyków i pod choinką również je znajde Już byłam na dobrej drodze i co??

W ogóle to mieliśmy wczoraj fajne, hurtowe zakupy: 4 żele pod prysznic, 3 wielkie płyny do płukania tkanin (do mojej mamy i mamy TŻ) i kilka paczek prezerwatyw Mina pani kasjerki - bezcenna, nawet oczko puściła
odwyk to odwyk nie ma zmiłuj ja jakoś się "w miarę" trzymam
Stary 2009-11-19, 12:35   #1199
Koshatka
Zakorzenienie

Gratuluję zużyć.

Cytat:
Mój TŻ szukał 9 miesięcy a teraz nie może się opędzić od propozycji więc głowa do góry.

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Nie ma obaw, ja zawsze z Tobą będę. Mój odwyk potrwa lata! [/COLOR]
I mój też.
Ale te zapasy mi uratowały jak TŻ był bez pracy i wspomagałam go finansowo. Wtedy jak coś się kończyło nie musiałam kombinować za co kupić.

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.

Cytat:
W Carrefourze dalej była promocja na żele Luksja, więc kupiłam 4: mięta + trawa cytrynowa, melon + winogrono i grejfrut + marakuja i z serii Rituals Indian Spice. Namnożyło mi się żeli Mam ich 16 (na początku roku było 7 ) a w grudniu dojdą jeszcze 3: migdałowy i waniliowy z Avonu i Christmas Joy z Oriflame

Z żelami mnie przebiłaś.
Stary 2009-11-19, 12:42   #1200
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość

Z żelami mnie przebiłaś.
Uuuu to jest już ze mną AŻ tak źle

Jeden żel idzie mi 1 ok 1,5 miesiąca, więc mam zapas na ponad rok

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości