|
|
#4951 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. III
Ja zamawialam w pon o 7 i też nadal na dhl'u nie ma. bedzie pewnie jutro
|
|
|
|
#4952 |
|
Pani Buka
|
no co Ty mówisz
a katalogi są u mnie tzn. tak - sama woda w zestawie z kremem (cena z 16) jest, ale nie ma tego zestawu z balsamem i dezodorantem z 15
|
#4953 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
zeszłoroczna pachnie bombowo! o ile ktoś lubi zapachy typowo świąteczne czyli ciepłe, cynamonowe, mnóstwo przypraw w pomarańczami. Krem do ciała był taki ok - jak wszystkie kremy do ciała z ori. są w porządku. mozna się skusić. płyn do kąpieli też fajny. generalnie zapach jest genialny, ale mi osobiście ciężko się zużywało całą serię (bo nie miałam pomocnika do zużywania) a zapach jest intensywny.
|
#4955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc z zeszłorocznej serii wezmę więc żel po prysznic. Nad kremem do ciała się zastanowię, bo po I potrzebuję bardzo dobrego nawilżenia, najlepiej z lekkim natłuszczeniem, a po II mam sporo mazideł do ciała.
|
|
#4957 |
|
BAN stały
|
przepraszam z góry jeśli pytanie już było, ale jestem ostatnio zalatana i nie wiem jak żyję...
Czy kupił ktoś już może wodę Giordani Man i czy jest trwała ?? |
|
|
|
#4958 |
|
BAN stały
|
Dzieki, wlasnie tak zrobie
Szkoda tylko, ze ominie mnie kuferek Zreszta zaczynam miec mase watpliwosci zwiazanych z tym Orfilame...Perfumy Amber Elixir z 16 kat. sa z atomizerem? Pachna cudnie, ale czy sa trwale? |
|
|
|
#4959 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() używam go cały czas i moja kurtka przesiąknęła nim w całości, nie daje na siebie dużo, a i tak ciągle mnie pytają co to za śliczny zapach
|
|
|
|
|
#4960 |
|
Raczkowanie
|
Potwierdzam trwałość wody Amber Elixir psikałam się na spotkaniu z kosmetyczką i na drugi dzień też pachniałam
Bluzka nawet po praniu pachniała, także uważam że woda jest trwała. Moje klientki też są zadowolone z trwałości oraz z zapachu
|
|
|
|
#4961 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zapach jest ładny ale za taką cenę myślałam że bedzie go mocniej czuć. Czuć go dosc długo tylko że bardzo delikatnie![]() Ktoś się pytał o Amber Elixir. Amber jest super trwała wodą i ma śliczny zapach. Ja jestem zachwycona tym karmelkiem z tender care. Ślicznie pachnie aż chce się go zjeść Tylko ciężko się go wyjmuje ze słoiczka...I ten balsam do ust z jagodami kolcowoju też super pachnie jak cukierek malinowy. Zestaw Gwiazdka z bajki tez ma ładny zapach i krem do ręk jest gęsty, nie wiem jak krem do ciała bo nie chce go otwierać-bedzie na prezent ![]() Byłam odebrać paczkę w fili we Wrocku. Taka długaśna kolejka i tyle ludzi w środku... Jednak ten zielony kuferek przyciąga. |
|
|
|
|
#4962 | ||
|
Raczkowanie
|
ja dostalam maila odnosnie dostaw do domu:
"Z przykrością informuję, iż zamówienia realizowane z dostawą na adres domowy maja dostawę na 24,11,2009. Dostawy kurierskie są realizowane do trzech dni roboczych zaś w tej sytuacji , gdzie są tysiące zamówień są przesunięte na taki Termin. "
|
|
|
#4963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4964 | ||
|
Raczkowanie
|
Moje tez, tym bardziej, ze jedna potrzebuje kosmetyki na prezent urodzinowy na piatek. Zalamie sie jak do piatku nie dojda
juz wydzwanialy dzisiaj klientki kiedy beda kosmetyki. I co ja mam im powiedziec? Skladanie zamowien do niedzieli, a na kosmetyki maja czekac poltora tygodnia? Kpina
|
|
|
#4965 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
. Jestem zainteresowana dorobieniem sobie w charakterze konsultantki Oriflame. No i tu nasuwają się liczne pytanie. Czy dużo mogę stracić, czy stosunkowo dużo kobiet zainteresowanych jest kupowaniem tych kosmetyków (czy nie trudno o pozyskiwanie klientek). Czy to się po prostu opłaca?
|
|
|
|
#4966 |
|
Raczkowanie
|
Z czasem można fajnie dorobić. Pierwsze sa to grosze na własne kosmetyki, ale potem wszystko sie rozkręca ;-) I programy lojalnościowe co 3 katalogi fajne. Wiec stracić nie stracisz nic, a zyskać możesz ;-)
|
|
|
|
#4967 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Zamówiłam nowy zestaw Divine, tego poprzedniego się raczej nie doczekasz. Cytat:
|
|
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chciałam uczulić na serię Boost Oxygen - dzisiaj w biurze testowałam maseczkę dotleniającą i krem pod oczu (ten redukujący cienie) i musiałam je momentalnie zmyć, bo okropnie piekły
a muszę zaznaczyć, że NIGDY nie reagowałam tak na żaden kosmetyk, nic mnie nie uczuliło ani tak nie działało. Z drugiej strony moja koleżanka chwali sobie ten krem - wiadomo, że każdy odczuwa to inaczej, ale uważajcie na te produkty ![]() Cytat:
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2009-11-18 o 20:50 |
|
|
|
|
#4969 | |
|
Zadomowienie
|
yhym.. toster :P
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
SdC jeaszcze paczki nie otzymalam, bedzie w piatek. ale sadze ze zestaw dostane skoro go dodano.
mam pytanie, mnie nie dotyczy, ale w sumie sama jestem ciekawa. 1. jesli mam zamowienie za co najmniej 100pkt, to nie place 8zl za wysylke i 5 zl oplaty detalicznej, tak? 2. jezeli zamawia sie na dom, to 100 pkt zwalnia z oplaty 10zl? |
|
|
|
#4971 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
2-tak A ja według rospiski dhl powinnam jutro paczkę dostać a zamawiałam też w poniedziałek o 6,00 i zadnego maila od Ori z opóżnieniami nie dostałam |
|
|
|
|
#4972 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4973 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Nowa Miss O jest najładniejsza z całej serii, niestety równie mało trwała, a atomizer pryska mikroskopijne ilości.
Lakiery z kat.17 są bardzo intensywne, fioletowy ma lekki niebieskawo-złotawy poblask, na pewno kupię, bo na serię Jazz już się nie załapałam :/ Róż mozaikowy i paletka cieni wyglądają porządnie. Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2009-11-18 o 21:56 |
|
|
|
|
#4974 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4975 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie paczka ma być jutro ale maila nie dostałam a wchodząc na str dhl nie ma jeszcz żadnej informacji odnośnie mojej przesyłki ![]() Zresztą ostatnio wysyłali paczki firmą opek a nie dhl. Mam nadzieje, ze nie zrobią jaj i nie dostanę jutro przesyłki bo bym się wściekła. |
|
|
|
|
#4976 |
|
BAN stały
|
hej mam jeszcze dwa pytanka dziewczyny:
1.dostalam paczke i zamiast 2-óch kremow do rak dostalam dwa kremy do ciala z zestawu bajkowego ale na fakturze sa kremy do rak i chce zreklamowac ale nie wiem czy mowic ze mam te kremy do ciala skoro ich nie ma na fakturze?czy powiedziec tylko ze nie dostalam kremow do rak? ale wiadomo paczke wazą no i poza tym mam brak jednego mydelka.Doradzcie jak to najlepiej zrobic.Czy zorientuja sie jak nie powiem ze mam te kremy do ciala a zreklamuje brak tych do rak? 2.Jezeli chodzi o program lojalnosciowy to mam teraz drugi hologram z 16stki na ten karnet z ecollagenem ale widze ze teraz jest jakis nowy program lojalnosciowy ten z tosterem ale nie dostalam nowego kuponu czy w takim razie on mnie nie obejmuje bo szczerze mowiac wolalabym ten z tosterem? |
|
|
|
#4977 |
|
Raczkowanie
|
Jest już nowy katalog na stronie Ori ... Juz nie mam w back orderze kredek Hypnotic , ciemnoszarych , co się z nimi mogło stac ?
|
|
|
|
#4978 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4979 |
|
Zadomowienie
|
siet! posiałam gdzieś cennik , jedyny egzemplarz, katalog 16 jest moim pierwszym katalogiem w Ori , czy ma któraś możliwość załączenia cennika ?
Moja sponsorka dopiero jutro mnie zapisuje , miałam troszkę czasu na zebranie zamówień a mam 200pp nie mogę się jeszcze zalogowac na stronkę Ori. |
|
|
|
#4980 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

a katalogi są u mnie
Bo zbilam rowniutke 100 PP.... I teraz odejmia mi 3... 
Tez mnie ona interesuje 

Szkoda tylko, ze ominie mnie kuferek